דנוור סטייק
דנוור סטייקצילום: אסף קרלה

בירושלים נפתחה מסעדת "דנוור סטייק האוס", מסעדה כשרה למהדרין המתבססת על מבחר גדול של נתחי בשר פרימיום איכותיים.

בין הבשרים סטייק אז'ול וטומהוק, שקדי עגל וצלעות טלה ולצידם, מנות פתיחה, מגוון סוגי שיפודים המוגשים עם 15 סוגי סלטים טריים ומגוונים, מבחר לחמים, לאפות ופוקאצ'ות.

בראשונות: ברוסקטה אסאדו ברוטב ברביקיו , סיגר סיסקה בליווי טחינה ומטבלים; בסלטים: סלט חזה עוף , סלט פרגיות , סלט אנטריקוט, כשהבסיס לסלטים - ירקות שוק טריים.

במנות עיקריות: מעורב ירושלמי, המבורגר אנטריקוט , טחול הבית.

בנתחי הפרימיום: אנטריקוט על העצם, סטייק טומהוק, סטייק אנטריקוט אז’ול (300 גרם) מנתח קצבים מרכזי) וצלעות טלה מקוצב (300 גרם) . הנתחים מוגשים עם קונפי שום, צ’ימיצ’ורי ורוטב יין אדום, ובליווי כוס יין הבית.

בגזרת הדגים: סלמון 2 שיפודים על הגריל, פילה צ'יפורה (דניס) על גחלים.

במקום ישנה גם מנות ילדים.

בתפריט הקינוחים תמצאו שישה סוגי קינוחים דוגמת: קרם ברולה קלאסי, טארט לימון פיסטוק, פנקוטה ורושה.

כמו כן, במקום פועל בר יינות ואלכוהול עשיר ומגוון קוקטיילים.

המסעדה אשר בבעלותם של אבי דואניס וירון זיו, בעלי גן האירועים "הדריה, מציעה תפריט משובח לצד אווירה מנצחת ויכולה לארח כ-220 סועדים בעת ובעונה אחת. למעוניינים לחגוג אירועים פרטיים עם תפריט שף מיוחד מוצע חדר וי.אי.פי שנבנה במקום ומכיל 100 מקומות ישיבה עם כניסה נפרדת (ניתן לפיצול ולהפיכת החדר הגדול לשני חדרים המתאימים ל-50 סועדים כ"א).

בדנוור סטייק האוס השקיעו רבות גם במערכת הגברה ותאורה לצד מסכים איכותיים, ובקרוב, לאחר תקופת ההרצה הראשונית, במקום יערכו מעת לעת ערבי ספיישל עם מוסיקה ישראלית.

אבי דואניס וירון זיו, בעלי דנוור, אמרו "בחרנו לפתוח דווקא עכשיו למרות המלחמה, כי אנחנו חייבים לבחור בחיים ובעשייה.

מודים לכל האנשים היקרים שכבר עתה גודשים את המקום ונהנים. זה מחמם את הלב, נמשיך לעשות הכל על מנת שתצאו מדלתנו עם טעם של עוד. בהזדמנות זו, אנו רוצים לחזק את חיילינו ואת כוחות הבטחון שעושים לילות כימים על מנת לשמור עלינו, וכמובן להתפלל להחלמת הפצועים ולהשבת החטופים במהרה ולשלום בע"ה. ביחד ננצח".

דנוור סטייק האוס

בניין "בית הנציב", דרך חברון 101, ירושלים

כשרות: כשר למהדרין