
אשמח לרעיונות לדברים קנויים שעדיין ייראו יפים ומושקעים (בינתיים חשבנו לשים סיידר או משקה אלכוהולי עדין ומוגז אחר..)
חדשה.
חדשה.זה תלוי בעיצוב..
אולי לקנות כמה סוגי עוגיות וליקר או יין
ואז שמים לבן קטן, שקית עם קצת גרנולה קנויה וקצת טופי.
יוצא נחמד, טעים, יוצא ידי חובה, זול, וכיף לקבל. ובריא (חוץ מהטופי).
הכנתי למטפלות- שקית יפה עם לבבות גומי וכתבתי: "הלב אומר תודה..."
וגם שקית עם "נשיקות"- עוגיות סוכר... וכתבתי אלף נשיקות...
אני מכינה אותן?,
רוצה שהן יהיו קטנות. קניתי צנצנות ריבה פיציות, ורוצה להניח אותן בתוך הלחמניות.
מה לשים באמצע הלחמניה בזמן האפיה כדי שהצורה תישמר?
תודה
זכיתי
עדינות
עדינותאחרונה
4 שמנת חמוצה 15%
כפית גדושה מלח גס
תוספות לבחירה - זיתים/שום שמיר
שמים בחיתול בד ומניחים במסננת על קערה
נותנים לזה לטפטף לילה
מעולה
כי אם כן - אז כל ההשקעה שלי, והוויתור על הכנת מאפינס מלוחים למשלוחי המנות, יהיו לשווא...

אשמח לתשובה מהירה!
תודה!
עוגת שוקולד עסיסית שתתפח לי גבוה?
מכינה מקמח מלא.
לחמם תנור ל180 מעלות
קערת נוזלים:
2 ביצים
1 כוס סוכר (אני מפחיתה ל2/3 בערך)
3/4 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
קערת יבשים:
3/4 כוס קמח
1 שקית א.אפיה
3/4 כוס קקאו
הכנה:
לערבב חומרים בקערת נוזלים.
לערבב חומרים יבשים בקערה נפרדת.
להוסיף חצי מהחומרים היבשים לנוזלים.
להוסיך מעט (רבע או שליש כוס) מים רותחים.
להוסיף שאר יבשים.
לבדוק שהעיסה לא צמיגית מדי. אם יש צורך להוסיף עוד קצת מים רותחים.
לתנור
אני בד"כ מכפילה ומכינה בתבנית הגדולה. המתכון המקורי הוא לכמה קאפקייקס בודדים (משהו כמו 8)
לא יותר מיום יומיים ובטח שלא להקפיא
רוב האנשים שיקבלו את זה לא ידעו איך לטפל בזה אח"כ (להפשיר לילה במקרר ולחמם על הפלטה)
אני בעד להכין טרי ולשמור במקרר יום יומיים שלושה..
ש.א הלוי
אצל ההורים שלי רק שוטפים אותן הייטב. 
לטגן מכוסה רצועות פלפל אדום ובצל. אפשר להוסיף כוסברה. אם צריך- להוסיף מים. כשרך- להוסיף רסק עגבניות ולטבל במלח ופלפל. בסוף- לערבב פנימה ביצה (לא מעל. בפנים. לערבב)
אני כרגע בחופשת מחלה, צריכה לנוח הרבה, ולא יכולה להכין דברים. אני רוצה להביא משלוחי מנות עם דברים קנויים וטעימים, שלא כוללים רק ממתקים. (אפשר להוסיף ממתקים, אבל שהם לא יהוו את העיקר)
אשמח לרעיונות.
תודה!
קרקרים/מקלות גריסיני וסלטים
לקט ירקות, תערובת פיצוחים וכלי קטן עם רוטב - את יכולה לקנות רוטב מוכן ולחלק לכלים קטנים
דגני בוקר וחלב

יהדות=דרך חייםעדיפות למשו עם מרקם נימוח כזה
יהדות=דרך חייםאחרונה
שנגמרים המים אלא להשאיר. קחי בחשבון שנספגים עוד מים אחרי זה..

http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/7324
ניסיתי את המתכון הזה ויצאו פתיתים אחד אחד
בדוק ומומלץ!
בהתחלה קצת פחדתי לנסות כי הפתיתים מתבשלים
עם גז מכובה אבל יצא מעולה...ואחד אחד..
חשוב מאוד שהמים יהיו ממש רותחים ישר מהקומקום,
אני ליתר ביטחון הרתחתי עוד ממש קצת ואז כיביתי את הגז...

רסיס אמונה
אהבת ישראל!!שמה פתיתים בקערה, תבלינים ומערבבת ואז קצת שמן אבל שיגע בכל הפתיתים אחרי הערבוב.
ברמ העיקרון יותר בריא זה להרתיח מים, ולבשל.
מה שאני עשיתי לקחתי מים שהרתחתי מראש, שמתי שקצת יכסה והכנסתי למקרוגל (בלי מכסה.. אולי בישול גם כדאי בלי)
ערבבתי כל 2 דקות בערך. 6-8 דקות וזה מוכן.
נראלי תלוי הרבה בכמה מים שמים...
![]()
יעל מהדרוםקשור למשלוחי מנות, כמובן...
אני אוהבת לארוז את משלוחי המנות בלילה לפני, ובמקרר אין מקום לכולם... אז אם יש מאפינס שיכולים להחזיק בלי קירור אפילו במשך יומיים בלבד - גם טוב.
תודה!
)
אז אני משתוקקת להשתמש בהם 
אבל אולי בסוף אכין בהם מאפינס מתוקים, ובגזרת המלוחים נסתפק בקרקרים קנויים...
אין יאוש בעולם כלל!!abc
מתואמת
abcאם אארוז את זה קפוא וזה יפשיר עד הבוקר - זה לא יהיה טוב?
(טוב, די, פשוט אוותר וזהו
)
אולי אעשה ניסיונות לפני כן עם מאפינס לעצמנו...
abcויוצא ממש טעים גם אחרי הפשרה
מתואמתתודה רבה רבה!
עשית את המתכון הזה? מוצלח?
מתואמתראיתי באתר מתכונים ב10 דק' -
בצק עלים- שמים מעל ירקות מגורדים (גזר קישוא) ומפזרים גבינות מגורדות (צהובה ובולגרית.. או מה שבא)
חותכים לרצועות ומגלגלים כל רצועה ואז שמים בתבנית מאפינס ואופים בתנור.
זה נראה לי ממש חמוד . חשבתי לעשות את זה...נראה..
אבל הן בפנים קצת בצקיותקחי כתרמבחוץ הן נראות מוכנות ואפילו טיפה יותר מושחם אבל בפנים לא לגמרי
איך אפשר לאפות עוד בלי שהבחוץ ישרף?
איך עושים שהטעם של הרוטב יהיה בתוך העוף או הדג
הכנתי רוטב טיבול טוב אבל האוכל עצמו כאילו בנפרד מהרוטב.
אני מבשלת בסיר
אני משערת שאם היתי משרה אותו קודם היה יותר טוב
בכיוון?
איפה אפשר לקנות בזול בירושלים?
למה לא את הכפול? תהיתי לעצמי פעם אם זה יותר טוב..
באמת יש ב80? קניתי בעבר ועלה לי יותר ממאה (למרות שאת הראשון קניתי בהרבה יותר זול לפני המון שנים.. כבר לא קיים) בגלל זה שאלתי על זול..
ד"א,
יש הבדל בין סיר גריל ישראלי או תוצרת חוץ? (לפני מס' שנים זה היה יותר יקר...)
בחום ממש גבוה זה עושה את אותה פעילות..
אולי עשית עם אבן אפיה?
יעל מהדרום'הלוחשת לאוכל'.
יש לה כמה מתכונים לסוגים שונים של פיתות, כולם יצאו מעולה, כמו בתמונות=)
אימל'האו מוסיפים פרוסות גזר/תפו"א/קישוא לאורז או קופסת שימורים של אפונה/תירס.
קיבלנו סיר אורז לאחרונה וזה כזה תענוג!
ולאדות ירקות בזמן שהאורז מתבשל. פרוסות בעובי ס"מ של גזר בטטה וכד' עובד וגם דברים כמו ברוקולי וכרוב ניצנים.
הסיר שלנו הגיע עם סיר אידוי שמתחבר ישירות אבל אני מניחה שאין בעיה להשתמש בשושנה נפרדת.
למען שמואו חתיכות עוף עם פלפל חמוץ מתוק
אנחנו לפעמים מכינים צ'יפס/פתיתים כדי לגוון... (וכדי שהילדים יאכלו)
מחפשת רעיון למנה עיקרית לערב שבת..
יש בבית המוצרים הסטנדרטיים- כרעיים, חזה, בשר טחון, עוף טחון...
וקוגל ירושלמי או מרוקאי או ספרדי (אטריות חום כהה מתוק עם צימוקים)
ויש גם שוקי עוף בציפוי פריך
לקצוץ בצל דק ולטגן בסיר שטוח ורחב. להוסיף גזר עיגולים, כמה עלי דפנה, סלרי חתוך דק, פטריות. לתבל במעט מלח ופלפל שחור.
במקביל להרתיח בשר צלי כתף בסיר כשעה. לתת לו להתקרר, ואחרי הקירור לחתוך לפרוסות ולהניח בסיר
לפזר מעל כל נתח מעט מלח ופלפל שחור. מעט מים כל הזמן במשך כשעתיים וחצי.
