אבל כל המתכונים שראיתי היו עם סויה או רטבים אחרים
יש למישהי מתכון טעים?
לא יבש מדי..כי יושב על הפלטה..

קריספי למעלה ודביק בפנים
א. לדעתי בראוניז מערבבים עם מזלג בכל שלבי ההכנה, חוץ מזה שבסוף (כשכל המרכיבים כבר בתערובת) ברור שמערבבים עם מזלג כי התערובת יותר מוצקה מעוגה רגילה ואי אפשר מיקסר..
ב. עקרונית בראוניז צמיגית באמצע אבל אם זה יותר מידי צמיגי אז או שחסר קמח או שצריך לאפות עוד כמה דקות.
בהצלחה

ט'גם קקאו אסור לי כרגע..
לוותר ודי?

להניח בתבנית ולאפות עד שמשחים, לאכול מייד
(ממרח של 100% שקדים במרקם שמזכיר טחינה).
אולי את יכולה לעשות עם זה משהו (אולי עם פצפוצי אורז?)
כמה רעיונות!!ט'הלכתי לבדוק שוב, כלום פה לא אפשרי בחודשים הקרובים ואגוזים/שקדים אין בבית. אולי נמלא מלאי בשבוע הבא...
שומרת את השרשור הזה.. תודה!
שוקולד וביצים וזהו.
(2 ביצים ו50-75 גרם שוקולד זה מספיק ל3 מנות.)
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים לקצף קשה, מקציפים את החלמונים לקצף אוורירי, ממיסים את השוקולד ואז טורפים את השוקולד עם החלמונים. לאחר מכן מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת.
מכניסים למקרר ל4 שעות לפחות וזהו, זה מוכן.
(מכיוון שמדובר בביצים חיות, לא הייתי ממליץ לשמור אותם ליותר מיום וחצי)
לניקי ב יש מתכונים טובים ללביבות אפויות. גם מתכונים של פשטידות יכולים להתאים.
הכי פשוט: לגרד ירקות שאוהבים, להוסיף ביצים, תבלינים ומעט שמן, פירורי לחם, ליצור לביבות ולאפות.
אני מכינה לפי העין אז לא יודעת לכתוב כמויות..
ט'
רבה אמונתך!
ט'
כי לעולם חסדואלא אם מתאים לך לאכול פשטידונת.
כל הקטע של לביבה הוא השמן
יש למישהו מתכון למחמצת רק מקמח ומים?
ולהאכיל, ואחרי זה פעם בשבוע להאכילנ
וקמח מלא או לבן?

לפורר את הבצק ולעשות שכבות של פירורים-קרם בכוסות.
אפשר גם להכניס בין השכבות דברים טעימים
(שוקולד מגורד, אגוזים למיניהם, פירות, ממרחים שווים וכו')

שלום וברכה, ותודה מראש לכל העזורים.
אנחנו עושים בבית אירוע שהולכים להגיע אליו סה"כ 50 איש.
התפריט הוא מנה עיקרית ותוספות אור תפו"א, וסלטים וכדו'.
האם יש למשהו מידע על אתר או אפליקציה שאפשר להכניס שם מספר מנות ואת המנה והוא מחשב איזה כמות לקנות?
כמה לדוגמא קילו תפו"א וכמה קילו אורז כמה שתיה וכדו'?
תודה רבה מראש

לפני פחות עדיף כי הלחות של הקרם תוריד מהבצק את הפריכות.
כי לעולם חסדו
הנורמלית האחרונה
תודההנורמלית האחרונהאחרונהלעוגה מאד טעימה.
בלי פירות.
מושקעת כזה...
תודה!!
מצרכים:
2 ביצים
100 גרם- חצי כוס סוכר
3 כפות אבקת שוקולית
שליש כוס שמן
שליש כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס קמח
למוס:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל
לקרם שוקולד:
מה שנשאר מהשליש כוס שמנת מתוקה הראשונה
150 גרם שוקולד מריר
הכנה:
להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה 2 דקות, להוסיף שמן, שמנת מתוקה ואת שאר המצרכים.
לאפות 20 דקות על 180 מעלות.
לצנן
להקציף את מצרכי המוס עד שנהיה מוס יציב ולמרוח על הבסיס. להקפיא שעה.
להמיס את השוקולד והשמנת לקרם אחיד ולשפוך על העוגה, לקרר לכמה שעות.
בחיים לא הכנתי.. אבל זה בספר מתכונים שלי.. אז תעדכני איך יוצא אם את מכינה
וואו אני בוהה במסך ומדמינת איזה טעים זה יצא...
שאלה אחת- זה מאד מתוק?
בעלי לא אוהב מדי מתוק, צריך להוריד סוכר?
(נניח ארטיק קראנץ אפשר ביס שניים, לא יותר, מבחינתו. אני גומרת את שלו ואז עוד אחד לעצמי...)
ננסה ואחזור בלנ"ד לספר איך יצא..
גבינה פחות הסגנון שלי,
אבל נראית מושקעת ממש...

ומלא שוקולד.
הטמפרור זה המסה של השוקולד, ואז קירור ושוב חימום קל לטמפ' עבודה.
זה גורם לו להישאר מבריק ולא להינמס בידיים. ולצאת מהתבנית;)
בעיני אם את אוהבת את זה שווה להשקיע ולקנות קצת ציוד.
אבל זה באמת לא מדברים שיש כל הזמן בבית..