שרשור חדש
מה מכינים לאחרי הצום?אמא גם

נשאר עוד מלפני מהסעודה מפסקת

חושבת אולי עוד משהו

עוגה משו?חיים של
ואולי לחמניות עם גבינות?
שקשוקה?
אצלינו מרק. ולא כדאי משהו כבד ...נפש חיה.אחרונה
מה מכינים ללפני הצום?אקונהמטטה
ממש לפני ביצה+אפר
לסעודה לפני...?
לחם, ביצה ואפר. כך נהוג אצלינו.חן שחר
ולפני זה? מה אוכלים?אקונהמטטה
אצלינו כך:חן שחר
בהתחלה אוכלים ליד השולחן מה שרוצים לשובע.
אין בעיה של כמות תבשילים.
כמו שכתב/ה חיים של: צהריים רגיל.

מברכים ברכת המזון או ברכה אחרונה, ואז ניגשים לסעודה מפסקת.


סעודה מפסקת:
מורידים נעלי עור, נוטלים ידיים ויושבים על הרצפה.
אוכלים לחם, ביצה ואפר.
צהריים רגילחיים של
דג עם תוספת (תפוחי אדמה בתנור/פירה/פסטה/אורז) ומרק ירקות
או פלאפל ביתי
או פיצה ביתית

אפשר קציצות מבושלות מדג טונה אמיתי
או אפויות מטונה שימורים
>>ברוקולי

 

כדאי דברים שמשולבים בהם חלבון ופחמימה 

לא דברים מלוחים / חריפים / מתובלים מידי

 

לארוחה לפני המפסקת ( אצלנו ביצה קשה ופיתה) + לאחרי הצום 

אני הכנתי 

מרק גזר 

סלמון בגריל 

פירה מוקצף 

מג'דרה עם שמנת חמוצה

 

 

פירה מוקצף?ה' אלוקינו


כןברוקולי

לא תפסיקי להודות לי
יש לך מתכון לסלמון בשמנת? (חפרתי חח)ה' אלוקינו


אשמח למתכון לפירה מוקצףאמת ואמונה
גמאני אשמח למתכון לפירה מוקצףסתם אחת
ומג'דרה עם שמנת..? זה פשוט מג'דרה רגילה עם שמנת? זה הולך יחד?
>>ברוקולי

 

הכנתי מג'דרה מעולה , ומי שרצה אכל עם שמנת חמוצה מעל (אפשר גם עם יוגורט, גבינה וכו') 

 

@אמת ואמונה

הפירה מוקצף- 

טריק שסבתא שלי לימדה אותי.

זה פירה רגיל ( בישלתי תפו"א במים) מעכתי מעט הוספת מלח פלפל שמן זית 

ופשוט הכנסתי למיקסר

 

זה נותן מרקם קטיפתי מושלם 

מרגיש כאילו הכנסתם הרבה חמאה

מהמם תודהסתם אחתאחרונה
מישו/י פה מבינים באינג'רה?קראנץ שוקולד
אני מבינה שהריח לא מרנין כלל וכלל וכלל. מניסיון אישי-שכני.השם בשימוש כבר
כן זה מחמיץאבל יש לי שאלה לגבי זהקראנץ שוקולד
הכנתי בעברי הרחוק. אבל לא את הבלילה עצמה אלא רק הכנתי אותםכפסיתאחרונה
פיזית, אם עוזר
עזרה בקניית מעבד מזון?חסוי מאוד

אין לנו... אשתי פעם אמרה לי שהחלום שלה זה מג'ימיקס, אבל מהמעט שביררתי המחירים שלהם בשמיים.
יש בזה באמת חשיבות למותג או שיש דברים טובים אחרים שעושים את העבודה בפחות מחיר?
תודה.

אם יהיה בשימוש שווה להשקיע 800-9000 שחנחשון מהרחברון

שימוש הכוונה אינטנסיבי.

אצלנו יש ולא השתמשנו הרהבה בגלל העצלות לשטוף, עכשיו יש מדיח אז משתמשים הרבה יותר.

אבל אני לא מבין את ההתעקשות על מג'ימיקסחסוי מאוד

באינטרנט אני רואה מעבדי מזון עם הספקים יותר טובים (כלומר ב - וואט) שעולים פחות.
בזאפ חוץ מההספק לא כתוב כמעט קריטריונים נוספים, אז אני מפחד לקנות אותם...

כי זה ישרוד לך 20+ שנה לעומת אחרים שלא בטוחארץ השוקולד
הקונספט של המותג הוא לא ביכולת החד פעמית של העבודה, אלא בכך שהוא יהיה אצלכם בשימוש גם אחרי נישואי הילדים
מג'ימיקס הוא לגמרי סוס עבודהטארקו
זה לא רק השם מותג..
בעיני זה שווה.

(אין לי מג'ימיקס. יש לי בראון ולאמא שלי יש מג'ימיקס וההבדל מורגש מאוד, והבראון הוא סבבה בסהכ)
א הוא מחזיק ומחזיקנחשון מהרחברון
ההורים לי נשואים כמעט 30 שנה השנה הם נאלצו להחליף מעבד מזון. בפעם הראשונה מהחתונה.

ב יכול להיות ששווה לקנות בכמה מאות שקלים פחות משהו אחר אהך כל כמה שנים תחליף לגיטימי
לי יש של סאוטר, כ400 ש"ח ועובד מעולה.הנורמלית האחרונה
יש של בראוןחיים של
הוא סבבה לגמרי..
ממש לא חייב מג'מיקסאמת ואמונהאחרונה
הוא אכן סוס עבודה אבל זה גם כיף כל כמה שנים לקנות חדש
כמה שאלות של אשכנזייה נערת טבע

סולת- איך קונים את זה? יש סוגים שונים? אם כן איך בוחרים?

ואיך מנפים/בוררים את זה? עד כמה זה נגוע?

 

אשמח לכל מידע בעניין, בחיים לא התעסקתי עם סולת חוץ מקוסקוס מהיר הכנה בשקית

מתכון לסלמון בשמנת ? יש למישהו ? אפשר עם פירה או פסטהה' אלוקינו


תרשמי באינטרנט ..יש במץכונים בעשר דקותshaer
אין באתר של 10 דק של אפרתה' אלוקינואחרונה


סעודה מפסקתshaer
בעלי ביקש שנאכל עדשים עם ביצה קשה ..רק איך זה אמור להתבשל בסיר אחד ?
כן לא לשים את העדשים ביחד עם הביצים לפני שהביצים הורתחוה' אלוקינו


חחח זה מה שלא הבנתי ..מבשלים ביצים בנפרד ואז מכניסים לסירshaer
של העדשים ..נכון?
מבחינה הלכתית? לא יודעת ה' אלוקינואחרונה


מחפשת רעיון לסעודה לפני הצום, משהו שישביע בערך 30 אנשים.מקום בעולם
בלי שעות התעסקות..
שקשוקה גדולה והמון לחם / בגטים / פרנות וכוגלים.
מה אפשר לעשות עם גריסים?yifatpx321

ודווקא גריסים לא גריסי פנינה, נתקעתי עם כמות גדולה מאוד.

עשיתי חמין בשבת, אבל כרגע לא מתאים להתחיל להכין מרקים או נזידים כי זה חם, אז אשמח לרעיונות למשהו שאפשר לעשות עם גריסים שהם לא גריסי פנינה. (אני יודעת שגריסי פנינה הם מלוטשים יותר, נוחים יותר לבישול, אולי רכים יותר) -  זה משמעותי?

האם אפשר להכין איתם משהו דייסה? 

כמו פתיתיםנחשון מהרחברון


אבל הם הרבה יותר קשים מפתיתיםyifatpx321

צריך לרכך אותם איכשהו? 

וחוץ מזה מה עושים עם פתיתים? אצלי אין כל כך שימוש גם בפתיתים, כי הם נראים  לי משעמם. 

משרים לפני כן, יותר זמן בישול. קצת יותר מיםנחשון מהרחברון

מה עושים? הערב הכנתי פתיתים.

טיגנתי בצל, קוביות גזר, קישוא, שום, פלפלים, עגבניות, שעועית ירוקה קפואה קצת תבלינים ככה איזה רבע שעה ואזס מוסיפים פתיתים (או גריסים) מערבבים שיספגו טעמים איזה 3 דקות ומוסיפים מים רותחים. אש נמוכה סיר מכוסה חלקית עירבוב מידי פעם, אחרי 6-7 דקות (בפתיתים) או שהגריסים רכים (בערך חצי שעה) מכסים את הסיר מכבים את האש ומחכים 5 דקות

תוספת מצוינת למנה העיקריתופל לימון
הכנתי לפני כמה שבועות גריסים וחיטה עם עוףבתנורנחשון מהרחברון

יש לניקי ב מתכון של עוף ואורז בתנור,אזהשרתי את הגריסים והחיטה לילה והכנתי לפי המתכון. יצא ממש מיוחד וטעים

>>ברוקוליאחרונה

 

אני מכינה על הגז עם ירקות חתוכים 

פשוט צריך לבשל את זה יותר מאורז

 

אפשר גם עם עוף בתנור זה סופג את הטעמים של הרוטב וממש טעים 

 

לפעמים אני גם מכינה רק עם פטריות ובצל ברוטב פטריות. אצלנו אוהבים 

 

 

סלמון ופסטוחיות צבעונית
הילכו יחדיו?
וודאי. שכבה עבה של פסטו על גבי פילה סלמון.קרן-הפוך

שווה!חיות צבעונית
ננסה, תודה!
מושלםברוקולי
האמת שלא עפתי על הטעםחיות צבעוניתאחרונה
יוצא קצת מריר
הוספתי מעט מייפל מלמעלה ונהיה מושלם😅
שרשור טורטיות!פיצלוש לשאלה
איזה מתכונים יש לכם לטורטיות?
חוץ ממוקפץ!!

בונוס.. כמה שיותר קל עדיף...
למילוי?איכה
בשר טחון עם בצל, פטריות ותבלינים.

בטטה מטוגנת, חזה עוף מטוגן, בצל, פטרוזיליה, וצילי.
סושי טורטיה , אנצ'לדהופל לימון
סושי טורטיה בשריופל לימון
סושי טורטיה חלביופל לימון
מה שמת בזה?ה' אלוקינו


פסטו,גבינת שמנת,כדורי מוצרלה חצויים, מקלות ירק,סלמון מעושןופל לימון


אוי אני לא אוהבת חלק ממה שרשמתה' אלוקינו

אבל נתת לי רעיון לעשות טורטיה סושי עם חביתה , גבינת שמנת, עבגניה,מלפפון 
נראלי להיט לא.ערב

למלאחיים של

בטונה או בסלמון מעושן ולגלגל כמו בתמונות של ופל לימון
פיצה טורטיה, טוסט, סוג של סמבוסק פיצה בתנורעלמא22


🌮 רעיונות למילוי טורטיותתנו חיוך (-:
בס''ד

שלום לך,

ניתן למלא טורטיות במגוון רחב של מילוים וביניהם :

🌮אנטיפסטי עם פסטו/חומוס
🌮 סלט טונה
🌮 סלט ביצים
🌮 תערובת פסטרמות/נקניקים פרוסים עם ממרח וירק
🌮 תערובת סביח

ניתן להגיש כרול שלם או לחתוך לחתיכות בדומה למה שכתבו קודם.

בהצלחה 🙂
עושה מזה פיצהאמא גם

רוטב מכון וגבנצ. ממש זמן קצרצר בתנור שלא ישרף

עכשיו הכנומתכונים בריאים

 

מנה להיט!!!שווארמה טונה בטורטייה(דל פחמימות)!!!!מרגיש כמו מקורי!!!!

 

את הטורטייה אפשר לקנות או שניתן להכין מקמח אם לא רוצים את הגרסה דלת פחמימות

 

נראה שווהופל לימוןאחרונה


בשר טחוןשמואל_(הי)

אחד ממש קל,
קוצצים בצל, מטגנים טיגון קל
מוסיפים את הבשר הטחון (מומלץ בקר אבל הכל זורם)
ואחרי שהבשר מקבל צבע מוסיפים תיבול: כמון קינמון מלח פלפל שחור
מערבבים ומוסיפים קצת רסק עגבניות (לא הרבה המטרה זה לאחד את הכל)
ברגע שמוכן, לתוך הטורטיות לקפל ומושלם

המלצות: אפשר לטגן את הטורטיות טיפה לפני זה מוסיף, או לעשות מהן אגרולים עם הבשר.
אפשר להוסיף בטטה שמבשלים אותה קודם במקום הרסק עגבנויות, זה מוסיף מתיקות וגם מגבש.

מתכונים אחרים:

ירקות חתוכים פלוס רטבים שונים, על פי הטעם

דבש וקינמון, מגלגלים ושמים במחבת ללא שמן, אחלה נישנוש.

חביתה על פי הטעם, מומלץ אחת עם בצל אבקת שום ובזיליקום, מורחים חומוס עגבניה חתוכה והחביתה פנימה, קלאסי אבל תמיד טעים.

אפשר להכין פירה עם פטריות, למלא, לקפל, למרוח מעט חמאה מעל.

אמממ אין לי עוד רעיונות בראש, אבל אפשר לאלתר בכללי גם דברים.

יש לי פצפוצי אורז של חברה פחות טובה,נעמה301
הם לא כל כך טעימים במתכונים.
אם ארסק אותם, זה יעזור? מישהו ניסה פעם?
אותי לימדו כלל חשוב!! *אשתו של בעלי*
מה שלא טעים במקורו ובשלמותו,
סביר להניח שעדיין לא יהיה טעים גם כשישנה צורתו...
אז אני אומרת ש...אולי חבל על ההשקעה ובסוף תגלי שזה לא טעים וזה לא יאכל.
באסה. תודה!נעמה301
ניסית להשתמש בהם כציפוי לשניצל ?תנו חיוך (-:
בס''ד

שלום לך,

ניתן להשתמש בפיצפוצי אורז כציפוי לשניצל, כך שאם משלבים אותם עם תיבול הטעם שלהם ישתדרג 🙂

מצ''ב לינק למתכון -
https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/10033

בהצלחה 🙂
מעניין לנסות!נעמה301
הם קראנציים?אם לשתיים
אם כן אז הם ישתלבו טוב בקינוחים ויקבלו טעם מהשוקולד וכו'
אם הם רכרוכיים כאלה אז הדבר היחיד שהייתי מכינה מהם זה פשטידה עם קוטג'
אולי לטבול אותם בשוקולד מומס ולהקפיא בקוביותה' אלוקינו


זה מה שעשיתי,נעמה301
הכנתי קוביות עם שוקולד, אגוזים וחמאת בוטנים.
יצא טעים אבל מרגישים שהפצפוצים לא 'נמסים' מספיק. הם גדולים כאלה.
עונה גם לך @אם לשתיים.
הם לא רכרוכיים אז נראה לי שגם בפשטידה הם יורגשו.
נשמע טעיםםםםםםה' אלוקינו


מרוב שזה נשמע טעים הכנתי כמות כפולה,נעמה301
ואז התבאסתי
פעם הבאה- מרסקת ואז עושה ה' אלוקינו


נשמע שכדאי לרסק אותם קצתטארקו
ואז לעשות כל מה שאת עושה עם פצפוצי אורז...
אז אנסה לרסק באמת, תודה!נעמה301
וואי, איזה סוג קנית? חח..נשמע טובנקודה טובהאחרונה
שונאת שפיצפוצי אורז נהיים רכים.
לפשטידת לא יתאימו?ופל לימון

עם בצל מטוגן,פיטריות קוטג' וביצים

הי בנותהתחדשות.

מתכון לעוגת שוקולד אורירית כזאת מישי?

מתכון בפניםאם ל3+
עוגת שוקולד אורירית
3 ביצים
1.5 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל

לערבב ביחד
ואז להוסיף:

שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
קצת מלח
1 כוס מים רותחים עם3 כפות קקאו


אפשר לשדרג עם
אגוזים קצוצים
כפית קפה נמס
שוקולד ציפס
בחלק הראשוןהתחדשות.
זה רק לערבב עם כף יענו? לא להקציף?
כןאם ל3+אחרונה
כנסי-בעוז וענווה!
4 ביצים תפרידי. תקציפי את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב. בינתיים תערבבי בקערה אחת: 250 מ"ל ריצ', שליש כוס שמן ואת 4 החלבונים, ובקערה אחרת תערבבי כוס קמח+שקית אבקת אפיה+כוס שוקולית. תוסיפי לקצף את הקערה הראשונה של הרטוב, ואז את הקערה השניה של היבש ותערבבי היטב עד שהכל מתאחד. תכניסו לתנור שחומם מראש ל180° ותאפי עד שמוכן. כשהעוגה תתקרר את יכולה לשים איזה ציפוי שבא לך. בהצלחה!
למישהו יש מתכון מנצח לממרח קישואים?Noni
עדיף לא כזה שטוחנים עם ביצה קשה אבל גם זה יתקבל...
שמעתי פעםאיכה
שעושים את זה עם אגוזים טחונים במקום..

לא ניסתי אף פעם.

בעיקרון חצילים עושים עם בצל מטוגן וביצה. אולי כדאי לנסות ככה
יש לייראת גאולה
לטחון יחד:
קישואים אפויים בתנור עם קצת שמן
הרבה בצל מטוגן יחד עם השמן שטוגן בו
ביצה קשה - אבל זה יצא טעים גם בלי

לתבל במלח, פלפל
ייתכן שכדאי להוסיף שמן למרקם הרצוי
תודה לך ! שבת שלוםNoni
פסטו קישואיםופל לימון

חותכים לקוביות 2 קישואים, מטגנים קלות במעט שמן, שישאר בהיר ורק יתרכך מעט

מעבירים למעבד מזון

עם:

1/2 כוס אגוזי קשיו

10 עלי בזיליקום

4 שיני שום

1/2 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור

 

טוחנים

מה שלא יהיה חייבים בצל מטוגןאמא גםאחרונה

טוחנים עם תבלינים

ואפשר ביצה קשה

שדרוג שולחן שבתאמא1984
היי.
הייתי רוצה לשדרג את השולחן שבת המשפחתי.
היינו מתחילים עם מנת סלטים דגים אחר כך בשרים שהורדנו כי התפוצצנו מזה אז העדפנו רק דגים אחרי הסלטים. מה שכן הייתי רוצה להוסיף זה עוגה. האם זה התפקיד הקינוח בארוחה או לאירוח עם קפה לאורחים. כמו כן מחפשת מתכונים לעוגות בחושות בלבד וקלות
בבקשה מתכונים לעוגות בחושותחן שחר
[22.10.2019, 19:58] עוגת וניל בחושה מנצחת ב-5 דקות עבודה
[22.10.2019, 19:58] עוגת שוקולד שילדים אוהבים, מתכון מנצח לעוגת שוקולד מעולה! הכי קלה
[22.10.2019, 19:58]
*עוגת תמרים*
כוס סוכר
1/2 חבילת ממרח תמרים
3/4 כוס שמן
1 3/4 כוסות קמח
כפית סודה לשתייה
אבקת אפיה
כפית קינמון
1 כוס מים רותחים.

יש לערבב את כל החומרים הנ"ל, ולבסוף את המים הרותחים. לשפוך ל-2 תבניות ארוכות חד פעמי ולאפות ב- 180 מעלות.
[22.10.2019, 19:58]
עוגת תפוחים ואגוזים, העוגת תפוחים הכי טובה שיש! ניקי ב אוכל עושים באהבה
[22.10.2019, 19:58]
עוגת דבש בחושה, מתכון מנצח לעוגת דבש ב 5 דקות הכנה, העוגה מעולה קלה ושווה.
[22.10.2019, 19:58]
https://www.foodisgood.co.il/recipe/easy-orange-cake/
[5.12.2019, 12:58]

עוגת בננות בחושה מעולה וגם פרווה - הכי טעימה שתכינו!
[11.1, 21:24]
עוגת סילאן ושוקולד עם מעט סוכר - מתכונים ב-10 דקות
[4.3, 17:00]
מתכון: עוגת קלמנטינות בחושה | עוגות ועוגיות
תודה רבה על המתכונים!נעמה301
נתת לי רעיונות!
בשמחהחן שחראחרונה
אז...*אשתו של בעלי*
או שתתמקדי במנת דג טובה עם סלטים,
(ואז בסיר הדגים תוסיפי פרוסות תפוחי אדמה/גרגירי חומוס/פרוסות גזר-כמו בדג מרוקאי...זה יעשיר את המנה ותשבעו ממנה מאוד בתוספת חלה וסלטים...) ואז עוגה לבחירתכם(אפילו חלבית בהתחשב בזה שאתם לא בשריים...)

בנוסף-ניתן לקנח בסלט פירות(אם אוהבים),
פיצוחים שונים,מנות קטנות לקינוח כמו ג׳לי/מוס/
עוגות פרי,קינוחי כוסות שונים...)
מיקסר ידני טוב ועמיד בתקציב צנוע של עד 140-150 גג.ליבי ער
רצוי הספק של 300w +

לא צריכה לבצק
רק לעוגות ופנקייק וכדומה
לא בדימוש יומיומי-לכן לא רוצה להשקיע מעבר לסכום הזה

בצק מכינים פה בידיים..לא יכולים אחרת..חלק מהקטע .

למישהי יש- סאוטר 500וואט, בנטון 300ואט ?ליבי ער
המלצות או דיס המלצות?
האמת שיש לי אחד פושט ממש מהמקסטוק, עלה סביבות 50טארקו
הוא לא מטורף אבל סביר ביותר, מה שציפיתי ממיקסר ידני
לשימושים שלך הוא נשמע לי בסדר גמור.

והיה שווה לי לקנות ב50 ומקסימום עוד שנה שנתיים נקנה עוד אחד..

בשימוש פעם-פעמיים בשבוע בערך חצי שנה.
פעם היה לי אחד זול כזה והיה נורא- הוא לא באמת הקציף.ליבי ער
ולקח לו שעה כל פעם וגם אז תמיד עוגות יצאו לי לא כמו במתכוון

אז כן מעדיפה בשביבות ה100-140שח
וב300-500וואט

אשמח רק לשמוע אם מישהי יודעת אם של סאוטר הידני סבבה?
אה, אז לי של מקסטוק אחלה ממש לדברים כאלהטארקואחרונה
(ויש לי גם מיקסר שולחני גדול של קנווד אז יש לי למה להשוות....)

לא מכירה את סאוטר, סליחה.
חזה עוף בתנורbinbin
שיהיה טעים ולא יבש...אפשר??? איך?!
לא תמיד יש כח לטגן 🙈
רעיון לח. עוף בתנור 🍗תנו חיוך (-:
בס''ד

שלום,
אפשר לשים את המרינדה /רוטב /ירקות הנלווים עם העוף בתבנית ולכסות ברדיד אלומיניום, ולאפות על חום בינוני. כדאי לבדוק את מידת המוכנות מידי פעם.

בהצלחה 🙂
אני מכינה שניצלים בתנור*אשתו של בעלי*
עם מלאאאא בצל ושום.
ויוצא עסיסי ורך מאוד!!!
באופן אישי מעדיפה שניצל אפוי ולא מטוגן.
לא מטגנת אף פעםאמא יקרה לי*

מתבלת נתחי חזה עוף. עכשיו הולך אצלינו שמן זית, מעט שום כתוש, תבלין על האש ומעט מלח אבל אפשר כל מרינדה שאוהבים.

 מערבבת בכוס חד"פ,

שופכת על חזה העוף,מעסה היטב ומניחה בצד לרבע שעה עד שעה. 

בינתיים מחממת תנור.

מסדרת על נייר אפיה את חזה העוף ואופה כ20 דק', עד שהעוף משנה צבעו  מורוד ללבן ואינו צמיגי.

חשוב לא להשאיר מעבר לכך כי אז הוא מתייבש ולא משהו...

לערבב אותם בקערהאיכה
עם מיונז ואז לצפות בפירורי לחם, להכניס לשקית קוקי ולאפות בתנור על גריל.
לא בדיוק טעם של שניצל, אבל טעים מאוד!
כלל ברזל בחזה עוף, בישול/צלייה קצרים מאדקראנץ שוקולד
אותו כנל בכבד ודגים כמו סלמון וטונה.. כל הנ"ל נוטים להתייבש מהר מאד לכן זמן הצלייה/בישול שלהם מאד קצר
לא מדוייק. אני עושה לפי המתכון בקישור ויוצא פיצוץ!אמא12

רך ממש ולא יבש. יש שם גם הסבר למה זה ככה...

איך לבשל חזה עוף ומתכון לפסטרמה ביתית | The Kitchen Coach

באופן כללי, שווה לחפש אצלו מתכונים. המתכונים שלו אף פעם לא איכזבו אותי, ואני בשלנית מאד ביקורתית.....

 

להשרות לפני כן בשמן זית ותיבולאמא גם

ולהוציא בדיוק בזמן מהתנור שלא יתייבש

 

אפשר לעשות כמו שניצל אבל לאפות בתנור,ולהזליף מעל שמן 

תודהה.binbin
אז עשיתי בשקית קוקי וכנראה שמתי הרבה מדי זמן
בעיקרון כמה זמן מספיק בתנור?
למדתי להבא, תודה על הטיפים.
בתנור מחומם מראש, 20 דק' בערךאמא יקרה לי*


מתכון לשניצלים אפויים בתנורמתכונים בריאיםאחרונה

 

ניתן להחילף את הפירורים בפירורי לחם מוזהבים

 

מחפשת מענה מהיר...בת 30
האם אפשר לשים העוגה קמח תפו''א במקום קורנפלור?
זה מתנהג דומה אבל יותר כבד ודביקמיקי מאוס
אם מדובר בכמה כפות תחליפי בסבבה
אם יותר תתכונני לעוגת חנק בסגנון פסח ;)
אבל אפשר להחליף חלק בדברים אחרים - שקדים טחונים למשל אם המטרה היא ללא גלוטן
תודהבת 30
כבר שמתי...מקוה שיהיה בסדר...זה אפילו לא בשבילינו, אז מקוה שלא יהיו פדיחות
איך יצא בסוף?מחייכת =)
לא יודעת...בת 30אחרונה
זו עוגה ששלחתי לאדם מבוגר שגר לידינו לכבוד שבת...
היה נראה שהיא בסדר...
יש לי שקית אדממהשוקולד פרה.

ואין לי שמץ מה אפשר לעשות עם זה...

 

רעיונות למתכון מנצח יש בקהל?

 

יאללה, תנו לי רעיון

לחלוט במים רותחיםנחשון מהרחברון

לשים מלח לאכול.

^^^ רצוי מלח גס.. זה יותר טעיםטיפה של אור
ומה זה לחלוט?שוקולד פרה.

יא בויה מה יהיה איתי

לבשל זמן קצר במים רותחיםנחשון מהרחברון


מפשירה בלי לחלוט,מלח גס וזה טעים!סמטאות
אנחנואבןישראל
מרתיחים מים עם מיץ לימון אחד
שמים את האדמה עד שמוכן
מסננים מהמים ומפזרים מעל מלח גס
רק לבדוק טוב מה אוכלים כי לפעמים יש שם חרקים...פיצלוש לשאלה
אצלנו מרתיחים במיםbinbin
מסננים ושמים מלח גס ולימון
טעים ממש ואחלה נשנוש
מוסיפה שלפעמים יש בפנים תולעים, אז לא כדאי לאכול ישר מהתרמילהריוניסטית
מבשלת קלות ומתבלתאמא יקרה לי*אחרונה

במלח,לימון, שמן זית, שום כתוש.

משביח במקרר

הייהפי
אני מאוד אוהבת רביולי עם רוטב שמנת צריכה לעשות ארוחה למישהו שנמנע מחלב פרה..
יש אופציה טעימה ? שהיא עדיין רוטב שמנת?
רוטב טעים בסגנון שמנת טבעוניתנו חיוך (-:
בס''ד

שלום וחודש טוב,

אפשר להכין את הרוטב המוכר עם אותם מרכיבי בסיס מלבד השמנת , שאותה יש להחליף בקרם קוקוס נטול תוספים ( של חברת ארוי די - AROY D מומלץ ביותר ).

הרוטב יוצא קרמי וטעים מאוד !!

ניתן להכין רוטב עם תבשיל פטריות/ תבשיל עגבניות / פסטו ועוד..

בהצלחה 🙂
זה בטח יצא עם טעם קצת קוקוסי, לא?יעל מהדרום
טעם הקוקוס לא מורגש והוא משתלב נפלא בטעמי הרוטבתנו חיוך (-:
בס''ד
השאלה אם מישהו שלא אוהב בכלל קוקוס גם לא ירגישיעל מהדרום
לא מורגש.. ה ממש שווה כתחליף פרווה בארוחה בשרית או לטבעוניםתנו חיוך (-:
חשוב- יש לוודא שאין רגישות לקוקוס (בדומה לצליאק)תנו חיוך (-:
בס''ד

כל עוד מדובר בהעדפה של טעם , אז זה בסדר..
יש אנשים שרגישים לקוקוס , שיכולים לחוש אי נעימות רפואית, לכן חשוב לוודא שזה העדפה של טעם 🙂

בריאות לכולם ובשורות טובות 💐
יש שמנת לבישול של סויהחיות צבעונית
וואלה?הפי
איך זה נקרא את זוכרת?
מהממת תודהההפי
אפילו עם ריצ' אפשראמא גם

זה יוצא רוטב קצת מתוק,אבל זה מתאים בעיניי

אז שוב הגיע רביעייייכי לעולם חסדו
מה בתפריט לשבת?
הילדים לא הסכימו לאכול, אנחנו אהבנו, תודהאם ל3+