אפשר לקרר אלפחורס *לפני האפיה*?את פניך אבקש
מקררת,
קורצת,
ואז מקררת שוב כדי לשמור על הצורה.... אפשרי?
כןחיים של
אפשרי? רצוווי!!!!רקלפרוק
אני אף פעם לא מקררת לפני האפיה.. אלא אחרי הכנת הבצק...את פניך אבקש
בצקים מהסוג הזה רצוי להכניס כשהם קפואיםקראנץ שוקולד
נכון, אני יודעת.. לפני האפיה ממש אף פעם לא ניסיתי עם אלפחורסאת פניך אבקש
אני רוצה לנסות כמו אוזני המן, ואז זה אומר לאפות עם הריבת חלב. עשיתי את זה מזמן ולא זוכרת מה עשיתי בדיוק...
לאפות את האלפחורס עם הרחבת חלב??מקום בעולם
כן... מזמן מזמן ניסיתי... ונראה לי שיצא טוב...את פניך אבקש
וואלה..מקום בעולם
לא בטוחה שיצא טוב ריבת חלב אפויה...אביול
יש סיכון שהריבת חלב "תברח"חיים של
אנסה מעט ואחליט... לא זוכרת מ היה פעם קודמת מהבחינה הזו...את פניך אבקשאחרונה
בצק פריך תמיד רצוי לקררמשיח נאו בפומ!
רוסטביף לארוחת שישי..יונתן1
מפחד שיתייבש..
יש למישהו מתכון לעוגה טובה?ווינטר
איזה סוג של עוגה?יעל מהדרום
תגדירי עוגה טובהקראנץ שוקולד
חלבי? פרווה? בחושה? קרם? פג'נדס
עדיף פרווהווינטר
קישור לעוה טעימה שאפיתי לא מזמן- דבש וטחינה- ולא בטעם של בריאם ל3+אחרונה
אפיתי רק עם קמח לבן
תכלס כמה זמן לוקח לכםסוסה אדומה
תלוי כמה משקיעים :Oברוקולי
תלויט'
מה?? לי לוקח הרבה הרבה יותרבעוז וענווה!
למה? מה את מכינה?ט'
המון סוגים של אוכלבעוז וענווה!

אם זה מפריע לך, נסי לייעל את הזמןט'
אני מכינה רשימה מראש ולא זזה ממנה. התחלתי עם זה כשהיינו זוג צעיר כי כל יו םשישי חזר על עצמו הסיפור של להגיע עם הלשון בחוץ להדלקת נרות וזה תסכל ממש. לא היה ברור לי למה זוג צעיר עם בית יחסית נקי ושלא אוכלים הרבה מכניסים שבת ככה?! ואז גיליתי שרשימות עובדות לנו מעולה: רשימה של סדר וניקיון ורשימת בישולים ותפריט ולא מוסיפים על הבישולים כלום!!
ועוד חוק - אפיית חלות ועוגות רק ביום חמישי, חוסך הרבה כאב ראש ועצבים ואם לא הספקתי - קונים.
אם את רוצה, נסי לפרט פה את התמרונים ואולי יעלו כאן רעיונות ייעול 
זאת ועודחגהבגה
יישר כח!
אני עושה ככה וממליצה בחום!יושר בן אמת
גם אנחנו עושים ככהמטילדהאחרונה
כמעט תמיד נכנסים בנחת לשבת..
וואו עזרת לי... תודהאביול
בישולים:יושר בן אמת
6-7 שעות
נקיונות- סיפור אחר...
בישולים?ציף
בדכ מחלקת ולוקחת 3
כולל נקיון?חגהבגה
אם כן, איזה 6-7 שעות
מתחילה מרביעי...רקלפרוק
בין לבין עושה עוד דברים בבית כמו ניקיוו ,טיפול בילדים ב"ה וכו...
שעתיים בשישי, כולל לחתוך סלט ירקות לכל השבתבתוך בני ישראל
אבל - מכינים מרק בחמישי.
מיום שני ככה🤪חיים של
כביסות
ניקיון
בישולים
תלוי.. אבל אם משקיעה אז 5-6-7 כולל חלות וכומקום בעולם
רק בישולים בבית 7 פלוספרח-אש
מה זה להכין שבת?כי לעולם חסדו
וואי איזה כיף לדעת שאני לא לבדסוסה אדומה
למרות שגם זה מעניין לדעת...
גם לי בערך 6-7 שעותלהשתמח
לרוב אני מספיקה ביום שישיאביול
אבל אנחנו לא הרבה אנשים ואני עושה דברים מממש פשוטים
מה עושים עם ברוקולי טרי שלם?בעוז וענווה!
אולי לפרק לפרחים, לבשל ולהמליח ?נפש חיה.
זהו, מתלבטת אם לאפות עם שמן ומלח..בעוז וענווה!
אני לא מכירה את המתכונים, אולי את יכולה לפצלנפש חיה.
ובחלק לעשות פשטידה
לקצוץ ולעשות פשטידת ברוקולי.קרן-הפוך
אפשר מתכון לפשטידה?בעוז וענווה!
אשלח אי״ה יותר מאוחר הערב.קרן-הפוך
בבקשהקרן-הפוך
תמונהקרן-הפוך
אני חלטתי ואז אפיתי בתנור, יצא מעולהבטעות נכנסתי
חלטתי 5 דקות בסיר עם מים רותחים
שמתי בתבנית עם נייר אפייה, הברשתי בשמן זית עם מלח ופלפל ואפיתי בערך חצי שעה על 180 מעלות, יוצא מעולה ממש
פשטידת הרוקולי, בלינצס עם ברוקולי ועוד דברים יאמימקום בעולם
רק מתייגנחשון מהרחברון
חחחחאניוהוא
(ובדיוק שאלתי את עצמי את אותה שאלה....)
לטבול בביצה ופירורי לחם ולאפות/לטגן.לגעת באושר
סלט!!!!כפסיתאחרונה
ברוקולי חי, חתוך לפרחים
עגבניות שרי
בצל סגול
קשיו/ שקדים
מטבלים במיונז, לימון, מלח, סוכר
ניקיון והייגינההדס1111
היי, אשמח לשמוע איך אתן מנקות את השיש אחרי שמבשלות עם בשר או ביצים? מצד אחד אומרים שכימיקאלים זה אסון ומצד שני לא רוצה להישאר עם חיידקים על השיש....יש למישהי עצה?
משפשת עם אקונומיקהHB
היילגעת באושר
לי יש מנהג שאני עובדת רק עם כפפות במטבח ,
אחרי מגע עם ביצים לחטא את הידיים או את הכפפות .
את השיש אני מנקה עם חומר אנטי בקטרייאלי .
יש גם מגבונים כאלו עם חומר חיטוי גם נוח.
אקונומיקההההרקלפרוק
כל עוד את לא אוכלת מהשיש, אין צורך ביותר מסבון כלים/תרסיס.מקום בעולםאחרונה
ירקות חיים אני גם ככה לא מניחה על השיש..
הי כולם, אפשר לדעתכם לשים בבוקר עוףכל יום
בדכ אני מכניסה את העוף כשהתנור כבר חם..
נראה לי לא בטיחותי אם את לא בביתג'נדס
אפשר. אני מכניסה לפעמים לתנור הקריראת גאולה
זה סבבה לגמריHB
אני עושה כך בחורףאם לשתיים
תודה למגיבות, עשיתי זאת.. זה אכן אפשרי🙂כל יוםאחרונה
רעיונות לארוחת ערב קלילהפה לקצת
מחפשת רעיונות לדברים קלילים לארוחת ערב
יוגורט עם גרנולהבת מלך!!!!
אני עושה לפעמים תפוחים או בננות חצוכים לקוביות, מוסיפה ביצים קמח וגבינה ולמחבת בצורת פנקייק
פנקייקים, פשטידותהנורמלית האחרונה
שקשוקהאיכה
(פתאום כל הרעיונות הלא בריאים הגיעו לי לראש
)בלנצ'סציף
חביתות
פם פם פםםגלים.
בורגול מבושל עם ירקותתפוחית 1
לחמניות טעימות
חזה עוף בתנור. או על המחבתבינייש פתוחאחרונה
עוגיותאני עצמי ואנוכי
אני צריכה מתכונים קלים לעוגיות(בלי מרגרינה, מעדיפה פרווה, אבל לא משנה, גם חלבי תופסס
)אפ יש לכם אני ממש אשמח לקבל!
זכו למצוות!
עוגיות שוקולד צ'יפסאנונימית 10
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס סוכר חום
6 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
3 כפיות סודה לשתייה או אבקת אפייה
1 כפית מלח
3/4 6 כוסות קמח
3 כוסות שוקולד צ'יפס.
המתכון ענק. אבל אני מכינה אותו פעם ב.. ואז מקפיאה. הוא גם ממש טעים כשהוא קפוא
אם מישהי ניסתה ואהבה שתכתוב ליאנונימית 10
נראה טוב... אבל 3 כוסות שמן??נפש תאומה7
נראה לי שזה מתכון שהוכפלאוהבת את הקב'ה
זה מתכון ענק מאוד. אני מכינה פעם ב... ומקפיאהאנונימית 10אחרונה
עוגיות מוששחגהבגה
חצי כוס שמן
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
שתי שקיות של סוכר ווניל
3/4 כוס קמח
3/4 כוס קוואר
כוס או יותר, לפי הטעם, שוקולד צ'יפס, אפשר מעורבב שחור ולבן
מערבבים הכל, מגלגלים לעוגיות עגולות ושטוחו. ואופים כ 15 דק' ב180 מעלות..
אפשר לשחק עם המרקם דביק מדיי להוסיף קמח, אם פירורי מדיי עוד קצת שמן..
בתיאבון!
הייתמי 4
הבית כמעט ריק מירקות (עושים קנייה מחר)
ויש רק גזר ותפוחי אדמה.
מה הייתם מכינים?
לביבותבת מלך!!!!
פשטידה
מה את רוצה להכין? עיקרית? תוספת?
מה עוד יש בבית
הום פרייז או סירות תפוחי אדמה בתנורHB
מרק או תפו"א בתנור וסלט גזרחילזון 123אחרונה
למישהו יש הסבראוהביה
לבצק:
2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר שופרסל
3/4 כוס אבקת סוכר שופרסל
150 גרם חמאה - חתוכה לקוביות
1 ביצה שופרסל
2 כפות מים קרים - לפי הצורך
בקערה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק מגובש.
מכסים את הבצק ומעבירים לקירור במקרר במשך כ-20 דקות.
לאחר 20 דקות, על משטח מקומח מרדדים את הבצק ומעבירים אותו לתבנית פאי.
מהדקים את הבצק לתבנית הפאי ומעבירים לקירור במקפיא למשך כ-15 דקות.
לאחר ההקפאה, מכסים את הפאי בנייר אפייה ומעל מפזרים קטניות (שישמשו כמשקולת).
מעבירים את הפאי לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך כ-10 דקות
עשיתי הכל בדיוק לפי מה שרשום,
הבצק אחרי הקירור יצא סבבה ברידוד ובתבנית היה מאוד דביק ומאתגר אבל התגברנו, ולגבי המקפיא החזרתי למקרר לזמן הרשום במקום למקפיא...(יכול להיות שזה מה שהפיל אותי🙈?)
אולי התעסקת עם הבצק יותר מידי/ לא היה קר מספיקברוקולי
עשית אפיה עיוורת?
היה קר שהוצאתי מהמקרראוהביה
שו אפיה עיוורת?
אפיה עיוורתברוקולי
שמים נייר אפיה ועליה משקולת של קטניות
נשמע לי שלא היה קר מספיק + התעסקת עם הבצק מידי ( צריך רק לאחד את החומרים)
חחח לא נוראאוהביה
ואגב מה באמת יותר מידי התעסקות עם הבצק עושה?
הורסת אותו ;)מקום בעולם
^ מה שהיא אמרהברוקולי
אולי כי המים לא היו של שופרסלבת מלך!!!!
🤔אוהביה
.....חדשה ישנה
זה מה שרציתי לכתוב...חחח...חדשה ישנה
חחחחחחחחחחחחחחחרקלפרוק
😆כי לעולם חסדואחרונה
אל תשימי את המים שבמתכוןאנונימית 10
אם בא לך אני קונדיטורית ואני אכתוב לך בפרטי מתכון מעולה לבצק פריך וטיפים שיעזרו לך בהמשך
תשים*
אוהביה
גם אני אשמח למתכון!!נפש חיה.
יחס החומרים כנראה לא נכוןקראנץ שוקולד
שקלת את הקמח?חמאה? ביצים?
עד כדי כך צריך לדייק בו?אוהביה
באפייה כן. כי הריאקציה בין החומרים יוצרת את התנאיםנפש חיה.
כך שיהיה בטעמו ובמרקם המדוייק שלו
בבישול אפשר להיות יותר יצירתיים אבל גם דם, הדיוק נותן את המרקם והטעם המדוייק
נשמע מקצועי מידי חחחאוהביה
כזה או כאילו?
נפש חיה.
מניסיון אני יודעת שלעבוד לפי המתכון יוצר את הדבר הטוב.
ובעצם כמעט בכל דבר בחיים

כן, אפייה וקונדיטורייה ב95 אחוז מהמתכוניםקראנץ שוקולד
המסת את החמאה?1234אנונימי
אם כן, אני חושבת שזה יכול להשפיע גם כן.
צריך להכניס אותה חתוכה ולא מומסת
נכון.ברוקולי
מישהו, מתכון עם הסבר פשוט לבצק הזה??אוהביה
המתכון שהעלת הוא מצויןברוקולי
פשוט תעבוד לפי הכללים
( אתה יכול בפעם הבאה לשלוח לי תמונה ואגיד לך אם זה נראה בסדר)
דווקא לא כזה טוב..מקום בעולם
שים אבקת סוכר וחמאה קרה מאוד ותתחיל לערבב. תוסיף את הקמח ואת נביצה ותלוש ממש מעט, רק עד איחוד קליל.
הצחיק אותי הביצה שופרסל
קראנץ שוקולד
אה ותעבוד בסביבה קרהקראנץ שוקולד
לכבוד שבת קודשט'
ואווו מדהימווותג'נדס
תודהט'
הלוואי וידעתי את הסוד..
קליעה רופפת והתפחה ארוכה יותר
מקום בעולם
לא עובד לי
ט'
בכוסמין קשה יותר להגיע לתוצאהברוקולי
בגלל שרשת הגלוטן חלשה יותר
יצא לך מקסים
טוב לדעתט'
נראה משלםחילזון 123
תודהט'
מדהים מדהים.משיח נאו בפומ!
כל הכבודאלופה
מתכון דחוףאיזה יום שמח
בשמחה - יצאו מאוווודד טעימותט'
תודה רבהאיזה יום שמח
ואוווו, מהממות!!רקלפרוקאחרונה
פתרון יצירתי לביצה שדבוקה לקרטוןבינייש פתוח
תדאג לבשל טוב את הביצה הזו ..ברוקולי
אם זה דבוק זה אומר שזה נפתח כבר קודםחיות צבעונית
וואי זה יכול להיות מפוצץ בחיידקחםתפוחית 1
אם מבשלים את הביצה החיידקים מתיםבינייש פתוח
או שביצה ליד נשברה והדביקה את זו.ת.מ.
זה עדיין פיכס🙈חיות צבעונית
איכסהפי
איכס פיכס שמיכסבינייש פתוח
חחחחחחחחחחאנוננימית
ממש מבאס לקבל תגובה כזאת..
הוא בחור חזקהפי
אני רואה..אנוננימית
מעניין אם הוא אכל בסוף את החביתה או מה שהוא לא הכין עם הביצה הזאת....
ואי ישלי בחילה עכשיוהפיאחרונה
חחחחחח אני צוחק בקול
בינייש פתוח
מקפיץבינייש פתוח
להבא תשבור ביצה לחד פעמי, יותר אסטטי.רקלפרוק
אנחנו שיאני החד פעמי. וזה ממש לא טוב. מזהם והורס את הטבעבינייש פתוח
תפריט לשבת הקרובה!חגהבגה
ערב שבת-
חלות שהכנתי אתמול אבל הן במקפיא
חומוס ביתי עם פטריות
סלט עגבניות שרי
סלט ביצים
חצילים עם עגבניות
חציל בטחינה
סלמון בתנור
תפו"אקדרת עוף מתוק עם בצל
אורז אהוב עם בטטה
סלט פירות
רימון
עוגות שמרים ביתיות (חלבה, תפוחים, שוקולד)
בוקר שבת- קידוש חלבי מזונות, עוגת גבינה פירורים מושללמממתתתת של חמותי האהובה
סעודה בצהריים
כל התפריט מהערב, וגם בורקס עם חזה עוף מוקפץ
שבת שלום!!
שלי->>>בטעות נכנסתי
סלטים:
חומוס קנוי
טחינה
מטבוחה
עגבניות שרי בתנור
אבוקדו
פלפלים בתנור
זיתים
שום קונפי
מנה ראשונה:
סלמון עם קראסט פיצוחים
מנה שניה
מרק עוף
מנה עיקרית
כרוב ממולא בשר ואורז
שניצלונים
כרובית בתנור
תפו"א קטנים
אורז עם בטטה ובצל
קינוח:
מגש פירות
עוגיות שוקולד
כדורי שוקולד
שמרים קינמון
בוקר: (רק שנינו)
סלטים
סלמון
טשולנט
נשאר לי להכין רק מרק וטשולנט
וואו!חגהבגה
אצלינויעל מהדרום
חלות (מההקפאה)
סלק
גזר וסלרי
טחינה
טרשי (תפו"א ודלעת)
חצילים עם גמבה ומלפפון חמוץ
סלט חי
עוגת שמרים- קינמון (מההקפאה)
עוגה בחושה (מההקפאה)
ליל שבת:
קוסקוס משקית
חזה עוף עם בצל וחומוס
יום שבת:
חמין עם פרגיות
פשטידת תפו"א ופטריות (אולי יישאר גם לסד"ש)
פרגיות וחזה עוף במחבת פסים
איך יוצא לך חמין עם פרגיות?עלה למעלה
יצא מעולה! רציתי באמת לכתוב, אז טוב ששאלתיעל מהדרום
את הבסיס למתכון לקחתי מניקי ב.
מכינים את הרוטב ומבשלים בתוכו קצת את הפרגיות, ומעל את הירקות ומעל קטניות ומים.
הפרגיות יוצאות רכות וטעימות. ובניגוד לעוף הן לא ממלאות את החמין בעצמות.
וואי מעניין לנסותעלה למעלה
אשמח למתכון. זה כמו מה שנתת עם החמין עוף?נפש חיה.
לא זוכרת שנתתי. כתבתי פעם גם על חמין עם פרגיותיעל מהדרוםאחרונה
תחפשי את המתכון של ניקי ב.
אז שלנו..מקום בעולם
סלט ירקות
כרוב מתוק
חסה מתוקה
ירקות מוחמצים
סלט ביצים
טחינה
חלות
עוגת שמרים
ערב:
מרק בצל
פירה
סלמון
בוקר:
עוף בבצל ובטטה
שניצלים
תפוחי אדמה קריספיים
אורז
דג
שאלהחגהבגה
העוף בתנור או מבושל?
והתפו"א, קריספיים פשוט בלי רוטב בתנור?
..מקום בעולם
עוף מבושל בסיר..
תפוא- קטנים. מבשלת במים, חוצה ל2. בקערה מערבבת שמן זית, שום, פטרוזיליה קצוצה, מלח גס ופלפל שחור.
טוהלת כל חצי ברוטב ומניחה בתבנית..
180 - 200 מעלות לרבע שעה בערך
עם הקליפה?יעל מהדרום
כן.. שוטפת טוב טוב לפנימקום בעולם
תודה רבה!!יעל מהדרום
תודה רבה!!חגהבגה
מלח, פלפל שחור, סומק, שמן ולימוןמקום בעולם
מה זה תפו"א קריספיים? עשה לי תאבון התפריט שלכםיעל מהדרום
כנ"לחגהבגה
השתמשתי בקמח כוסמין השבוע במקום קמח רגילאיזה יום שמח
ולחלות יצא טעם אחר, המרקם היה מאד דביק
מה צריך לעשות אחרת?
להשתמש במתכון שתואם לקמח כוסמיןברוקולי
תבנית ללחם, 50% קמח מלאכלנית1
אם את לא משתמשת במתכון מקורי של קמח כוסמין והחלטת לאכול 100% קמח כוסמין,
נסי לשלב חצי קמח מלא וחצי קמח כוסמין.
כמו כן, לאפיה של בצק מקמח כוסמין עדיף להשתמש בתבנית מתאימה ללחם
(בגודל של הלחם או החלה ולא בנית גדולה שבה את אופה כמה לחמים)
דביק בזמן הלישה?ג'נדס
דביק אחרי ההתפחה, כשרציתי לקלועאיזה יום שמח
לעבוד עם ידיים משומנות היטבג'נדסאחרונה
סקר תבלינים
פעם הייתי ניקית
היי
באיזה תבלינים אתם משתמשות?
ככה-אומנות באמונה
חוויאג', קארי, בהרט,
שום גבישי, זעתר, אורגנו.
עלה דפנה, פלפל אנגלי, פלפל שחור
אני-הריונית
יש גם קוביות בזיליקום קפואות
אז ככה..מקום בעולם
פלפל
צילי גרוס
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פפריקה מעושנת
כמון
כורכום
עלי דפנה
בהרט
שום טרי
אורגנו
כוסברה פטרוזילה בזיליקום וחבריהם
אגוז מוסקט
אהההה שכחתי סומק וקייג'יןןמקום בעולם
וקינמוןןןמקום בעולם
וטימין
רושמת לך לפי סדר עדיפויותMami12
מליוןןןןטארקו
שום גבישי
פפריקה
פלפל שחור
כמון
פלפל צ'ילי
זעתר
אגוז מוסקט
כורכום
קינמון
אבקת בצל
תערובות-
גריל עוף
חוויאג' למרק
עשבי תיבול מיובשים-
רוזמרין
טימין
אורגנו
בזיליקום
פטרוזיליה
שמיר
כל אלה בשימוש שוטף. כמובן שיש כאלה שיותר וכאלה שפחות
אצלנו*כוכבית*
מלח אטלנטי
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
יש גם כורכום
ואבקת שום
רק גם לאחרונה-אבקת קרי.
לא מתאים לכל דבר,אבל מה שכן משדרג

ואם אפשר לשאול שאלה? מה יש בתבלין בהרט?*כוכבית*
(בעלי רגיל מהבית אצלנו לא שמעו על התבלין הזה....)
שילוב של כמה תבלינים יחדנפש חיה.
קינמון
פלפל אנגלי
פלפל שחור
תודה רבה!*כוכבית*
בבהרט מאוד חשובאומנות באמונה
סוג של ראס אל חנות..קראנץ שוקולד
אזהנורמלית האחרונה
קארי- הולך מצויין כתיבול לקוסקוס ויש לי גם מתכון לדגים ש"המצאתי" עם קארי.
חוואיג' - שמה מאוד מעט במרק ירקות וקצת יותר במרק אפונה.
סומק - לאחרונה התלהבתי עליו. מעט חמצמץ ועדין, מצוין לבצל בסומק (כתוספת לפלאפל, סביח ושות') ולתיבול טחינה😅
בהרט - לתבשילים בשריים/קציצות
מוסקט - למוקרם
פטרוזיליה, כוסברה, טימין, בזיליקום - מיובשים.
צילי גרוס
יש תערובת תבלינים בשם קייג'ון, אני לא קונה אותה, אבל היא מצוינת לתפוחי אדמה/דגים/שניצלים ועוד.
כתבתי את כל התבלינים הפחות נפוצים, בנוסף משתמשת כמובן בפפריקה מרוקאית(!)/חריפה, פלפל שחור, שום גבישי וכו'.
בעיקרון בכל פעם שבעלי הולך לקניות לבד, יש סיכוי שהוא יחזור עם תבלין חדש
השבוע הוא קנה פפריקה מעושנת, נראה מה טיבה. פפריקה מעושנת טובה לעל האש, תבשילי בשר,אמא12
קציצות לפעמים.. ממש עושה טעם "מעושן"
תודה!הנורמלית האחרונה
מה ההבדל בין פפריקה מרוקאית לרגילה?-הריונית
במרוקאית יש תוספת של שמן.קרן-הפוך
צבע וטעם חזקים יותר, בזכות השמן.הנורמלית האחרונה
תודה לכולן!פעם הייתי ניקית
הכלברוקולי
חוץ מאגוז מוסקט. שונאת.
פפריקה(חריפה/מתוקה) כורכוםקראנץ שוקולד
קינמון וציפורן, פלפל שחור-גרוס..בלבן כמעט ולא, אולי בתבשילים חלביים וכאלה בתבשילים מאד ספציפיים לעיתים רחוקות..
לא נכנס- אבקות מרקים למינהם🤢
זעפרן
יראת גאולה
אם לבנים מוצר להגיבבריו
כרגע יש לי מעל 30 סוגים וממשיך לאסוף
אשכנזיה 🤷♀️חיים של
פפריקה
צילי חריף
כורכום
כמון
סילאן
קינמון רק בחיטה בחמין..
ורטבים: צילי טריאקי כאלה..
הכי אשכנזיה פהטל..
ואם כן מתבלת אז
שום גבישי (הכי חשוב)
פפריקה (בשביל הצבע וההונגריות)
מלח (אם זוכרים, בשביל להשביח את הטעם)
יש בבית גם כורכום, בזיליקום, אורגנו וצ'ילי- למקרים שמתחשק אוכל ממש מתובל...
אתם באמת שמים את כל התבלינים האלו!?
לא בכל דבר הכל.. אבל בהחלט כן..טארקו

בנחלט כן.. שמה מלא תבליניםמקום בעולם
ככה-טוב לי החיים
קארי
כורכום
ראס אל חנות
קייגון
פפריקה
זעתר
בזיליקום
אורגנו
שמיר, פטרו' וכוסברה
מה עושים עם קייג׳ון?-הריונית
מה שיש לי בתבלינים:בטעות נכנסתי
מלח גס
פלפל טחון
פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כמון
כורכום
שום גבישי
קינמון
זנגביל
תבלין לפרגיות
אגוז מוסקט
אורגנו
זעתר
הממסתם אחת
ראס אל חנות
כמון
פפריקה
חוויג
בזיליקום
טימין
שום טרי (נחשב?)
קינמון
חוצמיזה מדי פעם-
כורכום
קארי
זעתר
שום גבישי
צ'ילי גרוס
פלפל שחור גרוס
תערובת לקציצות
אורגנו
אגוז מוסקט
אצלינו-בעצמי
מלח גס
פפריקה מתוקה
תערובת גריל עוף
תערובת שווארמה
תערובת דגים
חאווייג'
כורכום
כמון
תערובת טוסקנה
תערובת פילדלפיה
פלפל שחור
זעתר
תערובת פיצה
קינמון
פלפל אנגלי
עלי דפנה
טימין
אורגנו
רוזמרין
חוויג׳ ועוד חוויג׳תמים עם השם
קבועים-להשתמחאחרונה
לעיתים כורכום
לעיתים רחוקות קמצוץ פלפל שחור




) והן התרככו.