
לקציצות: (מתאים לשלושת הרטבים)
- חצי קילו דג לבן ללא עור
- 1/2 צרור כוסברה
- בצל סגול קטן
- חופן עלי נענע
- 4 שיני שום קצוצות
- כף שמן זית
- כפית מלח
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
נקצוץ את הבצל והירק ונערבב היטב עם שאר המרכיבים, נצלה במחבת עם שמן זית על חום גבוה חצי דקה מכל צד ונוציא, הקציצות יהיו חרוכות יפה מבחוץ אך עדיין לא מבושלות מבפנים. המשך הבישול יעשה בתוך הרוטב.
רוטב מרוקאי פיקנטי
נטגן במחבת רצועות פלפל אדום ופלפל חריף, נוסיף שום פפריקה מתוקה מעט כמון וגרגירי חומוס, נוסיף מים ומלח ונבשל 5 דקות. נוסיף את הדגים להמשך בישול כ-5 דקות נוספות. נגיש לצד חלה עם כוסברה קצוצה מעל.
קארי תאילנדי
מחממים במחבת מחית קארי ירוק או צהוב עם מים חמים, מוספים מעט סויה ובזיליקום טרי, מוספים את הקציצות להמשך בישול כ-5 דקות נוספות. מגישים עם בצל ירוק קצוץ ומעט בוטנים מלוחים.
חמוסטה סטייל
מטגנים קוביות של קישוא או זוקיני, מוסיפים מנגולד קצוץ גס עם לימון כבוש ומים, מוסיפים מלח וסלרי ומבשלים 10 דקות, מוספים את הקציצות להמשך בישול כ-5 דקות נוספות. מגישים לצד אורז לבן.
איזה מתכון הכי אהבתם? שתפו אותנו!