כל פעם שפותחים אותו הבית מתמלא ריח נורא ואני לא מוצאת ממה!!?
כל פעם שפותחים אותו הבית מתמלא ריח נורא ואני לא מוצאת ממה!!?
הנורמלית האחרונהמשגע אותי!!
ריח חמוץ מגעיל והמקרר נקי נקי וכל הירקות חדשים מסופש בריאים ושלימים.
אחשוב איך לעשות את זה
תודה על הרעיון
אני לא מתלהבת מחומץ.. אין לי בבית ולא אקנה גם בספריי 
אחרי ניקיון באקונומיקה ואו חומר המכיל לימון ואמה לכלים
תערבבי משחת שיניים (כן, לא טעיתי) בספל מים לדילול מלא ותעברי עם סמרטוט יבש
זה מותיר ריח רענן ואם המשחה מכילה גם סודה לשתיה יש ייתרון נוסף.
עשינו את זה במקרר שני שמישהו בטעות ניתק לו את החשמל והייתה חגיגת ריחות שאין לתאר!!!!
ולאחר 2 נקיונות כאלו אין זכר!!!!!!!
ומי שכתב על החמוצים צודק:
בכללי, כדאי מאד שלא להשאיר קופסאות שימורים במקרר
גם בשל הריחות
וגם כי זה מסוכן .. בטיחותית אולי אפרט בהזדמנות אחרת זה קצת ארוך.....
אשמח לקרא שזה עזר למי שניסה.
הכרתי חברה, שכשהייתה בתיכון
היא לקחה מהמקרר קופסת שימורים והמכסה התרומם ופצע אותה קשות....
היא נזקקה לניתוח ותפרים ושיקום ארוך ...
הדבר נגרם מכך שהקופסא מקבלת לחות בשל הקירור
ולכן היא החליקה מידה והיא ניסתה לתפוס אותה בעוצמה כדי שלא תיפול וכך קרעה מס' כלי דם....
נזקים נוספים שיש משימורים בקירור:
ריחות כנ"ל
וחלודה וזיהומים המצטברים בדפנות של הקופסא ...
בקיצור ,
אם תחתם שימורים או שתסיימו את התכולה או להעבירה לקופסאות פלסטיק עם נעילה איכותית.
זה טעים חבלז!
כדאי להוסיף קצת מלח. ולחכות לא פחות מ24 שעות בזמן שזה בחיתול בד
ובכללי אפשר לשלב בכל מיני עוגות גבינה קרות או אפויות..
נהוג אצל המרוקאים.. כמובן בלי קשר לבשרי.. ממש טעים
אודי-הסתם ככה כי לא ידעתי מה לעשות איתה. ניתן לשימוש?
פאי לימון מעולה! הכי טעים שיש רוצו להכין לא להאמין כמה שזה טעים
הכנתי אותו, ויצא די טוב.
מצרפת מתכון נוסף:
https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/7277
את יכולה להכין את הבצק, (2/3 כמות/ להקפיא/ להכין בתבנית נוספת)
הבצק די טוב.
חוצמיזה, בכל פעם שצריך במתכון חמאה, תרגישי חופשי להמיר למרגרינה. (או לשמן קוקוס, לבריאות יתר)
תתנו שאפו לבעלי;)אם_שמחה_הללויה
אם_שמחה_הללויה
בעוז וענווה!
הודעה
בעוז וענווה!
)אני פצלשיתאת בת 12? הכנת את זה?
אלופה!! נראה ממש טוב. ומגרה 

כל מיני דברים פשוטים לסעודה שלישית: פיתות זעתר,שבלולי פיצה...
יוצאת למשמרות של 12 שעות, אין לי אפשרות לחמם את האוכל...
יש לכם רעיונות מה אפשר לקחת איתי?
(עדיף לא משהו שצריך להכין טרי, כי גם ככה קמה לפנות בוקר)
אני מאמין!
עם מלא מלא ירקות, אפשר גם גבינה / קטניות.
מקום בעולם
כרובית בטחינה
פשטידת ברוקולי
קציצות ירקות

כשהיינו צריכים להתאשפז עם הילד שלנו, וגם לא היה מיקרו וכו, לקחנו:
קציצות טונה ופסטה עם רוטב- ממש סבבה גם כשלא חם.
סנדוויץ עם שניצל/פסטרמה בייתית
להכין רוטב מעדשים/ בולונז, ולשים על אורז, זה גם סבבה קר
והכל אפשר לחמם קצת בבוקר, לעטוף במגבת, ואז האוכל לא "קר מקרר", אלא פושר וטעים.
אני אנסה להזכר בעוד..
שבוע טוב ומבורך לכולם!
עשיתי לשבת עוף שלם בגריל. אכלו את כל החלקים חוץ מהחזה. יש רעיון איך משדרגים כעת את החזה כדי שיצא רך וטעים? הבו רעיונות...
תודה רבה
או כרוב עם מיונז ורצועות ממש דקות של חזה העוף
תודה על הרעיון. אבל זה נשמע סלט קר. יש רעיון להגיש את החזה הנ"ל חם, לא כחלק מסלט ירקות?
אפשר להחליף את הרוטב סויה במשהו סולידי יותר? (לא חובבים אצלנו את ז'אנר הרטבים...:^_^)
חברה שלי שלחה לי מתכון מעניין להכנת מסקרפונה בבית משמנת
ברוקולי
נעשה הסכם!
תכין ותביא לי ![]()
אגב- איך יודעים שפלפל הוא חריףף?
קניתי אתמול חצי קילו והם פשוט לא חריפים 
באמת שמתי לב שבקיץ חריף יותר
ברוקולי
והגיע במשלוח מלא פלפל לא חריף
מבאס
כי מסקרפונה זה תמיד יקרתו
השם בשימוש כבר