מעבד מזון בסביבות 250-300 שקל.
שווה את זה או שתוך שניה זה יתקלקל?
יודעים להמליץ לי על חברה טובה?
לא במחירים גבוהים כי אין אפשרות כרגע
מעבד מזון בסביבות 250-300 שקל.
שווה את זה או שתוך שניה זה יתקלקל?
יודעים להמליץ לי על חברה טובה?
לא במחירים גבוהים כי אין אפשרות כרגע
זו חברה שנחשבת טובה ויש להם דגם קטן יחסית וזול
היה לי אותו ואהבתי אותו, אחרי כמה שנים הלך
פעם אחת שברנו את המכסה אז קנינו מהחברה חדש (80 ש"ח)
מברכים אותו מחדש כל שבת.
כדאי לשים לב שהזול יותר- הנפח שלו קטן יחסית (ליטר וחצי)
מעולה לזוגות ומשפחות עם ילדים קטנים (לפני שמתחילים כמויות גדולות)
אני ממש רוצה מעבד מזון, אבל המחיר..
רק חברה טובה.

היי,
נותרו לי כמות של כ20 עגבניות שרי רכות.
מה מציעים לי להכין איתם?
לא רוטב לפסטה. אבל אפשר רוטב למשהו אחר או כל תבשיל אחר. תודה!
לרעיונות אחרים.. תודה!
עגבניות משתלבות בהמון מתכונים ,
הכי חשוב לדעתי , זה לתת להם להיפתח ולהוציא מיצים היטב ,
אפשר כבסיס לשקשוקה
לדגים
לעוף / בקר
רוטב לקציצות
פשוט לחצות את העגבניות ,לשים מעט שמן במחבת לזרוק פנימה ושיהיה על אש גבוהה ..
להוסיף מה שאוהבים , עשבי תיבול , בצל / שום , שום גבישי גם מתאים .
ולתת לזה להגיר נוזלים ולהיות רך ולהוסיף לכל תבשיל , לא לשכוח להוסיף כף סוכר לאזן חמיצות.
בהצלחה
בוז
בוז
הנורמלית האחרונה
ממש אשמח למתכון קל, פשוט וטעים.
איכה
מיתרי זהבגריסים-מרק גריסים. חמין
עדשים-מרק או להנביט. רק ניסיתי ירוקים ושחורים מאוד קל וטעים. לא ניסיתי את שאר העדשים שיש לך. מג'דרה (עם מונבט יותר טעים).
שעועית אדומה-להשרות ולבשל עד שמתרכך ולהכין רוטב עגבניות. להגיש עם אורז לבן או לאכול רק עם קוטג'.
חומוס-חומוס
או להשרות ולבשל ולקלות בתנור עם תבלינים יאמי!
קינואה-סלט קינואה. קינואה עם אבוקדו וחמוציות. קציצות קינואה
כוסמת-לטגן בצל ולהוסיף כוסמת ומים לבשל כמו אורז. מלח פלפל. לאכול עם פסטה או קוטג'.
אפונה יבשה-מרק
אין לי מתכון. אני דולה מהזיכרון איך פעם עשיתי. אחרי שזה מבושל מתבלים לפי הטעם. קצת שמן מלח פלפל כורכום כמון מה שאת אוהבת, אפשר פפריקה חריפה ולשים בתבנית בתנור על חום בינוני גבוה עד שנהיה קצת קראנץ זהירות שלא ישרף
מקוה שעזרתי
תודה על המשוב!mom123גריסים ועדשים- יש לי מתכון למרק גריסים ועשים (וירקות) טעים. אם תרצי- בשמחה.
עדשים חומות/ ירוקות- מג'דרה. אורז עם עדשים. טעים, בריא, מזין, משביע וקל להכנה!!
שעועית/ חומוס- לחמין
שעועית/ חומוס- להוסיף למרק עוף עם ירקות (לאחר השריה ובישול בסיר נפרד)
(משהו שכתבתי בעבר לחברה)מנסה לעזורמתכון למרק מחמם ומשביע-
גריסים, עדשים ושאר ירקות...
החומרים: (4-6 מנות בערך)
אופן ההכנה:
(אם חסר מים- מוסיפים. המים צריכים לכסות את הירקות עד לכיסוי מלא.)
מנמיכים את האש.
למרק בשרי- ניתן להוסיף חלקי עוף למרק/ קוביות חזה עוף.
או לחילופין- להגיש עם שניצל ליד.
אבל גם בלי תוספת בשרית- המרק מאוד טעים (ובריא...)
לבריאות ובתאבון 
ארבעס מחסלים כמות גדולה יותר של חומוס לעומת סלט חומוס..
סלט עדשים: מבשלים כוס עדשים ושמים במסננת לייבוש
אופים בתנור עם שמן זית קוביות קטנות מבטטה אחת גדולה או שתיים קטנות
חותכים בצל סגול לרבעי טבעות
קוצצים כשליש חבילת פטרוזיליה (רק העלים, לא הגבעולים).
מערבבים הכל עם מעט שמן זית, מעט חומץ והרבה לימון. אני מכורה לזה.
זה מחסל יותר עדשים ממג'דרה..
לא מורכבים מידי..

בעקבות פרץ בריאות חד פעמי יש לנו כוסמת בבית
אשמח למתכונים שניתן להכין איתה
תודה וטרום שבת שלום
ושלי-
ערב: דגים מרוקאיים
עוף עם אפונה או עוף עם שעועית
אורז
בוקר: חמין
ס.שלישית: פשטידת פטריות
ואולי ג'חנון שמחכה בהקפאה כבר מלא זמן
סלטים- טחינה, ירקות, שומר, סלט טורקי (קנוי)
ואם אספיק אז גם גזר מגורד



קפצ'ולהאחרונההכנתי חלות וב"ה יצא מצוין
רק שהחלות עצמן קצת התפרקו, ז"א הבצק כן יצא יציב יחסית
אבל כשמרימים את הלחם הוא קצת מתפרק כיוון שהוא מאוד רך ואוורירי...
מנסה לחשוב למה זה קרה... אולי זה בגלל ששמתי הרבה שמן?
ואיך להבא בע"ה אפשר לייצב יותר את הבצק, אשמח לעצות וכולי.
תודה רבה