
זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן, קרא הבוקר (שלישי) לציבור להתנדב במיזם V22, להעלאת אחוזי ההצבעה למפלגות המחנה הלאומי בגוש הימין בבחירות.
הרב דרוקמן נפגש עם ראש מועצת שומרון יוסי דגן, מראשי המיזם, ובירך על פעילות המיזם.
"הבחירות הקרובות יכריעו אם תכהן במדינת ישראל ממשלה בראשות השמאל והערבים או ממשלת ימין יציבה שתדאג לערכי התורה, עם ישראל וארץ ישראל", אמר הרב והוסיף: "שמחתי לראות את פעילות מטה V22 - המפעיל מתנדבים ברחבי הארץ להעלאת אחוזי ההצבעה למפלגות המחנה האמוני-לאומי בבחירות השבוע".
"מצווה להתנדב ולסייע לעוסקים במלאכה ולשכנע את המתלבטים לצאת מהבית ולהצביע עבור המחנה הלאומי. אני קורא לכל מי שרוח ישראל מפעמת בקרבו להתנדב במטה v22 למען ניצחון הימין בבחירות הקרובות", סיכם הרב.
קודם לכן נפגש דגן עם יו"ר הליכוד בנימין נתניהו לפגישת עבודה ב"מצודת זאב" בתל אביב לקראת הבחירות.
בסיום הפגישה יצאו השניים בסרטון משותף ובו קריאה לאנשי המחנה הלאומי לפעול כדי להעלות את אחוזי ההצבעה ולהביא לממשלת ימין מלא בראשות הליכוד. במקביל הם קראו יחד לציבור להצביע לליכוד ולהביא לניצחון הימין.
במהלך הפגישה עם נתניהו אמר דגן: "אם יש דבר אחד שיצא מהממשלה הרעה הזו הוא שכולנו מבינים שאנחנו באותה סירה, יהודה ושומרון, הנגב, היהדות של מדינת ישראל, הפגיעה בתחושת הביטחון בכל מדינת ישראל. אני רוצה לומר לכולם, דווקא אני שהיו לי לא מעט ויכוחים עם נתניהו אומר – זה לא הזמן להתפנק, יש לנו מנהיג, יש לנו קפטן לקבוצה שנקראת המחנה הלאומי וקוראים לו בנימין נתניהו, אנחנו צריכים להצביע מחל, להביא את בנימין נתניהו להיות ראש הממשלה הבא של ישראל ולהקים ממשלת ימין מלא שתשמור על ארץ ישראל".
"אנחנו צריכים להתנדב, לעבור בית בית להוציא את אנשי המחנה הלאומי שישנים ולא מבינים שזה בידיים שלהם ושהם יכולים להביא את הניצחון. אני קורא לכולם, זה לא הזמן להתפנק זה לא הזמן להיכנס לפילסופים קטנים, יש מנהיג למחנה הלאומי , אנחנו הולכים איתו ומביאים ניצחון בראשות הליכוד ומצילים את מדינת ישראל", הוסיף.
בנימין נתניהו הודה לדגן ואמר: "יוסי אני שמח לראות אותך כאן, אני שמח לראות את ההתגייסות. אנחנו צריכים עכשיו לנצח וכדי לנצח הליכוד צריך להיות הרבה יותר גדול מיד עתיד ואנחנו יודעים גם שאנחנו צריכים את המנדט ה - 61 - הוא בבית הוא אצלכם. אנחנו על הקשקש, אז תבואו כולכם להצביע ליכוד. אנשי הליכוד - אנשי הימין, זה הזמן להתעורר, להצביע מחל ונקים ממשלת ימין יציבה ל-4 שנים טובות".
מטה V22 הוקם ע"י יוסי דגן יחד עם שותפיו לקבוצת "הליכוד שלי" - קבוצת ההתיישבות הגדולה בליכוד - יוני הישראלי ויעקב וינברגר, יו"ר תנועת אמונים ומועמד הציונות הדתית צבי סוכות ומנכ"ל רשת ישיבות ואולפנות בני עקיבא אלחנן גלט.
המטה יוציא במהלך היום מתנדבים שיעברו מדלת לדלת בערים ברחבי הארץ, וימריצו את מצביעי המחנה הלאומי לצאת לקלפיות ולהצביע.