הפרויקט של רביבו לילדים - מי שטוב לו ושמח (prod by Revivo)

אחרי 13 שנות פעילות ומאות מיליוני צפיות במדיה, הפרויקט של רביבו משיק לראשונה אלבום המוקדש כולו לשירי ילדים. האלבום החדש כולל 11 שירים מוכרים שקיבלו עיבודים מוזיקליים חדשים.

בין השירים שנכללו באלבום נמצאים "ברבאבא", שאותו מבצע הפרויקט יחד עם ציפי שביט, לצד "הופה היי" ו"הסבון בכה מאוד". השירים המוכרים זוכים באלבום לגרסאות חדשות של חברי הפרויקט.

בהפקה מספרים כי הרעיון מאחורי האלבום הוא ליצור מפגש מוזיקלי בין הדורות באמצעות שירי הילדות המוכרים.

"האלבום נולד מתוך הרצון ליצור חיבור מוזיקלי בין הורים לילדיהם ולהפגיש את הדור הצעיר עם השירים שעליהם גדלו הוריהם - בגרסאות חדשות, קצביות ומלאות שמחת חיים", נמסר.

חברי הפרויקט של רביבו סיפרו על המעבר לפנייה גם לקהל הילדים, "לאורך השנים זכינו לקחת חלק בפסקול של מיליוני ישראלים. עכשיו אנחנו מתרגשים לפנות גם אל הקהל הצעיר ולהחזיר לחיים את שירי הילדות שכולנו גדלנו עליהם".

חברי ההרכב הוסיפו כי הם מקווים שהאלבום החדש יהפוך לחוויה משותפת עבור בני המשפחה. "החלום שלנו הוא לראות הורים וילדים שרים יחד את אותם שירים - כל אחד מהזווית שלו, אבל באותו הלב", אמרו.

הפרויקט של רביבו לילדים - השירים המשחקים (שירי ילדות) (prod by Revivo)
הפרויקט של רביבו מארחים את ציפי שביט - ברבאבא (prod by Revivo)