"עונת הבלו פין החלה (טונה כחולה) אז בחרתי מנה שמייצגת אותי ובעיקר את אהבה ואת התשוקה שלי לדגה הים תיכונית", מספר שף אוריאל סרור לערוץ 7.
סשימי בלו פין
מצרכים:
- טונה בלו פין 200 גרם
- אבוקדו 1 יחידה
- שמן פטורה 3 כפיות
- פנקו קלוי 50 גרם
- מלח חצי קורט
- פלפל גרוס רבע קורט
אופן ההכנה:
פורסים את הטונה פרוסות דקות מניחים על צלחת לבנה בצורה מדורגת
בעזרת קולפן קולפים פרוסות של אבוקדו ומניחים לצד הטונה.
על מחבת חמה קולים פנקו עד להשחמה.
ומפזרים בעדינות בין הטונה לאבוקדו.
סוגרים מנה עם מלח פלפל ושמן זית פטורה.
בתיאבון