מכירים אינסטנט פטיסייר? מה עושים איתו?יעל מהדרום
מילוי לפחזניות, לטארטים.~moriya~
בטוח יש עוד רעיונות. אני אחשוב!
תודה!יעל מהדרום
עוד שאלה- אינסטנט פודינג פג תוקף, מה כבר יכול להיות?יעל מהדרום
לדעתי לא כדאי...יראת גאולה
יכול להתליע😲, יכול "לא לעבוד" (אחד החומרים כבר לא כ"כ... אז זה לא יסמיך או יישארו גושים...).
נגיד הייתי משתמשת עוד חודשיים אחרי התוקף, אם זה נראה טוב חיצונית.
תודה רבה! לא עבר הרבה זמן..נבדוק מה טיבויעל מהדרום
אני ניסיתי אותו ולא אהבתי בכלל...פנסאי
תודהיעל מהדרוםאחרונה
כדורי שוקולד - הקפאה (ואולי מתכון)dn5754
חשבתי לנסות בבמה כאן -
כדורי שוקולד שהוכנו לתאריך (אירוע) מסוים כמה שבועות - ואפילו חודשיים שלושה - לפניו, ושהו בהקפאה - יהיו טובים?
תודה רבה רבה
נ"ב - אם יש למישהו מתכון טוב (ומנוסה) לפשוטים או משודרגים - יהיה ממש נחמד לקבל כאן. תודה!
בעיקרון כןיראת גאולה
לניקי ב. יש מתכונים. חפשי "כדורים מתוקים"יעל מהדרום
לעטוף ב3-4 שכבות . נגיד בתוך קופסא ולעטוף אותהחדשה ישנה
שלושה חודשים לא ניסיתי, אבל פעם הכנתי עוגות לקידוש של הבת שלי ומסיבות כלשהן זה נדחה ונדחה כחודש וחצי- חודשיים, אז העוגות שהו בהקפאה המון זמן, הייתי בטוחה שאכין חדש כי טעם וריח של מקפיא זה דבר נורא.. אבל להפתעתי בגלל שזה היה עטוף באיזה 4 שכבות של ניילון נצמד ממש חזק, לא הרגישו בכלל! ואני מאווד רגישה לטעם של מקפיא. אז לשים לב שזה עטוף מעולה בלי להתעצל....
אם זה ארוז היטב אין סיבה שזה לא יישאר טעים.~moriya~אחרונה
אבטיח עם גרעינים שחורים- לא טעים כל כך, מה אפשר לעשות איתו?יעל מהדרום
נו באמת. המטרה בדפיקהקיפי.
לא האם הוא מתוק.
והדפיקה עובדת מעולה כדי לנבא את זה אם בוחרים ללמוד מה צריך לשמוע ולא לזלזל.
לא חושבת שיש דרך לנבא אם הוא מתוק.
ארוחת ערבאור שמחה

חביטה וסלטפרח-אש
אנטי פסטי (ירקות אפויים בתנור), פשטידת ירקות (יש המון סוגיםאמא יקרה לי*
וכיף לגוון)
לביבות ירק אפויות בתנור
סלט ירקות עם ביצה קשה בפנים או ליד, אפשר עם גבינה לבנה בצד
דגים
חביתה עם תוספות- בצל, פטריות, מעט תפו"א מגורד, עשבי תיבול טריים.
ויש נוספים שהם קצת יותר פחמימתיים אבל עדיין קלילים בעיני-
כל מיני על בסיס דפי אורז, טורטיה וכו'
רעיונות*אשתו של בעלי*
מרק(איטריות,עדשים,שעועית,ירקות קליל)
פריטה(חביתה עם תפו"א/בטטה מגורד)
קציצות טונה
טוסטים
שקשוקהכי לעולם חסדו
סלט ירקות עם ביצה קשה או טונה
סלטים שונים (כרוב עם גזר/חסה וכו')
שייקים
סלטים עם עדשים
קורנפלקס עם חלב
קוואקר
פשטידות
לביבות בתנור (תפו"א וגזר וכו')
קינואה בסלט או מבושלת
אנטי פסטי
מרק
פרווהחדשה ישנהאחרונה
או עם טחינה, טונה וחמוצים.
אני גם בסיטואציה הזו מלא פעמים ועד שאני מתלבטת אני אוכלת פרי ועוד פרי ועוד אחד ואז כבר יצא לי החשק מלהכין ארוחת ערב😝
פלאפל בלי להשרות חומוס - יש דבר כזה?הריון וזה
ראיתי מתכון לפלאפל בתנור מקופסת שימורים.ברוקולי
בטיגון לדעתי לא יעבוד
^^^ זה יתפרק בטיגון בגלל שהוא מבושלעדי - בן
רק בתנור זה הולך טוב
אל תכיני בתנורחדשה1אחרונה
מקופסאת שימורים עשיתי מטיגן פשוט הוספתי קצת קמח שתפס הכל.. עדין התפרקו חלק אבת יצאו כמה קציצות.. מאז אני מכינה רק בדרך הידועה והטובה.
שאלת כמויותנועה נועה
צריכה להכין לשבע ברכות הערב פסטה ברוטב לבן. זה יהיה מייד בצאת הצום ולכן לפחות לגברים זו תהיה סעודת שבירת צום.
מבחינת כמות אנשים: יהיו כ20+ מבוגרים, ועוד משהו כמו 16 ילדים בגילאי 0-12.
מבחינת כמות אוכל: חוץ מהפסטה שלי יהיו תבנית תפו"א, עוד תבנית פסטה, 2 פשטידות/פשטידה אחת ופיצה אחת, מרק כתום, לחמניות וסלטים (גם ממרחים וגם חיים).
אז שאלת מיליון הדולר היא - כמה חבילות פסטה להכין, כמה שמנות וכמה פטריות? זה פשוט רוטב שאני לא רגילה להכין. יש לי סלסלת פטריות, להשתמש בכולה יהיה יותר מידי? מעט מידי?
הייתי מכינה 2 חבילות פסטהאם הבנים12
2 בצלים גדולים
1 חבילת פטריות
2 שמנת מתוקה/ 1 שמנת מתוקה וכוס חלב
3 כפות א. מרק פטריות
3 כפות קמח
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
להוסיף מים או חלב לפי ההסמכה הרצויה.
להוסיף חתיכות גבנ"צ.
לשפוך על הפסטה המוכנה סמוך להגשה
אפילו לדעתי 2 שמנת מתוקה וכוס חלב נוספתבטעות נכנסתיאחרונה
יש לכם מתכוןשוקולדד ציפס
לעוגה בחושה שלא יוצאת דחוסה?
כל העוגות שכתוב לערבב בכף או במיקסר- יוצאות לי כבדות ומגעילות כשאני מערבבת בכף,
ומיקסר עדיין אין...
תודה!
עוגה בחושה דחוסה יותר
יעל מהדרום
ממש לאחרונה גיליתי את זאת.. יוצאת מושלם..יופי אדמה
מתוך הבלוג בישול בזול.. נראה לי הופיעה גם פה בפורום..
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
2 כפיות סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 כוס מים/ חלב/ מיץ
1/2 כוס שמן
1 סוכר/ תמצית וניל
1 כוס קפה חם / מים חמים..
2 ביצים.
לשים בקערה קודם יבשים, אחכ רטובים ללא קפה, לערבב, להוסיף קפה ולערבב.
לי יצא טוב עם מטרפה.. אני מניחה שגם עם כף.
לאפות ב180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת.
בהצלחה!
נסי לערבב עם מזלג ולא כףש.א הלוי
את היבשים להוסיף בסוף ולא לערבב יותר מידי.
תקני מיקסר ידני ב50 ש"ח ותראי ישועות
אמא יקרה לי*
עבר שבוע אבל..שוקולדד ציפס
בשעטו"מ קנינו מיקסר.
גדול, כיף, של קנווד.
לאחר לבטים ממושכים שנמשכו למעלה משנה.
אגב אני בהריון עכשיו, הודעתי לבעלי שהוא בוחר עגלה, עריסה וכל שאר כיוצא בזה
אחרת לא יהיה לנו. אף פעם.
אני לא יודעת להחליט!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תתחדשו! עדיין כיף להחזיק גם אחד פשוטאמא יקרה לי*
יש מתכונים שהוא לגמרי מספיק וזה מייתר את הצורך לשלוף את כל המיקסר
הוא יושב על השיששוקולדד ציפס
באמת זה כבד כל פעם להוציא להכניס ואין מצב שאני עושה את זה כרגע
😅😅 בשעה טובה×2!כי לעולם חסדו
בשעה טובה! תהנו ובתאבון!! (ומזל טוב
)יעל מהדרום
טיפ לגבי זהבשורות משמחות
תודה!שוקולדד ציפסאחרונה
פוקאצ'ה פרווהסיפור_של_הלב
למישהו יש רעיון לדברים פרווה שאפשר לעשים מעל פוקאצ'ה?
הכל פשוט הכלחצילה
בסד
בצל. עגבניה. בטטה. גמבה. טונה. זיתים. זיתים שחורים. פטריות. תירס. פלפל חריף. אפונה. חומוסים. שום. תפוא מבושלים. ירקות מוקפצים (דלעת, קולורבי, סלק, גזר, קישוא), שימורים למינהים.
תבלינים: שמן זית. חומץ בלסמי. פפריקה. זעתר. א. מרק (לא בריא) מלח גס. אורגנו. טימין. אבקת שום. פסטו. רוטב עגבניות.
תעופי עם הדימיון והטעם האישי.
בהצלחה
אפשרויות-חדשה ישנהאחרונה
2. גזר ובטטה מגורדים גס עם מלח ופלפל.
3. אנטיפסטי- לאפות בתנור עם שמן זית ומלח גס חתיכות של בטטה, גזר, בצל, עגבניה,קישוא.. מה שאוהבים.
4. פטריות ובצל מטוגנים.
5. זיתים וזעתר. עם עגבניות ומלח.
מאפינס שיצא מעט דחוסשלוםשלום11
2 האפשרויות שהעלת דיי דומות (שניהם הוספת נוזל)ש.א הלוי
אם יש לך כוח - להקציף את הביצים (בהפרדה או שלא) עם הסוכר בהתחלה ייתן אוורירית.
ולשים לב שהתנור חם מראש.
תודה לך על התגובה! אנסהשלוםשלום11
לא לערבב הרבה אחרי הוספת הקמחגפן36
להחליף מתכון הכי טוב. בעוגות בחושות צריך דיוקחדשה ישנהאחרונה
גרנולה ביתית^כיסופים^
כמה טיפים..הכל טוב!
אני מערבבת שיבולת שועל עם סילאןסתם אחת
מתכון טעים-חדשה ישנהאחרונה
חצי כוס שמן
3/4-1/2 כוס סילאן
להוסיף פירות יבשים (תמרים, צימוקים. ,.) ואגוזים למיניהם בשפע.
לערבב טוב ולשים בתבנית תנור גדולה על 160 מעלות, לערבב כל כמה דק' כדי שלא ישרף. סהכ כעשרים דקות- חצי שעה.
מחפשת מתכון לעוגת נס קפהחדשה ישנה
או מתכון לעוגת קפה שמקציפים ביצים וקפה ואז האפייה זה יוצא מתפרק כזה טעים...
תודה רבה
יש לי את זאת...מוצלחת מאוד!*אשתו של בעלי*
וואי היא מהממת.. ראיתי אותה בשיטוט באינטרנטחדשה ישנה
יש אפשרות להמיר לשמן?
אולי..לא ניסיתי*אשתו של בעלי*
היא נראית טעימה. לא צריך סוכר בבצק?אם לשתיים
המילוי כל כך מתוק*אשתו של בעלי*
תודה! ננסהאם לשתיים
נראלי שהתכוונת אליה -איכה
עוגת קפה מנצחת!!!
2.5 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
0.75 כוס שמן
תמצית וניל
ביצה
ללוש לבצק פירורי ולשטח על תבנית (לא מאוד גדולה כי אז השכבה השניה לא מספיקה..)
שופכים מעל:
חצי כוס קמח
כוס סוכר
0.5 כוס שמן
כוס שוקולד ציפס
תמצית וניל
2 ביצים
3 כפות קפה (נמס..)
25 דק' אפיה בתנור שחומם מראש ולחתוך מיד בסיום..
כן! תודה. לשים חלק מהבצק למעלה בתור פירורים?חדשה ישנה
לא צריך..איכהאחרונה
אם הייתם צריכים להכין כמות משולשת ממה שאתם מכינים בדר"כ,את פניך אבקש
ובטח שתלוי מה.. אני מתכוונת דברים רגילים כמו בשר, מושט, ממולאים..
תלוי מהשירוש16
בשר לבד - עם מעט רוטב כדי שבבישול השני יישאר רטוב ולא יבש. (קציצות בשר ברוטב...)
כנ"ל עוף
פשטידות
אורז (אבל לדעתי עדיף טרי ולוקח יחסית קצת זמן להכין)
דגים - לא מומלץ להקפיא.
טיפים להקפאה-
- להקפיא בשקיות או קופסאות נפרדות כל מנה. כך שאם בסוף יגיעו פחות אנשים תוכלי להשאיר מנות במקפיא.
- בבישול הראשון של האוכל לבשל 5 דקות פחות מהנצרך. כך שבבישול השני (אחרי ההפשרה) יצא טעים ומוכן ולא מבושל יותר מידי.
- מרק - להכין כמות גדולה מראש. לסנן את הירקות והעוף. להקפיא רק את הנוזל עצמו. (את הירקות ועוף אוכלים במשך השבוע)
בהפשרה בסיר מוסיפים ירקות (קצוצים) וקצת עוף שיהיה לארוחה עצמה ויוצא טעיםםם.
אפשר להקפיא מרק עוף בצורה הזו לכמה חודשים.
- לכתוב תאריך ושם המוצר על כל דבר שנכנס למקפיא. מניסיון - אחרי כמה נגלות של הקפאה שוכחים מה הכניסו ומתי.
- לארוז כל דבר בצורה טובה וכמה שיותר אטומה שלא יקבל כווית קור. אחרת האוכל מאבד טעם וצבע וגם לא בריא לאכול אותו.
בהצלחה!
הקפאותיהושבעט5
לא מומלץ להקפיא תפוא.הם אח'כ לא טעימים .
מניסיון.יש כאלה שפחות אוהבים להקפיא עניין של טעם .
שניצלים וקציצות מטוגנות-כן*אשתו של בעלי*
אני לא חסידה של הקפאות בכלל.
מעדיפה לעמוד כל יומיים לבשל,העיקר שיהיה טרי.
אם אין ברירה-אז כמו שכתבתי רק שניצלים וקציצות.
ירקות מבושלים/קציצות ברוטב/אורז/פסטות/פתיתים-רק טרי!
מקסימום אוכלים למחרת כשזה היה במקרר ולא עבר הקפאה.
ואיך את מחממת אותם?מנסה לעזור
אין לזה טעם ללואי?
כי אני לא אוהבת להקפיא אוכל בכלל
ואין לי מיקרוגל- כי לא אוהבת אוכל שחומם במיקרו.
רק טרי וחם מהגז
דרכים לחימום*אשתו של בעלי*אחרונה
אם זה קציצות-אני מפשירה קודם ואז מכינה רוטב טעים ומבשלת אותן בסיר עם הרוטב.
לא.מקום בעולם
מה העוגה הקבועה שלכם בשבתות וימים טובים?קראנץ שוקולד
אה ושכחתי, מתכונים
קראנץ שוקולד
רעיון לארוחת שבת בבוקר צמחוניתלהתחיל מהתחלה
ולא חמין צמחוני, כי כבר נהיה חם מידי בשביל זה.
אובדת עצות...
תודה רבה!!
זורקת רעיונות^כיסופים^
פשטידות ירקות למיניהם
ירקות מוקפצים/ אנטיפסטי
אורז, בורגול, קינואה וכו'..
אדממה (פולי סויה)
כרובית/ ברוקולי
תודה!להתחיל מהתחלה
כאילו חוץ משניצל דג ושלא יתייבש..
סלמון, מושט בתנור, שניצל דגברוקולי
אני מכינה גם קציצות בתנור
אנחנו לא מחממים אוכל שלא נאפה בתנור וזה יוצא לגמרי סבבה
דג זה לא לצמחונים...אל תתבלבלו... חחחבתאל1
סורי טעות
שלוםשלום11אחרונה
פאי רועים פרווה, עם בצל ופטריות מטוגנים במקום בשריעל מהדרום
נשמע מעניין אפשר מתכון?מחשבות....
עשיתי ככה בערךיעל מהדרום
מכינים פירה עם בצל. אולי אפשר גם בלי.
מטגנים בצל ופטריות ומתבלים
שמים בתבנית שכבה דל פירה, מעל בצל ופטריות ומעל אפשר עוד שכבת פירה, ואופים בתנור כחצי שעה.
תודה! הפירה לא מתייבש?מחשבות....
בתנור? זה הרעיון נראה לי...סוג של פשטידהיעל מהדרום
ממולאים עם קינואה וירקות בפנים, סלמון בתנור,כי לעולם חסדו
אין ברירה אלא פשטידות...בתאל1
מה צמחונים אוכלים בשבת? טבעול?
תפו"א, אורז, ירקותיעל מהדרום
בלי מנה עיקרית?? מקווה שהם לא רעבים... חחחחבתאל1
טוב יש גם סלטים וחלה...
יש כאלה שאוכלים דגים/סויה/טופו/קטניות.כי לעולם חסדו
אבל דגים זה לא לצמחונים...אפילו שזה פרווה...בתאל1
תלוי איזה צמחונים
כי לעולם חסדו
אני אישית שבעה גם רק מפחמימותיעל מהדרום
הדבר היחידי שעולה לי לראשג'נדס
זה קטניות
קציצות, סלטים לביבות.... צמחוני זה גם בלי דגים?
בעיקרון, צמחונים זה ללא דגים...להתחיל מהתחלה
בסוף, עשיתי מוקפץ בלי עוף
אז למה לא קציצות עדשים?ג'נדס
תרשמי בגוגל מנה עיקרית צמחונית...
הניסיון שלי מהקציצות האלה זה עיגולים דחוסים וכבדים כמו מלטיעל מהדרום
ואי תקשיביג'נדס
אם תרצי שאתן קישור רק תגידי....
אני אשמח..ניסיתי פעם-פעמייםיעל מהדרום
הנהג'נדס
לא היה לי תפוא וקישוא אז שמתי איזה חצי בטטה גדולה במקום (הכפלתי כמויות). ואת הבצל קצצתי במעבד מזון ממש קצוץ וככה טיגנתי אותו ואליו הוספתי את השום הקצוץ...
תודה...נבדוקיעל מהדרום
שווארמה טופואמא יקרה לי*
אפשר לצד תוספות ואפשר בטורטיה עם כל התוספות...
נגיד אני יוצאת מהבית ליום שלם. איזה אוכל משביע ולא מבושל אפשאבגד1234
סלט פסטה טונהג'נדס
תמרים אגוזים שקדים
ירקות חתוכים וקופסת מטבל כגון טחינה חומוס (ביתי) פסטו ממרח זיתים קישואים...
פירות
אפשר גם מעדן עם גרנולה, קרקרים^כיסופים^
בהתארגנות נכונה - פירות וירקות יכולים להשביע ויותר מכך-להזיןsista
אוכל בריא, מזין שנותן אנרגיה ולא לוקח אותה ממך בתהליך העיכול.
אני הייתי לוקחת לבוקר תפוחים, תמרים, אגסים ופירות קיץ נוספים.
לארוחת עשר- ענבים או מלון או אבטיח
צהריים - פירות קיץ או סלט ירקות או פשוט ירקות חתוכים/שלמים עם לימון
אחה"צ - סנדוויץ (כי אז זה כבר לקראת לקראת סוף יום יחסית ומותר לאפשר לעצמך להיות עייפה אח"כ...)
לשעתיים אח"כ עוד פירות או ירקות
וכו'...
בהצלחה.
למה לא מבושל?omero3
Amazon.com: Stanley Adventure Vacuum Food Jar 18oz: Sports & Outdoors
פתרון מעולה ששומר את האוכל חם במשך הרבה מאוד שעות - מחממים את האוכל בבית ואוכלים מתי שרוצים במהלך היום
סלט טונה מעורבבת עם ירקות ואפשר להוסיף קוסקוסארלט
הרבה פירות וירקותהסיירתאחרונה
מתכונים לארוחת צהרייםאמונה אהבה
תוכלו לכתוב מתכונים מדוייקים לארוחות צהריים שאתם מכינים? (פסטה, אורז, מג'דרה וכו..)
וגם מתכונים לקציצות ותבשילים..
נגיד מתכון לאורז ולתבשיל שבא ביחד איתו..
תודה רבה, אלי בזכותכם אצבור ביטחון ..

אז ככהבוז
עד שנמאס לי והכנתי אורז כמה פעמים ברצף עם כמויות וזמן משתנים עד שיצא טוב. רשמתי לי ועכשיו אני בטוחה בזה
כנ''ל כל דבר אחר.
ממליצה על אתרים פשוטים אך מדויקים כמו ניקי ב, 10 דקותאמא יקרה לי*
בישול הוא מיומנות נרכשת.
התחלה טובה מתחילה במתכונים פשוטים וברורים.
כנסי לניקי תראי מה מתחשק לך ותתנסי...
תודה לכן. אני רוצה מתכונים שניסיתם.אמונה אהבה
מה מתחשק לך?אמא יקרה לי*
מתכון לקציצות משוגעות מעוף טחון*אשתו של בעלי*אחרונה
בצל מטוגן
מלח
פלפל
ביצה
כוס אורז(לא מבושל)
לערבב היטב.
בסיר רחב לטגן בצל קצוץ.
להוסיף רסק עגבניות ולתבל...מלח,פלפל,פפריקה,מעט סוכר,אבקת מרק.
לערבב ולהוסיף 2 וחצי כוסות מים.
להביא לרתיחה.
ליצור קציצות ולהניח בסיר בעדינות..ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה...
רד וולווטקראנץ שוקולד
יפהט'
מסוקרנת לראות את הצבע בפנים 
אף פעם לא הצליחה לי העוגה הזו..
תודה🙂 יש לי מתכון מעולהקראנץ שוקולד
יפה!ט'
חשבתי שזה המתכון... שתף אותנו בסוד ההצלחה!בוז
בכיף..קראנץ שוקולד
לעוגה
310 גרם קמח
16 גרם אבקת קקאו
15 גרם סודה לשתיה
1 כפית מלח
1/2 כוס חמאה בטמפרטורת החדר
300 גרם סוכר
2 ביצים
220 גרם שמן
1 כפית חומץ לבן
2 כפית תמצית/מחית וניל
240 גרם רוויון
כף צבע מאכל אדום, רצוי בגוון בהיר.
הכנה: לסנן את כל האבקות בקערה
(קמח,קקאו, סודה ,מלח) להקציף את החמאה והסוכר ולהוסיף את הביצים ומערבבים, מוסיפים את הרוויון ואת השמן ואז את החומף ומערבבים, מוסיפים ליבשים וטורפים טוב. צובעים את המסה עם הצבע מאכל, משמנת תבנית 24 ואופים ב180 כחצי שעה או עד שיוצא קיסם יבש.
למילוי:
510 גרם גבינת שמנת
מיכל וחצי שמנת מתוקה (להקציף לקצף יציב)
1 כפית מחית וניל
150 גר אבקת סוכר.
מקציפים את הגבינה ומוסיפים את האבקת סוכר ומערבבים, מוסיפים את הוניל ומקפלים את השמנת המוקצפת..
מה זה בעצם רד ולווט?בוז
לא. זו עוגת שוקולד אדומה.ט'
זאת עוגת "כמעט" שוקולדkk
היא יותר קלה ופחות שוקולדית.
בגלל שיש בה מעט קקאו הצבע שלה לא מאד יפה
(לא חום יפה של עוגת שוקולד רגילה, יותר חום אפור כזה)
ולכן צובעים אותה באדום
שמים קקאו האמת שאמורים להשתמש באדום בגווןקראנץ שוקולד
אפשר לצבוע גם בבזוקה
זה עם צבע מאכל?הצבע האדום לא אמור לצאת מהרכב החומרים?חילזון 123
כן, בערך כף של צבע לכל העוגה..קראנץ שוקולד
ווואוווורקפת לבנה
מגניבגלים.
פרוסהקראנץ שוקולד
נראה מעולה!!!הפואנטה
מהמם. סחטייןאמא יקרה לי*אחרונה
מיקסרnaori
אני רוצה לעשות עוגות, מוסים, בצקים לפיצה(לא בכמות מוגזמת) וכו..
יש לכם המלצות?
רעיונות לקינוח פרווה טעים ללא שוקולד?הנורמלית האחרונה
עוגת תפוחי עץ, פירות, גלידהקרן-הפוך
טפיוקה עם פירותקראנץ שוקולד
קרמבל עם פירות וגלידה.
פבלובה, גלידות לסוגיהן, פאי לימון מרנגג'ינג'ר
ג'לי (רגיל או עם פירות),סלט פירותאמא יקרה לי*
תודה!הנורמלית האחרונה
תחפשי קינוחים טבעוניים יהיו לך מלא רעיונותפיס אנד לאב
" ברד" טבעי מפרותמחנכת
מלון- טוחנים במגמיקס קוביות מלון עם נענע. מעט סוכר ומים ומקפיאים. אחכ טוחנים שוב ואפשר שוב...
אפשר גם מאבטיח,מנגו ...
גלידה!!אנונימית לרגע1
עד כדי שיהיה עם קרח אבל לא לגמרי, כי להפשיר פרי שיצא מהקםאה נותן טעם אחר..
מנגו
תפוח
בננה
אפשר גם פירות קפואים קנויים. לדעתי פחות מומלץ
טוחנים אחרי שקפוא במעבד מזון
ומקפיאים!
בתאבון.
סורבה פירותג'נדס
חיתוכיות ריבה (יש מתכון טוב לחן במטבח)
גלידת חלבה- יש לי מתכון קלקלללל
תוכלי לפרסם בבקשה את המתכונים של הריבה והגלידת חלבה?^כיסופים^
נשמע טעים!![]()
גלידת חלבה פשוטהג'נדס
שמים בתבנית אינגליש, מקפיאים. מוציאים 5 דק לפני ההגשה, פורסים ומגישים בצלחות אישיות. ניתן לקשט עם שבבי חלבה מעל.
חיתוכיות ריבה של חן במטבחג'נדס
תודה רבה!!^כיסופים^
נראה מעולה אבל, אוף כמה חמאה... זה מגיע עם צינתור חינם? (;אמא יקרה לי*
דווקא חמאהג'נדס
היא עדיין שומן רווי... אנחנו ממעטים להשתמש בהאמא יקרה לי*
שומן רוויג'נדס
רק מעירה שגם קצפת צמחית (ריצ') היא למעשה כמו מרגרינהמיקי מאוס
קרם קוקוס או שמן קוקוס זה באמת תחליף יחסית טוב אבל לא עובד בדיוק אותו דבר ;)
היא מרגרינה לגמריג'נדס
ידוע... אנחנו לא מכניסים הביתה את כל אלו.אמא יקרה לי*
והאמת שגם שמן קוקוס הוא שנוי במחלוקת תזונתית.
אולי באמת נפתח שרשור למתכונים בריאים ומוצלחים.
אנחנו למשל הצלחנו להבריא כמה מתכונים שיצאו טעימים, אשמח בהזדמנות לשתף
מי שחולק על שמן קוקוסג'נדסאחרונה
תודה לכולם
הנורמלית האחרונה

הכנתי משהו שאף אחד לא הציע סוג של קרמשניט פרווה - 2 שכבות בצק עלים וביניהם קצפת עם פודינג וניל. יצא נחדמ

למישהי יש מתכון לקסטה?בנגקוק
חשוב להשיג את הקרמיות שבגלידהקראנץ שוקולד
הייתי הולך על קרם מסקרפונה, וניל ושמנת מתוקה ולהוסיף וניל או טעם אחר שרוצים, להקציף הכל ביחד.
פשוט במקום חלב מרוכז לשים גבינת מסקרפונה? זה ייצא טוב ?עלה למעלה
כן וכמובן אבקת סוכר..קראנץ שוקולד
אם אתם אוהבים תנסי לקל ל ערובת אוראו מרוסקותקראנץ שוקולד
יכול לכתוב בערך כמויות?עלה למעלה
תלוי לכמה מנותקראנץ שוקולד
הייתי שם מיכל אחד של שמנת מתוקה, 250 גר' מסקרפונה, כפית תמצית וניל או מקל אחד במידה ויש.
שקית אבקת סוכר או לפי הטעם..
תודה!עלה למעלה
לא יילך 2 שמנת עם מסרפונה אחד?
אפשר לגמריקראנץ שוקולד
את יכןלה לטחון אוראו או עוגיות אחרות ולקפל, שבבי ופל, לטחון תותים או פירות יער ולערבב ועוד ועוד






