
מעצרו של עדי מזרחי, החשוד ברצח יורי וולקוב במעבר החצייה בחולון, הוארך היום (רביעי) בבית משפט השלום בתל אביב בשישה ימים עד ליום שני.
בהחלטתה אמרה השופטת כי "מדובר באירוע חמור וקשה שהתוצאה שלו קטלנית. הארכת המעצר מתבקשת לצורך ביצוע שורת פעולות חקירה, והחשד הסביר התחזק במהלך ימי החקירה גם מבלי לקבוע איזו עבירה ניתן לייחס לחשוד. לא נותרו הרבה פעולות חקירה".
נציג המשטרה סיפר בדיון כי מזרחי שחזר את האירוע בחדר החקירות אך עדיין לא ביצע שחזור במקום הרצח. במהלך הדיון עורכת הדין אורית חיון, שמייצגת את מזרחי, הטיחה במשטרה האשמות וציינה כי כלי הרצח המדובר הוא "מברג פשוט".
חיון טענה כי החשוד לא הודה בעבירת רצח. "אני אומרת לך שאתם עברתם מחדר חקירות לחדר חקירות כדי לוודא איפה אין מצלמות ותיעוד", אמרה עו"ד חיון, "ואז אמרתם לו 'תתן הודאה ונשחרר אותך הביתה'". על כך השיב נציג המשטרה: "לא מכיר דבר כזה וזה אפילו נשמע לי הזוי".
כזכור, בתחילת השבוע הודה מזרחי במעשה, וגרסתו היא כי הוא לא התכוון לרצוח. "רק כשהגעתי הביתה הבנתי מהתקשורת שהבן אדם מת", אמר מזרחי בחקירתו, "התעצבנתי שאשתו צילמה אותי ופחדתי מהתגובה של בעלה, בגלל זה דקרתי".
"אני מצטער", הוסיף מזרחי, "תעבירו את זה למשפחה". מהחקירה עלה כי לקחו שלוש דקות בלבד מהרגע בו יצא מזרחי מביתו בחולון ועד שהגיע לצומת בה דקר את וולקוב. לאחר מכן עשה סיבובים במשך שעה וחצי כדי לשבש את חקירת המשטרה, ורק אז הגיע הביתה.