מצרכים:

  • צרור וחצי פטרוזיליה
  • בצל סגול קטן
  • חצי גמבה
  • חצי פלפל צ'ילי אדום חריף
  • כף שמן שום / שום כתוש
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כף חומץ
  • 1/3 כוס שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הפטרוזיליה ומייבשים.

טוחנים צרור אחד יחד עם מעט שמן זית ומעבירים לקערית.

את חצי הצרור הנותר קוצצים דק ומוסיפים.

קוצצים דק את הבצל, הגמבה והצ'ילי ומוסיפים לקערה.

מתבלים בשום, חומץ, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים היטב.

מומלץ להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים.

טיפ: הצ'ימיצ'ורי משתבח עם הזמן – אפשר להכין יום מראש!