שרשור חדש
חג שבועות מתקרב ובעלי הזמין עוגת גבינה אז...פה לקצת
מתכון טוב לעוגת גבינה?
גם אפויה וגם לא אפויה
לא אפויהחיים של
את יכולה עוגת ביסקויטים
לא אפויה כתבתי כאן לפני כמה ימיםמקום בעולם
ולאפויה, הטיפ הכללי שלי הוא נייק אפיה מסביב, גבוה ב7 סמ בערך מהתבנית,
ועיטוף של התבנית מבחוץ בניר כסף
וקערת מים חמים בתנור
יש המון מתכונים טובים ברשת של אפויה בליקראנץ שוקולד
להפריד ביצים ובלי תבנית מים וכל זה..
פשוט לערבב את החומרים ולתנור
נכון. אבל רוצה לדעת מניסיון מה טוב וטעיםפה לקצת
יש חיתוכיות גבינה מייפל של ניקי ב. אני ממש אוהבתיעל מהדרום
זה לא דחוס כזה?חיים של
לא חושבת. זאת עוגה בחושהיעל מהדרום
וגם עוגת גבינה של בית מלון של קרין גורןיעל מהדרום
זה נראה טובחיים של
רק איך היא כשהיא קרה?
עוגת גבינה חמה עושה לי בחילה...
זה כמו מגבון חם🤯
טעימה גם כשהיא קרהיעל מהדרום
הרגת אותי..ירושלמית טרייה

אני אוהבת את עוגת הגבינה של אמא שלי, זארת שמפרידים ביצים.. כזאת גבוהה, כמו של קונדיטוריה.

באתר של קרין גורן יש מתכון לעוגת גבינה אפויה מצויינת.השם בשימוש כבר
הטיפ שגורם לעוגה להיות גבוהה:
1. תבנית עם מים בתחתית התנור(אמבט אדים )
2. לשמן היטב היטב את התבנית בה נאפית עוגת הגבינה-במרגרינה ודווקא בה. ובהרבה. 20 גרם מרגרינה לתבנית בקוטר 24.
המים כמדומני זה לא בשביל הגובה אלא לשוליים בהיריםבטעות נכנסתי
נכון, וגם תורם למרקם העוגה מבחינת רכות.השם בשימוש כבר
כך מגינים עליה מפני חום התנור.
על זה לא חשבתי, בכל עוגת גבינה טובה יש מרגרינה?פה לקצת
לא באלי להשתמש במרגרינה
זה רק לשימון התבנית, לא לעוגה עצמה.~moriya~
והאמת שזה לא חובה, זה יכול לסייע אבל תוכלי להסתדר עם שימון בחמאה
עם שמן זה לא מספיק טוב?פה לקצת
רק בושלייםמקום בעולם
חמאה לא מרגרינה, יותר בריאה ומוסיפה טעם..קראנץ שוקולד
^^זה ממילא חלבי..ירושלמית טרייה


אבל לא משתמשת גם בחמאה...פה לקצת
נשמע שאין ברירה אם אני רוצה עוגה שתצא טוב וטעים
גם עוגה נמוכה היא טעימה🤣יעל מהדרום
אבל אם היא גבוהה היא לא יותר מאווררת ופחות דחוסה?פה לקצת
אני אוהבת גם עוגות גבינה בחושותיעל מהדרום
אני לא אוהבת עוגות גבינהפה לקצת
אז באלי שלפחות תצא יפה

טוב, אחפש ברשת מתכונים ונראה מה ייצא
קרין ממליצה על מרגרינה לשימון התבנית.מקום בעולם
אין שום בעייה לשמן בחמאהקראנץ שוקולד
ככה עושים המון קונדיטורים וברוב המתכונים זה ככה..
מסכימה שאין בעיה.. אבל עם מרגרינה התוצאות לדעתי ולדעתה טובותמקום בעולם
יותר
ולדעתי גםהריון ולידה2
אולי התבלבלת, אבל הניק הזה מיועד רק לפורום הריון ולידהיעל מהדרוםאחרונה
מה זה ג'פונז?בוריס
אכלתי עוגה קנויה שהיה כתוב עליה ג'פונז מה זה אומר
זה סוג של בצק*אשתו של בעלי*
שממנו מכינים עוגת שכבות
אהה אפשר מתכון?בוריס
אין לי...אפעם לא עשיתי*אשתו של בעלי*
אבל בטח תמצא הרבה מתכונים ברשת..
משום מה מצאתי רק כשלפבוריסאחרונה
אצלנו בעוז וענווה!
תודה על התיוג @ברוקולי

ערב שבת -
עוף מתובל בתנור
תפו"א בתנור

בוקר -
חמין

סעודה שלישית -
אולי תפו"א מוקרמים, לא סגורה על זה עדיין

סלטים: ביצים, חצילים אדום, כרוב, ירקות, חצילים במיונז...

אין לי כוח האמת. בהכחשה על זה שמחר חמישי
אוף בטעות פתחתי שרשור חדש ולא מצליחה למחוק 🙈בעוז וענווה!אחרונה
רוטב אדוםפרטים נוספים

צהריים טובים!

 

מתכון טוב לרוטב אדום מהביל לקציצות דגים שישדרג את הקציצות? רעיון?

 

תודה מראש!

גזר עגבניות פלפל חריף גמבה ושום..מקום בעולםאחרונה
רעיונות מה לעשות עם שסק? יתאים לדעתכם לריבה או לליפתן?חילזון 123


גם לי היה שלא אכלנואם_שמחה_הללויה
הקפאתי ומכניסים לשייק
יוצא טוב? מה עוד את שמה בשייק?חילזון 123


בננה, מנגו, נראה לי היה גם נענעאם_שמחה_הללויה
כן וכן. סבתא שלי היתה עושה משסק ריבהרק טוב!אחרונה
ובלפתן נראה לי היתה שמה בלי כללים...
עוגת גבינה פירורים. לדעתכם הבצק יילך טוב עםקופלה
שמן קוקוס במקום חמאה ? לא מוצאת לזה תשובה בגוגל..
**כמעט בכל מתכון אני מחליפה לשמן קוקוסקופלה
רק שזה אפעם לא הכנתי
יכול להיות שקצת יתפורר יותרמיקי מאוסאחרונה
אבל אם זה ממילא חלבי למה לא חמאה?
במתכון לחזה עוף צריך קורנפלור ואין לי. קמח תפוחי אדמהואילו פינו
יהיה טוב?
כן.קצת יותר דביקי אבל הם מתנהגים דומהמיקי מאוסאחרונה
שלום, מחפשת לאכול בריא.. האם ידוע לכם על:וואוו
א. ממרח תמרים ללא סוכר, בכשרות מהודרת?
ב. מתכון לפרוזן יוגורט טעין אך ללא סוכר?(שהמתיקות תהיה מפרי או סילאן נניח)
תכיני בבית... הכי מהודרמיקי מאוס
יש תמרים בוואקום, קשה למצוא בכשרות טובה כי יש בזה בעיה של תולעים.
אם לא מצאת אפשר לקחת קילו תמרים ולגלען עם בדיקה מתולעים.
לבשל עם קצת מים עד שמתרכך ממש ואז אפשר גם לטחון למרקם חלק. תבשלי עד למרקם הרצוי

כל שייק פירות עם יוגורט ללא סוכר יהיה מספיק מתוק וטעים אם תשלבי פירות מתוקים יחסית ולא רק חמוצים.
לדוג: תמרים, תותים בשלים, בננות, מנגו בשל, אוכמניות (רב פירות היער האחרים חמצמצים) תאנים
מבאס.. נשמע המון טרחהוואוו
מכינים בבת אחת המון ומקפיאים.שווה את זהמקום בעולם
א. סילאן טבעי...בתאל1
אני עושה ממרח תמרים בביתסתם אחת
שמה תמרים בוואקום בבלנדר, מוסיפה קצת מים רותחים וקינמון וטוחנת עד שנהיה ממרח. יוצא אחלה וממש לא הרבה עבודה. לא מצאתי עד היום בשומקום ממרח תמרים בלי סוכר וחומרים למיניהם...
אני לא קונה תמרים בוואקום בגלל כשרותוואוו
ומתעצלת להכין לבד מתמרים רגילים... אבל תודה!
תבדקי באתר של כושרות אם יש המלצה לתמרים בוואקוםיעל מהדרום
אין מצב. ממש בעייתיוואוו
אבל אם טוחנים אותם אז הבעיה כמעט נעלמת למיטב ידיעתי!ירושלמית טרייה

חרק טחון הוא בטל בשישים. חרק שלם לא.

בדקתי בכושרות ואת צודקתיעל מהדרום
יש1234אנונימי
ממרח תמרים 100% של 'קלית גת'
ממרח תמרים זה לא תמרים בוואקום, אם הגבת לזהוואוו
אני יודעת1234אנונימי
יש לקליית גת ממרח תמרים 100%, יש להם גם תמרים בוואקום וגם ממרח
זה ממש פשוט,אקונהמטטה
בודקים תמרים,
שמים בקערה,
שופכים מים רותחים מעל,
מחכים כמה דקות, מסננים וטוחנים.
יוצא מעולה!
תודה! חייב רותחים?וואוו
זה מרכך אותם, ואז נטחן למרקם ממש חלקאקונהמטטה


תודה!וואוו
לגבי פרוזן-ת.מ.
שבוע שעבר טחנתי- תותים דובדבנים (חמוצים) קצת מלון ובננה עם קצת שוקולד צ'יפס מריר 66% וטיפונת חלב סויה וזה יצא מאוד טעים ומספיק מתוק (גם הילדים ממש אהבו) וממש דומה לטעם של פרוזן אפילו שלא היה שום יוגורט. לעצמי הייתי עושה אפילו יותר חמצמץ אבל הילדים בחרו את הפירות🤷‍♀️
פרוזן הכי קל בעולם:קורונה משמחה
תקני פירות קפואים, שימי בקערה כמה שאת רוצה
תוסיפי גביע יוגורט/קצת מים, אפשר להוסיף שקדיה וכו
חכי קצת שיפשיר מעט ותמעכי עם מקל בלנדר
סוף הדרך בדוק
לגבי ב'.....אפשר לקנות פירות קפואיםבנדא מצוי!!
יש חברה במרכז שיש לה כשרות רובין

שמה פירות בלנדר עם מים/חלב/מיץ תפוזים

ויש לך אחלה פרוזן
יש ממרח תמרים טבעי חתם סופראנונימיותאחרונה

פותחת שרשור מתכונים לשבועות-אהבתחינם
פשיטידות, פיצה,פוקאצות, עוגות, קינוחים
יאלה תשתפו במתכונים
שהכל יהיה מסודר בשרשור הזה

זה החג שלי💃💃
אז מה אופים לשבועות?חיים של
בשאיפה:
אלפחורס
עוגת שמנת פירורים
שמרים גבינה
אולי עוגת לוטוס

יאללה
רעיונות לעוגות לא מסובכות מידי ולא יקרות מידי
חיתוכיות גבינה ומייפל של ניקי ביעל מהדרום
עוגת גבינה אפוייהקראנץ שוקולד
עדיין מתלבטת בין אופציות*אשתו של בעלי*
אבל מה שבטוח אכין גלידת קרם עוגיות עם גליליות ממולאות...
כנראה שעוגת גבינה קלאסית,~moriya~אחרונה
עוגת גבינה קרה (אולי פירורים),
באלי גם אלפחורס, ועוגיות 3 שוקולדים.
ובלינצ'ס גבינה כמיטב המסורת
בגזרת המלוחים: בינתיים קיש פלפלים ולזנייה.
רעיונות לקינוחים קריםהודעה
ללא אפיה שהכנתם ויצאו טעים?
תמונות גם יתקבלו בברכה...
תודה מראש
ג'ליאיכה
מוס שוקולד מריצ'
פרלינים
חיתוכיות שוקולד ובוטנים
גלידה
סלט פרות

וואי מוסים לכל סוגיהםאני מאמין!

אוריאו, עוגיות, וניל, שוקולד, נשיקות וכו וכו

אצלינו הולך מעולה!

סבתא שלי מכינה קומפוט- אז אם את רוצה ללכת עם האשכנזי עד הסוף...

ואפשר גם סתם סלט פירות, טעים ומרענן!

טירמיסו, עוגות גבינה קרות..קראנץ שוקולד

עוגת ביסקויטים

פצפוצי אורז עם שוקולד וכל מיניבתאל1
אוקיי אמקדהודעה

יש דבר כזה בריאים יחסית וטעימים? זה נדיר אני יודעת, אבל  מנסה את מזלי חח
ולמי שיש מתכונים בכלל תבוא עליה הברכה!

ותודה על כל התגובות והרעיונות!

סלט פירותחיים של
אפשר גם לשלב פירות משומרים כמו אפרסק או אננס.
כדורי תמריםאנונימיות
פצפוצי אורז עם טחינה ודבש או סילאןבתאל1
ואפשר להוסיף גרעיני חמניה ושומשום.
לא יודעת אם זה נחשב קרמותק 27
אבל טחינה עם שוקולד מריר מומס..
לכל חפיסת שוקולד מוסיפים חצי כוס טחינה.
מערבבים ויוצקים בתבניות קטנות להקפאה.
יוצא סוףף.. אפשר להוסיף לזנ פיצוחים למיניהם- אגוזים, שקדים פיסטוקים וכו.
אפשר להחליך את הטחינה בחמאת בוטנים, גם יוצא טעים.

אוכלים את זה אחרי שיצא מהקפאה, קינוח טעים בלי אפייה.
אלופות!!הודעה
תודה רבה!
קציפת תותלהיות בשמחה:)

ממש טעים ובריא- זה מין גלידה.

קופסת תותים טחונה

חלבון מביצה אחת

מיץ מלימון אחד

כוס סוכר

מקציפים את הכול ביחד עד שזה נהיה קצף יציב.

ממש מומלץ!!!

לא הייתי קוראת לזה בריא 🤣יעל מהדרום
נכוןן , זה מדהיםם עשיתי ללילהסדרמותק 27אחרונה
שבועות בפתח.. מה תכינו?ברוקולי


מממממקום בעולם
צריך עוד לחשוב כמה נהיה
אני סתקווה שנתארחחגהבגה
עדיין אין ככ רעיונות לארוחותמותק 27אחרונה
אבל לקינוחים כן..
אכין בעזרת ה' עוגת ביסקויטים גבינה קרה.
כנראה גלידת תותים, ממש באלי גלידה ביתית מפנקת..
ואוסיף לזה סופלה שוקולד.
אכין עוד עוגה נראה מה יבוא להם- אולי פאי תפוחים עוגת גבינה אפויה

לא יודעת כלום לגבי ארוחות...כי אנחנו לא אוכלים לזניות ומוקרמים.. אז מה נשאר להכין חלבי? פיצות/סמבוסק?
צריך לחשוב על זה.
שבועט מתכון לקציצות צמחוניות מישהו?רגע שלם

קרי- בלי עוף בשר או דגים

אפשר עם ביצים. 

 

תודה רבה!

קציצות קישואים-מקום בעולם
קישואים
ביצנ
קמח
תבלינים..
זהו
הקציצות הקבועות אצלנו, כשיש אורחים טבעונייםפשוט אני..

משרים ומבשלים שעועית לבנה עד לריכוך, טוחנים בבלנדר מוט או מעבד מזון, ומכינים מזה קציצות כאילו זה בשר:

אפשר להוסיף את כל התבלינים שאת מוסיפה לקציצות בשריות, לטגן או לבשל ברוטב עגבניות למשל, פשוט תכניסי כל מה שאת אוהבת בקציצות בשריות - רק במקום בשר תשתמשי בשעועית הלבנה המרוסקת.

 

את יכולה גם לחפש בגוגל "קציצות שעועית לבנה", ולבחור את מה שנראה לך.

 

זה פשוט מעדן, בכל תצורה שבה אני מכין את זה (מבושל/מטוגן/אפוי).

נשמע מתפרק..מה הבסיס? רק שעועית טחונה?תיתיל


כתבת שאין לך בעיה עם ביצים פשוט אני..

בדרך כלל אני מוסיף ביצים, שום, בצל, פפריקה, כמון וכל מיני תבלינים מהסוג הזה - ואז שולח לטיגון עמוק, ואחר כך מגיש ככה או מבשל ברוטב עגבניות.

אני לא הפותחת רק שואלת חחחתיתיל

אז זה עם ביצים? כתבת רק שעועית..

יש כל מיני פתרונותפשוט אני..

טבעוניים לא מוסיפים ביצים, אני חושב שהם מסתדרים עם טחינה גולמית או משהו אחר.

אשרייכם, תודה לכל מי שהגיברגע שלם

בע"ה אנסה

תודה!רגע שלםאחרונה


עוגת בסקוויטים מנצחתבדויה123

שלום לכולם,

 

לקראת שבועות מחפשת את המתכון לעוגת בסקוטיים מנצחת, כזאת שילקקו את האצבעות.ליקוק

 

אשמח למתכונים מניסיונכם

 

 

 

 

צריך: ביסקוויטים, כוס נסקפה, קצפת מוכנהנפש חיה.
לסדר ביסקוויטים טבולים בתבנית
עליהם למרוח קצפת
עליה להניח שוב שכבת ביסקוויטים טבולים
למרוח שוב קצפת (כדאי לפני השימוש להוסיף מעט אבקת קפה נמס או קקאו)
שוב ביסקוויטים טבולים
ומעל הכל לצפות בשוקולד (אפשר להכין כמפורט מטה)
אפשר לגרד לקישוט תלתלי שוקולד מריר.
או אגוזים קצוצים או קוקוס.



ציפוי שוקולד :
4 כפות סוכר
". ". קקאו
". ". מים
לערבב ולהוסיף 4 כפות שמן

לערבב הכל כדי שיהיה הומוגני
אפשר להמיס בפנים 2-4 קוביות שוקולד .








העוגה טובה בהקפאה.

הכנתי כבר פעמיים וכולם נהנו.
אפשר לקצפת להוסיף גבינה לבנהאנונימיות
לא כדאי במתכון שנתתי .... זה יפגוםנפש חיה.
סליחה. אז יש מתכון דומה שהוא עם ולא שמתי לבאנונימיות
לשרה נתניהו יש מתכון מעולהבוז
ובאותו שבוע הכנתי את המתכון שנתתי פה🔼נפש חיה.
ויצא טעים
מעולה? זו התלוצצות כן?השם בשימוש כבר
וודאי בוז
חחחח... כמעט התעלפתי כשראיתי את המתכון...השם בשימוש כבראחרונה
מוטב לה שתתעסק בלרקוח מטעמים אחרים בבלפור.. במחשבה שניה - גם זה לא כדאי...
י שלי מעולה.מקום בעולם
300 ג' בסקוויטים מרוסקים
150 ג' בערך של חמאה מומסת.
לערבב יחד

בקערה לערבב
500 ג' גבינה
2 פודינג וניל
רבע כוס סוכר
כוס חלב (כמעט בטוחה שכוס 1)

בקערה נפרדת להקציף 2 שמנת מתוקה.

לערבב את 2 הקערות יחד.
להניח בתחתית 3.4 מהביסקוויטים ולהבק היטב.
להניח מעל את 2 הבלילות המעורבבות
ומעל לפזר את רבע הביסקוויטים המותרים.
להכניס למקרר או למקפיא (תלוי אם בא לכם יותר גלידה או יותר משו נימוח ורך ממש)
עוגת גבינה פירורים של קרין גורן.. רק בלי הבסיסואילו פינו
של הפירורים..
טובלת ביסקוויטים בקפה ומעלה זה הגבינה.. ומעלה מפוררת קצת בסקוויטים..
טעים ממש ממש!
תותים!!אקונהמטטה
אוכלים אותם רק במצב טחון..
מה אפשר להכין איתם?
ואם כותבים שייק/ גלידה וכ'
נשמח למתכון מדויק
תודה!!
קציפת תותג'נדס
בשייקים פשוט להוסיף לשאר הפירות, לא?
מתכון משגע לגלידה!!!*אשתו של בעלי*
להקציף שמנת מתוקה.
להוסיף חלב מרוכז בערבוב עדין.
ולהוסיף את התותים הטחונים ולערבב.
ולהקפאה.

ניתן לחלק את המסה ל-2 ולהוסיף לכל מסה תוספת שונה.
ככה מקבלים 2 סוגי גלידה.
כמה זמן עד שזה מוכן?בוריס
הקפאה של כמה שעות...*אשתו של בעלי*
את עושה 1 על 1??מקום בעולם
אני עושה 3 שמנת על חלב מרוכז.
עשיתי 2/1*אשתו של בעלי*
1/1 זה מתוק מדי
אוקיי, הגיוני יותר..מקום בעולם
הכנתי עם חמאת בוטנים ושוקולד יצא טובבוריס
מרקם קצת שונה מגלידה קנויה
עוגת פריזייהקראנץ שוקולד
פאי תותים, רוטב תותים, קולי, ריבה, שכבת ג'ל לעוגות קרות..
אנחנו לא באותו level.. 😁😅אקונהמטטה
חח זה רק מילים גבוהות לא יותרקראנץ שוקולד
עוגת פריזייה זו עוגה עם ביקויט קרם ושבדפנותקראנץ שוקולד
שלה שמים תותים.. תנסי לבדוק בעוגיו נט או פייץ העוגיות, זו עוגה ממש נחמדה..
סוכריות ג'לי עם תותבת 30
כוס תותים טחונים
שתי כפות דבש
שתי כפות ג'לטין.
לערבב ולחמם מעט על הגז.
לשפוך לתבנית חד''פ ולהניח חצי שעה במקפיא.
להוציא, לחתוך, לאחסן במקרר.
פשוט, טעים, בריא!!!
עזבי אותך גלידות וכל זה... סורבה אם את רוצה במצב קפוא ושייקsista

טעים טעים!!

 

אפשר לערבב עם עוד פירות, כמו בננה... יוצא שיגעון.

גלידת סורבהתמרי.
לטחון חבילת תותים (חצי קילו)
לערבב במיקסר כעשר דקות עם חלבון ו3/4 כוס סוכר עד שיוצא קציפה אווירית ויציבה.
אצלנו אוהבים את זה חמצמץ אז מוסיפים מיץ מלימון אחד. להוסיף את הלימון בסוף בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקציפה.
להקפיא. בתאבון
אז פשוט הכנו שייקים...!!!אקונהמטטה
בחום הזה זה פשוט מושלם!!
8-10 תותים
בננה בשלה
2 תמרים
כוס חלב
יצא מעולה
הייאביטולי
אולי אני לא קשורה אבל...לגבי שייק. תות נחשב פרי חמוץ ולכן עדיף לשדך אותי לפרי חמוץ אחר. נניח אננס. אפשר גם פרי חמצמץ כמו תפוח. ורצוי עם עלים ירוקים לא מרים. חסה, גבעולי סלרי, אפשר מלפפון.
ממליצה באופן כללי לקרוא על צירופי מזון
תכיני מקפא( ג'לי תות) תקשטי בקצפת ותותיםאמא1984
פשוט וטעים
את יכולה לקנות תות קפוא בכשרות הרב רוביןבנדא מצוי!!אחרונה
של האחים זטלאוי.....

מוכרים את זה בישובים

יש להם הרבה פירות...
מה עושים עם חזה הודו? נתח גדול כזה.זכיתי
אשמח למתכונים, ואשמח עוד יותר אם יתאימו לשבת (גם לבוקר...)
תודה
יאמיחגהבגה
מרינדה, ולהשרות לילה
חרדל, דבש, פירות יבשים, שום, שמן זית.
ואז בחום בינוני, בערך 3 שעות מכוסה בתנור.
ד"א, הודו אדום?
תודה! שייך לחצות אותו לאורך? כי הוא נורא שמןזכיתי
ולא חושבת שיש לי כלי מספיק עמוק לתנור. גם תוהה איך התיבול חודר ככ עמוק פנימה.
זה מתאים עם תפוחי אדמה?
והאם להפשיר לפני או שבזמן ההפשרה כבר להשרות במרינדה?
לא הבנתי את השורה האחרונה שלך. אם שאלת על מה שיש לי- זה לא הודו אדום.
עונהחגהבגה
המרינדה עושה את שלה, הטעמים נספגים. את יכולה לעשות חורים ולדחוף שיני שום אן באלף, טעים גם בלי. מאוד טעים עם תפו"א.
מה הכוונה אין כלי? תפו"א אפילו....
תפשירי ואז מרינדה...
תסתכלי על מתכונים ברשת לפסטרמה ביתיתאמת ואמונה
יוצא מושלם
אני עושה לפעמים-ת.מ.אחרונה
מלא בצל לטגן אותו קצת להוסיף קוביות גדולות של החזה הודו תבלינים (הבסיס זה פפריקות מלח פלפל אפשר לזרום על קצת סויה, צ'ילי מתוק ושאר תבלינים לפי מה שאוהבים) קצת מים ולבשל הרבה הרבה זמן. הבצל והבישול הארוך עושים את הטעם הטוב. (לשים לב לערבב טוב ולהוסיף קצת נוזלים במידת הצורך) אפשר להוסיף גם תפו"א וגזר אם רוצים (אחרי שההודו קצת התבשל)
שבועות תעשו אצל ההורים /משפחה או לבד?ה' אלוקינו
ואם ישלכם מתכונים - חייבת רעיונות
גם וגםרות א

ככה זה שגרים ליד ההורים..

 

קודם כל ממליצה להכין בערב החג חלבי- כיף ללומדים שאפשר להתפנק בקפה ועוגה בלילה..

 

בגלל שיש 4 סעודות אז אפשר לגוון ולעשות נגיד 2 ארוחות חלביות, 1 פרווה ו1 בשרית (אם זה עובר אצליכם

 

תסתכלי באתר של ניקי ב יש לה מלא מתכונים לא מסובכים בכלל. 

 

בהצלחה!!

שבועות זה החג שאנחנו בבית בד"כת.מ.אחרונה
יש לנו ילד אלרגי לחלב וזה הרבה יותר פשוט מלהתארח. בנוסף יש פה לימוד כל הלילה לילדים שהם לא מוכנים לוותר.
בד"כ עושים ארוחה אחת פרווה בסגנון חלבי (לזניה מוקרמים וכאלה) במיוחד כשיוצא שהחג מחובר עם שבת.
למומחים למילקשייקהתנערי מעפר
אני צריכה מתכון.

1. דבר נוסף, האם ניתן לערבב את המילקשייק עם מקצף ולא עם בלנדר? אין לי בלנדר חלבי.

2. האם אפשר להכין את המילקשייק מראש? נניח יום קודם או כמה שעות קודם.
לא מומחית, אבלרבה אמונתך!
1. אפשר אם אין בתוכו רכיבים מוצקים (כמו שוקולד עוגיות,פירות קשים, אגוזים...)
2. לא כדאי, המרקם החצי קפוא ואוורירי נשמר רק בסמוך להכנה.
תודה שענית.התנערי מעפר
אתכנן מראש קרוב לאכילה.
תוסיפי את החלבי אחכ ותערבבי ידניתאיכה


יש לך מתכון?התנערי מעפר
יכולה להציע לך משהואיכה

אבל אין לי מתכון מסודר  

 

כל פעם ממציאים משהו אחר.

 

נגיד - תפוח, תמר, בננה, שקדים, טחינה גולמית טוחנים אותו ואח"כ פשוט מוסיפים חלב כשזה מוכן. 

אפשר גם לערבב יוגורט, בטעם טבעי או במתיקות מעודנת.

 

(אני אישית לא סובלת שיקים חוץ משיק של מנגו עם תמרים וחלב)

האמת שהתכוונתי לסגנון גלידה עם חלבהתנערי מעפר
ולא לפרישייק.

אבל אולי אנסה גם את זה בהזדמנות.
אופס, עכשיו שמתי לב יותר למה שכתבת..איכה
תודה בכל זאת התנערי מעפר
פוט תערבבי כמו שכתבתחיות צבעונית
גלידה עם חלב. את יכולה להוסיף לזה גם פקאנים או שוקולד
שמים מלא גלידה איזה שאוהבים. חלב ומקציפיםאנונימיות
תודה התנערי מעפראחרונה
יום רביעי --אז מה נכין לשבת?ברוקולי


אכן כן.....יעל מהדרום
הכנתי בשישי בצק לחלותמגן דוד123
חצי הכנתי וחצי הקפאתי.
( כוסמין 70%)
מה אפשר להכין חוץ מחלות ?
פיצה, פוקצ'ה, לחם שום, לחמניות ממולאותאם לשתיים
לחמעג'ון, פיתות
אבל לא מאותו בצקנועה גבריאל
כל סוג של מאפה צריך סוג בצק קצת שונה
לא קריטיחיים של
אני מכינה פיצות מבצק של חלותאמת ואמונהאחרונה
יש למישהו מתכון מנוסה וטוב לסוכריות ג'לי?אם ל3+
אנסה, תודהאם ל3+
אפשר כוס של כל נוזל אחרבת 30
אני מכינה עם מיץ תפוזים
וואי , תודה!אם ל3+אחרונה
אנסה השבוע