
סביצ'ה ממש קל להכנה ולא דורש הרבה ידע והשקעה, מה שכן תצטרכו לדאוג לחומרי גלם טריים, וזהו!
הכנו לכם מתכון מפורט הכולל שלל אופציות חלופיות להכנת הסביצ'ה המושלם באפס מאמץ.
מצרכים:
- 1 פילה דג לבן טרי נקי מעור ועצמות ( דניס/לברק/ברמונדי/אינטיאס ועוד)
- 1 בצל סגול קטן / שאלוט / צנונית / פלפל צ'ילי / בצל ירוק
- 1 פרי עונתי (בחורף: תות/קיווי/אבוקדו/אשכולית) (בקיץ: אבטיח/אננס/מנגו/ענבים)
- עשבי תיבול (נענע / כוסברה / בזיליקום / עירית / פטרוזיליה)
- כף לימון סחוט טרי
- כף שמן זית
- כפית מלח
אופן ההכנה:
ניתן לשלב מגוון מחומרי הגלם הנ"ל, אך הבסיס הוא דג לימון ומלח, כל השאר נתון לשיקולכם ולטעמכם
נחתוך את הדג לקוביות קטנות, נעביר לקערה ייעודית נקצוץ את הבצל והפרי ונוסיף לקערה
נקצוץ את עשבי התיבול ונוסיף יחד עם הלימון שמן זית והמלח ונערבב, נגיש בצלחת הגשה
בתאבון!