מצרכים:
- 3 מצות
- 3 ביצים
- כף שמן
- כפית מלח
- 2 כפות קטשופ
- 2 פרוסות גבינה צהובה
- חצי כפית אורגנו
- כף זיתים / תירס / בצל / פטריות (כתוספת מעל הפיצה)
אופן ההכנה:
תחילה נרטיב את המצות מתחת לברז ונניח בצד במגבת לשתי דקות
נשבור את המצות רטובות והערבב בקערה עם הביצים והמלח
נדליק מחבת רחבה על חום בינוני ונזלף את השמן על כל התחתית
נפזר את תערובת המצה והביצים ונשטח לשכבה דקה, לאחר שלוש דקות נהפוך בזהירות
לאחר שלוש דקות נוספות המצה-בריי הבסיסי שלנו מוכן, כעת נעביר אותו לתבנית עם נייר אפייה
נמרח את הקטשופ עם האורגנו מעל, את הגבינה נקרע מעט בידיים ונפזר מעל,
נפזר מעל את התוספות ונכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-5 דקות.
בתאבון!
פסח כשר ושמח!