מצרכים:
- 4 עגבניות
- 2 פלפל (אחד אדום אחד צהוב)
- 1 פלפל חריף
- 1 בצל סגול
- חציל קטן (לא חובה)
- ראש שום קטן
- 1/2 צרור כוסברה
- כף שמן זית
- כף לימון סחוט טרי
- כפית מלח
אופן ההכנה:
"מאשוויה" בטריפולטאית - שרוף! נקלה את כל הירקות על מנגל פחמים עד שהקליפות נשרפות.
נקלף בזהירות את 90 אחוז מהקליפה השרופה ונשאיר מעט בשביל הטעם השרוף. נקצוץ את כל הירקות יחד עם הפטרוזיליה בקיצוץ דק ונוסיף לקערה מתאימה.
נתבל במלח בשמן זית ובלימון, נערבב היטב ונגיש לצד הקבבים והבשר.
בתאבון!