מצרכים:
פילה דג בורי או דניס
כוס אפונה קפואה
בצל בלן קטן
זוקיני או קישוא אחד
שתי עגבניות שרי
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומגנים דקה-שתיים
מוסיפים את האפונה וחצי כוס מים חמים
מערבבים ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות
לאחר מכן נטחן את האפונה למרקם חלק
את הזוקיני והשרי נחצה לאורך ונטגן בשמן זית כשלוש דקות
נייבש היטב את הדג בנייר סופג כדי לקבל עור קריספי
נטגן תחילה על הצד של העור למשך שלוש-ארבע דקות
ונהפוך לטיגון בצד השני לכדקה נוספת
"נצלחת" יפה את הדג עם קרם האפונה והירקות בצלחת יפה
בתאבון!