סרן לידר פרץ
סרן לידר פרץצילום: דובר צה"ל

מאות ליוו ביום שישי למנוחות בבית העלמין קריית שאול את סרן לידר פרץ, קצינת צה"ל שנהרגה לאחר שמשאית פגעה במכולה שלצידה עמדה פרץ בבסיס צאלים שבדרום.

פרץ, בת 21 במותה, שירתה כקצינת לוגיסטיקה בחטיבה 7 בחיל השריון. היא התגוררה באור יהודה, גדלה ברמת גן ולמדה בתיכון בליך.

אסף, אביה של פרץ ז"ל, ספד לה: "לידרוש, לידר זו אם הפנינות, היית לנו פנינה. אני כל כך מתגעגע אליך. מתגעגע לחיוך שלך, היפהפיה שלנו. נתגעגע לצחוק, אוהבים ונאהב אותך. קשה לנו, תחזקי אותנו. מבקש שתבואי לבקר אותנו בחלומות, אני מתגעגע אליך מאוד. ביום רביעי הייתי ברמת הגולן במילואים והתקשרתי אליך. אמרת, אנחנו זזים עוד חצי שעה. רציתי לתת לך את החיבוק האחרון, איך פספסתי את זה. נבוא לבקר אותך הרבה, תבטיחי שתבואי לבקר אותנו בחלומות".

סבה של לידר, יעקב פרץ, ספד לה: "הארת לנו את החיים במשך 20 שנים. נקטפת לנו מוקדם מדי בצורה אכזרית, טרגית, שעד לרגע זה אנחנו לא יודעים בדיוק איך זה קרה".

האחים, רועי ורון, ספדו יחד. "אחותי היקרה, אני עוד מתכחש למציאות ולא מאמין שאת לא איתי כאן. את החצי השני שלי והנפש התאומה שלי. אוהב אותך ומתגעגע אלייך אחותי היקרה".