שרשור חדש
מה מכינים לשבת?כוחות חדשים
מחפשת רעיונות לעוגה בחושה (לא שוקולד ולא קפה/מייפל)
ורעיון לקינוח לא קר(כמו גלידה/מוס)
תודה מראש
רעיונותבטעות נכנסתי
עוגות בחושות את יכולה
בראוניז
בלונדיז
שיש
תפוחים
עוגה בחושה עם משמשים/אפרסקים משומרים
עוגת גזר
עוגת מיץ
קינמון ומייפל
פרג
חלבה
שוקולד צ'יפס
שוקולד צ'יפס

קינוח את יכולה
סופלה
קראמבל תפוחים
פאי כלשהוא

יש אינסוף רעיונות..

ממליצה לך להציץ באתר של עוגיו נט יש לה מתכונים ורעיונות ממש טובים ולרוב פשוטים
אשמח למתכונים של עוגת מיץ ועוגת שישכוחות חדשים
עוגת מיץ אין לי מתכון ספציפיבטעות נכנסתי
המלצתי לך אם את רוצה להסתכל בטתר של עוגיו נט,
לגבי עוגת שיש הכנתי כמה פעמים את של קרין גורן, מתכון מאד מוצלח, זה מתכון לתבנית קוגלהוף בתקווה שיש לך, אם לא מאמינה שילך טוב גם בתבנית שטוחה
נראה לי זה המתכון הזה
קרין גורן עם מתכון מושלם ומפנק של עוגת שיש בחושה רכה בטירוף - קרין גורן
עוגת מיץ (טעימה, אבל שדורשת הקצפה)יעל מהדרום
לק"י

להקציף כארבע דקות :
4 ביצים
כוס סוכר
שתי שקיות סוכר וניל

להוסיף:
שלושת רבעי כוס שמן ( לא בבת אחת) תוך כדי הקצפה.

להוסיף תוך כדי הקצפה- איטית ביותר.:
כוס מיץ תפוזים
1 שקית א. אפיה
שתיים ורבע כוסות קמח לסירוגין

לאפות בטמפרטורה של 170 מעלות.

סירופ (שופכים על העוגה אחרי האפיה):
כוס מיץ תפוזים
שני שליש סוכר
להרתיח עד שהסוכר נמס ולהשקות
עוגת תפוזיםפרח-אש
יש לי מתכון לעוגה בחושה בסיסית שאפשר לשחק איתו ולהוסיף טעמיםיעל מהדרום
לק"י

חומרים לתבנית אינגליש קייק אחת:
מערבבים חצי כוס סוכר וחצי כוס שמן.
מוסיפים ביצה 1 ומערבבים.
מוסיפים לסירוגין (אני שמה הכל ביחד): כוס קמח, חצי שקית אבקת אפיה, שקית סוכר וניל.
בסוף- חצי כוס מיץ תפוזים/ מיים/ מיץ ענבים.

זאת כמות של תבנית אינגליש קייק אחת.
אופים בחום של 180 מעלות.

אפשר להוסיף כל מיני תוספות. לעוגת תפוחים- חותכים תפוח (אני אוהבת תפוח זהוב) מקולף לקוביות קטנות, מערבבים כם קצת קינמון ושופכים לבלילה (לפני האפיה).

לעוגת שיש- שופכים לתבנית חצי מהכמות.
לחצי השני מוסיפים קצת קקאו ומערבבים.
שופכים מעל הבלילה הלבנה ומקשקשים שששני הצבעים יתערבבו קצת.
תודה!כוחות חדשיםאחרונה
דפי אורזאריק צדק
יש לי חבילה של דפי אורז (לא בטוחה עד כמה האורז משחק שם תפקיד, כתוב שעשוי מקמח טפיוקה)
צריכה רעיונות למילויים
הכנתי מילוי פטריות עם בצל, יצא טעים מאוד, אבל הדף עצמו יצא צמיגי. הכנתי לפי ההוראות שעל האריזה להוראות מהאינטרנט. אם למישהו.י יש רעיון איך לרכך את הדף בלי שיידבק בזמן שאני ממלאת אשמח לשמוע
ירקות מאודיםסמטאות
ביצה קשה מרוסקת,
עוף,
דגים.
מילוי חלבי,
אני גם לא אוהבת את המרקם הצמיגי,
אז אני מורחת שמנז ואופה אותם בתנןר לקריספיות
מהניסיון שלי זה עיניין של כמה זמן במיםפרח-אש
הדף נהיה צמיגי ממליצה להכניס בפנים קצת משהו קשה יותר כמו מקלות קולורבי או ירק חי קשה אחר זה הופך את הצמיגי ללעיס ואפילו נחמד
יכול להיות שזה צריך יותר זמן במיםמשיח נאו בפומ!
ירקות מוקפצים עם חזה עוף, סלמון, טופו
בעקרון זה תמיד תמיגי כזה לדעתי...חילזון 123

בכל אופן כדי שלא ידבק אחרי שמרטיבים את זה מניחים על מגבת ואז מגלגלים על המגבת
ורצוי שהמילוי לא יהיה רטוב מדי

אני שמה על מגבת אבל זה נדבק למגבת עצמהאריק צדק
את לוקחת מגבת לא שעירה?חילזון 123אחרונה


כדי שלא יהיה כזהאם לשתיים
צריך או לטגן הרבה זמן או לאפות הרבה זמן...
הסבלנות משתלמת וזה יוצא קראנץ' כמו פילו
תנור אפיה דו תאינפש תאומה7

שלום לכם,

התנור הדו-תאי הקודם (beko) שבק חיים, כלומר הוציא עשן, ואני מחפשת חדש

אשמח לשמוע מנסיונכם, המלצות או דיס-המלצות.

תודה!

אני אוהבת תנור של TEKA*אשתו של בעלי*
הוא מעולה!!!
תודה על התגובה. שכחתי לציין שאני צריכה תנור לא בנוינפש תאומה7

וראיתי שTEKA הם בנויים. הם גם מעל התקציב שלי, שמגיע לסביבות 3K בלחץ

מה עם סאוטר?נפש חיה.
יש לי משולב של סאוטרהריון ראשון13

מאוד מאוד מרוצה ! 

הכוונה למשולב? לנו יש סאוטר.מוריה
דלונגיאמת ואמונהאחרונה
אובדת עצות לאוכל לשבתהריון ראשון13

יש לכם רעיונות לסלטים???
אוהבים הכל, והיום קניות!

רעיונות למנה עיקרית בשרית? יש לי כרעיים, חזה , כנפיים וגוש בשר מס' 4.
אף פעם לא הכנתי חמין.. מתכון לחמין הכיי הכי טעים שלכם?
 

סלטים-אם ל3+
חצילים: ברוטב עגבניות, שניצל, סתם מטוגן
עדשים שחורות עם עגבניות טריות ופטרוזיליה
חומוס
טחינה
פלפלים קלויים
מטבוחה פלפלים
מטבוחה עגבניות
ארבס
מלפפון,גזר ופלפל בחומץ
תפו"א
גזר חי מתוק
גזר מרוקאי
את לא חייבת לעשות מליון סלטיםנפש חיה.
ראיתי את ה "אובדת עיצות" (אז תתחילי מזה שלא חייבים ח"י סלטים...)
רעיונות למנות עיקריות וחמיןHBאחרונה
כרעיים עם ירקות בתנור
כרעים או פרוסות בשר עם שעועית ירוקה/ אפונה/ במיה ודלעת( מתאים ברוטב עגבניות חמוץ מתוק)

מתכון לחמין סוףף
לטגן בצל חתוך לקוביות בינוניות
כשהוא מטוגן להוסיף כף סוכר וכף סילאן
לקרמל טוב טוב עד שממש חום
להוסיף תבלינים- פפריקה, מלח, פלפל, בהרט לחמין
להוסיף קוביות של תפוחי אדמה ובשר ולקרמל אותם ביחד עם הבצל והתבלינים
להוסיף מים רותחים
לשים כוס בערך של חיטה/ גריסי פנינה
שועית וחומוס מוסיפים ממש
להביא ורתיחה ואחר כך לבשל על אש נמוכה
להוסיף למעלה גרונות הודו וביצים

אם את אוהבת אפשר לעשות שקית קוקי עם חשווה- אורז וכרעיים
אני יכולה להסביר לך אם תרצי

בהצלחה⁦♥️⁩
כרוב וגזר קצוציםנפש תאומה7

יש לי חבילה של קילו, שכמעט עובר לה התאריך.

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות איתם, מלבד סלט?

תודה.

להוסיף למרק ירקות/ עוףמארי
מרקפרח-אש
אורז עם ירקות
תבשיל עם רסק ובצל
תודה רבה על כל הרעיונות. עזרתן מאדנפש תאומה7


אם עוד רלוונטיHB
להקפיץ ולמלא לאגרול
לביבות, לטגן מעט ולהוסיף לאורזקראנץ שוקולד
אגרול, ספרינג רול..
סמבוסק ירקותעלה למעלהאחרונה
איך שומרים על סדר ונקיון במטבח? שתפו מהידע והניסיון שלכם:ט'

ממקרים שונים שנתקלתי בהם שמתי לב שהיגיינה נכונה במטבח זה נושא שחשוב להעלות לשיחה ולמודעות.

לא צריך להיות פדנט עם בית ברמת בית מרקחת כדי לשמור על אוכל ומטבח נקי...

 

אז בואו נדבר על זה:

 

איך מתעסקים נקי עם בשר, דגים, שאר מוצרי מזון?

 

שטיפת ידיים לפני/אחרי?

 

כל כמה זמן מחליפים סקוצ'/מגבת ידיים/מגבת כלים?

 

באיזה חומרי ניקיון מותר/אסור/כדאי להשתמש ולאיזה שימוש?

 

 

 

אפשר להתפזר גם ל:

עוטפים את הכיריים? כל כמה זמן מנקים?

איך מתחזקים תנור אפיה/מיקרוגל/טוסטרים נקיים?

 

 

מעניין. תודהאנו נימית1
מה אפשר לעשות עם חצי חבילת טירס משימושרים?יצור הודי

לא פיצה וטוסט כי זה מה שעשיתי לחצי שנגמר

רעיונות*אשתו של בעלי*
*להוסיף לסלט ירקות.
*לחמם בסיר,להוסיף מלח ואז לערבב עם רוטב שום או אלף האיים.
*לבשל עם אורז או פתיתים.
לביבות תירסאנונימיות
יש לך מתכון?יצור הודי


יש לי בלי כמויות אני עושה בערך...אנונימיותאחרונה
שמים תירס
ביצה
קצת גבינה לבנה/ גבינת שמנת/ שמנת חמוצה
קצת גבינה צהובה מגורדת
קמח מלא (אפשר גם לבן או כוסמין) כמה שנתפס עד שהתערובת לא נוזלית אבל גם לא קציחה ברמה של לעבוד עם היד. פשוט צמיגית...

מחממים שמן עם שתי כפות יוצרים לביבות לתוך השמן החם. מטגנים משני הצדדים ואוכלים חם
החלפת סוכר במתכוןבאג2000
אני רוצה להכין עוגיות, אבל בבצק יש סוכר ואני לא יכולה לשים אז צריכה להחליף במשהו אחר (לא דבש/סילאן..)

חשבתי להחליף בבננה, אבל לא יודעת אם זה יכול להיות תחליף טוב (בעוגת בננות בננה נוספת במקום כוס סוכר עבדה מעולה, אבל כאן זה עוגיות רגילות).
זה תחליף סבבה? יש פרי אחר שאפשר לשים? (מעדיפה לא תמרים והממתיק היחיד שיכוחה להשתמש זה תמצית וניל)

מצ"ב רשימת המצרכים, אם זה משנה את האפשרויות..
תפוח מרוסקנפש חיה.
תודה!באג2000
לא בטוח שיעבוד התחליפים בעוגיותסמטאות
צריך את המרקם שלהם, וגם הסוכר נותן להם אותו.
קחי מתכון שמלכתחילא לא מכיל סוכר (או שזה לא רכיב מרכזי בו)חילזון 123

יש עוגיות שהבסיס שלהן זה בעיקר קמח וחמאת בוטנים/שקדיה
יש הרבה מתכונים כאלה ברשת. זה יוצא קצת מתפורר אבל עדיין במרקם של עוגיה.

ויש למשל את זה-

תודה על המתכון!באג2000
פשוט לפעמים בא לי דברים עם סוכר, אז אני מנסה לדמות את זה כמה שאפשר..
בסופו של דבר מתכונים של ללא סוכר הם בסגנון מאד שונה של אוכל מהמתכונים הרגילים, ואני פחות אוהבת את האוכל בריאות
אבל אנסה את מה שהעלית. תודה
צריך גמילה מסוכר אולי?ג'נדסאחרונה
שיהיה לך פחות חשק? אגוזים שקדים וכד מעדנים את החשק למתוק
בעוגיות זה קצת בעיה כי הסוכר נחוץ בשביל המרקםמיקי מאוס
אבל בעוגות בחושות הרבה פעמים אפשר להמיר ברסק תפוחים ויצא טוב.
שלום.כוחות חדשים
אשמח לרעיונות למרקים שאפשר לטחון שגם ילדים אוהבים
כגון מרק אפונה ומרק כתום.
חייבת גיוון.
(מחפשת טחון דווקא בשביל הגברת הקטנה)
תודה!
מרק אדום ( אורז ועגבניות)בוקר אור
מרק עדשים
מרק תירס
מרק קולרבי
אפשר מתכון למרק קולרבי?פיג'מה
אממ אין לי כל כך מתכוןבוקר אור

נראה לי שפשוט מבשלים קולרבי עם מים ותבלינים וטוחנים.. מכינים את זה לפעמים אצל ההורים שלי..
אני טחנתי לבת שלי מרק ירקות רגיל שהכנתי לנו, היא אהבהפיג'מה
מרק עדשים כתומותלבי ובשריאחרונה
מטגנים בצל להזהבה
מטגנים שום דקה שתיים
מוסיפים 2 תפו"א בינוניים ובטטה אחת
כוס עדשים שטופות
צרור סלרי (לא חובה)
מכסים במים עד לגובה הירקות
מביאים לרתיחה
מתבלים במלח, פלפל (אני שמה חוואיג'), כורכום ופפריקה
מנמיכים ומבשלים 40 דקות
וטוחנים


טעיםםםם!! 😋😍
מה עושים עם קמח אורז?לבי ובשרי
מתכונים בלי תוספת של קמח חיטה יתקבלו בברכה 🤗
שם לחנות קינוחים מוצרי אפיהשקשוקונת
הולכת בעז"ה לפתוח חנות למוצרי אפיה וקינוחים

תנו רעיונות מגניבים וקלילים איך לקרוא לחנות
מתוק בלבHB
אופה יפהנפש חיה.
ניחוחות
מנה אחרונה/מנות אחרונות
הכלאפייה ולקינוח
מתיקות
האופה הקטנה








את את בוחרת שם
אנחנו מקבלים הנחה ברכישה בחנות?
בייק אופ(ה)נחשון מהרחברוןאחרונה
יש למישהו/מישהי תבנית ברזל יצוק עם מכסה ומשתמשים בזה?סמטאות
מחפשת מתכוןגאולה אחת קטנה
למילוי של עוגת שמרים של שוקולד של פעם. נדמה לי שממיסעם שוקולד עם קצת שמן ומוסיפים קקאו אבללא באמת סגורה עת זה
טנקס!
את המילוי של "פעם" לא מבשלים*אשתו של בעלי*
מה שעושים זה מורחים שמן על הבצק
ועליו מפזרים תערובת של קקאו+סוכר+קינמון.
שמן קקאו וסוכררק לפרוק
הכי טעים!
המתכון הזה ממש מצוין. הכנתי אותו בדיוק השבתאמא11
במילוי יש קקאו שמן סוכר ואבקת נס קפה
https://www.inn.co.il/Recipes/Item/10157
אצלנו עד היום זהמיסטר דום
חצי כוס קקאו כוס סוכר כף קינמון מערבבים טוב ( אני מנפה יחד) עכשיו פה זה מתפצל דודות שלי מורחות שמן ומפזרים ( לא יותר מידי את התערובת) אמא שלי מורחת שוקולד שהיא מחממת טיפה עם שמן ומפזרת קצת את התערובת , אני מורח שוקולד מחומם עם שמן ומלזר שוקולית
מעולה!גאולה אחת קטנהאחרונה
תודה לכולם
למי יש רעיונות לתבשילי ירקות ליד האורז?np
נמאס לי מאפונה ושעועית שבוע שעבר עשיתי שומר כזה מוקפץ עם בצל.. אולי משהו עם תחתיות ארטישוק אשמח לשמוע תודה!
אפשראיכה
קישואים ברוטב אדום.
ירקות מוקפצים.
זיתים ברוטב אדום

(השאלה אם את רוצה דווקא שהאורז לא יהיה יבש או שיהיו ירקות ליד)
כן בעיקר שהאורז לא יהיה יבש.. זיתים זה רעיון!np
אפשר ירקות מתובלים בסירפעם הייתי ניקית

בצל מטוגן, קישוא, גמבה, גזר וכו

תודהnp
אשמח לעוד רעיונות ומתכונים
אפשר שעועית בתנור עם סילאן בצל ושומשוםתפוחית 1
אין לי מתכון.
אפשר את כל הקפואים של סנפרורט- אפונה וגזר, גזר גמדי, תירס וכו'..
קציצות ברוטב אדום (עוף/ בשר/ דגים)
אפשר גם להכין שעועית אדומה כמו בקופסת שימורים.
חומוס גרגרים ברוטב אדוםבוקר אור
ירקות מוקפציםיעל מהדרום
לק"י

כמוניה (אפשר פרווה)

לגרד ולטגן בצל, גזר, קישוא. להוסיף קצת רסק ותבלינים ולבשל.
וואי תודה! תמשיכוnp
גם רק רעיונות זה טוב.. אחפש מתכונים
ירקות בתנור(האוכל האולטימטיבי שלי)סמטאות
רצועות ירקות בתנור עם שמן מלח גס ואני מוסיפה גם תבלין קייג'ין.

שעועית, רצועות כרוב, קוביות קישוא, קוביות בצל, מאודים יחד בסיר עם מלח.
משהו שהולך אצלי לאחרונה:Rivka236

לקלף חצילים ולחתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ בערך. לאדות את הקוביות במסננת אידוי (מעל מים חמים) עד לריכוך. (זמן משוער כ 20 דקות).

אחר כך, במחבת גדולה או סיר שטוח לטגן פרוסות שום לפי הטעם האישי. כשהן מזהיבות טיפונת (לא לטגן לגמרי!) מוסיפים מעל רוטב צ'ילי מתוק ומעט רוטב סויה ואחרי דקה וחצי ערבוב מוסיפים את קוביות החצילים. נותנים ערבוב של כחצי דקה והמנה מוכנה. 

 

נ.ב. 1) לא נתתי מידות מדוייקות מפני שכל אחד מכין כמות אחרת לפי הצורך וכן התיבול לפי הטעם האישי.

      2) אפשר לגוון ולהוסיף רצועות גמבה אדומה או פרוסות קישוא לא מקולף וכד'.. (במידה ורוצים לגוון כך, מטגנים את הגמבה/ קישוא במעט שמן במחבת או הסיר וכשהם מזהיבים ומתרככים מוסיפים מעל את פרוסות השום ונותנים טיגון קל של עוד כשתי דקות ויתר ההכנה כפי שציינתי).  

 

- בתיאבון ושבוע טוב!

יש לניקי תבשיל ירקות שאני ממש אוהבתעלמא22
דווקא ליד האורז? לא מתאים לך בתוך האורז?מנסה לעזור

כמו אורז ירוק- עם אפונה/ פול/ עדשים ועשבי תיבול (כוסברה/ שמיר וכד')

ולהגיש עם סלט ירקות חי

 

אורז עם רצועות גזר. ולהגיש כנ"ל

 

אורז עם שעועית אדומה וגזר

 

אורז אדום עם שעועית יוקה (בתוכו) ורסק

 

אפשר גם להוסיף חתיכות חזה עוף בפנים לכל הנ". משדרג ומוסיף ברמות.

 

או אורז בולונז'- עם בשר טחון, רסק עגבניות/ עגבניה מגורדת, שמיר קצוץ, גזר מגורד. כמו מילוי של ממולאים. טעים מאוד.

 

בעצם. הכל כאן טעים ^^^ קורץ 

 

שעועית לבנה ברוטב אדוםמנסה לעזור


לוביה מבושלת עם המון ירק.מנסה לעזוראחרונה

סוג של מרק כזה פרסי (חורשט) . עם לימון שחור.

יאמייי

דחוף דחוף . יש לי רק שמן זית , זה בסדר לשים בעוגת שוקולד???ה' אלוקינו


תלוי במתכון לדעתי, יש מצב שירגישו את הטעםט'


שמתי כמה פעמים,לא יצא טעם חזק אלא טעם טעים עדיןסמטאותאחרונה
אבל הפחתתי קצת מהכמות והוספתי מים חמים
אז מה מכינים אצלכם לשבת הבעל"ט? אני אפתח~בעוז וענווה!
אני מכינה לשבת בעז"ה:
עיקריות: חמין, עוף, שניצלים, דג סלמון.
תוספות: אורז, תפו"א בתנור, פסטה אדומה.
סלטים: שומר וגזר, כרוב, אנטי פסטי ירקות, עגבניות שרי, גזר, חציל מבושל, ביצים, אולי גם סלט מיונז.

חלות, עוגת שוקולד.

אחים שלי באים אלינו בשבת אז בגלל זה כל כך הרבה אוכל😋
אל תסקלו אותי אבל הכל מהמקפיאבוקר אור
מסבתא או אמא..
ערב:
מרק עוף מסבתא 1
קוסקוס
בטטה בתנור

בוקר:
נודלס מאמא
בטטה בתנור
בקר מסבתא 1

סלטים מהמקפיא(מה שנבחר)
חלות קנויות

עוגיות שוקוציפס סבתא 1
קינוחי כוסות סבתא 2
איזה כיף! ממש מפנק בעוז וענווה!
אז ככה...בע"האקונהמטטה
אני מכינה ביום שישי בצהרים מרק ירקות,ץ ואז כשהילדים חוזרים מהבתי ספר, יש להם ארוחה מוכנה
והם לא מחפשים מה לאכול...

ערב שבת
דגים וסלטים בשפעע

שבת בבוקר
מוסקה
עוף
אנטי פסטי
אורז/ אטריות אורז עם פטריות

סעודה שלישית
חלות וסלטים

ברקע יש עוגה פרווה
עוגת גבינה לבוקר

ב"ה!!!
מה שנראה לי כרגע:יעל מהדרום
לק"י

עוגת שמרים/ עוגה בחושה (מההקפאה)
עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים (מההקפאה)
חלות- חלק ביתיות וחלק קנויות
2 סוגי חצילים
סלק
אולי גם טחינה וסלט גזר
סלט חי

ליל שבת:
קוסקוס (משקית)
חזה עוף עם בצל ותפו"א

יום שבת:
מתארחים! יוהו!!
אנחנו מביאים קינוח- כנראה פצפוצי אורז עם שוקולד

סד"ש:
בא לי פשטידה
סלט תפו"א
אםשר מתכון לפצפוצי אורז ושוקולד?סמטאות
המתכון שיש לי הוא עם טחינה או חלבה
ממסים שוקולד ומערבבים עם פצפוצי אורזיעל מהדרום
לק"י

אפשר להוסיף גם חמאת בוטנים.
תודהסמטאות
אפשר מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים?0 אלישבע 0
בשמחהיעל מהדרום
לק"י

בעיקרון זה המתכון שבחתימה שלי עם קצת שינויים, בערך ככה:
4 כוסות קמח
3/4 או 1 כוס סוכר
(1-2 כפות קקאו, לבחירה)
1 כוס שמן
1/3 כוס חמאת בוטנים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
קצת מים לפי הצורך- 1/4 או 1/2 כוס מים (אם הבצק פירורי מידי)

אופים בחום של 180 מעלות.
נשמע טובבוקר אור
איפה השוקולד צ'יפס?
שכחתי אותו שמים כמה שרוצים, נגיד שליש/ חצי חבילהיעל מהדרום
תודה רבה! שומרת לי 🙂0 אלישבע 0
חולה אז הכל חצי כחסמטאות
חלות ביתיות טריות.
חומוס מתובל אפוי,מלפפונים ובצל, עגבניוץ וחסה, ירוקים, כרוב וגזר עם בטונים,סחוג ביתי(מהקפאה),ממרח טחינהירוקה ולבנה,ממרח חומוס,גזר ובצל מטוגן, ביצים קשות, תירס מתוק,סלק מבושל,שורשים קצוץ.
מרק עוף עם ירקות,אורז(אם ישאר מא. צהריים)
דג סלמון(גיסתי מכינה ומביאה,צדיקה!)
עוגת לימון וגינגר,
עוגיות שוקוציפס,
קרקרים מלוחים (מהקפאה),
עוגיות טחינה,
עוגיות שיבולת שועל,
עוגיות קינמון(מה שנשאר אחרי החיסול הממוקד של אחייניםשלי)
לא הבנתי מה זה אומר מההקפאה?ה' אלוקינו


זה אומר שלא הכינו היום אתמול אלא שהוציאו מההקפאהסמטאותאחרונה
...YNZS
עבר עריכה על ידי YNZS בתאריך כ"ז בטבת תש"פ 11:48


בראוניז קפה של ניקיחיים של
מישהי ניסתה?

איך הוא יוצא?
אני מכינה את הבראוניז הפרווה הרגיל שלה והוא ממש טעיםיעל מהדרום
לק"י

אז מניחה שגם הקפה מוצלח.
אצלנו ממש אוהבים אותושומשום אחר2אחרונה
מכינה אותו הרבה
האם אפשר להכין גלידה עם קרם קוקוס במקום שמנת?hodaya005
ואם יש למישהי מתכון אשמח.. תודה
מוס שוקולד גם טוב?אם ל3+אחרונה
מקררים את הקופסא של הקרם.
מוציאים רק את הקרם (החלק העליון בלי הנוזל)
מקציפים עם חב' שוקולד מומס
מחפשת מתכון לחמין מושלם מתובל טוב. אשמח לקבל מתכון תודהגן קסום

חיוך

חמיןאקונהמטטה
אני מטגנת בצל
מוסיפה:
בשר
שעועית
גריסי פנינה
חיטה
תפוא
ביצים

ומתבלת מלמעלה:
מלח (קצת יותר ממה שנראה לך)
פלפל
פפריקה
כורכום
ו3-4 כפות גדושות של סילאן

ואז שמה מים בגובה התפוא. לא יותר מידי
יוצא פצצצהה
נשמע טובבחיים של
תודה רבה לך. אני מכינה חמין דווקא טוב. אבלגן קסום

נמאס לי ממנו כבר.. נסתי לגוון עם תבלינים שונים ולא יצא לי משהו.. אז אנסה בעז"ה לעשות לפי מה שכתבת לי. תודה רבהפרח

כשמוסיפים מים בסוף, לא לשפוך על התבלינים אלא להוסיףאקונהמטטה
מהצד של הסיר, שהתבלינים לא יזוזו/ירדו מהתפו"א והביצים (ממה שלמעלה)
ובטיגון אני סוגרת את הבשר כמה דקות מכל כיוון
אוקייי תודה יקירה!גן קסוםאחרונה


יש למישהו מתכון מנצח לפאי פקאן?פרח חדש
טעמתי את זה השבוע באיזה ארוע והיה פשוט טעיייים!!!
תודה!פרח חדשאחרונה