לחובבי הקינוחיםקראנץ שוקולד
מצטרפת להמלצה!!!רקלפרוק
והסופגניות שלללללוווווו אמלה!!!
הוא אלוף, חומרי גלם איכותייםקראנץ שוקולד
דוגמא ממה שיש שם😋קראנץ שוקולד
מממ... יאמי!
יושר בן אמת
הלוואי שהיה מקום כזה בהכשר הבדצ...משיח נאו בפומ!
נראה ממש אבל ממש טעיםשקד מהצפון
![]()
![]()
![]()
זה מהדריןקראנץ שוקולד
זה לא חוקי!!!!מקום בעולם
(שטן)קראנץ שוקולדאחרונה
מה המחיר ?ה' אלוקינו
20-25 לקינוחקראנץ שוקולד
בלוגים טובים של אוכל/אתריםשלישאלילי
חוץ מניקי... אחרי מי אתן עוקבות? מאיפה לוקחות מתכונים?
תודה
חן במטבחבת מלך!!!!
^^איכה
אם את רואה את הסרטונים שלי, אז כדאי לשמוע את זה במהירות גבוהה מהרגיל

The Kitchen Coach1234אנונימי
בלוג של עז תלם. The Kitchen Coach | בלוג האוכל של עֹז תלם
עשר דקות של אפרת סיאצ'י מתכונים ב-10 דקות: אתר מתכונים קלים, מהירים וטעימים!
מה את עושה כל היום של אפרת ליכטנשטט אז מה את עושה כל היום? | הבלוג של אפרת ליכטנשטט
חן ואלון קורןעלה למעלה
מתכונים בעשר דקות... אתר מעולהאביול
יוצא לך טוב?רקלפרוק
לא תמיד הכמויות שם מדוייקות..HB
כן? לי תמיד יוצא טוב...אביול
היא כותבת באיזה גודל כוס מדובראיזה יום שמח
Big dan תותח ממשקראנץ שוקולד
fodisgoodHB
מומלץ!
נכון רק מתקנתאביול
אה אופס צודקת..HB
יש גם שף קונדיטור ביו טיוב שאני עוקב אחריו באדיקות כברקראנץ שוקולד
עוקבת אחריאומנות באמונהאחרונה
מחפשת מתכון קללל לדג הליבוט בתנור. אשמח לרעיונותזכיתי
???זכיתי
מה זה הדג הזה?חילזון 123
דג בריא וטוב. פשוט אין לי נסיון איתוזכיתי
דג שדומה לסולברוקולי
הייתי מתייחסת אליו אותו דבר
מלא שום, כוסברהרקלפרוק
מלח פלפל שמן זית ולימון ולתנור מכוסה..
תודה רבה! ינוסה מחר בע"הזכיתיאחרונה
איך אתם מנקים ירק מחקרים?אוהביה
אין לזה איזה קומבינה ככה מאיזה עקרת בית מנוסה או שף מהולל?
למה לא לקנות חסלט?ברוקולי
גם זמן עולה כסף
קודםאוהביה
וב' מפחד שגם בחסלט יהיה לי חרקים אני עושה בסוף אותו דבר,
שמעתי אבל על איזה נוזל כזה שאפשר להשרות ולשטוף אבל זה בעצם אותו רעיון כמו עם הסבון😕
ואגב, גם בירקות של חסלט יש אדמה🤣יעל מהדרום
ואני גם אוהבת לראות את זה.
ובצדקקראנץ שוקולד
צריך גם לדעת לנקות...לא מספיק שיהיה כחיעל מהדרום
ולא כל התולעים מתנקים.
אפשר ככה נהגו במשך שנים לפני חסלטקראנץ שוקולד
זה שהיום מחמירים בהכל ואוסרים הכל זה לא אומר שהשיטות הישנות פסולות, לפני 20 שנה שלא היה חסלט לא אכלו חסה וכרפס?
אני יודעת....גם אצל סבא וסבתא שלי נהגו לנקות חסות לפסחיעל מהדרום
אבל שוב, צריך לדעת לנקות.
ועם כל הריסוסים, הבנתי שהתפתחו עוד סוגים של חרקים. אז זה שונה מפעם....
באמת יש תקופה ארוכה מאודג'נדס
שלפני חסלט שלא אכלו חסות בכלל. ומה שאתה אומר זה די טעות כי זה עניין של מציאות משתנה. יש תקופות שירק כזה או אחר נגוע יותר או פחות.
ויש הגדרות הלכתיות שתלויות במציאות אם יש חובה לבדוק או לנקות מאכל מחרקים. ולפעמים אפילו יש איסור לאכול כי לא מוצאים שום דרך ניקוי טובה כמו ברוקולי וכרובית. ורק שיטות גידול מיוחדות נמצאו כמועילות. מה שקובע זה בדיקות במעבדה שבודקות את כל סוגי הגידולים וכל שיטות הניקוי...
סליחה אבל את לא צודקת בכללקראנץ שוקולד
הספרי הלכהג'נדס
יודעת ממש ממש מקרוב על ענייני החרקים...
מוסיפה בעריכה
לקחו פטרוזיליה בגידול רגיל, שטפו בכל הסבון שאפשר שיפשפו בטירוף ומצאו חרקים. עשו כך להרבה צרורות פטרוזיליה ולא נמצא צרור אחד שאין בו *בכמויות* של חרקים....
קונים חסלטג'נדס
^^^^^^יעל מהדרום
יש לכושרות רשימה של החברות המומלצות, והיא מתעדכנת מידי פעם.
רק חסלט.בת מלך!!!!
רק מהמומלצים של כושרות. ואז בהשריה עם מים וסבוןתפוחית 1
אני חושבת שאם זה ירק לא של חסלט וכד' אז צריך גם לבדוק בעיןחילזון 123
שאין זבוב מנהרות
מצטערת להגיד שגםאוהבת את הקב'ה
במיןחד בפטרוזיליה וכוסברה.
גם בחסלט ויתר המהדרין צריך לשטוף תחת זרם מים חזק ולהשרות במי סבון 3 דקות...
אין בררה,בתוך בני ישראלאחרונה
בשר טחון שהוצא מהקפאהגלויה
ומאז הוא במקרר...
לזרוק או שאפשר להשתמש?
תודה מראש
אחרי ארבעה ימים הייתי זורקת.קרן-הפוך
תודה!גלויה
הדחיינות שוב ניצחה
גלויה
אוף.
לדברים שלא אוהבים לעשות, יש בעל... הוא לא שותף במטבח?קרן-הפוך
הוא השותף הראשיגלויה
ואני צריכה להפסיק לפחד מזה.
בטח זרקת כבר... אני לא בטוחה שהייתי זורקתיראת גאולה
אם הוא במקרר מיום שישי, יש מצב שרק בראשון סיים להפשיר.
האמת שלא זרקתי...גלויה
אבל פוחדת לנסות.
עדיף לזרוקחגהבגהאחרונה
דווקא אצלי בשר טחון מפשיר תוך שעה שעתיים. גם במקררנפשי חמדה
מתכון להום פריז פרווה מוצלחשלישאלילי
מתכון שליאריק צדק
לטגן קוביות קטנות של תפ"א (בערך סנטימטר וחצי על סנטימטר וחצי) עד להזהבה.
במחבת אחרת לטגן בצל ושום עד להזהבה, להוסיף רוטב צ'ילי מתוק (אפשר גם חריף, אבל אנשים פחות אוהבים)
להוסיף מלח, פלפל, פריקה ולצמצם
להוסיף חצי מיכל שמנת לבישול וליצוק על התפ"א
לסדר בתבנית ולאפות בערך חצי שעה על חום גבוה
אפשר לעשות גם עם שמנת פרווהאריק צדקאחרונה
תפריט- פרשת בא!יעל מהדרום
חלות- אחת מההקפאה, ומקווה להכין עוד מחר
טחינה
סלק גזר וסלרי
חצילים עם לימון ושום
סלק
סלט חי
עוגה בחושה
עוגת שמרים
אולי עוגיות תמרים ועוגת שמנת
ליל שבת:
קוסקוס משקית
מרק עם עוף, קציצות, תפו"א, בטטה ושעועית
יום שבת:
חמין עם גריסים, תפו"א, בטטה וקציצות
אורז עם תפו"א ובטטה
סד"ש:
אולי פשטידה
אם נכין חלות- אז נקדיש חלק מהבצק לפוקצ'ות/ לחם שום/ פיצות
בקטנה..סמטאות
חלות מאפה בית טריות, טחינה,חומוס,סלט כרוב סגול ומלפפון,כרוב וגזר, סלט ירוק, סלט עגבניות, סלט מלפפונים, ירקות חתוכים מקלות,
אורז, עוף מהמקפיא.
שבת ביום:
אותם סלטים וחלות מאתמול,
דגים ברוטב אדום.
מתוקים:
עוגת תפוז שיבולת שועל ושוקולד,עוגת פצפוצי אורז ושוקולד, עוגיות תפות קווקר, קרקרים מלוחים.
אצלנו-הריונית
מרק כתום
דג סלמון- אולי בבצק פילו
כרובית בתנור עם גבינות
שעועית
צהריים-
קציצות עם אפונה
אורז
סלטים- מטבוחה (מקפיא), גזר, טחינה
חלות (מקפיא)
עוגת סופלה ועוגת קפה
מה זה עוגת סופלה?יעל מהדרום
כזה-הריונית
עשיתי עם שמן רגיל
וואו! היא נשמעת מעולה!יעל מהדרום
היא באמת מעולה!-הריונית
כמה שמן שמת?יעל מהדרום
הכמות שהיא כותבת לשמן קוקוס..-הריונית
כמה זה בכוסות? טוב, נחפש פה בשרשור הנעוץיעל מהדרום
סורי לא זוכרת..-הריונית
לא נורא...מצאתי פה משהו. נראה לי שזה כוס שמןיעל מהדרום
תסתכלי באתר שלה יש לה המרת מידות מעולה-הריונית
תודה רבה!!יעל מהדרום
טוב שכתבת...כי ראיתי שטעיתי בהמרה של הכמותיעל מהדרום
אפשר מתכון לעוגת קפה?ג'ינג'ר
בטח-הריונית
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
סוכר וניל
3 ביצים
כוס קפה פושר (כפית אבקה ומים)
3/4 כוס שמן
מערבבים הכל, שופכים ל2 אינגליש קייק, מפזרים שוקולד צ’יפס ואגוזים ו2 חבילות סוכר וניל ואופים חצי שעה בחום בינוני. כשיוצא שופכים סירופ מייפל/שוקולד
יאללה מצטרפתכרובי=)
דג מושט בתנור
מרק
בוקר
חומוס בשר
שניצלים
עוף
קיגל תפו'א
אורז
חלות
סלטים חיים
מצטרפתג'ינג'ר
סלטים- כרובית מוחמצת עם גזר סלרי וגמבה, שומר, טחינה, מטבוחה, חציל בתנור, ירקות שרופים (שרי גמבה פלפל חריף שום ובצל), ביצים, כרוב מוקפץ עם מלא בצל, סחוג.
ערש
חריימה מושט
סלמון בתנור
כרובית שלמה אפויה
מרק עוף
שבת בוקר
חמין עם אסאדו, צלי כתף, תפוא, גריסים וחיטה
פרגיות בטריאקי ושום
אורז
קינוחים- קניתי.. לא הכנתי כלום (זה עוזר לי לדיאטה
)אפשר מתכון לכרוב המוקפץ?בעוז וענווה!
בשמחהג'ינג'ר
מוסיפים 2 חבילות של כרוב קצוץ חסלט (או כרוב שקצצת לבד אבל לרצועות דקות וקצרות)
מערבבים מדי פעם עד שכל הנוזלים מתאדים מהכרוב (מצטמצם מאוד)
מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ומעט סילאן
יוצא טעים טעים
וואי תודה רבה!! אנסה
נשמע טעים!בעוז וענווה!אחרונה
אצלנו
טארקו
בבוקר ובסעודה שלישית-
חלות וסלטים מהמקפיא- מטבוחה, חצילים, זיתים. חצילים בתנור, בטטה בצילי סויה סילאן.
לזניית טונה
סלט חסה עם בולגרית בטטה ואולי הפתעות נוספות
פאי מבצק מאולתר במילוי בשר טחון עם קוביות בטטה.
תפוא עם בצל במיקרוגל.
קינוחים:
עוגת שמרים מהמקפיא
פצפוצי אורז עם שוקולד(וחמאת בוטנים, אולי)
עוגת (חיתוכיות יותר) קוואקר חמאת בוטנים.
צריכה רעיונות לתפריט לשבתשמשי
סגנון? ערב/ בוקר?HB
בוקרשמשי
בפנים👇HB
אורז לבן
הום פרייז
תפוצי אדמה ובטטות בתנור
שילובים של אורז עם עוד משהו- לוביה/ מג'דרה
דלעת מקורמלת עם קינמון
עיקריות-
עוף בתנור- תיבולים טעימים-
לשפוך עליו יין/ בירה/ קולה, להשרות לילה ולאפות
עוף בצילי
עוף עם חתיכות אננס מקופסאת שימורים
עוף עם ירקות- ל מה שיש לך- בצל, בטטה, שומר, קישוא, דלעת,...
צלי עוף עם הרבה בצל מתובל עם כורכום
צלי בקר עם פטריות ובצל
בשר עם אפונה/ שעועית/ במיה ברוטב חמוץ מתוק
קציצות עוף/ בשר ברוטב
שניצלים
עוד..HB
בורגול דק מבושל
תבשיל של שעועית (יבשה) תפוחי אדמה וגרונות הודו.
ארטישוק ואפונה עם קציצות
כמה רעיונותתפוחית 1
נודלס
אורז עם תוספות (צימוקים שקדים וכאלה)
ירקות בתנור
תפוחי אדמה
ממולאים
בורקס בשר
שניצלים
חזה עוף עם ירקות
כנללמקום בעולם
אני עוד לא שם...גיוון למה את מחפשת?יעל מהדרום
ואי אין לי מוזה השבת בכללללטארקו
והשאר? אין לי מושג.
מרקקקקקקקקקקה' אלוקינו
ווואי הכנו מרק נ ד י ר !! ממש מהר ועם כל התזונה הטובה. חלבון פחמימות שומנים.
מרק עם גריסים , עדשים ,אטריות יצא נדיר
המח חלולברוקולי
טוב אז הערב נוחלט שחלבי.. אזעל זה אני סגורהמקום בעולם
יש עוף שלם מופשר ובשר טחון..
קציצות על מצע בצל ופטריותיעל מהדרוםאחרונה
יש פתרון קסם למניעת הידבקות העיסה לקערת הערבוב?מתואמת
תמיד זה סיוט לשטוף את הקערה, אם מחכים כמה זמן עם השטיפה (מה שלרוב קורה...).
היום ניסיתי לרפד אותה לפני כן בנייר אלומיניום - התוצאה הייתה חתיכות אלומיניום בתוך העיסה וקערה שבהחלט צריך לשטוף...
או שאולי יש כזה דבר קערה חד-פעמית? (לפעמים אני מערבבת את העיסה - אם זו עוגה בחושה - בתוך התבנית עצמה, אבל לא תמיד זה מתאים...)
עיסה של מה?ט'
כל פעם משהו אחר, אבל לרוב עוגה בחושה.מתואמת
יש קערות חד"פ, לא למיקסר למיטב ידיעתיט'
אצלי מרית סיליקון מנקה את רוב הבלילה מהקערה.
לא למיקסר, ברור... אין לי מיקסר בכלל
מתואמת
אולי מרית סיליקון תעשה את העבודה? אנסה לחפש אחת כזו.
תודה!
יש בכל חנויות הסטוק לסוגיהןט'
רק צריך טבילה 
ספרי תוצאות!
טבילה? למה טבילה?מתואמת
יש מי שאומר שבגלל שזה לא מיוצר בארץ ובא במגע עם אוכלנפש חיה.
מעניין! לא שמעתי על זה. אשאל את בעלי מה הוא יודע.מתואמת
(יש לנו עוד כלים בבית מסיליקון, למעשה...)
אני אישית רק שוטפת לפני השימושנפש חיה.
לשטוף מ"דין" נקיות, לא?מתואמת
חח כןנפש חיה.
טבילה לסיליקון? לא שמעתי על זה..טארקו
כמו עץ..
רק מתכת, זכוכית, חרסינה
פלסטיק עשוי מנפטצחקן
מעניין... בחיים לא חשבתי על זה!מתואמת
טוב, חידשת לי. לא שמעתי מעולם פסיקה כזו.טארקו
אין שום קשר לנפטנחשון מהרחברון
(הסברא שגזרו על זכוכית) מה הקשר נפט?
נפט /פ לסטיק אפשר להמיס ולהשתמש. בוודאי פלסטיק הניתן למחזורצחקן
פלסטיק לא עיקר הדיןקראנץ שוקולד
רק כלי זכוכית ומתכת חובה להטביל.
תלוי פסיקה. אנחנו כן טובלים פלסטיק קשיחיראת גאולה
ואנקדוטה -
פעם התקשרנו לרב לשאול לגבי טבילת תבנית מסיליקון, והרב לא הבין על איזה חומר אנחנו מדברים😏.
עוגה בחושה לא אמורה להידבקקראנץ שוקולד
היא לא דיברה על התבניתמשיח נאו בפומ!
אבל גם זה לא אמור להידבקקראנץ שוקולד
עובדה שכן...מתואמת
אולי חסר משהו בבלילה שגורם לה להיות דביקה?נפש חיה.
אני לא בא להתווכח או לפתוח דיוןקראנץ שוקולד
אני באמת עושה בלי מתכון... (אבל כרגע לא מתכוונת לשנות את זה)מתואמת
תודה!
בעקרון - לזלף שמן עם ספריי עוזר ליצחקן
וככה לא נדבק כלום. לא במחבת ולא בשום דבר אחר.
שמן זרעי ענבים אצלי( זה מה שרכשתי בטעות) אבל אני די מרוצה..
לשפוך מים יש אחרי שמסיימים את העוגהHB
לא עזר לי להשרות במים...מתואמת
אז תשטפי מיד בסיום ההכנה...בטעות נכנסתי
לא תמיד יש זמן וכוח...מתואמת
שטיפה מיידית של הקערה ולמרוח אותה בשמן לפני העירבובנפש חיה.
תעבירי עליה מים מיד כשמסיימת, גם אם אין לך זמן לשטוףמשיח נאו בפומ!
(בכללי כדאי להעביר מים על כל כלי שמגיע לכיור, ולא להשאיר עם הלכלוך, זה מקל אח''כ בשטיפה)
בקערה שלשים בה בצק, אני משמנת אותה קצת לפני
ואם לא יכולה לשטוף מיד, מעבירה ניגוב עם נייר סופג שאוסף את כל שאריות הבצק כשזה עוד לח ויוצא בקלות
תודה!מתואמת
להניח בכיור מיד כשמסיימים ולמלא במיםחיים של
שאלת אם יש קערות חד פעמיות - בוודאי שישיראת גאולה
תודה! אחפש.מתואמת
אני משתמשת בלקקן סיליקוןאנונימית 10אחרונה
אגב, גם את שאר הכלים המלוכלכים אני שמה בתוך הקערה וככה הרבה יותר קל לנקות
עזרהפרח-אש
מחפשת מתכון לפתיתים (איך להכין את הפתיתים בבית ולא לקנות אותם בשקית )
אני אשמח גם לניחושים וחצאיי המצאות
תודה רבה
לדעתי בצק של פסטה יתאיםט'
ולחתוך לריבועים קטנטנים?? נשמעת לי חוויה לא מומלצת🤣יעל מהדרום
לאא זה עבודת פרךט'
אבל אפשר להעביר במסננת גסה או פומפיה.
אני לגמרי ממציאה, אגב.
אההה...חחח. דמיינתי ממש להכין עלה פסטה ולחתוך לחלקיקיםיעל מהדרום
אז ניסיתיפרח-אש
לייבש כמה זמןנחשון מהרחברון
אפשר אולי להקפיא קלות לפני הגרודחילזון 123
מצאתי לך את זהאנונימיות
תודה רבה לשתכןפרח-אש
אפשר לשאול למה את רוצה להכין בבית?!יעל מהדרום
למה לא?ברוקולי
כי זה נשמע מסובך ומשהו שהרבה יותר פשוט לקנותיעל מהדרום
גם אני לפעמים נהנית להכין דברים בבית.
אבל עניין אותי אם זאת הסיבה או משהו אחר...
כדי לא לשלם מלא על פתיתים מכוסמיןפרח-אש
בהצלחה!יעל מהדרום
יש פתיתים מכוסמין במחיר די סביר.מקום בעולםאחרונה
אריזה בצבע חום ירוק.. לא זוכרת של איזה חברה..
אולי נפלאות
מתכון טוב לעוגיות פרווה וללא מרגרינה, יש?חמדמדה
יש. מצרפת-נפש חיה.
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 תמצית וניל
להוסיף-
2 כוסות קמח
1 שקית א. אפייה
3 כפות קקאו
אפשר גם 1/2 כוס אגוזים קצוצים
לערבב הכל לעיסה
להרטיב את הידיים וליצור עיגולים. אין צורך לשטח כי הן קצת משתטחות באפייה.
אופים ב 180° כ 10 דקות.
ומה יוצא? עוגיות שוקולד?חמדמדה
כן... זה יעיל ומתחסל מהר
רק תשגיחי שלא יישרפונפש חיה.
עוגיות סוףףףףג'נדס
2. מתכון: עוגיות שוקולד צ
3. בסגנון פתיבר פשוטות ממש אפשר לשדרג אם מוסיפים נסקפה
https://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5008828,00.html
(מבחינתי שמן קנולה הוא לא רחוק ממרגרינה... משתמשת בשמן קוקוס)
שמן קוקוס הוא אחלה אבל הוא משמין...חמדמדה
הוא שמן איכותיג'נדס
אם במקרה בא לך בדיוק לא מזמן נתקלתי בסרטון הזה שמסביר די טוב את ההבדל בין שמן קוקוס לשמן קנולה
אגב, עוגיות בכללי נחשב משמין... ואם מכינים עם שמן קוקוס מעלים להן את הערך התזונתי לאין ערוך! המחשבה של בואו ננסה להפחית כמה שיותר משומן משתנה כשמבינים ששמן קוקוס הוא ממש בריא... והרכיבים שלו לא נהרסים באפיה /בישול
הנה הסרטון:
הסבר מדעי ממקור אמין לגבי שמן קוקוס:מ.א.
המתכון שבחתימה שלייעל מהדרום
אפשר לשים בו כוס שמן ושליש כוס חמאת בוטנים, ויוצא ממש טעים!
תודה רבה לכולם!!!חמדמדה
אני גם אשמח למתכוניםאילה שלוחה
תנסי את המתכונים של יעל מהדרוםנפש חיה.
עוגיות חמאת בוטנים (3 מצרכים, בלי מרגרינה/שמן)מקופלתאחרונה
עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות - קרין גורן
אני שמה חצי כוס סוכר.
ואפשר להוסיף גם שוקולד צ'יפס, זה משדרג בטירוף.
הן סופר קלות, ומושלמות!!!
שוקולד ציפס הרגילותחולת שוקולד
לדעתי זה הולך בכל סוגי העוגיות
שאלה לגבי מג'דרהHB
אם כן לכמה זמן? לילה? או כמה שעות?
לא חייביםג'נדס
עדשים שחורות אני משרה*אשתו של בעלי*אחרונה
מתכון לסלט עלים עם פקאן מסוכראיזה יום שמח
יש למישהו?
אם עוד רלוונטי..HB
חסה
סלרי עלים
פטרוזליה
כוסברה
נענע
בצל ירוק
תקצצי ממה שיש לך..
מוסיפים תפוח אדום חתוך לקוביות קטנות
ופקאנים
️תיבול לימון מלח ושמן זית
אפשר להוסיף גםHB
ולעשות רוטב יותר מושקע.. אני אוהבת ככה רק לימון אבל אפשר להוסיף דבש
תודה ענקיתאיזה יום שמחאחרונה
מתכון טוב לבצק שמרים, יש?נפש חיה.
תודה!נפש חיה.
זה המתכון שאני משתמשת בו:יעל מהדרום
לעוגות, כן?יעל מהדרום
מעולה, בטח לעוגות! תודה!! אפשר להכין גם רוגלך מזה?נפש חיה.אחרונה
פתרון קסם לריכוך אבוקדו יש?יעל מהדרום
תודהיעל מהדרום
כנאפהו זה
קראנץ שוקולד
מתכוןןןןבוז
בכיףקראנץ שוקולד
170 חמאה מומסת+מעט חמאה לשימון המחבת
200 גרם מוצרלה
200 גרם ריקוטה
מפרידים את האטריות ושופכים את החמאה ומערבבים טוב שכל האטריות יהיו רטובות, לוקחים חצי מהכמות ומהדקים לתחתית המחבת ומניחים על אש בינונית מפזרים מעל את המוצרלה והריקוטה שכבה אחידה ומעל שמים את יתרת האטריות, אחרי שהצד התחתון משחים הופכים לצד השני ומשלימים טיגון
סירופ סוכר
3.4 כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
)אפשר להוסיף מי ורדים או וניל אם רוצים.
שופכים את הסירופ על הכנאפה בעודו במחבת.
לקישוט קוצצים מעט פסטוק קלוי ומפזרים מעל..
רגע איך מוצרלה? איך מלוח עם מתוק?בוז
מוצרלה עם טעם ניטרליברוקולי
^^ שתי הגבינות נטרליות בטעםקראנץ שוקולד
זה לא יפהההההההההההההההברוקולי
אני דורשת משלוח
![]()
אני מלא זמן רוצה לטעום.. זה נראה מושלם
אמרתי לך מליון פעם תבואי לד' עם ו' 😝קראנץ שוקולד
ותכין לי כזה?ברוקולי
אולי פשוט תשלח עם ו' כזה בשבילי?![]()
ואפשר מתכון?
ודאי שבטח
קראנץ שוקולד
הם לא.. הם אוהבים אותי וישמרו ליברוקולי
ואתה תצייד אותם ברזרבה!
אתמול אכלתי. טעיםםםנפש חיה.
נראה מעולה
מקום בעולם
וואו נראה מטורףסתם אחת
אמאלה עשית לי דודא חבלז 😫
אני בצד השני של ההר, פעם הבאה אוכלקראנץ שוקולד
וכן שמתי ימבה מוצרלה וריקוטה😋
תגיד פעם הבאה שאתה מכין. בחיי שאני אשלם לך בשביל זהסתם אחת
ממממ אז זה אומר שאתה בצד שלי... אז אולי תשלח אלי
נחשון מהרחברון
וואלה? איפה?קראנץ שוקולדאחרונה
מישהי מכירה מגבון לרצפה שאין לו ריח חזק?נחמה ביטקובר
סמרטוט רטוב..? ובגלל שאנחנו בפורום מתכונים-סתם אחתאחרונה
סמרטוט נקי
מעט מים
מגב
אופן ההכנה:
לוקחים סמרטוט, מרטיבים במים וסוחטים היטב, מניחים על המגב ומנקים את הרצפה.
בתיאבוןןן
מחפשת מתכון טוב לחלה מכוסמין,נעמה301
תודה!
מכינה את המתכוןג'נדס
גם בחלות עושה מקמח כוסמין...
בלי שינוי? בדיוק אותו הדבר? תודה!נעמה301
תמיד אני חשה את הבצק אם צריך עוד טיפה מיםג'נדס
נכון.. תודה רבה!נעמה301
מתכון ממש מעולהאומנות באמונה
לחמניות ביתיות מקמח כוסמין - FoodisGood מתכונים
במתכון זה חצי חצי אבל אני עושה אותו הכל כוסמין ויוצא מעולה.
מצוין, תודה רבה!נעמה301
אני עושה מאותו בצק גם חלות גם פיצה וגם לאפותסתם אחתאחרונה
שלוש כוסות מים
חצי כוס שמן זית
כף סוכר
כף שמרים
כף מלח
ממרח שוקולד פסק זמןבדויה123
קראתי כאן בפורוםג'נדס
לא נכון לדעתי-הריונית
בעיקר מילוי לעוגות שמרים- יאמי!
רק שיתפתי מזכרוניג'נדס
אשמח למתכוןבדויה123
עוגת שמרים סוףףףג'נדס
תודהבדויה123
בטחג'נדס
את שמה מילוי כמו במתכון?רק טוב!
אני מכינה עוגות שמרים עם מילוי כזה, וזה ממש טעים!יעל מהדרום
כןג'נדס
אבל לא לוותר על שברי השוקולד (לא קונה שוקולד צ'יפס כ"כ) והאגוזים. בלעדיהם זה די טעם של לחם עם שוקולד...
אני חושבת-הריונית
העוגה הזאת סוףג'נדס
אצלנו מניסיון של כמה וכמה עוגות שמרים שונות-הריונית
אכן, מאבד מטעמו הפסק זמני..מקום בעולם
תלוי במה כנראה....יעל מהדרום
אני הכנתי שמרים ולא נותר זכר לטעם הנוגט...הנורמלית האחרונהאחרונה
פצפוצי אורז עם שוקולדHB
אם את רוצה כמויות יותר מדוייקות אשלח יותר מאוחרHB
עוגיות חמאה מגולגלות עם מילוי של הממרח הזהיעל מהדרום
קרמוגיות מזויפות של קרין גורןעלה למעלה
להכין קראנץ שוקולדקראנץ שוקולד
רוגעלך
יש מתכון מוצלח לחלות בלי סוכר?נחת ואושר
כןיעל מהדרום
קילי קמח
כף שמרים
כף מלח
חצי כוס שמן
2-3 כוסות מים






