גרנולה
גרנולהצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • 3 כוסות שיבולת שועל עבה
  • 1/2 כוס שקדים טבעיים קצוצים גס
  • 1/2 כוס פקאן טבעי קצוץ גס
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1/2 כוס דבש / מייפל טבעי
  • 1/2 כפית מלח
  • חופן חמוציות (לא חובה אך משדרג מאוד!)

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט החמוציות, מפזרים בשכבה אחידה על תבנית עם נייר אפייה

אופים בתנור על 160 מעלות ל-30 דקות, כשאר כל 10 דקות נערבב מעט ונשטח בחזרה

על מנת למנוע הדבקות ויצירת גושים גדולים מידי.

בסיום ניתן לגרנולה להתקרר, "נשבור" אותה מעט שתהיה נוחה לצריכה, נוסיף חמוציות ונאכל!

הצעת הגשה:

להגיש יחד עם יוגורט במתיקות מעודנת עם תותים/פירות יער טריים וזילוף דבש

בתאבון!