אפשר פלאפל - להכין את העיסה מראש ולהקפיא
כדאי להשתמש בטווח של עד שבוע ואפילו פחות.
או להשרות את החומוסים ואותם להקפיא אבל אז יש את שאר העבודה של להכין עיסה וכו'
קינואה - עם ירקות
להשרות את הקינואה לפני
לטגן/לאדות את הירקות - להוסיף קינואה ומים ולבשל בערך 15 דקות.
זה עובר טוב הקפאה.
וזה חלבון
אפשר להוסיף עדשים אדומות טחונות או לא טחונות - להכל.
פתיתים, אורז, רוטב של פסטה.
בורגול- לא חלבון אבל ממלא ובריא.
מוקפצי ירקות שונים
תבשילי עדשים שונים.
"הבעיה" עם דברים שהם פרווה שזה בעיקר ירקות וקטניות וזה יותר עבודה מלזרוק עוף לתנור /לסיר
צריך לעבוד עם קצת קיצורי דרך

להכין מראש דברים בכמות גדולה ולהקפיא.
אפשר להשרות את הקטניות מראש ולהקפיא מחולק למנות (נגיד 2 כוסות או כוס אחת, תלוי בכמויות שאת מכינה לרגיל)
לקנות ירקות קפואים .
להקפיא רטבים - רוטב של פסטה, פסטו, מה שאוהבים
להקפיא בצל מטוגן- חוסך המון בבישול (אפשר בתבנית של קוביות קרח או משהו כזה)
להקצות ימים שאת מכינה את כל הדברים בכמות גדולה ומקפיאה ובשאר הימים זה רק חצי עבודה.