שרשור חדש
ברוקולי איפה את?בוקר אור
פתחתי ברוקוליאחרונה


אהלן, אשמח בבקשה לרעיון למאכל/קינוח קל פשוט וטעים שאפשרתודה לה' על הכל

להכין עם ילדים קטנים נגיד גילאי 6,7

ג'ליילדה של אבא

נותנים להם לערבב את המים והאבקה ואז לחלק עם כף לכוסות קטנות של קינוחים

 

כדורי שוקולד פשוט מאוד

 

צ'יפס- לקלף תפו"א ולחתוך..

עוגיות, כדורי שוקולד, פיצה או משהו אחר עם בצקכמה טוב שבאת
חלות לשבת.תפוחית 1אחרונה
עדשים כתומותshaer
ערב טוב..השרתי עדשים כתומות ושמתי במסננת עבר כבר בערך 24 שעות עוד לא נבטו ויוצא מהם ריח מוזר..השאלה אם זה תקין ? בעדשים ירוקות ושוחורות שהנבטתי אתמול לא היה ריח
תודה רבה תבורכו
מקפיצהshaer
אני לא מכירה אותו מונבטות, אבל נשמע לי הגיונימשיח נאו בפומ!
גם כשאני סתם שוטפת אותן יש להן ריח לא משהו
כן ..גם בשטיפה יש ריח מוזרshaer
עדשים כתומות לא מנביטות, הן כבר חצויות ולא יכולות להנביטאקונהמטטה
רק עדשים שלימות.
ולכן תבדקי אם הריח תקין...
איך אדע אם הריח תקין ? אני פעם ראשונה מתעסקת איתםshaer
אפשר לקנות בחנויות טבע עדשים שלמות ואז אפשר אולי להנביט אותןחילזון 123
זרקתי לפח ..פעם הבאה שאקנה אברר איך מטפלים בהםshaer
את יכולה להכין איתן מרק עדשים וכל מיני דבריםמחייכת =)אחרונה
לא חייב להנביט
ואולי הריח כי השרית יותר מידי
מתכון לפסטה מבושלת בתנור של נועם זיגדון (סרטון בפייסבוק)מוקי_2020
יצא לי לראות את הסרטון בפייס*אשתו של בעלי*
לא התחברתי כ"כ.
אולי אם היתה פסטה אחרת במתכון (ולא הספגטי הארוכים),היה זורם לי יותר...
כאלה ?מוקי_2020
זה אמור לעבוד עם כל סוג של פסטה, לא ?
למשל...כן...*אשתו של בעלי*
יש עוד סוגים.
קונכיות/בורג-ביסלי גריל/פנה/ועוד..
גם אני לא...אוהבת פסטה עם רוטב בסיר אחד.אליפותאמא יקרה לי*


נדמה לי שיש דעות שסוברות שזה המוציאהנורמלית האחרונהאחרונה
מישהי קנתה דרך אתר "ביגוד" וקיבלה משלוח חינם עבור קניהכמה טוב שבאת
מעל 150 ש"ח?
משום מה גובים ממני גם עבור המשלוח.
תשאלי בפורום הריון ולידה. שם יש יותר סיכוי שתקבלי מענהיעל מהדרום
אופססססכמה טוב שבאת
זה היה מיועד לשם 🤦🏻‍♀️
מתכונים קלים לעוגיות(ללא גלוטן)תגל הארץ
1.עוגיות בננה קוקוס(בריא,ללא גלוטן,טיבעוני)
מרכיבים-
בננה,חצי כוס קוקוס,חצי כוס שיבולת שועל.
מוערכים את הבננה, מוסיפים את הקוקוס והשיבולת שועל, מערבבים, עושים עיגולים/כל צורה אחרת שרוצים, ומכניסים לתנור על 170(בערך) ואופים 15 דקות(עד שמשחים טיפה).
אפשר לזגג מעל שוקולד או בגירסא הבריאה, חמאת בוטנים/סילאן/כל ממרח אחר.
העוגיות יוצאות טיפה רכות אז אפשר להוסיף טיפה סודה לשתייה כדי לייבש אותן.
*הכמות של המתכון ל9 עוגיות בערך(תלוי בגודל)*
אפשר לשים בזה מה שרוצים, צימוקים/שקדים קצוצים/אגוזים קצוצים וכו'.
2.עוגיות חמאת בוטנים(ללא גלוטן)
מרכיבים-
כוס חמאת בוטנים
כוס סוכר חום(אפשר גם לבן)
ביצה גדולה
חצי כפית סודה לשתייה(לא חובה אבל זה גורם לעוגיות להיות יותר יבשות)
חצי כוס שוקולד צ'יפס.
מערבבים הכל ועושים עיגולים בתבנית, אופים על 170 מעלות 7-10 דקות.
*ממליצה להוריד טיפה בכמות הסוכר,זה יוצא מאוד מתוק*
בתאבון(-:
מה שמים בפוקצ'האו מיי גאד
במקום מים כדי שזה יהיה מזונות ולא המוציא?
...אמרלד
ברוב המתכונים לבצק
אפשר להוסיף למים תרכיז מיץ תפוחים.
אצלינו זה נקרא מזונות.
זה לא יוצא עם טעם מוזר?או מיי גאד
אם שמים חלב במקום מיםחצילוש
אבל צריך לבדוק מנהג. אני חושבת שאצל ספרדים בכל מקרה מברכים המוציא..
הפוך. אצל האשכנזים אני חושבת.אנייי88
בעיקרוןבימבה אדומה
אם קובעים סעודה על כל דבר מאפה מעל כמות של רביעית צריך ליטול ידיים ולברך ברכת המזון. כך ידוע לי.
ועל פוקאצ'ה יש מצב לא קובעים סעודה? 🤔
תלוי בפסיקה. ומדובר על 4 ביצים לא רביעיתמיקי מאוס
יש גם פסיקה שלא משנה כמה אכלת אם זו הסעודה מברכים המוציא וברכת המזון
אם קובעים סעודהבימבה אדומה

אז לא צריך 4 ביצים... אבל אוודא עם בעלי.

ואם לא התכוונת לקבוע סעודה והגעת ל4 ביצים אז צריך בהמ"ז.. כך זכור לי טוב שאחדד את זה שוב

זה בדיוק מה שכתבתי, תלוי בפסיקה. לא כולם נוהגים ככהמיקי מאוס
מה קובע אם זה קביעת סעודה? הכמות שאוכלים?ארלטאחרונה


גשם גשם בא, מה מבשלים לשבת?ברוקולי

 

אני כלום חושף שיניים יש לי פטור מתור! 

נשמע טוב ממש. שומרת לעצמי שיהיה לי זמןסמטאות
נינג'האיכה
מישהו מבין במחירים של נינג'ה?

וגם מקום שאני יכולה לקנות באינטרנט, כי אין לי זמן לחנויות.

רוצה לפנק מישהי במתנה שווה שהיא רוצה (:
מתכונים לבשר טחון -שאפשר להקפיארבע ל7
רעיונות למתכונים שאפשר להכין מבשר טחון ואז להקפיא במנות.

פעם קודמת הכנתי קציצות מבשר + ירקות ברוטב אדום (רסק עגבניות).
אשמח לרעיונות נוספים או למתכונים שונים לקציצות.

תודה!
אני מכינה*אשתו של בעלי*
קציצות בטטה.
מוסיפה לבשר הטחון בטטה מבושלת,בצל קצוץ,תבלינים ומטגנת.

מכינה גם קציצות סולת עם בשר טחון,שמיר,לחם רטוב,תבלינים,בצל וכו'...

ממלאת בצק פילאס/עלים בבשר טחון ואופה.
קציצות בטטה נשמע מעולה!רבע ל7
אם את יכולה לפרט קצת יותר (איזה תבלינים?)
תודה!
מל"פ,פפריקה,טיפ קינמון*אשתו של בעלי*
תודה!רבע ל7
ממולאים, קציצות, קבבוניםאנונימיות
ממולאים הכוונה לפלפל ממולא?רבע ל7
שורד הקפאה?
ואשמח למתכון לקבבונים.רבע ל7
תודה רבה!
מתכון לקבבוניםאנונימיותאחרונה
אני שמה בשר טחון
קוצצת בצל דק חצי מטגנת חצי שמה חי
פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, בהרט/ ראס אל חנות
לפעמים כותשת שום תלוי מה בא לי
עושה צורה של מיני קבב ועל מחבת פסים או על המנגל
פסטה עם בשר טחוןחילזון 123
אפשר גם לטגן את הבשר עם בצל ותבלינים
ואז להקפיא ולפני שאוכלים לערבב עם פסטה טריה
בורקס בשרתפוחית 1
איך את מכינה את הבצק?רבע ל7
או אם למישהי אחרת יש מתכון לבצק ביתי מתאים
אני לא היא, אבל מכינה לפעמים עם הבצק של החלות😅בוקר אור
בצק עליםתפוחית 1
לא אני מכינה אלא מישהו אחר בבית..
אפשר גם למלא בטורטיות
תודה לכולן על הרעיונות!רבע ל7

אם יש עוד, אשמח לשמוע
איך אני יכול בוודאות לקנות בשר בלי הורמונים ואנטיביוטיקה?בינייש פתוח
יש לי תרנגול בחצר, רוצה?אריך וייס
עוף אורגני, אתה חייב להאמין למגדל בסוף.
דרך מגדלים פרטיים, שחיטות פרטיותנפש חיה.
אין בסופר רגיל?בינייש פתוח
אולי בסופרסל גריןאריך וייס
לא שידוע לינפש חיה.
אני כבר תקופה לא אוכלת בשר "רגיל"
איזה בשר כן?בינייש פתוח
בשר - תוצר של שחיטה פרטיתנפש חיה.אחרונה
אני לא יודעת איזה
אבל לגבי עוף, ידוע לי ש"עוף אור" הוא כזה.
ההפחדה על 'הורמונים ואנטיביוטיקה'תקוות עולמים

בבשר זו תעמולה טבעונית משנת 2012 , זה סתם קשקוש ושקר.

 

 

תעדיף בשר בקר \כבש טרי על פני עוף ותקנה במקום מסודר ואין לך מה לחשוש ולו במעט.

 

 

בדקתי וראיתי 3 מקורות אינטרנטייםבינייש פתוח
על החוק בישראל שאוסר מתן הורמונים לבקר או לשחיטתו סמוך מידי למתן אנטיביוטיקה.
אמין לדעתכם?
ארוחות בוקראני מאמין!
אז עד היום היינו אוכלים לא. בוקר גרנולה ביתית עם חלב, ושמנו לב שזה יוצא ממש ממש יקר..
מחפשת רעיונות לא. בוקר זולים, בריאים, טעימים ושלא דורשים הרבה השקעה
ניתן לך הצעות של בנות שירות, בטוח זה זול😅מבקשת את פניך
שקשוקה
חביתה/מקושקשת
טוסטים
צנימים
לחם מטוגן

סלט שומר
סלט כרוב עם מיונז
סלט כרוב מתוק עם סויה
סלט רגיל
סלא בולגרי

טחינה
גבינה

זה הדברים שעולים לי שאנחנו מכינות בבוקר.
זה דברים ממש בנאלים ורגילים-לא יותר מדי מושקעות ולא יותר מדי יקרות.

בהצלחה!

ממ זה בשבילי ארוחות ערב יותר.. אבל תודהאני מאמין!


להכין לחמניות מקילו ולהקפיא. אפשר לקנות קוואקר וחבריםתפוחית 1
בעצמכם גרנולה אבל לא יודעת אם זה זול או לא
רעיונות*אשתו של בעלי*
להכין כמות גדולה של מאפינס גבינה.אפשר עם תוספות אם אוהבים(זיתים/פלפלים/תירס/פטריות)
ולהקפיא.
להפשיר בבוקר ולהוסיף בצד חביתה או ביצה קשה,גבינה לבנה וירקות.

טוסטים
לחם מטוגן
מאפה ביציםבימבה אדומה
לקשקש ביצים להוסיף ירקות מבושלים קצת או בכלל לא, מלח פלפל, קצת שמן זית ולתבנית שקעים ל10-15 דק בתנור
תודה לכולןאני מאמין!


למה גרנולה ביתי זה יקר? את יכולה לשלוט בכמות ההפתעותמיקי מאוס
בסוף ש.שועל זה ממש זול.
במקום הרבה אגוזים וחמוציות תשימי רק גרעיני חמניה שזה זול וקצת שקדים ואגוזים
(בגדול דוגלת ששווה להשקיע כסף באוכל בריא אבל ממילא אחרי שקןלים את האגוזים זה כבר לא כזה בריא)

נראה שלחם מלא עם ממרח עונה על הדרישות שלך.
או פריכיות אם זה לא מדי יקר.
יוגורט זה מקסים אבל לא כזה זול וצריך משהו עם זה בשביל לשבוע
גרנולה ביתית - תלויה בךבונים מגדלאחרונה

מה עושה אותה כ"כ יקרה?

אני קונה שיבולת שועל 500 גרם בערך ב-4 ש"ח. לפעמים אפילו 3 ב-10

מה יש שם חוץ מזה? אגוזים וכו' זה יקר, אבל הכמות תלויה בנו. 

 

וכמובן אם כבר שיבולת שועל וחלב, דייסה ממש מתבקש. 

אפשר גם שיבולת שועל עם טחינה קצת המתקה(סוכר/דבש/מה שמתאים לכם כממתיק) ומים רותחים. 

שרשור "הרגע הזה ש..." הגדול!!! בו"משומעים?
שוטווווו
אני אתחיל...שומעים?
הרגע הזה שאתה בא לשפוך כוס סוכר לעוגה ואז קולט שהגרגירים קצת קטנים מדי וזה בכלל...
מלח,!!
הרגע הזה שאתה קולטשומעים?
שטיגנת בצל בחמאה בטעות בסיר בשרי...
שהוא בן יומו
וזה כמובן אחרי שהתבשיל מוכן...
לפח
הרגע הזה שאתה מחפש את החלבשומעים?
וקולט ששמת אותו בכלל במזווה...

(טוב, זה יכול לקרות רק לנשים🤣)
הרגע הזה שהכנת את הנסחמדת66

פותח את המקרר, מוציא את השקית ו...אין חלב בבית.

הרע הזה שדווקא יש חלב במקררשומעים?
ותוך כדי שאת שופכת לכוס את רואה שזה פשוט גושים🤣
הרגע הזה שאתה קולט אחרי שהעוגה בתנורשומעים?
שתכננת להכפיל כמויות אבל זכרת את זה רק עד המרכיב השלישי...
הרגע (הקשה מאד הזה) ששומעים?
התבשיל הבשרי הכי מושקע ויקר שהכנת לכבוד האורחים
החליט לעשות שפגט בדרך לשולחן השבת....
הרגע הזה שאתה זורק לפח את השקית של הסוכר ונילשומעים?
כשבכלל תכננת לשים במאפה אבקת אפיה....
הרגע הזה ביום ראשון שאתה מגיע הביתה מת מרעבשומעים?
מוותר על הקפה ומתבשר לך בכיף מאוכל משבת ואז מריח שהוא לא במיטבו כל כך
הרגע הזה שאת בלי טעם אוכלת קוטג נהנית מהמרקםאמרלד
ו...
בסוף אומרים לך שהוא מקולקל.
הרגע הזה ששמת יותר מדי מים בבצק במיקסרמוקי_2020

ואז אתה שם עוד קמח...ואז עוד קצת מים...ואז עוד קצת קמח...
עד שאתה אומר לעצמך :
״בצק לא יהיה כאן. זהו. תניח לזה. פשוט תעצור. זה נגמר. תרגע ! תרגע !!!!! יהיו עוד בצקים ! זה לא סוף העולם ! ״

או שפשוט הזדמנות להפרשת חלה..😉שומעים?
חחחיות צבעונית
זה מקרה קלאסי של הכנת טחינה
שבסוף מוצאים את עצמנו עם גיגית טחינה.
הרגע הזה שאתה מוציא נתח בשר גדול והוא לא מוכןנחשון מהרחברון

לגמרי בפנים/התייבש מידי

הרגע הזהאנונימיות
ששעה לפני כניסת שבת את מריחה שהעוף המנה העיקרית לאורחים מקולקל (!!)
הרגע הזה שיש ריח חשוד בביתבונים מגדל
ופתאום את/ה קולט/ת שאין טיימר לתנור.
והלכו החלות / הפיצה / כל דבר אחר...
בעעעעע🤢שומעים?
הרגע הזה שעד שהחלטתי מה להכין לארוח"צשומעים?
והתחלתי להכין אפילו...

המצרך האחרון , והכי קריטי- חסר!
הרגע הזה שאתה שופך ביצים לעוגהשומעים?
ולא מבין למה הן נראות מוזר...

ואז נזכר שאתמול כשחזרת מהסופר ,היה רותח ושכחת אותן כמה שעות ברכב
(טוב זה נדיר, אבל קרה לי!)
הרגע הזה שאתה מכין עוגיות שוותאם הבנים12
והן יוצאות מעולה
אבל אתה שורף את התבנית האחרונה בתנור...
הרגע הזה שאתה מכין עוגיות בשתי תבניות במקבילשומעים?
אוכל ונהנה ולא מבין איך נגמר כל כך מהר

ויום אחרי זה בא להכניס משהו לתנור שחימממת מראש ומגלה את התבנית בתחתית מלאה עוגיות מאתמול....
הרגע הזה שבישלתי שבת שלמה עם שמן למאוראהבתחינם
במקום שמן🙈
דגים, חמין, בשר מספר 5, ואסאדו בתנור הלכו לפח...
יש הרבה סוגיםהנורמלית האחרונה
שראויים למאכל. כדאי לקנות דווקא אותם. (ראויים ולא בריאים... אז לא בשביל להשתמש לכתחילה, רק כדי שבמקרה של תקלה האוכל יהיה אכיל.)
א ו י ו א ב ו י ! ! ! ניצחתשומעים?
[פה פעור] מסכנה!!אמא יקרה לי*


טוב אולי יהיה אאוטינגאנייי88
אבל הרגע הזה שאת מכניסה למרק עוף הבשרי חצי חמגשית קציצות. ולתבשיל עוף הבשרי עוד חצי חמגשית קציצות שעברו חצי בישול.

ואחרי רבע שעה מתפשט בבית ריח של קציצות דגים.
ואת מבינה שזרקת לסירים קציצות דגים שחמותך הביאה במקום קציצות בשר.

יאלה לפח...

חברות אם מישהי מזהה. אודה לעדכון..!
אני רקשומעים?
פשששש איזה חמות 🤣🤣
הרגע הזה ש..אחת מהחברות
את מכינה לשכנה שילדה פשטידה טעימה, אבל היא צליאקית, אז את בוחרת מתכון בלי קמח.
ואז לפני שאת מכניסה לתנור, את מפזרת מלמעלה פירורי לחם, סתם בשביל הצבע...
אויששש....שומעים?אחרונה
קרה לי הרבה דברים בסגנון הזה....
הכנתי צונט וטעמתי עכש יו והוא קצת בלי טעם מה לעשותברוך גרינולד


מלח, פלפלמודדת כובעים


מלח שמתי את מתכון לפלפל שחורברוך גרינולד


מלח, פלפל, פפריקה, כמוןהריון_ראשון
שימי דבש/סילאן*אשתו של בעלי*אחרונה
איך מסננים קינואה? צריך מסננת עם חורים ממש פיצים.. מסתבר שמהלולית10

שיש לי לא מספיק קטן... הקינואה יוצאת כשאני שוטפת

רעיונות לארוחת צהריים בריאה וטעימה?

לא חייבים לשטוף אותה...חילזון 123
אם לא משרים אותה במים היא מרהיעל מהדרום
לק'י

אני לא זוכרת איך שטפתי.
מניחה שפשוט שמתי בסיר עם מים, וכשרציתי לסנן- כיסיתי עם המכסה, השארתי חריץ פיצי ושפכתי את המים.
אני בד''כ לט שוטפת ויוצא בסדר גמורחילזון 123
איזה קטע... לי יצא לאכול קינואה מרהיעל מהדרום
לק"י

ואז אמרו לי שצריך להשרות במים.
נכון. יכול להיות שזה תלוי בטריות או בתיבולמיקי מאוס
אבל בד"כ כשלא שוטפים קינואה היטב יש טעם לוואי מר
תשטפי בתוך נפה שם קמחקראנץ שוקולדאחרונה
קצת דחוף(: רעיון לעוגיות בלי גלוטן, שאפשר לכבד בהם גם אנשיםדוב פנדה

לא רגישים.. או למשהו אחר שזורם עם תה, ושיהיה להם טעים(:

 

עדיף לזמן הכנה ממש קצר! כי אין לי זמן בכלל. ולא עוגיות פצפוצי אורז כי זה הבאתי פעם שעברה.. תודה!!

עוגה שווה ביותר שרק נראית מסובכת להכנה אבל דיי קלהט'

עוגת שכבות שוקולד וקצפת כשרה לפסח

 

מתחסלת במהירות...

 

 

תודה. האמת שמחפשת משהו שאפשר לסחוב בתיק,אנמונימי
אז עוגות נראלי פחות, עדיף עוגיות, או משו יבש יותר שאפשר לקחת בלי שיהרס..
חח נראלי אקח חבילת שוקולד וזהו( שזה ברירת המחדל הקבועה שלי, מעט מבאס..) . אז כן עדיף משהו קצת יותר מפנק (:
סופלה ממש קלאם הבנים12
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קורנפלור

מחממים את התנור לחום בינוני- 180מעלות

ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר עם השמן
מוסיפים סוכר ומערבבים היטב
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה לערבב במהירות
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שאין גושים.
יוצקים לתבניות קטנות מנייר
ואופים כ10-12 דקות. ולא יותר. (קרנצי מבחוץ ורך מבפנים)
הנהסמטאות
עוגיות פאדג' שוקולד
להמיס:
90 גר' שמן קוקוס
200 גרם שוקולד.
להקציף:
2 ביצים שלמות
0.5 כוס סוכר חום
0.5 כוס סוכר לבן
0.25 כפית מלח.
להוסיף למה שהקצפנו את השוקולד המומס.
להוסיף לתערובת
1 כוס קמח אורז/ קמח מלא.
3 כפות א. קקאו.
1 כפית א. אפיה.
לערבב מעט רק עד שהכל נטמע.
להכניס מכוסה למקרר למשך חצי שעה בערך.
ליצור כדורים קצת פחוסים בידיים,
לפזר מלח גס.
לאפות 8-10 דקות 180°
כשיוצא מהתנור למעוך את העוגיות בעזרת תחתית כוס.

שדרוגים-
- אם משתמשים בקמח מלא להוסיף מעט נוזל לתערובת.
- אפשר להחליף כף אחת בכף קפה
- אם משתמשים בשוקולד בעל אחוז קקאו נמוך, ניתן להוריד מעט מכמות הסוכר.
תודה רבה!אנמונימי
כתבת דחוף, אז לא יודעת אם יעזור,גאולה!

אבל גם כתבת שהיתה פעם שעברה, אז אולי תהיה גם פעם הבאה ; -)

 

עוגיות שוקולד צ'יפס מפתיעות עם... חומוס | עוגיו.נט

 

נשמע הזייתי, אבל היה לי טעים.

וואלה בהחלט נשמע הזוי, אבל ננסה פעם הבאה בע'ה! תודה(:אנמונימיאחרונה
מתכון לעוגיות טחינהמחייכת =)
מחפשת מתכון לעוגיות טחינה טעימות , אבל שיעברו בקלות בגרון.. לא עוגיות חנק.. ולא מתפוררות
יש למישהו?
מקפיצהמחייכת =)


שמתי לך קישור.תפוחית 1
מתכון: עוגיות טחינה טבעוניות וממכרות במיוחד - הכל טעים
אישית אני מורידה קצת מהטחינה ושמה סילאן שיהיה מתוק יותר.
כן יש להם טעם חזק וקצת דחוס של טחינה אבל אני נורא אוהבת. הסוד זה לשים קצת זמן בתנור כדי שיהיה רך ולא קשה
מצויין, תודה !!מחייכת =)


לפי כמות הטחינה זה יוצא קצת חנקיעל מהדרום
אז טוב שאת כותבת! אצלינו בבית המבוגרים אוהביםתפוחית 1
זה גם מאוד משביע ובריא יחסית. אבל טוב שכתבת לה..כנראה עדיף לה למצוא משהו אחר
יש לי מתכון שלא הכנתי, אבל סומכת על מי שנתנה לי אותויעל מהדרום
הנה המתכוןיעל מהדרום
לק"י

לערבב:
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
3 כפות טחינה
חצי כוס שקדים/ אגוזים טחונים (לא חובה).

להוסיף:
כמה קמח שנכנס, יוצא בערך 4 כוסות

אופים בחום של 180 מעלות 10-15 דקות בערך.
תודה רבה!!מחייכת =)
יש את אלה, זוכרת שהכנתי והיה טעים. לא יודעת לפרטגאולה!
תודה! שכחתי לציין שעם שמן קנולה/קוקוס..אולי יעזור לאחרות(:מחייכת =)
יש לניקי מצוינותבוקר אור
כןבוקר אור
החלפנו סירופ מייפל בסילאן
תודה רבה!מחייכת =)
זה מתוק? אפשר להפחית בסוכר?
לא נראה ליבוקר אוראחרונה
אולי אם את ממש לא אוהבת מתוק
זה מתוק רגיל כזה. לי טעים ככה
שרשור חורפי🌧אהבתחינם
אנחנו מכורים למרקים
בחורף בימים גשומים זה סיר אוכל וסיר מרק חובה.
המרקים שהכנתי הם:
מרק שעועית ובשר
מרק אפונה
מרק גריסים
מרק חריירה
מרק עדשים ירוקות

תביאו לי עוד רעיונות למרקים לא חלביים, ולא מרק ירקות רגיל.
תודה מראש..
מרק עדשים ואורז, עגבניות וקינואה מהמםרויטל.


אשמח למתכון למרק עגבניות וקינואה!תמנון
תכתוב בגוגל: האתר של ניקי, שם יש מתכון מדהים.רויטל.


מרק קובה, מרק אפונה, מרק בצל-בשמחהה תמיד :)

אפשר גם לא חלבי

מרק תירס,מרק פטריות,מרק עגבניותופל לימון


תירס? וואובשמחהה תמיד :)


רעיונות*אשתו של בעלי*
מרק עגבניות ואורז
מרק חומוס ודלעת
מרק כתום
מרק לחשו(סולת)
מרק דלעת ברורצמיד זהב
אני לא אוהבת מרקים....
והמרק הזה פשוט עושה טוב...
וגם מרק בצל פרווה
מרק ירקות ועדשים כתומותיעל מהדרוםאחרונה
אפונה- עושה כאבי בטןאמונה אהבה
אכלתי לאחרונה מרק אפונה וזה פשוט עירבל לי את הבטן, הרגשתי נפוחה וכבדה. מה המקור לזה? השריתי 3 שעות לפני אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך לא עושה טוב לבטן.
איזה בלנדר הכי מומלץ לקנות, הכוונה בלנדר מוט.רויטל.


לי יש של בראון.. היה של אמא שלי והיא הביאה לנו וקנתה חדשחצילוש
ואז התחרטה כי החדש היה פחות טוב ממנו. מחזיק שנים, חזק ועובד מעולה
ממליצה גם על בראוןטארקו
מצטרפת גם להמלצה על בראון. מעולה מעולה מעולה!בעוז וענווה!
תודה וישר כוחרויטל.


ממליץ באופן אישי עליו:לחם מלא


הוא מעולה, אני מכניס לסיר כמות ענקית של ירקות ודי בקלות מכין מרק מצוין לשבוע שלם (עוד מעט זה יקרה שוב...) והוא ממש זול ועלה לי 60 ש"ח. הוא גם פועל כבר שנתיים כמו חדש
תודה לךרויטל.


קנינו עכשיו של חברת benaton ב60 שקל, אחלה דבר..אמונה אהבהאחרונה
מתכון טוב מניסיון ללחמניות המבורגר?פה לקצת
שלא דורש כלים מיוחדים (גם לא מיקסר לבצק) כי אין לי ויש לי הזדמנות להכין היום...

וגם איך מכינים את ההמבורגר עצמו?
מחבת פסים דווקא? עם שמן?
כדאי מחבת פסים עם שמןהנורמלית האחרונה
ואם זה המבורגר קפוא של שחיטת ליובאוויטש כלשהי... ממליצה בחום להשרות אותו כמה שעות במרינדה מתובלת.
למה? קנינו מתובל כי רק זה מה שמצאנו פהפה לקצת
בעל האש זה היה ממש טעים
אז אולי זו חברה אחרת ממה שאנחנו קנינוהנורמלית האחרונהאחרונה
מה שקנינו היה פשוט חסר טעם... אם את כב רמכירה את הטעם, זה מעולה.