המשחק החדש
המשחק החדשח.ד מובייל, בשיתוף יולי אוגוסט הפקות וכאן, תאגיד השידור הישראלי.

העונה החדשה של הסדרה "קופה ראשית" אמנם צפויה לעלות רק בקיץ הקרוב, אבל למעריצי סדרת הקאלט צפויה הפתעה כבר בחנוכה הקרוב - משחק קופסה שמבוסס על הסדרה האהובה.

המשחק עצמו טרם יצא לחנויות, אך החוקים שלו כבר התפרסמו והם פשוטים ביותר (אם כי כמובן שאמנון טיטנסקי ימצא על מה להתלונן). השחקנים יצטרכו למלא את עגלת הקניות שלהם במהירות ובחכמה, כשהראשון שיוצא מהסופר עם עגלה מלאה- מנצח.

בתורם, יטילו המתחרים את הקובייה ויתקדמו מספר משבצות בהתאם. אם ינחתו על משבצת ובה מוצר, עליהם להחליט אם לקנות את המוצר במחיר השווה לתוצאת הקובייה כפול 10 או לוותר על המוצר.

אם יחליטו לקנות, עליהם לשלם לקופאי/ת הראשי/ת באמצעות הקופונים שבידיהם ולהניח את המוצר על לוח עגלת הקניות שלהם. כאשר ישלימו את המשימות, עליהם למלא את העגלה ולהשיג מטבע של 5 ₪ על מנת לצאת מהסופר מנצחים.

קופה ראשית במשחק קופסה
יח"צ כאן 11

כזכור, לצד השחקנים הקבועים: קרן מור, נועה קולר, דב נבון, יניב סויסה, אמיר שורוש, דניאל סטיופין, יעקב בודו, יגאל עדיקה, אביבה נגוסה, דורית לב-ארי ורבים נוספים, צפויים העונה להצטרף לקאסט גם שני השחקנים הוותיקים דב רייזר ותקווה עזיז.

עזיז, בת ה-85, שיחקה בלא מעט סרטים וסדרות במהלך למעלה משישים שנות קריירה, אך היא זכורה במיוחד בתור כרמלה מ'חגיגה בסנוקר'. בעונה החדשה היא צפויה לגלם את דמותה של לקוחה מבוגרת שחביבה על ראמזי במיוחד.

דב רייזר אמנם צעיר ממנה בעשור, אבל גם השחקן בן ה75 כבר הספיק לקטוף לא מעט תפקידים במהלך הקריירה ולקופה ראשית הוא מצטרף על תקן פרופסור באקדמיה ללשון עברית.

הסדרה מתארת באופן קומי וסאטירי את היחסים היום-יומיים הנרקמים בין עובדי סניף רשת "שפע יששכר" ביבנה. את ההתרחשויות בסניף מתעד צוות צילום, ובין התרחשות להתרחשות השחקנים מתארים לעיני המצלמה את מה שחוו.