ממש בושה!
שלחתי את מה שכתבתי פה גם לרבנית שולמית מלמד, המנהלת של אתר ערוץ 7.
"אם במקום לגלוש באינטרנט ילמדו תורה אז יצאנו ברווח נקי". זה מה שמנהלת ערוץ 7 ענתה לי!!
אני לא בא ח"ו בטענות כלפי אף אחד. הכי פשוט. "קבוצת התקשורת הגדולה בעולם היהודי". הכי מתבקש והכי נצרך. זה בושה, פשוט בושה שפעם אחרי פעם צריך לפנות אליהם בטענות כל כך מובנות ופשוטות ובכל זאת זה ממשיך תמידיים כסדרם. אני לא יודע, אבל יכול להיות שזהו, הם ירדו מהדרך לגמרי. פעם אחת הפרסומת עם הזנות, אח"כ התמונה של הבחורה החסופה ולסיום קצת דוגמניות בפרסומת. אז היא ענתה לי שיצאנו ברווח נקי.. איזה רווח נקי בדיוק,? שילד בן 5 שנכנס לערוץ 7 ורואה פרסומת על זנות, גם הוא יצא ברווח נקי?? רבנים, תלמידי חכמים שכל היום יושבים על תלמודם ופעם בכמה ימים נכנסים קצת לערוץ 7 ורואים תמונה של דוגמנית, גם הם יצאו ברווח נקי??
מאוד מצער אותי שבמקום לענות על דבר שאמור להיות מובן מאליו את התשובה הכי מתבקשת: יטופל (או משהו בסיגנון). צריך לשלוח מיילים, לדון ואז לקבל את התשובה הכי לא צפויה: "אם במקום לגלוש באינטרנט ילמדו תורה אז יצאנו ברווח נקי".
לי זה לא פוטר את הבעיה. 'גלישה' באתר חדשות היא הדבר הכי נצרך וטבעי שיש ואני מאמין שאני לא צריך להסביר את זה למנהלת האתר.
אבל מה עושים חברים? אני מתחרפן!
בישיבה שאני נמצא בה כולם יוצאים לנגד ערוץ 7 ואני מגן עליו כי אני באמת מאמין בערכים הראשוניים שהוא הציב לעצמו (אמירת קול שונה בתקשורת הישראלית- קול יהודי ימני= "קבוצת התקשורת הגדולה בעולם היהודי").
אבל ראאאאאבק! זה יהודי????