
הזמר והיוצר חנן בן ארי הודיע הערב (שני) כי החליט לדחות את יציאת שירו החדש במספר ימים.
הוא עדכן כי בשל האסון שהתרחש היום ברצועת עזה, עם נפילתם של חמישה לוחמים מסיירת חטיבת הנח"ל, החליט לא לפרסם בימים הקרובים את השיר.
"יום שחור", כתב בן ארי בסטורי שפרסם באינסטגרם לצד תמונת חמשת לוחמי הנח"ל. הוא הוסיף: "נחכה כמה ימים עם השיר החדש. הלב בוכה עם הנח"ל".
מוקדם יותר דובר צה"ל התיר לפרסום על חמישה לוחמים שנפלו היום בבית חאנון בצפון רצועת עזה, כתוצאה מפיצוץ במבנה וקריסתו
בתקרית הקשה נפלו: סרן יאיר יעקב שושן, בן 23 ממעלות-תרשיחא, מפקד צוות בסיירת נח"ל; סמ"ר יהב הדר, בן 20 מכפר תבור, לוחם בסיירת נח"ל; סמ"ר גיא כרמיאל, בן 20 מגדרה; סמ"ר יואב פפר, בן 19 מהרצליה וסמ"ר אביאל וויסמן, בן 20 מפוריה עילית.
בנוסף, באירוע נפצעו באורח קשה שמונה לוחמים בסיירת נח"ל, חטיבת הנח"ל. 840 חללי צה"ל נפלו מתחילת המלחמה.

