שרשור חדש
עוגיות טחינהלהתחיל מהתחלה
מחפשת מתכון לעוגיות טחינה עם כמה שפחות סוכר.
אפשר גם ממש לא מתוקות, הרעיון הוא שיהיה מה לתת לבת שלי בבוקר..
תודה
בת כמה היא? כי הבת שלי בת שנה ושלוש לא מסתדרת איתןיעל מהדרום
לק"י

המרקם שלהן קצת חונק (בעיקר אם יש בהן הרבה טחינה).
יש לך אולי רעיון אחר?להתחיל מהתחלה
שנה וחודשיים...
מחפשת קרקר/ עוגיה שיהיה כמה שיותר בריא
קמח מלא/ כוסמין. במקום סוכר, מעט סילאן וכו'
אין לי מושג...יעל מהדרום
מחפשת דווקא עוגיה מתוקה או גם קרקר מלוח יתאים?סמטאות
ואפשר עוגיות קינמון, לא זוכרת כרגע מה כמות הסוכר בהם.
גם קרקר מלוחלהתחיל מהתחלה
כל עוד הוא נגיס לילדה קטנה ולא מאוד קשה.
גם עוגיות קינמון אם הן לא מתוקות ואפשר מקמח מלא
אני מכינה הכל מקמח מלא/שיפון/כוסמיןסמטאות
בלנ אכתוב מחר את המתכון.
אני לא יודעת אם הייתי מביאה את הקרקר לילדה ככ קטנה,אבל אני לא אמא,ככה שאין לי באמת מושג
3 כוסות קמח מלא
2 כוסות קוואקר גס
2/3 כוס שמן קנולה
כפית מלח
כפית א. אפיה
כוס שומשום (או כוס עם איזה זרעונים שאת אוהבת)
1/2+ כוס מים
לרדד דק,
200° עז להזהבה
מה המרקם שלו?להתחיל מהתחלה
ותודה!
קרקר,הוא לא רך וככל שהוא דק יותר הוא פריך יותרסמטאות
פעם מישהי העלתה פה מתכון לביסקוויטים מקמח מלא..הנורמלית האחרונה
חיפשתי ולא מצאתילהתחיל מהתחלה
אם את מוצאת, אשמח
נראה לי שזה היה המתכון הזהמדי פעם פהאחרונה

הוא שמור לי מאיפשהו, כנראה מהפורום.

עוד לא ניסיתי אותו מאז..

 

עוגיות שיפון וקינמון

אולי להכין מבצק חלותיראת גאולה
כמו לחמניות ביס קטנטנות, את יכולה לשים מינימום סילאן או אפילו בלי בכלל...
אפשר בלי בכלל..יעל מהדרום
זה היא כבר אוכלת בארוחת בוקרלהתחיל מהתחלה
אצל המטפלת
מתכונים לפשטידות טעימות עם מצרכים בסיסיים?בנגקוק


פשטידת תפו"א/ ירקותיעל מהדרום
מתכון?בנגקוק
מתכוניםבוז
כל ירק, מגורד ברמה כלשהי או שילוב של ירקות.
כמות של חצי קערה.
אם הירק מגיר נוזלים, לסחוט אותו טוב לפני.

להוסיף 3 ביצים.

להוסיף קמח עד שזה לא נוזלי מידי אלא עיסתי מעט.

להוסיף מלח, פלפל. אפשר להוסיף שום או בצל מטוגן, עשבי תיבול וכו'.

לאפות עד שזה אפוי.
כמה קמח? אפשר קמח מלא?ארלט


אני תמיד שמה לפי העין...בוז
אם זה מידי נוזלי אני שמה יותר. יכול להיות 3 כפות, יכול להיות חצי כוס...
לא ניסיתי עם קמח מלא, אבל למה שלא יעבוד?

אפשר גם בלי קמח בכלל.
פשטידת תירססדר נשיםאחרונה
תירס, פירורי לחם וביצים, לערבב ולתנור, אני אוהבת לאכול את זה עם קטשופ

פשטידת טונה: טונה, רסק, פירורי לחם, ביצים
כותש שוםלהתחיל מהתחלה
שאלה קצת מצחיקה,
צריכה המלצה לכותש שום עמיד ומוצלח.
כולם נשברים לנו, גם אחד בחמישים שקל מפוקס הום וגם מהמקס סטוק...
רוצים משהו עמיד
באופן כלליאו"ר
יש לנו קולפן של oxo כבר עשר שנים מצוין!!!! קנינו והתנסינו בעוד סוגים ואין עליו. אז אמרתי לעצמי שאם אצטרך עוד משהו אחפש מאותה חברה... לא יודעת אם יש להם כותש שום.
כותש שום מאלומיניוםאבןישראל
אצלנו כבר כמה שנים טובות
מעולה
לא מפלסטיק.
כותש שכולו ממתכתטארקו
ללא פלסטיק בכלל.

יש לנו של קוצ'ינה, חברה פשוטה ומשמש אותנו נאמנה. באמת האלה מפלסטיק מעפנים.
של איקאה מעולה ומתנקה בקלות. כולו אלומיניום כמובן.ירושלמית טרייה


יש לנו של איקאה. הוא אחלה בינתיים (:נפשי חמדה
הם היו מאלומיניום לגמרי😥להתחיל מהתחלהאחרונה
אחפש את החברות שאמרתן
למרות שאיקאה הכי זמין לי
איך מכינים בקלות מלפפונים או ירקות בחומץ?חילזון 123


תודה. זה מתאים גם למלפפונים?חילזון 123
בוודאי*אשתו של בעלי*אחרונה
מחפשת מתכון לפשטידה עם גבינה לבנהלהתחיל מהתחלה
בלי יותר מידי מצרכים מסובכים,
פשוט רוצה לגמור אותה, עושה סדר במקרר
אפשר להכין פשטידת בצל/ פטריות ולהוסיף את הגבינהיעל מהדרום
בסוף אילתרתי משהו שיצא ממש מגניבלהתחיל מהתחלה

קישואים, בצל מטוגן וזיתים.

עירבבתי עם גבינה קמח וביצים.

יצא מעולה

יש מה לעשות עם יוגורט פג תוקף?להתחיל מהתחלה
לפני שלושה ימים, כמה וכמה גביעים...
יש מה לעשות או לזרוק?
בלינצ'ס/פנקייק (אם זה לא לגמרי מקולקל)חילזון 123
להוסיף לעוגה בחושה
לטעום!נשימה ארוכה
יוגורט יכול להחזיק מעולה הרבה אחרי התאריך
תודה, אפיתי בלי לטעוםלהתחיל מהתחלהאחרונה
מניחה שהוא בסדר
מכינה משלוחי מנות- פלאפל. ייעוץורד מותק
האם לאפות את הפיתות או לטגן במחבת?
טיגון במחבת ממש יוצא כמו במאפייה. אפייה לדעתי פחות. ואולי גם פחות ייפתח בשביל המילוי..
מה מצטלמים? אשמח לתשובותיכם
מה ממליצים ** התיקון שגיאות אוטומטי על הפניםורד מותק
במחבת, אבל זה לא טיגון.ט'
לא מוסיפים שמן ובעצם לא מוסיפים כלום.
רק "מורחים" את הבצק (אם הוא נוזלי) או מניחים בצק מרודד לפיתה על המחבת החמה.
קל ומהיר וטעיםםם.

תלוי כמה את מכינה...יראת גאולה
במחבת זה המון זמן, בתנור את מכניסה נאגלות.
אולי 50-60.. כמה זמן ייקח במחבת?ורד מותק
לא יודעתיראת גאולה
בתנור זה "שגר ושכח",
במחבת זה הרבה זמן התעסקות, את חייבת לעמוד במטבח המון זמן.
נכון. כבר רואה איך אני קמה ב5 ביום חמישי כדי להספיק..ורד מותק
למה לא לקנות פיתות?אמת ואמונה
אני הכנתי פעם בתנור,~moriya~
ויצא ממש כמו במאפייה. עם כיס, ומראה מעולה.
(כדאי גם לשקול את הכדורים כדי שיצאו פיתות אחידות בגודלן).
אפשר מתכון?נשמע טוב..טארקו
לא זוכרת מאיפה לקחתי. יכול להיות שמהפורום..~moriya~
תנסי לחפש. מתכון פשוט לבצק שמרים יעבוד מעולה.
הערה קטנהזכיתי
במשלוח מנות צריך לפחות 2 ברכות, ואם שולחים מנת פלאפל לא בטוח ( נזהרת מלומר בטוח שלא, כי אולי יש על זה איזה דיון, מה שלא נראה לי) שיוצאים ידי חובה.
וגם אם מוסיפים לזה בקבוק שתיה או משהו אחר לא בטוח שיוצאים ידי חובה כי זה לא מצריך ברכה נפרדת בגלל הנטילת ידיים.
אני יודעת שני מאכלים לאו דווקא שתי ברכותנשימה ארוכה

שתי ברכות זה הידור 

 

זה לא הגיוני לומר שאא לתת לחם כי זה פוטר הכל

 

הרעיון הראשון של משלוח מנות זה לשלוח אוכל של ממש לסעודה והבסיס של סעודה זה לחם!

זה לא נכון.טארקו
צריך לתת 2 מאכלים.
אם הפיתות בנפרד מהפלאפל- זה 2 מאכלים.
אם מוסיפים גם בקבוק שתיה- בכלל..
צריכים 2 מאכלים, לא שתי ברכות.+mp8
איך יצא בסוף?חילזון 123
יצא מהמם. הכנתי 4 קופסאות שבתוך כל אחת היה משהו:ורד מותק
קופסא אחת, כדורי פלאפל
קופסא שנייה ציפס
קופסא שלישית חומוס
קופסא רביעית מלפפונים חמוצים

הנחתי את הקופסאות אחת על השנייה.
אפיתי מוקדם בבוקר פיתות בתנור, ושמתי בשקית צלופן מספר פיתות, קשרתי עם סרט. שמתי את הפיתות ליד הקופסאות. ובין השקית עם הפיתות הנחתי מימין ןמשמאל טרופיות לילדים. יצא ממש מושקע ומהמם!
ואיי נשמע שווה!!טארקו
אפשר להיות חברים שלכם?
אפשר את המתכון לפיתות?פרח כתוםאחרונה
יצאו עם חור באמצע?
לקראת פורים- המאכלים הכי הזויים 😋הפואנטה
בעקבות הצלחת השרשור בפורום האחר..

הפשטידה ההונגרית הזאת ממש טעימה!לפניו ברננה!

מבחינת בעלי זה פינוק מיוחד...

שמעתי על המתכון ממישהי פעם, ניסיתי, והוא התלהב

יש לי בבית בקבוק רויון שתיכף פג תוקף. מה אפשר לעשות איתו?פרח חדש
לשים בעוגות בחושותקראנץ שוקולד


להוסיף לבלילת בלינצ'ס , לשתות סתם כך עם איזה נישנוש בצדגאולת#עולם
אצלנו זה עם קוסקוס חלבי הולך....או"ר
בצק תפיחה מהירהשוקולדד ציפסאחרונה

אין בכלל בעיה שזה אחרי התאריך.

זה טיפה יותר חמוץ

ואז לתפיחה מהירה זה מעולה

כי תופח יותר טוב!!!

ברקוקש זה המאכל של פורים 😋קראנץ שוקולד




מה זה?..ט'
פתיתים בחלב?
מבוסס על סולתקראנץ שוקולד
זה לא פתיתים הקנויים זה אמנם דומה במראה אבל יותר טעים,מכינים בעיקר בפורים..
אוכלים על חלב,רוויון, שמנת..
אצלנו מבשלים עם חלב וחמאה ואוכלים עם לבן1289
יאמייי😋😋אמא לנסיך קטן
פתיתים עם חלב וסוכרג'נדס
זה חא ממש פתיתים..אמא לנסיך קטן
זה יותר דומה לקוסקוס עבה.
זה לא פתיתים שקונים, זה גם שונה בטעם וגם בחומריםקראנץ שוקולד
זה עשוי מסולת..
סבבהג'נדס

זה ממש דומה לפתיתים בטעם ובהכל.... מכירה מאז שתינוקת

דווקא הבורקוקש גדול ועבה ונימוח מאוד. פתיתים לא1289
כנראהג'נדסאחרונה

שכשזה בתוך החלב כמו נזיד כזה זה משתנה.

מעניין. מה הקשר לפורים?משיח נאו בפומ!
האמת שלא ממש יודע, צריך לבדוק את זהקראנץ שוקולד
אבל אני יודע שאצל המרוקאים נוהגים לאכול את זה בעיקר בפורים.
יפההה שומר על מסורתהפואנטה
המלצה למי שאין זמן לבשל:קראנץ שוקולד

מרתיחים הרבה מים חמים בסיר,מחלקים לקופסאות ומקפיאים.
ברגע שאתם צריכים לבשל משהו,יש לכם מים חמים בהקפאה.
שמחתי לעזור

תודה!!!!!!!!!!ט'


הצלת את חיי.הנורמלית האחרונה
זה טיפ ישןבוז
למי בימינו יש זמן להרתיח מים בסיר??יראת גאולה
מרתיחים בקומקום החשמלי!
גם זה old fashion... יש מתקן מים חשמלי על השיש, לחמים וקריםקרן-הפוך
קראתי את התגובות וזה גרם לי לחשוב שיש פהbinbin
טיפ אמיתי ומועיל
וואלה!אמא לנסיך קטן
לא חשבתי על זה בחיים. באמת רעיון!
חחחחחח גדולללללל אהבתי!!בעוז וענווה!


יפעה1986אחרונה
בורגולפ"נ
איך מכינים?
ומה אפשר להוסיף לזה?
אשמח לקבל רעיונות, ואם יהיו מפורטים כדי להקל על טבחית שחדשה במטבח זה יהיה מבורך
הדבר הכי בסיסיהנורמלית האחרונה
הוא לחמם שמן בסיר ולדאוג שכל הגרגרים היו עטופים בשמן לפני ששופכים מים.
אני אף פעם לא זוכרת אם הכמויות הן כוס וחצי או 2 לכוס... בטח תכף יבואו מומחים.
שמן, בורגול, תבלינים, מים רותחים, סיר סגור ובערך 20 דקות בישול - עד לריכוך וספיגה של כל המים.
בורגול הוא מאכל די יבש בעיקרון, אז מומלץ להגיש עם משהו שמכיל רוטב טוב. במידה ומחליטים לבשל עם יותר מוצלח גדי שלא יהיה יבש - לקחת בחשבון שיצא דביק יותר...

רעיונות:
לקצוץ בצל וגזר (אפשר גם שום), לטגן, להוסיף בורגול, מלח פלפל ומים.
לטגן בצל, להוסיף רסק עגבניות, מעט כמון, פפריקה, מלח, פלפל, בורגול ומים.
אפשר להחליף חלק מהבורגול באטריות, הן הופכות את התבשיל לפחות יבש.
בצל מטוגן ותבלינים שונים - אני מכירה מישהי שמבשלת עם תבלין לשווארמה ויוצא ממש טעים.

אם את מגישה עם מאכל שהרוטב שלו עשיר, כמו דג, אין ממש צורך לטבח את הבורגול. אני בכל מקרה תמיד מבשלת אותו עם בצל מטוגן כדי שיהיה עסיסי.
ה יברך אותך! תודה רבה!פ"נ
וזה לא מתאים עם עדשים נכון?
לא באלי דג, מה עוד אפשר?
למה לא? אם את מכינה תבשיל עדשים ברוטב זה יכול ללכת טוב.הנורמלית האחרונה
*במידה.. עם יותר מיםהנורמלית האחרונה
בורגול לא מבשלים בכלל*אשתו של בעלי*
בורגול משרים במים חמים וזהו! ככה הוא "מתבשל"...
ואז מוסיפים לו תוספות שרוצים.
הוא יוצא ככה קצת יותר קשה (לטעמי, אני מעדיפה מבושל)יעל מהדרום
אני גם חושבת כך.הנורמלית האחרונה
גם בורגול עבה?חילזון 123
לויודעת*אשתו של בעלי*
אני מכינה את הדק
אני מכינה בשתי דרכיםיראת גאולה
1. כמו אורז, בערך כמו ש @הנורמלית האחרונה כתבה. ביחס של כוס ורבע מים רותחים על כוס בורגול. אני מבשלת כ10 דקות, עד שהמים נגמרים.
אפשר לבשל לבד, ולהוסיף תבשיל עם רוטב. עדשים ברוטב הולך נהדר.
אפשר לטגן בצל לפני, או בצל וגזר מגורד, טעים.

2. בהשריה, כמו ש@*אשתו של בעלי* כתבה. מניחה בכלי או בסיר כוס בורגול, מוסיפה כוס ורבע מים רותחים, קצת פחות מכפית מלח. ומשאירים מכוסה עד שכל המים נספגים.
בשיטה הזו הגרגירים יוצאים מעט יותר "גרגיריים". מאוד מתאים לסלט, בסגנון טאבולה (אני מכינה עם זיתים ובצל / בצל מטוגן / סלרי וחמוציות / פירות יבשים. אפשר גם עם הרבה ירק עלי).
ירקות מאודים - שאלה דחופה..רותי7
נגמר לי השמן זית.. שייך להשתמש בשמן רגיל?
אין בעיה להשתמש בשמן קנולה במקום שמן זית.קרן-הפוך
ניסית? ואותה כמות של שמן?רותי7
זה מלחיץ אותי, כי הכנתי כמות ממש גדולה וזה לא בשבילנו, אלא לסעודה עם הרבה אנשים..
כו, מניסיון.קרן-הפוך
עד לפני כשנה בקושי השתמשתי בשמן זית לבישולים. אלא רק לסלטים.

המודעות לשמן זית כשמן לבישולים נכנסה אצלי אחרי שלמדתי להכיר את הזנים השונים של שמן זית, בעקבות בעלי שנהיה חובב שמן זית.
יש עדינים וללא טעם דומיננטי של זיתים שמתאימים לבישול (קורנייקי), יש ביניים (כמו ברנע, פישולין) ועד זנים דומיננטיים (כמו קורטינה).
תודה רבה!!רותי7
בטח. אני משתמשת קבוע בשמן קנולהיראת גאולה
אפשר מתכון בבקשה?אורנית
בכיף..רותי7
(משערת לעצמי שאחרי שאכתוב תרשמי שחשבת שזה משהו יותר שווה, אבל כותבת כי ביקשת)
חותכת מקלות של גזר וקישוא, חותכת שיני שום,
שופכת שמן זית ושמה קצת מלח ומערבבת (צריך לשים לב שכל הירקות משומנים)
ולתנור על 175 מעלות..
מערבבת מדי פעם עד שזה רך..
אני אוהבת לנשנש את זה😛
נשמע טוב. רק שזה לא ירקות מאודים... זה ירקות אפויים...חילזון 123
מאודים זה לא על הגז? פ"נ
זה כן.בעוז וענווה!אחרונה


תעשו לי סדר-טורבו בתנוראם לשתיים
למה זה בדיוק מיועד?
אצלי בתנור (קינג, בתא התחתון) אני פשוט מתייחסת לזה כיותר חם.
לא ראיתי שזה עוזר לשתי תבניות במקביל.
לאיזה בצקים זה טוב ואיזה לא?
טורבו מפעיל רק גוף החימום האחורי ואת המאווררט'

בלי גוף חימום עליון/תחתון. הרעיון של המאוורר שהוא מפזר את החום באופן שווה בכל חלל התנור.

 

בעיקרון אפשר לאפות בטורבו הכל אבל האוכל/מאפים יצאו יבשים לכן בטורבו מתאים לאפות פחזניות, נשיקות, עוגיות קשות) וגם לאפיה של כמה תבניות בו זמנית.


 

רוב תודות! סופסוף הבנתי משהו.הנורמלית האחרונה
לי יש קינג עם טורבו בתא התחתוןיראת גאולה
ואני בהחלט משתמשת בו עבור 2 תבניות במקביל. מקסימום ב10 דקות האחרונות מחליפים ביניהן.

זה מתאים למאכלים שרוצים שיצאו "מטוגנים". אני משתמשת לתפוחי אדמה בעיקר, אבל גם לקציצות, חצילים, אנטיפסטי.
תודה לכולםאם לשתיים
אנחנו משתמשים בו לכל אפיה (חלות, עוגות, עוגיות)ארץ השוקולד
הכנת עוף ובשר לפעמים.
גם אני. בלי טורבו זה נראה לי שהדברים לא נאפים שעות...חילזון 123אחרונה
מיקסר לא עובדמצפה להריון
יש לי מיקסר חדש , חצי שנה בשימוש
שימוש אחרון לפני חודש בערך
הבוקר הכנסתי אותו לשקע והוא פשוט לא נדלק!! ממש באסה
מה יכולה להיות הסיבה שהוא שבק חיים?
הלך המנועקראנץ שוקולד
הכי הגיוני- מגעים רופפים. תיקון פשוט ביותררבה אמונתך!אחרונה
דחוף בבקשה- מחפשת מתכון מנוסה ומוצלח לעוגת תפוזים אוורירית!!אחרי לידהה
עם הקצפה של ביצים

ישמח מאוד!!
תודה! הכנות מהנות ופורים שמחח
יש לי אחד מעולה!אורנית
מקציפים 4 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר (אני שמה קצת פחות) עד שהנפח ממש גדל.
מוסיפים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
אבקת אפיה
סוכר וניל
כוס וחצי קמח



תודה לא הספקתי לפורים, ינוסה בהזדמנות קרובהאחרי לידהה
מתכון של קרין גורן, מעולה ממש!!!חדשה1

מה זה הדבר השווה הזה? הנורמלית האחרונה
וואו! שלחי מתכון וספרי על התבנית, דחוף.
אני משתמשת בסיר גבוה 10 ס"מ לעוגות גבוהות...חדשה1אחרונה
קניתי מנעמן, מעולה!!!!! אפשר להשתמש ברינג או בכל סיר בקוטק 26 גובה 10 ס"מ שיכול להיכנס לתנור...

עוגת תפוזים אוורירית
זה הקישור למתכון.
איך המשלוח מנות??מצפה להריון
חושבת להכין בייגלה עם שומשום וקופסא של גבינה לבנה זעתר ושמ"ז
ואוזני המן ביתיים
זה מספיק מכובד? כמה בייגלה וכמה אוזני המן לשיםבכל משלוח?
מכינה בעיקר למשפחות עם ילדים
ממש מכובד!רותי7אחרונה
בייגלה כמו לחמניה, כן?
תלוי בגודל..
אם זה קטן יחסית הייתי שמה 3/4
ואוזני המן 2
זה בגרסה המצומצמת..אבל זה נראה לי מספיק..
יש למישהו רעיון איך להציל את הדג הטחון שלי?בארץ אהבתי
הפשרתי אותו בשקית בתוך קערת מים, וכנראה היה בה חור כי עכשיו היא מלאה במים עם דג מפורר...
יש למישהו רעיון איך להציל את הדג? (תכננתי להכין איתו גפילטע פיש)
לסחוט עם הידיים...יראת גאולה
אולי מסננת עם חורים דקים תעזור? או להניח בד (חיתול / מגבת) מעל מסננת ולסנן דרכה?
לסחוט עם היד ממש אי אפשר, זה לגמרי פירורים צפים במיםבארץ אהבתי
אולי אנסה באמת לסנן....
תודה על הרעיון, הצלת אותי! בארץ אהבתיאחרונה
עוף שהכנתי היום לשבת, לשמור במקרר או במקפיא?אורנית
תודה!
לדעתי במקפיא.מוריה
תודה לשתיכן! אכניס למקפיא..אורניתאחרונה


מחפשת מתכון או שם של עוגה טעימה נוראגפן36

לא אכפת לי כמה עולה וכמה השקעה,

 

אבל חשוב שתהיה יפה, וטעימה כל כולה

נגיד קישוטים מגעילים זה לא שייך, אפילו שיפה

ועוגת גבינה רגילה לא רלוונטי אפילו שטעים

 

תודה

סברינה? פחזניות?מוטיבציה
הולכת לבדוק מה זה סברינהגפן36

פחזניות אכן היו ברשימת האפשרויות, תודה!

פאי שוקולד פיסטוק.משוטט
זה מעולה ממש.
אפשר גם עוגת מספרים. (שכבות של בצק פריך עם מוס שוקולד/וניל בינהם וקישוט של פירות או שוקולדים מלמעלה)
אולי אלך על המספרים באמת.. עם כמה שכבות פריך כדאי?גפן36


אני עשיתי עם 3משוטט
ויצא ממש סבבה.
תודה על הרעיון!גפן36

זה באמת משתלב, פריך וקצפת, או שזה רק יפה?

זה מאד תלוי בקרם.משוטט
אם משקיעים בקרם שהוא לא סתם קצפת זה יוצא מעולה. (אני שילבתי בין קרם שוקולד לקרם וניל ושוקולד לבן)

כדאי לתת זה לילה במקרר לפני הגשה שהבצק יספוג קצת. גם לטעם וגם לחיתוך יפה
אני הכנתי והקרם יצא נורא:-/~moriya~
צריך באמת מתכון שווה לקרם. למרות שאני תוהה לעצמי אם יש סיכוי לקצפת להשתלב טוב עם פריך, אבל זה עניין של טעם.
יש לי מעולה..מקום בעולםאחרונה
קרם מסקרפונה, שמנת, תמצית וניל וקצת חלב..
שווצריה הקטנה. מוצארט. אם את בכיוון של עוגות מוסרבה אמונתך!
ממליצה להסתכל בבלוגים עוגיו.נט ופיית העוגיות
יש לעוגיונט המון..מקום בעולם
איזה סגנון?
מוסים? שוקולד? פבלובה?
טריקולד?יראת גאולה
עוגת ריבת חלב של קרין גורן1465
טעימה מאד!
בלוג עם עוגות מטורפותנשימה ארוכה

בייקרי 365 - מהנדס תוכנה ביום, קונדיטור בלילה

 

תסתכלי בעיקר בעוגות ראווה אבל לא רק

וואו!!! תודה רבה!גפן36

איזה שרשור זהב זה

נראה לי אשמור לי אותו לנצח

 

והבלוג של 365 מטורף! תודה @נשימה ארוכה

קטיפה אדומה, היער השחור, אופרה.קראנץ שוקולד


מה אפשר לעשות עם בצק פריך מלוח?ח ת ו נ ה

יש לי בצק פריך מלוח מוכן במקפיא ואני רוצה לעשות איתו משהו לפני פסח.

יש רעיונות?

תודה רבה!

בורקטיסמצפה להריון
קישים למינהם..משוטט
אוזני המן מלוחיםהנורמלית האחרונה
שימי תחתית בצק בתבנית פאי או תבנית עגולה אחרת*אשתו של בעלי*
שימי מילוי מלוח שתבחרי(בטטה,בצל,פטריות,גבינות וחצילים...) ולתנור...
תודה. אשמח לעוד רעיונותח ת ו נ האחרונה