
בין סמטאות האבן של ירושלים העתיקה לבתי הקפה השוקקים של העיר החדשה, מסתתר פנינה של ממש: "הטרסה" - בר הקיץ החדש והיוקרתי של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים.
המקום שנפתח לקהל הרחב החל מה־1 ביולי, מזמין אתכם לגלות חוויה אלגנטית בגובה, שמשלבת בין נוף ירושלמי מרהיב, מטבח ים תיכוני עכשווי ותפריט קוקטיילים סוחף.
גן עדן של ערב קיצי - באווירה שאין שנייה לה.
"הטרסה" ממוקמת בקומה הרביעית של המלון, מרחב פתוח ואינטימי שמעוצב בהשראת גן ים תיכוני קסום - עצי זית, פרחים צבעוניים, עציצים ירוקים, דק עץ מעוצב ותאורה רכה שמחמיאה לכל כוסית יין ולכל חיוך. כל פרט - מהכיסאות המרופדים ועד הצלילים ברקע - נבחר בקפידה כדי להעניק לאורחים תחושת שלווה, סטייל ותחכום, אל מול קו הרקיע של ירושלים.
תפריט קולינרי שכולו חגיגה ים תיכונית
על האוכל אמון שף המלון איציק מזרחי ברק, שמוביל קו מקומי, טרי ואיכותי עם טוויסטים יצירתיים. בין המנות שתופסות את העין והחך:
פילה דניס צרוב על הפלנצ'ה, מוגש ברעננות מדויקת.
שיפוד פרגית בטנדורי לצד ירקות צלויים וטחינה עשירה.
אסאדו טלה בלחמניית באן - ביס של רכות וטעם.
לצמחונים: סטייק דלעת ברוטב ברביקיו או באו באן במילוי טופו וירקות מוקפצים.
ולמתוקים - עוגת אננס עם מוס קוקוס וקולי אננס, פאי פיסטוק עשיר, או פאדג' שוקולד חם עם גלידת וניל.
המטבח פתוח עד 22:30, מה שמאפשר להתרווח ולהזמין בשקט גם לקראת סיום הערב.
