שרשור חדש
רוטב לפסטה פרווה שהוא לא עגבניות?חיות צבעונית
פסטופרח-אש
שמן זית שום וצ'ילי מתוקאם לשתיים
עשיתי בסוף שמן זית ובזיליקוםחיות צבעוניתאחרונה
תודה רבה
התייעצות דחופה - בירוש עוגהארץ השוקולד
אני רוצה להבריש זאכר טורט, אבל אני צריך חלופה לריבת משמש *ללא* חשש פרי.

לתשובתכם המהירה אודה


שנה טובה, מתוקה וברוכה
שאלה על קרע- (קישוא גדול)יהודית גנ

זה נורמלי שהוא ממש ממש קשה? בקושי אפשר לחתוך אותו.

לא יודעת אם זה טוב או שלא בשל, ואם בסדר לאכול ככה.

תודה.

 

קרע זה דלעת לא?מקום בעולם
בכל אופן, זה קשה.. מבשלים את זה
מניסיון זה יוצא טעים מאוד עם רוטב עגבניותKikop


לפני הבישול הוא באמת קשהחילזון 123אחרונה
אני אופה אותו בתנור, חתוך ל2
שאלה לגבי הכנת סטייק.מבקש אמונה

יש אפשרות להכין סטייק בצורה שהוא יהיה טיפה צלוי מבחוץ ועדיין רך מבפנים??

 

הרי כדי שיהיה רך, צריך ממש קצת זמן על כל צד...  

בפעם האחרונה שהכנתי הוא יצא בצבע אפרפר כזה... אמנם טעים מאד ,אבל היה חסר לי הטעם של הצליה.

 

 

בטח צליה על טמפ גבוה יותר יתן לך מדיום ררברוקולי
נראה לי שאם תשים את זה כשזה חם יותר זה יהיה כמו שתרצהארץ השוקולד
אם כי כדאי שתשאל את המבין באוכל לתיאבון (בנות לא לריב)
תודה לכם. אני אנסה...מבקש אמונה


אם יש לך גריל בתנור זה אמור לעבוד גםברוקולי
מניח שעל החום הכי גבוהארץ השוקולד
פחות אוהבת בגריל דווקא..מקום בעולםאחרונה
מחבת.
שמן זית, מלח, פלפל על הסטייק עצמו..
לחמם את המחבת טוב טוב טוב
3 דקות כל צד.
יוצא צרוב אבל עדיין ורוד בפנים..
כן, על מנגל. במחבת מאד קשה להגיע לזהמיואשת******
תודה!! כשהגחלים על החום הכי גבוה?מבקש אמונה

ומה לגבי אש ממש בהתחלה?  זה יתן תוצאה טובה?

לא, בלי אש, אבל בחום ממש גבוה. שבת שלוםמיואשת******
הלוואי ומישהו ידע 🙏🏻פ.ר
רוצה להכין מאפה בצק פילו עם תפוחים.
מתעננת לאפות מחר (ביום ראשון) ושנאכל את זה ביום שני בלילה (מתארחים וחשבתי להביא איתנו).
יש דרך לשמור על הקריספיות והטריות?

תודה וחג שמח!
בדכ בצק פילופפרינה
מורחים קצת שמן מלמעלה ומחממים. זה מחזיר את הקריספיות.
אני הכנתי עם מילוי שוקולד
תודה!פ.ר
לחמם על הפלטה?
נראה שבתנור.נפש חיה.אחרונה
איזה תוספת מתאימה ליד טורטיה?גלויה
טורטיה במילוי בשר טחון
לשבת בבוקר.

מה שעולה לי בראש זה תפו''א בתנור
אבל לא נשמע לי קשור כל כך...

ירקות מוקפציםט'
פירה
שעועית בסויה
לדעתי כל תוספתג'נדס
מג'דרה
אורז על שלל גווניו ואופציותיו...
קינואה ועדשים
וסלטים חיים והרבה
ירק- פחמימה וחלבון יש כבר בטורטיהברוקולי
ממרח אבוקדו/גאוקמוליקראנץ שוקולד
תודה לכולם!גלויה
מנצלשת לעוד שאלה על טורטיה - מה אפשר לעשות איתה?אילה שלוחה
חלבי או פרווה.

במה זה שונה מסתם פיתה?
בעיני זה יותר דומה לבלינצ'סגלויה
פיתה?ג'נדס
טורטיה ממלאים במשהו. פיתה זה עם נפח שמרים אפשר לאכול ככה או לנגב... ממש לא אותו דבר...

מצרפת מתכון טעים ביותר שהכנתי שנה שעברה..
טורטיות מטוגנות במילוי בשר ופטריות - FoodisGood מתכונים
לאפה אוליגלויהאחרונה
טורטיית טונה בתנורר !!!! אליפותתתתתתתה' אלוקינו


אנחנו ממלאים במילוי פטריות (עם תיבול פרווה, כורכוםתפוחית 1
מלח פלפל אבקת שום)
ממש טעים
אפשר טוסטיעל מהדרום
למלא בטונה וירקות ומלפפון חמוץחילזון 123
או סלט ביצים וירקות
או חסה ירקות וגבינת שמנת או גבינה מלוחה כלשהי

למלא לגלגל ולחתוך חצי חצי. לטגן וכו' נראה לי מיותר
קולרבי סגול מכירים?נשימה ארוכה
רק הקליפה סגולה. הבפנים לבן.
הטעם שונה משמעותית או שיכול להכנס לסלט כמו קולרבי אחר?
אני לא ראיתי הבדל בטעםסתם אחתאחרונה
יכול לשמש כמו רגיל
צריכה מתכון לסופלה שוקולד(פרווה) מפנק ללא גלוטן, יש למישהי?דולפי
הסופלה של חרישיתט'

רכיבים:


200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
1 כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
5 ביצים


אופן ההכנה:


ממיסים בסיר כפול (בכלי מעל למים חמים) או במיקרוגל את השוקולד עם השמן, ומוסיפים בבחישה את שאר החומרים.
מוזגים לתבניות שקעים עד שלושת רבעי מהגובה, בשלב זה ניתן להוסיף קוביית שוקולד בתוך כל אחד.
(אם אין תבניות שקעים - יש תבניות שקעים חד פעמיות, או מנג'טים רגילים פשוטים - לשים 3 ביחד ואז זה מספיק יציב)
אופים כ-10 דקות (תלוי בתנור) בחום בינוני, להקפיד מאוד לא לאפות יותר (זה נראה עדיין לא מוכן). מומלץ לשים סטופר כדי להוציא בזמן.

איזה כיף! תודה רבה!דולפי
^^הוא נהדר! ועובד מצוין גם עם קמח לבן, מנסיון רבטארקו
מגניב, תודה!דולפי
תריך לאכול מיד או שאפשר לשמור/להקפיא?מיואשת******
אפשר לגמרי להקפיא או לשמור במקררטארקואחרונה
לחמם במיקרו/פלטה לפני האכילה.
אחד המעולים.
סופלה שוקולד -5 מוצריםמענין
חבילת מרגרינה
200 ג שוקולד מריר
כוס סוכר
מבשלים בסיר עד לתערובת חלקה
ממניכים את האש ומכניסים 5 ביצים אחת אחרי השניה.
להוריד מהאש , ולהוסיף 3/4 כוס קרונפלור.
לערבב ולשפוך לתבניות המתאימות .
אפשר להכניס לכל תבנית אישית טבעת שוקולד לבן/חום .
לאפות על 180 , 10 ד
תודה!!דולפי
סלק מבושלפה לקצת
איך עושים אותו טעים?
אפשרי עם בצל

אשמח לרעיונות

ואם יש לכם רעיונות איך לעשות גזר מבושל טעים אני אשמח
(הרעיון הוא שהעיקר יהיה גזר, בשביל הסימנים)
קוביות סלק עם לימון מלח ופלפל ושמנזסמטאותאחרונה
או קוביות סלק עם קוביות תפוח ירוק שמנז סוכר לימון מלח.

גזר חייב מבושל?
מבושל- עיגולי גזר מבושל להוסיף פטרוזליה שום שמנז מלח ופלפל.
לא מבושל- גזר מתוק- גזר מגורד עם קוביות אפרסק /פרי אחר (משימורים) ומיץ תפוח או תפוז.
לא מתוק- גזר מגורד,בצל מטוגן מלח ושמנז.
שוב עזרה מהמנוסים כאן..,שגרה ברוכה
תכננתי להכין עוף עם שזיפים בתנור. ונתקעתי בלי שזיפים.. מה נראה לכם יכול להחליף את זה? הכוונה לשזיפים מיובשים..
או שצריכה לחפש מתכון אחר
חושבת שכל פרי מיובש אחרסמטאותאחרונה
מניחה זה מוסיף טעם ומתיקות.
ולכן פרי אחר יתן טעם אחר אבל אותו עקרון.
לא מניסיון אישי
התייעצותסתם אחת
הכנתי סיר קובה סלק להיום בערב. היה מוכן לפני שעה וחצי בערך.. נראה לכם בסדר להשאיר בחוץ עד שבת ולשים ישר על הפלטה בלי לקרר?
אני הייתי שם במקרר לכמה שעותארץ השוקולד
לא נראה לי כדאי להשאיר מחוץ למקרר בטמפרטורה פושרת להרבה זמן. אם כי אני לא יודע אם זה רע כשזה חצי יום
בעקרון זה עדיין חם ממשסתם אחת
אם זה עדיין חם ממש אז אפשר להשאיר מחוץ למקררארץ השוקולד
הערה חשובה:
לא לשים כלי חם ממש ישר על מדף זכוכית במקרר, המדף יכול להתפוצץ. אם צריך להכניס למקרר כשחם (ובעיקרון עדיף לחכות שיתקרר) אז לשים מגבת בין הכלי למדף)
בכללי לא שמים במקרר אוכל חםסתם אחתאחרונה
למה לא מצליח לי אפפעם עוגת דבש?😕,שגרה ברוכה
שאלת מליון הדולר שלי. אני אחת שאופה הרבה ויודעת לעשות את זה ודברין יותר מסובכין מעוגה בחושה. אבל עוגת דבש? כל שנה מחדש מנסה. מלא מתכונים שונים. חומרים נזרקים לפח וכו'. זה לא נרפה לי בפנים. ואז הלמעלה צונח. או נהיה גומי מסטיקי כזה וכל התופעות האפשריות חוץ מלהצליח. והולכת על מתכונים פשוטים (שוב,אני עושה דברים יותר מסובכים מזה) וכאלה שהכותרץ שלהם זה: עוגה שתמיד מצליחה וכו' וכו'. ולא הולך לי!!! מתוסכלת מזה. יש פה למישהו עצות/רעיונות משהו להאיר את עיניי למה זה קורה
תקחי מתכון אחרברוקולי
לא נראלי שהבעיה במתכון,שגרה ברוכה
כח ניסיתי עשרה לפחות בשנתיים האחרונות
אתר 10 דק!!! תכנסי למתכון שם יצא לך מוש !ה' אלוקינו


^^עלמת חן

ממליצה גם, אתר מעולה!

ממה שכתבת נשמע שיש בעיה בטמפרטורה של התנורארץ השוקולדאחרונה
לפעמים חם מדי ולפעמים צריך עוד חום
מתי להפשיר את הבשרים לראש השנה?חלק ממש
בד''כ, כשאני מבשלת לכבוד שבת אני מעבירה את הבשרים מהמקפיא למקרר בחמישי בבוקר ואז בשישי בבוקר מכינה אותם. אבל מה עושים עם הבשרים שצריך להכין לראש השנה? רוצה לבשל בע''ה בראשון בבוקר ולא רוצה להכין ולהקפיא... האם אפשר להעביר אותם למקרר ביום שישי?
במוצ''ש לא יספיק להפשיר...
תודה לעונים ושנה טובה!🌷🍏🍻
מוציאה במוצ״ש ומשאירה על השיש בלילה. לא במקרר.קרן-הפוך
וואי, לא חשבתי על זה 😌 תודה !חלק ממש
שימי על השיש במוצ"שארץ השוקולד
ואז לילה בחוץ יספיק

שנה טובה, טעימה ומבורכת
תודה! שנה טובה ומתוקה 💕חלק ממש
עדיף בשישי במקרר מאשר על השיש כל הלילה..מקום בעולם
הטמפרטורה החוץ זה אחלה מדגרה לחיידקים. במיוחד על עופות ובשר
יש מקומות שמזג האויר בלילות כבר קריר בהחלט עכשיויעל מהדרום
אנחנו די גבוליים 😏חלק ממש
וזה לא יקלקל את הבשר להיות במקרר משישי?חלק ממש
האם אפשר במוצ''ש כבר להשרות ברוטב למשך הלילה (במקרר כמובן..) ולבשל בראשון?

תודה!
בהחלט אפשר. תוציאי בשישי מיד לפני כניסת שבתמקום בעולם
👍 תודה רבהחלק ממשאחרונה
אהלןהפי
אז בגדול אני לא יודעת לבשל אבל לאפות כן.. אני מחפשת מתכונים לא מסובכים לאנשים חסרי כישרון כמוני
אבל בריאים!
זה אומר בלי סוכר בלי כל האוכל המעובד
ממליצה על ניקי בש.א הלוי
ואפשר להמיר את הקטשופ והאבקת מרק שהיא שמה בהמון מתכונים בתבלינים ומעט רסק עגבניות.
ובכלל, יש לה המון קלים להכנה וטעימים.
גם מתכונים בעשר דקות אתר מצוייןלפניו ברננה!
ממליצה על חן במטבחלבי ובשרי
יש לה מתכונים פשוטים שתמיד מצליחים,
והיא גם מסבירה כל דבר. מעולה למי שרוצה ללמוד!
אתר 10 דק !!!ה' אלוקינואחרונה


מחפשת רעיונות לקינוחים, מהירים וטעימים.חייצ'ו

אין לי הרבה זמן.. ורוצה שיהיה יפה וטעים..

סופלה, עוגה בחושה בבניות אישיותיעל מהדרום
תודה רבה!חייצ'ואחרונה


קרם חומוסנחשון מהרחברון
בישלתי את החומוסים עם סודה לשתיה. אבל משך זמן רגיל. הם התרככו מאד. כשהכנתי חומוס הוספתי טיפה שמן ואפס מים ונהיה קרם אוורירי כזה הטעם חומוס. מגניב ממש ומוזר... מכירים?
יתכן בגלל הסודה לשתיהברוקוליאחרונה


התיעצות מיקסרזכיתי

אחרי שנים רבות של לישת 2 קילו לחלות כמעט מדי שבוע אני מתחילה לחשוב על מעבר ללישה במיקסר.

מחפשים משהו איכותי וחזק, שיעמוד שעומס לאורך זמן....ועם זאת השיקול הכלכלי צריך להילקח בחשבון. מחפשים משהו שלא יעלה יותר מדי (יכול להיות בכלל שילוב כזה?)

הבנתי שכדאי בסביבות 1500 וואט?

יש לי אפשרות לקנות מיקסר של סאוטר דגם lw-6819 במחיר של 900 שח. מקריאת חוות דעת של קונים של הדגם הזה יצאתי ממש מבולבלת... תגובות סותרות. 

אשמח לעצותיכם- חברה, חוזק, דגם. איפה הכי זול לקנות יש חנות שאפשר להשתמש בכרטיס של ארגון המורים? (אמרו לי לקנות באילת... אולי נחכה להזדמנות כזו. )

בקיצור אני צריכה שמישהו יעשה לי סדר... תודה מראש ושנה טובה!

אני גם בבירורים למיקסר שמחזיק טוב מול בצקכתר הרימון
בינתיים יצא לי קנווד, עדיף מייג'ור, לפחות 1200w. זול זה לא... לפחות 1200 שקלים.
יש לנו קנווד הוא מצויין אבל א''א 2 קילו קמחנחשון מהרחברוןאחרונה
במכה. קילו וקילו
מחפשת מתכון טוב ללביבות עם עלי סלק וכרישה לסימניםטארקו
יש למישהו?
לביבות כרישה טעימות:נעמה301
מטגנים הרבה בצל.
כשמזהיב, מוסיפים כרישה חתוכה. (שמתי שני 'גבעולים' של כרישה ו3 בצלים)
מכסים את המחבת, מטגנים בערך 10 דק עד שמתרכך (לערבב מידי פעם).
להוריד מהאש, להוסיף:
2 ביצים
2 כפות קמח גדושות,
מלח, פלפל, אפשר אבקת מרק.

מערבבים ומטגנים לביבות.
אצלי בואי לקחתברוקולי
הכי פשוט וטעיםs83אחרונה
קוצצים את הכרישה /עלי סלק (מפרידים בין העלים לגבעולים)
מטגנים (את עלי הסלק מטגנים בנפרד את העלים והגבעולים ואחכ מאחדים)

טורפים 2ביצים ומוסיפים את הירק
מטגנים לביבות, אפשר גם אחת גדולה אבל קשה להפוך אותה בלי שהיא תתפרק.
סלטים לשבת- עזרה לאחת שלא אוהבת ושוב אתכם
אני בכלל לא אוכלת סלטים מבושלים (רק חיים), ובעלי כן אוהב אבל לא אוהב לבשל.
בנוסף אנחנו רק זוג (וילד קטן שעדיין לא אוכל דברים כאלה)
אז אין לי למה להכין כמות גדולה, במיוחד שעכשיו עם כל החגים פחות יצא לנו לארח אלא יותר להתארח אצל אחרים..
השבת נהיה בבית בסעודה בבוקר ובא לי קצת יותר להשקיע.
תמיד אנחנו עמוסים אז מכינים את ההכי בסיסי, עוף עם ירקות, וכמובן חלות ביתיות שעל זה אני לא מוותרת, ונהנים מזה.
אבל יש לי קצת יותר זמן השבוע וממש אשמח להשקיע יותר ולפרגן לבעלי..
עדיף משהו שאפשר להקפיא שיהיה לעוד שבתות כי אחרת לא יהיה לי מה לעשות עם כמות.
חשבתי על סלטים כלשהם אבל יכול להיות גם משהו אחר (לא מתוק, לפעמים אני מכינה עוגה/עוגיות אבל הוא משתדל להימנע ממתוקים).
אשמח לרעיונות ומתכונים!

סלטים שטוב להקפיא:מיקי מאוס
מכינים כל שבת שיש זמן כמות ומקפיאים בקופסאות חד"פ לשבתות הבאות...
למשל:
מטבוחה - מטגנים פלפלים רגילים + חריפים לפי הטעם, הרבה פרוסות שום והמון עגבניות. כמובן הכי טעים אמיתיות קלופות(אפשר גם שרי אם יש כאלה עייפות) אבל גם קוביות עגבניות בקופסא זה הולך.
אחרי שרותח ומתבלים במלח (זהירות זה מצטמצם אז מעט) מורידים לאש נמוכה ומערבבים מדי פעם עד שנהיה מרוכז וטעים. שעתיים שלוש בכיף
חצילים- פשוט פרוסות או קוביות בתנור עם שפריץ שמן על חום גבוה עד שמשחים יפה (פחות הולך בהקפאה אבל דקה להכין)
אפשר לתבל ב:
- חומץ שמן זית וסויה בכמות שווה עם פרוסות שום ופטרוזיליה
- קוביות פלפל טרי או קלוי ופטרוזיליה עם רוטב של שמן זית חומץ ומיץ לימון + שום כתוש מלח וכמון
-לדחוף לתוך מטבוחה לקראת סוף הבישול , יוצא פצצה ועובר מעולה הקפאה
חציל קלוי- אופים בחום גבוה או על אש גלויה חציל שלם עד שהוא רך. מרוקנים את התוכן ומערבבים עם:
- מיונז וקצת שום (אפשר לאפות שיני שום בתוך החציל)
-פלפל קצוץ טרי או קלוי עם החציל (אפשר גם חריף), שום, פטרוזיליה וקצת חומץ ומלח
-פשוט טחינה מעל
גזר מבושל מרוקאי עם כמון ושום וכו/ אשכנזי עם דבש.
לרציניים- סלט עלי סלק מרוקאי (במיוחד לקראת ר"ה זה סילקא) תגגלי מתכון
כמובן טחינה וחומוס (אפשר גם מקופסאת שימורים לעצלנים)

אם אתם בקטע יש סלטי קינואה מעולים וממש טעימים

עם מה אתם אוכלים את החלות בד"כ??
תודה רבה!!ושוב אתכם
אני עם חומוס (קנוי)
ובעלי עם סלטים, פשוט קנויים..
שאלתי על סלטים להקפאה לא מזמן...חייצ'ו

מה שיצא טוב-

מטבוחה

טחינה

חומוס ביתי

פסטו

פלפלים קלויים

טפנד

עגבניות מיובשות

 

אומרים שגם חצילים לסוגיו יוצא טעים. בפועל לא בדקתי

 

 

תודה רבה!ושוב אתכם
היו פה מתכונים לקישוא בטעם כבדלפניו ברננה!
פרוסות קישואים עם שמן בתנור
בצל מטוגן- הרבה
ביצים קשות
מלח פלפל
לטחון הכל ביחד
אני מקפיאה גם חצילים. יוצא טוביעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אפשר לאפות קוביות/ פרוסות עם שמן.
להקפיא במנות, להפשיר ולתבל.
ואפשר להקפיא עם התיבול.
מה עושים עם מחית וניל?ט'

קיבלתי קופסא ואין לי שמץ מה לעשות עם זה..

 

אשמח לרעיונות, רק פרווה..

 

מילוי עוגת שמריםברוקולי
רעיוןט'


נשמע טעים...יראת גאולה
מכירה את העוגיות במילוי וניל שנמכרות במאפיות? נראה לי יתאים...
יש כאלו מבצק עלים, כמו בורקס עם אבקת סוכר מעל,
ויש מבצק שמרים, כמו שושנים עם שוקולד צ'יפס.

מתחשק לי😋
לא מכירה כי לא אוהבת וניל ט'


מחית וניל או מחית בטעם וניל?נחשון מהרחברון
כי מחית וניל זה ממש שווה. קרם פטיסייר בעיקר וכל וניל שהוא - זה מיצוי של התרמיל.
לא משתמשים בהכל כפית שתיים מספיקה לבלילה שלמה.
לא יודעת להבדילט'
נראה כמו מיונז
אז זה לא מחית וניל. זה מלית בטעם וניל אולי או משהו כזהמיקי מאוס
אז באמת כמו שהציעו כמילוי לעוגות שמרים/פילו/בלינצס וכו.
הייתי מוסיפה משהו חמצמץ כמו דובדבים חמוצים או פטל לאיזון כי זה בטח ממש מתוק
תביאי לי! משיח נאו בפומ!
איזה כייף לך
תקני!ברוקולי

מוכרים בגן ורשא
בדצ העדה
באמת? את בטוח מתכוונת לוניל אמיתי?משיח נאו בפומ!
ואני לא ממש מחבבת להגיע לב"ב..
אבל אולי יצא
בואי!ט'
יאללה! צריכה למצא זמן אפשרי(:משיח נאו בפומ!
לפי מה שראיתי במתכוניםמטרי
זה כמו תמצית וניל, אפשר לשים בעוגות וכד.
ראיתי הרבה פעמים שכתוב- תמצית/ מחית וניל...
זה אמור להיות משהו יקר ושווה, לא?
איזה כיף! תהני!
אולי תעלי לכאן תמונה?~moriya~

מחית זה שווה בטירוף! ומשפר כל דבר (עוגה בחושה, קרמים, קצפות, עוגות גבינה...)

אבל אם זה מלית וניל זה נשמע יותר למילויים- טארטלטים, עוגות שמרים/ שושנים, אולי בסיס למוסים.

אהה. מלית וניל זה משהו אחרמשיח נאו בפומ!אחרונה
בא לי עוגיות טעימות אבל נגמרו לי התכונים... רעיונות?חמדמדה

מה לא:

שוקולד צ'יפס

תמרים

רעידת אדמה

דברים חלביים

 

חוץ מזה-שוטו...

אין הגבלות לבצק פריך או מרגרינה כי אני גם ככה אמיר את זה לשמן קוקוס...

תודה

אברכי משפחתינו יודו לכם מקרב הבל כי הם לוקחים לכולל עוגיות...

עוגיות חמאת בוטניםט'

300 גרם חמאת בוטנים
150 גרם סוכר חום (קצת פחות)
1 ביצה
1/2 כפית סודה לשתיה
100 גרם שוקולד צ'יפס (לא חייב אבל משדרג)

ללוש לפי הסדר, ליצור כדורים (לא למעוך, זה 'צונח' לצורת עוגיה באפיה), לסדר במרחקים שווים בתבנית גדולה ולאפות 10-12 דקות.

יוצאות עוגיות רכות שמתפרקות אם מיד נוגעים בהן אז לתת להן להתקרר לגמרי.

ברכת שהכל

באיזה חמאת בוטנים את משתמשת שזה לא מתפרק?בוקר אור
B&D טבעיתט'


וואלה. ואפשר להחליף את הסוכר חום בלבן?בוקר אור
לדעתי לא, המרקם שונהט'


לאפות על כמה? 180? לחמם תנור מראש?חמדמדה


180, אפיה קצרה יחסיתט'

אחרי כמה פעמים שמכינים לומדים את היחס והזמן לפי התנור שלך.

סבב, תודה! אנסה בעזרת ה' מחר!חמדמדה


שום קמח?לבי ובשרי
שום קמח, ברכתן שהכלט'


עוגיות קוואקרט'

5 כוסות קוואקר
1 כוס קוקוס
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים קצוצים
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
5 ביצים

לערבב, ליצור עוגיות,
לאפות 20 דקות ב180 מעלות.

 

אפשר לשחק עם הכמויות של השוקולד/חמוציות/קוקוס/אגוזים. להוסיף או להחסיר. זה יצא מעולה בכל מקרה.

 

כשאין סבלנות לעוגיות אני משטחת בתבנית ומיד כשזה חם חותכת לאורך/רוחב וכשמתקרר זה מתקשה

תודה רבה!!חמדמדה


מציעה...אנונימיות
עוגיות סנדוויץ ריבה
עוגיות שוקולד מושחתות
עוגיות פקאן
ביסקוטי- מן קרקר מתוק עם אגוזים ופירות יבשים
עוגיות אגוזים למינהן
תמשיכו כךחמדמדה


חמדת השקד! אפילו טבעוניברוקולי


דובשניותרק טוב!
מתכונמתכונמתכונמתכוןחמדמדה


מנסה לצרף קישוררק טוב!אחרונה
דובשניות מייפל וקינמון מקמח מלא | עוגיו.נט

אם לא נפתח תכתבי בגוגל דובשניות מייפל וקינמון (מעוגיונט)


לא שמתי ג'ינג'ר.
כשלא היה לי מייפל אמיתי שמתי סירופ מייפל.
אין צורך לשטח.

הכנתי היום והכפלתי כמויות. יצאו 60 גדולות-בינוניות.

לשים בתנור עם רווחים.


טעימות טעימות!!

תהני.