סלט אביבי
סלט אביביצילום: אייסטוק

עונת האביב כבר החלה באופן רשמי, ובדיוק בשביל התקופה הזאת הבאנו לכם מתכון לסלט עשיר ובריא, שכל אחד יכול להכין בבית ולקבל מנה יפה וטעימה כמו במסעדות.

במסעדה סלט מסוג כזה יעלה בסביבות 50-70 ש"ח, עלות המתכון הזה להכנה בבית לא יותר מ 20 שקלים!

אז בואו נתחיל!

סלט אביבי
צילום: אייסטוק

מצרכים:

6-8 עלי חסה שטופים היטב

חופן עלי נענע

חצי בצל סגול

חופן שקדים לבנים פרוסים\חצויים

5-6 תותים

שמן זית

חצי לימון

מלח פלפל

כפית חרדל

כף דבש

אופן ההכנה:

נחתוך את החסה לרצועות בגדול בינוני

נפרוס את הבצל לפרוסות דקות

נקצוץ את הנענע חיתוך גס

נחתוך את התותים לרבעים

נערבב הכל בקערה גדולה (יותר נוח לעבוד עם כלי גדול)

נפזר מעל את השקדים

בכוס זכוכית נערבב 2 כפות שמן זית

עם כפית חרדל וכף דבש

נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם

ומיץ מחצי לימון

נבזוק את הרוטב שלנו מעל הסלט

ערבוב קל

ובתאבון!

המתכון באדיבות המטבח של הירושלמי - קייטרינג בשרי