
מצרכים:
- שדרה של צלעות טלה (מגיע כגוש של 5-8 צלעות)
- כוס פיסטוק מקולף
- 2 כפות חרדל
- שמן זית
- שקית אפונה קפואה
- 2 שיני שום
- מלח פלפל
אופן ההכנה:
נצרוב את השדרה על מחבת לוהטת עם שמן זית מכל צד למשך כמה שניות
נערבב את החרדל עם כמה טיפות מים שלא יהיה סמיך מידי ונמרח על על הצלעות
נגרוס את הפיסטוקים בעזרת מטחנה או נקצוץ גס עם סכין ונדביק על שכבת החרדל
נכניס לתנור על 180 מעלות ל 10 דקות למידת עשייה מושלמת.
לקרם אפונה נבשל אפונה בסיר עם שיני השום למשך 25 דקות.
נסמן את מרבית המים ונטחן בבלנדר מוט למרקם חלק, נוסיף מלח ופלפל.
נגיש בצורה יפה, אפשר להוסיף גם צ'ימיצ'ורי.
בתאבון!