שרשור חדש
עוף עם טריאקי- אבל בלי סויה או צ'ילי-מעין אהבה
יש לי דבש
אבל כל המתכונים שראיתי היו עם סויה או רטבים אחרים

יש למישהי מתכון טעים?

לא יבש מדי..כי יושב על הפלטה..
חייב טריאקי?לפניו ברננה!
תחפשי במתכונים בעשר דקות חזה עוף בדבש ושום.
חלומי ביחד עם אורז.
תודה.אבל רוצה עוף-כרעיים.וכן -עם טריאקימעין אהבה
עוף עם בצל קצוץ, טוב לך?נפש חיה.
אפשר תודהמעין אהבה
מטגנת בצל עד ששקוףנפש חיה.
מוסיפה לו עוף
מארגנת עד שנהיה חום יפה
מפזרת עליו פלפל שחור
מוסיפה מעט מים
ומבשלת.

אם חסר לו צבע חום יפה, מוסיפה תיון (שקיק תה) לסיר
הוא עצמו מוציא צבע ומשפיע על צבע העוף .

אין צורך להוסיף מים, כי העוף עצמו מפריש מים בבישול.



בטח תוכלי להוסיף את הטריאקי בטיגון העוף
טריאקישירוש16אחרונה
מכיל סויה וסוכר חום.
זה הבסיס לרוטב טריאקי.

מעבר לכך - בדרך כלל מוסיפים תבלין חריף כדי לאזן את המתיקות של הטריאקי. אפשר לשים פלפל חריף במקום צ'ילי ואבקת שום במקום שום טרי.

הכי בסיסי-
רוטב טריאקי
צ'ילי חריף
שום כתוש
מעט (!) מלח ופלפל
ג'ינג'ר כתוש
להשרות את העוף ברוטב לפחות שעה.

לטגן במחבת עם מעט שמן. בגריל. בתנור..
מה שנוח.
אפשר לפזר מעט רוטב על העוף מידי פעם תוך כדי בישול.

בהצלחה!
מחפשת רעיונות לפשטידות שאפשר להקפיא..הריון ראשוןן
עדיף מנסיון עם ההקפאה
וכמה שייותר בריא יותר טוב..
כל פשטידת ירק שהירק בה עובר טיגון/בישול לפניבטהובן

וכמובן כל הפאי למינהם, ז"א קלתית בצק, ירק מוקפץ ורוטב רויאל

 

לדוגמא ועוד אחת בלי בצק

הכי בריא זה לא להקפיא*אשתו של בעלי*
ולאכול הכל תוך יום/יומיים.
ברור.. תודההריון ראשוןן
הכנתי פשטידת ירקות פרווהאת פניך אבקש
ולמרות שאמרו לי שתפוחי אדמה לא כדאי להקפיא, שכחתי מזה ואחרי שהפשרתי יצא בסדר גמור....
תודה!הריון ראשוןן
מה שמת חוץ מהירקות עצמם?
על כל כוס ירקות( לסחוט טוב טוב שהפשטידה לא תתפרק)את פניך אבקש
כף קמח
ביצה

תבלינים... מלח, פלפל... אולי מעט כורכום.. לא זוכרת..
שמן, רק בשימון התבנית...
תודה רבה!הריון ראשוןןאחרונה
פשטידת בצל יוצאת מעולה, מנסיוןשוקולד לבן


עוגות בראוניזami1113
שתי שאלות לגבי עוגות בראוניז:
א. בהרבה מתכונים ראיתי שכתוב לערבב את החומרים במזלג. זה משנה מזלג או מיקסר?
ב. איך עושים שהעוגה תצא אווירית פריכה כזו באמצע ולא צמיגית? משהו במתכון?
מקווה שהשאלות מובנות...
תודה!
לדעתי בראוניז אמורים להיות צמיגיים זה כל הקטע של העוגהנשימה ארוכה

קריספי למעלה ודביק בפנים

אני מערבבת עם כףיעל מהדרום
עונהיופי אדמה

א. לדעתי בראוניז מערבבים עם מזלג בכל שלבי ההכנה, חוץ מזה שבסוף (כשכל המרכיבים כבר בתערובת) ברור שמערבבים עם מזלג כי התערובת יותר מוצקה מעוגה רגילה ואי אפשר מיקסר..

 

ב. עקרונית בראוניז צמיגית באמצע אבל אם זה יותר מידי צמיגי אז או שחסר קמח או שצריך לאפות עוד כמה דקות.

 

בהצלחה

מערבבים בעזרת מטרפהבטהובן

בראוניז אוריריים זה כבר עוגת שוקולד, לא? 

 

כאלה?

אלה פחות פאדג'יים

הסיבהשירוש16אחרונה
לערבב עם מזלג ולא מיקסר בגלל שאם התערובת תיכנס למיקסר היא עלולה לעבור עירבוב יתר. ואז היא לא תיהיה פאדג' כמו צריך.
לגבי השניה -
יותר פארדג' יותר טוב. בבראוניס.
אם את מחפשת עוגת שוקולד זה משהו אחר...
אהלן אהלן.פוסעת
הגיע הזמן להתחיל להיכנס גם לפורום הזה😅...
ככה- אני כלה טריה ומתלהבת שממש מתחשק לה לפנק את בעלה, אבל בלי להוציא המון כסף...
הוא חולה שוקולד, (גם אני, אבל אני יותר בקטע של איזה פרוזן יוגורט חמוץ מלא בפירות יער...)
מתכונים שווים וזולים ככל הניתן לאוכלים שוקולדיים?
וגם, איך מכינים דג בלי מיץ?
מתכון פשוט. 5 דקות הכנה.שירוש16
הרוטב שנוצר למטה הוא טעיםםם

דג סלומון:
תבלינים- לערבב בכוס בנפרד
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה (מעט)
טימין
כוסברה
סוכר חום

למרוח את הדג בשמן זית מכל הצדדים.
לפזר את תערובת התבלינים על הדג ומכל הצדדים.
בתנור - 200° למשך 15 דקות. או על הגריל במשך 4 דקות מכל צד.
יוצא מעדן!

מאמינה שאפשר להשתמש במתכון לדגים אחרים...

בהצלחה!
קינוח ללא קמח, ללא סוכר וללא פירות. קיים כזה דבר?ט'
תחליפי סוכר רלוונטיים?סתם 1...
אולי משהו מלוח כמו פיצוחים
עוגת גבינה עם תחליף סוכר?אנונימיות
טראפלס שוקולד משמנת ושוקולד ללא סוכר עטוף בקקאו
אפשר לעשות פרליניםחיות צבעונית
מחמאת קוקוס, חמאת שקדים וקקאו. החמאות עצמן קצת מתוקות אבל אם חסר אפשר להוסיף דבש/מייפל טהור.
באתר הזה יש גם כל מיני קינוחים טבעוניים(את כולה לשים חלב במקום) והבסיס שלה לרוב זה קמח שקדים וזה בלי סוכר

מתוק Archives
טראפלס שוקולד מריר 99% וחמאת בוטניםברוקולי
יש גם שוקולד 100%רבה אמונתך!
של הולי קקאו, והוא מעולה!
שכחתי להוסיף פרווה וללא תחליפי סוכר ט'

גם קקאו אסור לי כרגע..

 

לוותר ודי?

 

 

 

סילאן דבש וכאלהחיות צבעונית
גם נחשבים תחליפי סוכר?
כןט'


אפשר לעשותחיות צבעונית
פרלינים כמו שכתבתי לך רק מחמאת קוקוס וחמאת שקדים ולהוסיף גם חמאת בוטנים. זה דווקא יוצא נחמד.
אפשר גם לטחון שקדים או אגוזים ולערבב עם חמאת בוטנים ולעשות כדורים (כמו טרפלס כזה)
וואוו קשה. הייתי מוותרת. אולי אפשר מקרם קוקוס משהואנונימיות
הייתי מוותרתברוקולי
אל תוותרי!!!!!!!!ג'נדס
יש דבר שנקרא מסיבת אגוזים. תגגלי. זה מאה אחוז טבעי רק אגוזים שונים ושומשום ויש בזה מתיקות טבעית מהאגוזים.
הנהג'נדס
חטיף אנרגיה אגוזים מטריף בשתי דקות - גלית שלגי

בלי החמוציות והמייפל.
במקום שימי כף מהמסיבת אגוזים. וזה אמור לעזור בהדבקה...

עקרונית עקרונית.... גם כל האגוזים והגרעינים הבריאים די ניהים לא בריאים כשהם עוברים קלייה.... 😕
עזבי אותך... לכי על מלוחחדשה ישנה
פרוסות שקדים לערבב עם חלבון, 2 כפות מייפלבטהובן

להניח בתבנית ולאפות עד שמשחים, לאכול מייד

היא לא יכולה מייפלג'נדסאחרונה
קרקר מלוח?חילזון 123
או פיצוחים/אגוזים וכוחילזון 123
פיצוחים מותר? אגוזים ושקדים?יראת גאולה
גרנולה ביתית?

חטיפים מלוחים -
אבל אין לי רעיון... כתבתי ובעצם זה עם קמח.
עד כמה שזכור לי שקדיה היא מתוקהמ.א.

(ממרח של 100% שקדים במרקם שמזכיר טחינה). 

אולי את יכולה לעשות עם זה משהו (אולי עם פצפוצי אורז?)

ייאשתם אותי כמה רעיונות!!ט'

הלכתי לבדוק שוב, כלום פה לא אפשרי בחודשים הקרובים ואגוזים/שקדים אין בבית. אולי נמלא מלאי בשבוע הבא...

 

שומרת את השרשור הזה.. תודה!

 

 

אולי סוג של מלבי מתחליף חלב, אפשר לנסות לחפש מתכוןניל"ס


כן, מוס שוקולדארץ השוקולד

שוקולד וביצים וזהו.

 

(2 ביצים ו50-75 גרם שוקולד זה מספיק ל3 מנות.)

מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים לקצף קשה, מקציפים את החלמונים לקצף אוורירי, ממיסים את השוקולד ואז טורפים את השוקולד עם החלמונים. לאחר מכן מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת.

מכניסים למקרר ל4 שעות לפחות וזהו, זה מוכן.

 

(מכיוון שמדובר בביצים חיות, לא הייתי ממליץ לשמור אותם ליותר מיום וחצי) 

היא לא יכולה סוכר..חיות צבעונית
מה לגבי השוקולד ללא סוכרארץ השוקולד


או שיש בו ממתיקיםחיות צבעונית
או שהוא באמת 100 אחוז מוצקי קקאו ואז זה מר בטירוף. ניסיתי..
עם ממתיקיםג'נדס
לביבות אפויות זה טעים?כי לעולם חסדו
יש לנו ירקות כמו תפו"א, גזר, בטטה, קישוא.
זה יכול ללכת?
מאוד!ט'

לניקי ב יש מתכונים טובים ללביבות אפויות. גם מתכונים של פשטידות יכולים להתאים.

 

הכי פשוט: לגרד ירקות שאוהבים, להוסיף ביצים, תבלינים ומעט שמן, פירורי לחם, ליצור לביבות ולאפות.

אני מכינה לפי העין אז לא יודעת לכתוב כמויות..

 

כל מילה!יראת גאולה
רק שאני מכינה עם הרבה שמן😎
אז עדיף כבר לטגן ט'


בכל זאת...יראת גאולה
זה עדיין פחות שמן מהטיגון. וגם שמעתי שעד 180 מעלות זה פחות מטיגון והשמן לא נשרף ונהיה רעיל.

וזה גם פחות עבודה 😎



(התכוונתי הרבה שמן ביחס למה שכתבת קצת שמן - שאני לא שמה קצת. לא באמת התכוונתי להרבה הרבה...)
אף פעם לא עדיף לטגן רבה אמונתך!
אמנם שמן מזוכך הוא לא בריא, אבל שמן ששימש לטיגון מזיק יותר
טיגון זה הרבה עבודה
ומסריח את הבית
ותמיד יש שאריות שמן לזרוק (בזבוז כסף, ונזק אקולוגי)

היתרון היחיד של טיגון זה הטעם
בדיוק לזה התכוונתי ט'
תודה! יצא ממש טעים, ב"ה כי לעולם חסדו
לא,בטהובןאחרונה

אלא אם מתאים לך  לאכול פשטידונת.

כל הקטע של לביבה הוא השמן

מחמצתשחר אורן

יש למישהו מתכון למחמצת רק מקמח ומים?

כוס קמח, 3/4 כוס מיםברוקולי
פשוט לערבב ולהניח?שחר אורן


וכל יום במשך שבוע להאכיל, שכבר אין מקום בצנצנת לזרוק קצתעלה למעלה

ולהאכיל, ואחרי זה פעם בשבוע להאכילנ

להאכיל רק בקמח או גם במים?שחר אורן

וקמח מלא או לבן?

 

 

אותם יחסים כמו ביום הראשוןברוקולי
ואיזה סוג קמח?שחר אורן


וחא לסגור את הקופסא לגמריקראנץ שוקולד

ככה מכינים מחמצת, זה תהליךבטהובןאחרונה
מתכון עם טופו משיזאת שלצידך
יש למשהו מתכון טוב וטעים...?
לא יודעת איך זה קרה לי אבל התבלבלתי בין בצק פריך לבצק עליםניקיתוש
בהתלהבות רבה הכנתי את העלים לקרם שניט, (קניתי במבצע בשבועות ולא יודעת איך פספסתי את המילה פריך🙈)
והכנתי כבר את הקרם פטיסייר וכמובן חוק מרפי, יצא מעולה.
ועכשיו נתקעתי עם בצק פריך אפוי ישר!! וקרם פטיסייר.
רעיונות יתקבלו בברכה, בעיקר מה לעשות עם הבצק האפוי
ולאו דווקא ביחד עם הקרם.
תודה
עוגת מספריםט'
א''א לחתוך אפוי נורמלינחשון מהרחברון
אבל יכול להיות שלקרוץ עיגולים.
לזלף מעלל פטיסייר ואת מה שנשאר בין העיגולים לפורר ולפזר מלמעלה...
אם יש הרבה חמאה בבצק אולי אפשר עם סכין חם?ט'


תחתית לעוגת גבינה קרה. או בסיס לכל מיני עוגות מוסקראנץ שוקולד
אם זה אחרי אפייה יהיה קצת בעייתי לקרוץ ממנו צורה סימטרית..
אפשר גם לרסק חלק לפירורים גסים ולהכין עוגת שמנת ולפזר מעל..
תודה על הרעיונותניקיתוש
חשבתי על העוגת מספרים אבל החיתוך בעייתי
חשבתי על פירורים לעוגת גבינה אבל זה בצק פרווה וחבל לי, פחות טעים...
אבל נראה לי שאעשה פירורים ואשתמש בהתאם לצורך, אולי אפילו כדורי שוקולד אפשרי?
אפשר כדורי שוקולדיעל מהדרום
עוגת מספרים לא כמספרים?טל..
כלומר אותו רעיון אבל פשוט לחתוך רצועות ישרות ולמלא בקרם פטיסייר ופירות.
אולי קינוחי כוסות?kk

לפורר את הבצק ולעשות שכבות של פירורים-קרם בכוסות.

אפשר גם להכניס בין השכבות דברים טעימים 

(שוקולד מגורד, אגוזים למיניהם, פירות, ממרחים שווים וכו') 

בסוף הקפאתי את זה ככהניקיתוש
וזה פשוט מתחסל לבד
או שלא ממש לבד... אבל זה ממש טעים.
נפלא!!יעל מהדרוםאחרונה
חישוב כמויות מוצרים לאירועmoshe wolf

שלום וברכה, ותודה מראש לכל העזורים.

 

אנחנו עושים בבית אירוע שהולכים להגיע אליו סה"כ 50 איש.

התפריט הוא מנה עיקרית ותוספות אור תפו"א, וסלטים וכדו'.

האם יש למשהו מידע על אתר או אפליקציה שאפשר להכניס שם מספר מנות ואת המנה והוא מחשב איזה כמות לקנות?

כמה לדוגמא קילו תפו"א וכמה קילו אורז כמה שתיה וכדו'?

 

תודה רבה מראש

קישורקרן-הפוךאחרונה
המלצה לתנורארג
שלום
יש למישהו המלצה על תנור משולב כיריים רוחב 90סמ?
מחפש בנרות המלצות טובות
תודה
לנו יש את דלונגי, כבר כמעט 3 שנים, וב"ה עובד נהדר.ש.א הלויאחרונה

בחרנו 5 להבות , הוא רחב, נוח, מתנקה בקלות ואופה מצוין.

הוא יחסית יקר. 

מעבד מזון סאוטרלבי ובשרי
כתוב שניתן גם ללוש בזה בצק. מה ההבדל בעצם בין זה לבין לישה במיקסר?
אפשר ללוש בזה בצק פריך? בצק שמרים?

זה לבצק פריךברוקולי
אני מכינה בכזה בצק פריך בלבדמקום בעולםאחרונה
עוגת מספרים, אפשר להכין מהיום בשביל מוצש?אם לשתיים
את הפירות נשים כמובן במוצש, אבל השאר ישמר טוב?
ואיך עדיף בקירור או בהקפאה?
אפשר להכין את הבצק אתמול ולזלף את הקרם לפני ההגשהקראנץ שוקולד

לפני פחות עדיף כי הלחות של הקרם תוריד מהבצק את הפריכות.

תודה!אם לשתייםאחרונה
היה כבר מאוחר מדי....
לא נורא, היה טעים, למרות שכנראה באמת פחות פריך ממה שהיה אמור להיות
כאילו שלא יום חמישי היום כי לעולם חסדו
חבריםםם,

מה קורה עם שבעס? מה מבשלים?
תודה רבה!!יעל מהדרום
טמפורה. כמה מסקנותנחשון מהרחברון
את הכרובית לא לבשל לפני, רק לחלוט אחרת זה רך מידי ולא טעים.

תפוח - לעשות פרוסות גדולות/עבות ולא קוביות. שהטמפורה לא תשתלט. להוסיף סוכר לבלילה/אבקת סוכר/דבש ולדעת שיצא שחום יותר מהרגיל.

לירקות עם טעם עדין כדאי לתבל את הבלילה קארי/צ'ילי/פפריקה חריפה.


ספינג' טמפורה מההתחלה שנשארה זה טעים שווה להמתיק.
ובשביל זה כדאי לעשות בלילה ללא טעם ולתבל לכל דבר בנפרד.
מה זה האחרון שכתבת?יעל מהדרום
הכנתי בלילה. ותיבלתי מראש בקארי ומלחנחשון מהרחברון
ואז רציתי לעשות גם תפוח אז הוספתי סוכר לבלילה שנשארה אחרי הכרובית.
מסקנה לעשות בלילה בסיסית קמח ביצה בירה/סודה לחלק לכמה קערות וכל קערה לתבל שונה. חלק מתוק חפירות חלק מלוח וממה שנשאר להוסיף סוכר ופשוט לשפוך לשמן. יוצא ספינג' מגניב כזה...
הבנתי...תודהיעל מהדרוםאחרונה
משהו מהיר וטעים לארוחת צהרייםבלא כחל
כזה עם חזה עוף ואורז אולי..
או משהו אחר שמשלב בשרי ופחמימה?
תודה!
אתמול הכנתי משהו מהיר ומעניין, סוג של בורקס בשרי:ט'

הודו טחון + פטרוזילה קצוצה, מעט מלח, פפריקה ואבקת שום + בצל מטוגן.

הנחתי באמצע של מלוואח (תכל'ס זה בצק עלים) וסגרתי מעליו במלוואח נוסף והידקתי מסביב עם מזלג. 

הברשתי בביצה ואפיתי עד שהיה נראה מוכן מבחוץ. יצא מעולה רק ששכחתי שהבשר מתכווץ באפיה ונשאר הרבה ריק בפנים.

 

תודה רבה לשתיכן!!בלא כחלאחרונה
היה פה שרשור על ממרח פסק זמן, שטעמו נמוג באפיהיעל מהדרום
לק"י

היום הכנתי רולדות בצק פריך איתו, ויצא נפלא! עם הטעם הטעים שלו...

@הנורמלית האחרונה


נראה מצויין*אשתו של בעלי*
את יכולה לפזר מעל אבקת סוכר לשדרוג המראה...והטעם כמובן.
תודה! (יש טעם לשים אם מקפיאים את העוגיות?)יעל מהדרום
אחרי ההקפאה האבקת סוכר תימס לדעתיחילזון 123
גם לי נראה...אולי כשנוציא נפדר בא.סוכריעל מהדרום
לא*אשתו של בעלי*
אם את מקפיאה לא שמים אבקת סוכר
תודה...אם לא נקפיא- זה פשוט ימצא את עצמו בתוך הבטן שלי מהריעל מהדרום
עבר עריכה על ידי יעל מהדרום בתאריך כ"א בתמוז תשע"ט 20:57
לק"י

מאוד.
לא שמההקפאה אני לא אוכלת, אבל הקצב טיפה יותר איטי🤣
נראה מעולה! איזה כיף הנורמלית האחרונה
המתכון מהחתימה?
תודה!!יעל מהדרום
לק'י

לא... של ניקי אהובתי.

תחפשי עוגיות שוקולד סדוקות ורולדות מיני פריך.
זה חלבי...
תודההנורמלית האחרונהאחרונה
מתכון שווה שווה שווהשוקולדד ציפס

לעוגה מאד טעימה.

בלי פירות.

 מושקעת כזה...

 

תודה!!

עוגת קרמבו שווהיופי אדמה

 

מצרכים:

 

2 ביצים

100 גרם- חצי כוס סוכר

3 כפות אבקת שוקולית

שליש כוס שמן

שליש כוס שמנת מתוקה

3/4 כוס קמח

 

למוס:

 

2 שמנת מתוקה

אינסטנט וניל

חצי כוס חלב

כפית תמצית וניל

 

לקרם שוקולד:

 

מה שנשאר מהשליש כוס שמנת מתוקה הראשונה

150 גרם שוקולד מריר

 

הכנה:

להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה 2 דקות, להוסיף שמן, שמנת מתוקה ואת שאר המצרכים.

לאפות 20 דקות על 180 מעלות.

לצנן

להקציף את מצרכי המוס עד שנהיה מוס יציב ולמרוח על הבסיס. להקפיא שעה.

להמיס את השוקולד והשמנת לקרם אחיד ולשפוך על העוגה, לקרר לכמה שעות.

 

בחיים לא הכנתי.. אבל זה בספר מתכונים שלי.. אז תעדכני איך יוצא אם את מכינה

יש הרבה*אשתו של בעלי*
עוגת ביסקוויטים
עוגת גבינה
עוגת כדורי שוקולד
עוגת שוקולד מוס אפויה
שוקולד מוס אפויה נשמעת טוב! אפשר מתכון בבקשה?יעל מהדרום
זה מתכון של קרין גורן*אשתו של בעלי*
אנסה להעלות יותר מאוחר
זה נקרא-עוגת שוקולד קטסטרופה...תגגלי
תודה רבה!! ננסה לגגליעל מהדרום
עוגת שוקולד נוגטחדשה1


מושלמת.
מתכון בבקשה!!יעל מהדרום
בבקשהחדשה1
עוגת מוס חמאת בוטנים ושוקולד /גילה מוגמי
שילבתי 2 מתכונים
עוגת שוקולד אפויה לבסיס
ומעל מוס חמאת בוטנים וציפוי של גנאש
כאשר שיטחתי את המוס על העוגה הכנסתי למקפיא לשעה ואז שפכתי את הגנאש
הקפאתי ללילה ולאחר מכן חילצתי מהתבנית וקישטתי

לבסיס העוגה :
עוגת שוקולד עם קרם גנאש/ברכי כהן
1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת פודינג וניל
1 כף רום
1 כף נס קפה
1 אבקת אפיה
לערבב הכל היטב ולשטח חלק מהבלילה בתבנית (בשאר הבלילה ניתן לעשות עוגת שוקולד/סופלה/לאפות בסיסים לעוגות מוס ולהקפיא)
לאפות על חום 160 עד שקיסם יוצא נקי ולהניח בצד להתקרר


מוס חמאת בוטנים /גילה מוגמי
להקציף:
קצפת צמחית
3 כפות פודינג וניל
2 כפות גדושות של ממרח חמאת בוטנים
3/4 כוס בוטנים גרוסים
להקציף למרקם יציב לא קשה


לגנאש שוקולד להמיס על הגז:
1 קצפת צמחית
2 חבילות שוקולד מריר

בהצלחה
תודה! כתבת שוקולד נוגט, לא שוקולד- חמאת בוטנים....יעל מהדרום
כן שכחתי לצייןחדשה1
בעלי פחות אוהב חמאת בוטנים אז החלפתי למררח נוגט.
נפלא! תודהיעל מהדרום
לזאת כיוונתישוקולדד ציפס

וואו אני בוהה במסך ומדמינת איזה טעים זה יצא...

שאלה אחת- זה מאד מתוק?

בעלי לא אוהב מדי מתוק, צריך להוריד סוכר?

(נניח ארטיק קראנץ אפשר ביס שניים, לא יותר, מבחינתו. אני גומרת את שלו ואז עוד אחד לעצמי...)

היא יוצאת מאוד מתוקה עם נוגט...חדשה1
ופחות עם חמאת בוטנים, בעלי פשוט לא אוהב חמאת בוטנים אבל לדעתי היא הכי טעימה בגרסת של החמאה יוצר מהנוגט.
אפשר כל ממרח אחר ,אפשר להוריד קצת סוכר לדעתי
אוקיי תודהשוקולדד ציפס

ננסה ואחזור בלנ"ד לספר איך יצא..

בהצלחהחדשה1
תתכונני להתמכר... חח
עוגת קראנץ לוטוס ומוס גבינהחדשה1

יפה יפה! תודה!שוקולדד ציפס

גבינה פחות הסגנון שלי,

אבל נראית מושקעת ממש...

ממליצה לבדוק באתר של פיית העוגיות..בלא כחלאחרונה
יש לה דברים מדהימים
מחפשת מתכון מנצח לפרוזן יוגורט. יש?פוסעת
תחפשי בגוגל לדעתיה' אלוקינו


פקאן שוקולד ופרות יער והגלידה של הפרוזן-לרסק הכל במעבד מזוןחילזון 123
מה זה הגלידה של הפרוזן?פוסעת
קניתי פעם בחנות כזאת של גלידות פלדמן/ריאוחילזון 123
קוביות של גלידה לבנה לפרוזן
אוקיי...פוסעת
וזה יוצא כמו בגלידריות כזה?
כן די דומה. רק צריך מעבד מזון חלבי...חילזון 123אחרונה
עבר עריכה על ידי חילזון 123 בתאריך כ"א בתמוז תשע"ט 12:39
אה וכמובן אם שמים פירות צריך לחתוך ולהקפיא אותם לפני זה
אחרת זה סתם יהיה מחית פרי

אם רוצים שזה יהיה פרווה עושים בלי היוגןרט ןעם בננות קפואות. יוצא גם טעים מאד
רק לאכול מיד אחרי ההכנה...
טחינה של שופרסל גרין- מאיזה מוצא היא?יעל מהדרום
לק"י

בעבר נראה לי שראיתי שהיא של אחוה.

(פשוט הזמנתי במשלוח באונליין, אז אין לי דרך לבדוק מה כתוב עליה).
גם לי נראה שהיא של אחווה אבל לא סגורה על זהגפן36
של ״הנסיך״קרן-הפוך

טחינה גריןקרן-הפוך

טוב, תודה.. נבטל אותה. בעבר היא כנראה יוצרה באחווהיעל מהדרוםאחרונה
מה מכינים לסוף הצום?ברוקולי
מממ.. דורש תבניות לפרלינים, מדחום (לא חובה, אבל כדאי)~moriya~

ומלא שוקולד.

הטמפרור זה המסה של השוקולד, ואז קירור ושוב חימום קל לטמפ' עבודה.

זה גורם לו להישאר מבריק ולא להינמס בידיים. ולצאת מהתבנית;)

 

בעיני אם את אוהבת את זה שווה להשקיע ולקנות קצת ציוד.

אבל זה באמת לא מדברים שיש כל הזמן בבית..