יעני עם שמן..
תודה
יעני עם שמן..
תודה
אורי$
מכירות את הסלטים האלה עם הפטרוזיליה+כוסברה+שמיר+אגוזים +הכל בערך?
אני צריכה מתכון מומלץ לאחד כזה..
ואיזה מתכון טוב יש לכן לסלט עם חסה?
תודה תודה!
שוקולד פרה.
הפואנטהמה לשים במקום מיונז?
- לקלות בתנור חצאי פלפלים, לקלף, לחתוך לרצועות, לתבל בשום, מלח ומעט שמן.
- לאפות רצועות פלפלים אדום/צהוב ובצל עם מעט שמן ומלח עד שמוכן.
- קוביות חציל עם פלפל ירוק/אדום, שום חי (חתוך הכי קטן שאפשר, פיצי ממש) ומלפפון חמוץ.
- סלט חי
יש עוד כמה מתכונים שפחות לטעמי, חריפים וכאלה.

לפי האינטרנט זה נראה די קל, רק יוגורט וחלב מרוכז ולהקפיא.
אם מישהו ניסה להכין אשמח לדעת איך זה יצא ובאיזה מרקם זה יוצא אחרי ההקפאה?
אני רוצה שזה יהיה מרקם מעט נוזלי כמו בחנויות שמוכרות גלידת יוגורט ומוסיפים לה תוספות.
(אנונימית שואלת
)
ולערבב כל עשרים דקות...


הריון ראשוןןאני מקציפה 2 שמנת מוסיפה ריבת חלב מקופסת שימורים ממשיכה להקציף ואז אפשר להוסיף מה שרוצים כמו תמצית וניל או שוקולד ועוד..
הכנתי את המתכון הזה פעמים רבות, תמיד היה תגובות טובות!
חברות/דגם ספציפי.
תנור משולב, תא אחד.
בשנה שעברה הכנתי עוגיות אלפחורס פעם ראשונה. הן יצאו נהדר חוץ ממשהו אחד-הריבה היתה נוזלית והמראה לא היה מספיק אסתטי. יש למשהי המלצה לריבת חלב איכותית? תודה
בתור חובב של ריבות חלב , הכי טוב זה בחנויות של רוסים או בטיב טעם. יש מבחר של חלב מרוכז איכותי מרוסיה או מאוקראינה.
יש אפילו שמנת מרוכזת, ואפילו יש עם תוספת של קקאו או קפה. והרכיבים הם רק חלב וסוכר, בלי שומנים צמחיים או חומרים משמרים.
ובטח לא בחנות טריפה. מחפשת כשרות מהודרת. תודה
כדורי האנרגיה של עוגיו.נט טעימים ומומלצים.
יש לכם רעיונות ו/או מתכונים להכנת קינוח כלשהו לסעודת פורים?
מהיר וקל להכנה. כמות של 70-80 איש.
אולי משהו נחמד בכוסות עם קצפת...
המתכון מיועד לשישי בערב ולכן טונה צרובה פחות מתאים...
אשמח לכמה שיותר רעיונות
תודה
6-8 מנות
חותכים לרצועות 4-5 גמבות אדומות,
3-4 פלפלים חריפים (אם רוצים),
וכמה שיני שום.
מטגנים כמה דקות בקצת שמן בסיר רחב ונמוך.
מערבבים מידי פעם שלא ישרף.
שוטפים את הדג כמה פעמים (משרים כמה דקות בלימון ומלח כדי שיצא הריח)
ושמים את החתיכות מעל הגמבות והפלפלים בסיר.
מכינים בכוס רוטב- רבע כוס שמן, פפריקה ומלח. מערבבים ושופכים מעל הדג.
אחכ שמים בכוס עוד איזה חצי כוס מים ושופכים בצדדים.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה בערך רבע שעה.
בינתיים קוצצים כוסברה ופטרוזיליה (בערך חבילה מכל אחד)
ואחרי רבע שעה מוסיפים אותם למעלה.
מבשלים עוד כמה דקות.
זהו

.
סמטאותאחרונהתודה על הרעיונות, עזר גם לי 
תפוז בתנור! מעניין ממש
.

סמטאות
סמטאותאחרונה