מצרכים:
- 1 קישוא
- 2 עגבנייה
- 1 בטטה
- 1 חציל
- ענף טימין טרי (לא חובה אבל מומלץ מאוד)
- 5 עגבניות רכות (לרוטב)
- 4-5 עלי בזיליקום טרי
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל לבן גדול
- כוס יין אדום
- 100 גרם רסק עגבניות
אופן ההכנה:
בעזרת "מנדולינה" או בסבלנות עם סכין - נחתוך לגלגלים שווים
את הבטטה קישוא חציל והשתי עגבניות
נסדר אותם בתבנית או בסיר בצורת מניפה - בסדר קבוע וצבעוני
בסיר נפרד נקצוץ בצל ונטגן 2-3 דקות
נוסיף את הרסק עגבניות ואת העגבניות הרכות
נוסיף את היין ונבשל 5-6דקות
נוסיף מעט מים את הבזיליקום והטימין
נתבל במלח ופלפל שחור
נשפוך את הרוטב מעל הירקות המסודרים
נכניס מכוסה לתנור 180 מעלות לחצי שעה
ואז רבע שעה נוספת ללא מכסה
בתאבון!