שרשור חדש
אני רוצה לשתף במתכון קל ומדהים לעוגיות מושחתותמחייכת =)
נראה יפה! רק שאני לא מחבבת קוקוס בכמויותיעל מהדרום
מממ. נראה טוב.לב אמיץ


זה יוצא כמו בתמונה של המתכון?מודדת כובעים

חייבת להכין!

הכפלתי כמויותמחייכת =)
תודה לכולן
כן! הכנתי שבת שעברה ויצא מושלם!תמיד שמחה!אחרונה
רעיונות קלים לארוחת ערבתתתת

חוץ מטוסט וחביתה!!!!!

הבת שלי לא תמיד אוהבת את מה שאני מבשלת 

ויוצא שהיא אוכלת הרבה פעמים טוסט או חביתה לארוחת הערב... חייבת לגוון...

(אוכלת מנה בצהרון לפחות...)

רעיונותג'ינג'ר
דייסה
שקשוקה
פסטה עם תוספות
מרקים
מאפינס מלוחים/פשטידה
זה מפריע לילדה? למה את חייבת לגוון?ש.א הלוי

ירקות חתוכים, אפשר לסדר אותם בצורה מגניבה (פרצוף, רכבת, ציור כלשהו וכו') מכל הצבעים והסוגים
מידי פעם אפשר להוסיף ירק חדש שהיא לא מכירה ולהתמיד בו.. אפשר שהיא תעזור לך לחתוך ולסדר


ביצה קשה
קציצות ירק/עדשים/טונה
פשטידות
פסטה/פתיתים
גרנולה ביתית עם יוגורט - אפשר להכין גרנולה בכמות גדולה שתספיק להרבה זמן.
לחם מטוגן
שקשוקה - אני עושה עם מה שנשאר מהמטבוחה וזה מקצר זמנים (אפשר גם להכין את השקשוקה בתוך גמבה בתוך התנור ואז זה אישי וחמוד)
לחם קלוי בתנור עם שמן זית וזעתר
תאמת זה לא כזה מפריע להתתתת

לפעמים אבל לא כל כך אוכלת את החביתה....

תודה על הרעיונות!!

 

אז תשדרגי לה למקושקשת ש.א הלוי
ואפשר להוסיף דברים לחביתה - ירקות, גבנ"צ, תפו"א, פטריות...

אפשר גם פנקייק/ קרפ (לניקי ב יש מתכון מעולה וקל לקרפ... הפסקנו לאכול פנקייק מאז...)
תודה!!!תתתת

קרפ זה רעיון.... בדיוק קנינו מחבת קרפ....

האמת שאנחנו עושים במחבת רגילה.. ויוצא נהדר..ש.א הלוי
אבל ברור שמחבת קרפ זה יותר שווה..
ממש לא חייב....תתתתאחרונה

תכלס זה לא כזה הבדל... סתם בעלי הפתיע...

בשר טחוןטרמפולינה

אשמח לרעיונות מה אפשר להכין מבשר טחון

חוץ מקציצות ובולונז

תודה חיוך גדול

רולדת בשר, פאי רועים, קציצות ברוטב לא שגרתי, קובה. תולעת השני
מה זה פאי רועים , נשמע מענייןטרמפולינה

מבולבל

פאי רועים:תולעת השני
בפשטות, תבנית אפיה בשרית עמוקה, שיכבה עבה של פירה תפוחי אדמה ושיכבה עבה של בשר טחון מבושל/מטוגן, אופים בתנור ואוכלים חם-חם.

אפשר לגוון עם פירה מבטטות, שיכבה דקה של ירקות/עדשים מבושלים (אני ממש אוהבת אפונה) בין 2 השכבות הבסיסיות, בצל מטוגן, תבלינים לא-שגרתיים ועוד.

אם יש לך אפשרות, הייתי ממליצה לגגל 'פאי רועים'.
הפוך, הפירה למעלהניל"ס


לדעתי גם למעלה וגם למטה חילזון 123


שכבה דקה למטה, באמצע בשר ועוד שכבה מכובדת למעלהניל"סאחרונה

ככה בעלי מכין

בכל אופן הפירה הוא השכבה העליונה, ולא כמו שצוין בתגובה מעליי...

קנלוני בשר, לזניה בשר, לחמעגון ,מפרוםתתתת


מוסיקה, בורקס בשר, לזניה בשריתחדשה ישנה
יש המון רעיונות ..שקיעת ערביים

בס"ד 

 

אפשר למלא דפי סיגר בבשר טחון 

 

ירקות  כמו -(פלפלים/כרוב/קישואים/תפ"וא/חצילים/בצל) ממולאים בבשר טחון ואורז / קינואה

 

לחמעג'ון שזה מן מאפה ועליו בשר טחון

 

מאפים ממולאים בבשר טחון ..

 

יש המון המון דברים טובים , השאלה כמה זמן וכוח את מוכנה להשקיע ליקוק

אוהבת בשר טחון הכל נשמע פה טוב...גלית


מתכון קל וטעים לחרימה?ואיזה דג צריך בשביל זהנעם-7
תראי כאןלב אמיץאחרונה

דג מושט- אמנון - בישול ומתכונים

 

בעיקרון פילה אמנון (מושט). אפשר עם פילה אדמונית, או פילה קרפיון,

ואפשר גם עם דג שלם או עם נסיכת הנילוס.

סקרהגאון 4

מנה חמה- קציצות ??

 

מה יותר טוב?

המלצות לתנור משולב דו תאי יש?ליליקה

הדרישות:

שלא יהיה לבן

שהמכסה של הכיריים לא יהיה שקוף 

שיהיה טיימר להפעלת שני התאים 

 

ושיעבוד טוב בצורה סבירה

יש מישהו המלצות? 

דיס המלצהלב אמיץ

אל תקני לה קאזה.

קנו לי במתנה ויש איתו מלא בעיות - המבנה של הכיריים - המרחק מהלהבות בעייתי, ועוד.

תודהליליקה

בכלל לא מכירה את החברה

אבל כיף שקנו לך במתנה תנור. מי נתן לך מתנה גדולה כזאת?

אמא שלילב אמיץ

נשיקה

 

מסכנה, כל כך הצטערה שבחרנו כזה לא מוצלח.

קינג.כוכבת
אחלה תנור!
אצלנו 6 שנים בשימוש אינטנסיבי ועובד מעולה!!!
גם לי יש קינג ומרוצה ממשיראת גאולה
גם כן 6 שנים... חחח

אבל שלי בצבע לבן ומכסה שקוף, אז לא המלצתי.
לך יש דגם אחר?
גם שלי לבן ומכסה שקוף...כוכבת
אבל ראיתי אצל שכנים בצבע כסוף
לא זוכרת מה צבע המכסה
נשמע פרסומתעיניים תכולות
חחחחכוכבת
לא אקבל אחוזים תאמיני לי
הוא מאוד יקר. אצלו יש את כל הקריטריונים שביקשתי?ליליקה

כי אם הוא עונה על הכל הכל אחשוב על זה

עונהאמת ואמונהאחרונה
הוא תנור סוס עבודה
יש בצבע שחור
מכסה אטום
טיימר לתא התחתון בלבד (התא הגדול)
אי אפשר להפעיל את 2 התאים ביחד
בתא התחתון יש אפשרות של טורבו.
התא העליון הוא קטן ומתאים לבשרי, יש אופציה של גריל.
קינג/ סאוטר/ דלונגי+mp8
שלושתם טובים.
הדלונגי הכי טוב (והכי יקר),
אחריו הקינג והסאוטר שעושים יפה את העבודה.
לא מכירה תנור עם טיימר להפעלת שני התאיםצביה22
לי יש סאוטר ואין לו טיימר בכלל (רק טיימר שמצליח אבל לא מכבה את התנור, שכבר מזמן התקלקל...), ולהורים שלי יש דלונגי וממה שאני יודעת יש טיימר רק לאחד התאים (נראה לי שלעליון). לא מכירה את קינג אז לא יודעת איך זה אצלו.
מחפשת מתכון לרוגלך ללא גלוטן ולא חלביחברה שלך

יש לי קמח "כרגיל"

תודה

 

לקחת כל מתכון ולהמיר בקמח כרגיל. לרוב זה עובדאנונימיותאחרונה


אז... מה הכנתם לסעודת פורים?ג'ינג'ר
אצלנו-
קציצות בקר ברוטב אדום
עוף בתנור בשזיפים ובטטות
שוק טלה בתנור
תפו"א
ברוקולי

לחמניות וסלטים כמובן
וסבתא שמתארחת אצלנו תביא גם מרק תימני (יאמי)

חג פורים שמח לכולם!
נראה לי שלא אכין כלום. שאני באה אליך!!לכל זמן ועת
ברוכה הבאה ג'ינג'ר
אפשר את המתכון לשוק טלה?עלה למעלה
בטח בכיף הכי קל בעולםג'ינג'ר
שמים שוק טלה על נייר אפייה ומעסים בתבלינים
אני שמה כמון, סילאן, ראס אל חנות, מלח, פלפל ושום
עוטפים בתוך הנייר אפייה ועל זה מלא נייר כסף שיהיה סגור טוב טוב מכל הכיוונים-
ואופים בתנור על חום גבוה לשעתיים וחצי
יוצא רך רך רך וטעים ברמות!
ווס איז ראס אל חנות??????מילים טובות


זה סוג של תבלין לא יודעת בדיוק מה טעמו...שמעתי. עליו לאחרונהאני84
^^^ זו תערובת תיבולג'ינג'ר
שמתאימה מאוד לבשר ולקציצות.
כמובן שאפשר לתבל איך שאוהבים ולא חייבים דווקא את זה
שכחתי לציין משהו לגבי המתכוןג'ינג'ראחרונה
שמים את השוק העטוף היטב בתבנית עמוקה עם 2-3 סמ מים בשביל שלא יישרף..
מדי פעם במהלך האפייה מוסיפים עוד מים.
הכנולב אמיץ

סלטים חיים: קולורבי ושומר בשמן זית ולימון, סלט ירקות רגיל,

 

סלטים מבושלים: סלק, חצילים צרובים בשמן זית על מחבת, וחומוס.

האורחים הביאו איתם סלט פלפלים קלויים, וסלט ארטישוק מבושל.

 

למנה ראשונה פילה מושט, מנה שניה אורז, שניצלים ובשר בקר עם תפו"א ירושלמי - יצא טעיםםם.

נשמע מעולה אני מתה על ארטישוק ירושלמיג'ינג'ר
תודה לב אמיץ


מה יש עוד בסלט ארטישוק? הכוונה לתחתיות או משהו אחר?חילזון 123


אני לא יודעת...לב אמיץ

לא אני הכנתי כאמור.

 

אבל אם לשחזר - ועכשיו שאת מעלה את האפשרות של תחתיות - כנראה שזה מה שהיה בסלט.

 

כנראה תחתיות מאודות - זה היה די רך, חתוך לקוביות אבל די נמעך.

מן הסתם בושל עם מיץ לימון ומלח, ואולי כורוכום - כי זה היה צהבהב.

 

לענ"ד אפשר לאדות על אותו עיקרון עם מעט חומץ תפוחים (או רגיל), לימון, שיני שום, מלח ופלפל שחור -

כמו שמאדים ארטישוק שלם, ואז כשאוכלים, קוטפים עלה עלה, וטובלים את ראש העלה בתחמיץ שמכינים מהמרכיבים האלה.

 

 

אפשר לקבל מתכון לבשר בקר?DR.


בבקשהלב אמיץ

בשר מס' 8 (שריר הזרוע).

אפשר לחתוך לחתיכות כבר לפני הבישול או לבשל כנתח ואז לפרוס.

 

זה נתח שאפשר לבשל גם על אש בינונית-גבוהה. בישלתי בסיר לחץ על להבה נמוכה-בינונית בערך 45 דקות-שעה.

 

בסיר שמתי שני חצאי עגבניה, בשר, עליו מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס, אבקת שום. כף שמן זית (ואם מקפידים להסיר את כל השומן, 2-3 כפות שמן) ומים עד בערך 3/4 גובה הבשר.

 

אחרי חצי זמן בישול הכנסתי תפ"א ירושלמי בין חתיכות הבשר (שיהיו מכוסים ברוטב), ותיבלתי אותן במעט מלח.

ועל הכל פיזרתי קצת כורכום. זרקתי פנימה 5 שיני שום שלמות, עם הקליפה (שום טרי).

 

ונתתי עוד חצי זמן בישול.

 

אפשר להוסיף גם חצי כוס יין לבן חצי יבש אם רוצים.

תודה רבה!DR.


על האש מפנקאביגיל~!
אני מכינה זכר לזרעונים של אסתר המלכה...מילים טובות

 

מרק עם שעועית, גריסי פנינה ותפוחי אדמה (מתכון של רות סירקיס)

 

וקציצות הודו אדום עם גרגירי חומוס (עם עגבניות ולימון כבוש) - מאוד טעים!!

 

יש כמובן עוד אוכל, אבל זה החלק המסורתי שאני המצאתי לפני כמה שנים...

יפה. מקוריחילזון 123


אצלנומחנכת ואמא

מנה ראשונה דג סלמון וסלטים טריים ומבושלים - גזר חריף.סלק מרוקאי. קינואה ובורגול ותוספות. חסה ואבוקדו ופטריות.כרוב אדום וסלרי ועוד ועוד...

למנה שניה , צלי בקר, פרגיות, קציצות, חומוס ובשר, כבד עם בצל ותוספות חמות

למנה אחרונה- עיגולי אורז תפוח בחמאת בוטנים מצופים בשוקולד, עוגת קרם 3 קומות, עוגת פרג מסורתית, סלט פירות

 

מזל שהסעודה נמשכה 4 שעות...

וואו! באמת מזל ג'ינג'ר
מחפשת מתכון מומלץ להמבורגר /קבב ביתי. תודה!-עדינה-
פעם מזמן ראיתי מתכון בטור של איה קמרמן ב"בשבע"לב אמיץ

תנסי להיכנס דרך האתר כאן ולעשות חיפוש.

אצלנו מכינים ככהאם הבנים12אחרונה
המבורגר ביתי

1 ק"ג בשר טחון
1/4 ק"ג שומן כבש או בקר טחון
מלח, פלפל, פטרוזיליה יבשה, אבקת שום.

ללוש היטב

לרדד בין 2 נייר אפיה לעובי אחיד של אצבע בערך
לקרוץ לעיגולים בעזרת כוס רחבה או קערה, (בגריל זה מתכווץ)

בתאבון1

בשלב הזה שמים על הגריל או מקפיאים.
דחוף... קילו גבינה לבנה😨רבקוש
אז ככה,
יש לי בבית קילו גבינה לבנה שפג לה התוקף מחר.
מה אפשר לעשות עם זה?
לא מתוק.
פיצה מבצק גבינה.לב אמיץ

מתכון מהספר של חנה שאולוב או רות סירקיס, לא זוכרת.

אם תרצי אחפש.

אשמח אם זה לא טירחה גדולה.רבקוש
הינהלב אמיץ

בסוף זה מהספר של נירה שויאר עוגות לכל עת חיוך:

 

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

4 כפות שמן

250 גרם גבינה לבנה

1/4 כוס מים חמים1/2 כפית מלח

 

במיקסר להכניס את כל החומרים, להפעיל 3-5 דק' במהירות איטית.

 

להכנה ביד: ללוש היטב עד שמתקבל בצק רך וחלק. אם הבצק נדבק לידיים, להוסיף עוד מעט קמח.

תודהרבקוש
... פספסתי את הלא מתוק...ג'ינג'ר
עבר עריכה על ידי ג'ינג'ר בתאריך ט"ז באדר תשע"ז 12:28
רציתי לכתוב עוגת גבינה.

את יכולה להכין פשטידות עם גבינה ולהקפיא. יהיה נחמד להוציא לארוחות צהריים/ערב לפני פסח.
זה שהתוקף עד מחר לא אומר שממחר זה מקולקלחילזון 123

בד"כ אם זה מאוחסן טוב במקרר זה עוד יכול להחזיק מעמד די הרבה זמן.

ואפשר גם להקפיא ולהשתמש לאפיה בהמשך

מצאתי לך רעיונותג'ינג'ר
http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4908252,00.html

יש שם לחמניות גבינה, ניוקי גבינה ופשטידת גבינה.
אשמח לקישור חדשרבקוש
תודה רבה!!
מנסה שוב...ג'ינג'ראחרונה
http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4908252,00.html

אוף לא יודעת למה לא הולך..
תגגלי מתכונים עם גבינה לבנה
בורקס גבינה מלוח, לזניה, רוטב לפסטה. בתאבון! תולעת השני
תודה לכולם. אתם מקסימים!!רבקוש
משהו מוזר באוזני המןאבטיח מלון

השנה קנינו בבית אוזני המן מוכנים

מתחת לשני אוזני המן הופיע כיתוב כחול

כמובן נזרקו מיד.

יש למישהו רעיון מה זה?

 

באמת מוזר.תולעת השני
אם מאכל מונח על כיתוב דיו, הגיוני שהכיתוב יעבור אליו.
(כמו כשמסמנים משהו על נייר אפיה בטוש או עיפרון ואם לא הופכים את הדף אלא מעבירים את המאכל על אותו צד ואופים אותו - הכיתוב יעבור למאכל במהלך האפייה.)

הצלחתם להבין מה היה כתוב? (להביא בחשבון שהכתב כנראה יהיה כתב-מראה.)

בכל מקרה טוב ששמתם לב וטוב שזרקתם. מומלץ גם להתלונן לחברה.
תודהאבטיח מלוןאחרונה
לא היה כתוב משהו ברור
לזניה בהקפאהחדשה ישנה
נשאר לי הרבה לזניה בשרית מוכנה והקפאתי אותה, עכשיו כשאני חושבת על זה, זה בעצם פסטה מוקפאת... 😕
יש מה לעשות כדי שהיא תצא נורמאלית? להוסיף רוטב עגבניות ולאפות כמה דקות שוב לפני שאוכלים אותה, יעזור?
תצא נורמלית. איפה הבעיה?ברוקולי
פעםחדשה ישנה
אכלתי פסטה אחרי הקפאה וזה היה נורא.
מתפורר כזה... מזה חששתי...
אני מקפיאה לזניה ויוצא מצויןברוקולי
אחלה! תודה רבהחדשה ישנהאחרונה
אשמח לרעיון לרוטב פרווה נחמד לפסטה , לא עגבניות. תודהיהודית גנ
פסטוג'נדס
בטטה וזיתים
מה זה בטטה וזיתים? נשמע מענייןיעל מהדרום
אמממג'נדס
קוביות בטטה וזיתים מגולענים.. מטבלת עם מלפ פפריקה וכורכום קצת... אבל אין לי הוראות הכנה זה אילתור...
לבשל או לטגן את הבטטה?יעל מהדרוםאחרונה
שמנת פטריות ובצלאנישוש
ביקשה פרווהג'נדס
אויש נכוןאנישוש
אז אולי בצל מטוגן עם פטריות...
תודה לכולם!!יהודית גנ
אומנם לא רוטב, אבל פסטה עם ירקות מוקפצים זה טעיםיעל מהדרום
חלות מתפרקותמודדת כובעים

לפני האפיה נראות סוף.

באפיה הן נפתחות והצורה הולכת.

 

מה אפשר לעשות???

אממ לחשוב מה את עושה לא נכון..ברוקולי

 

יכול לנבוע בעיקר מהתפחת יתר / חוסר התפחה

 

לעיתים גם קליעה לא נכונה

 

תשלחי לי תמונה- אשמח לעזור לך! 

תודה, אין לי מושג מה לא נכון...מודדת כובעים

ההתפחה בערך שעתיים, משתמשת במים חמימים לבצק.

קולעת על 4, לא מהודק מידי, מחכה עוד 20-30 דקות, מכניסה לתנור מחומם על 175 מעלות צ'.

אופה כרבע שעה ואז מנמיכה ל- 160 מעלות צ'.

 

אין לי תמונה כי חוץ מהצורה, הן היו טעימות

 

אבל תהיה בע"ה ביום שישי.

 

 

אז תשלחי לי..ברוקולי

 

אולי התפחת יתר. ככה זה נשמע מהתיאור 

 

אני מחממת את התנור מראש ואופה על 195 ולא על חום נמוךאיילה


מרחת את הביצה לפני ההתפחה או אחרי?איזו נחמה


אהממ אז לא יודעת...איזו נחמה

אולי התפחת יתר? (למרות שהזמן נשמע סביר, אולי כדאי לנסות עם מים רגילים ולא חמימים..?)

את מתפיחה שעתיים ברצף או באמצע לשה שוב?חדשה ישנה
כדאי במהלך ההתפחה ללוש עוד פעם או פעמיים.

ואגב, פעם קרה לי עם קמח מסויים של חברה מסוימת, שכל פעם הצורה הייתה 'נשברת ' באפיה. יתכן שזה קשור לסוג קמח.
לשה, מחכה 10 דקות ואז נותנת עוד סיבובמודדת כובעים

ואז שעתיים ברצף.

 

אנסה:

1. מים לא חמימים.

2. ללוש באמצע שוב.

 

אעדכן ביום שישי

 

תודה רבה לכולכן!

דווקא מים חמימים זה כן טוב.חדשה ישנה
כדאי לנסות ללוש שוב באמצע ,אחרי שעה בערך.
ועוד משהו-
על כמה מעלות את שמה?
רבע שעה על 175 ורבע שעה על 160מודדת כובעים


למה לשנות באמצע? יכול להיות שזהחדשה ישנה
מה שגורם להתפרקות.
שימי על 180 מעלות כל האפיה.
אני עושה על טורבו 2 תבניות במקביל ובחמש דקות האחרונות מחליפה בין התבנית העליונה לתחתונה. יוצא אוורירי ורך יותר מאשר בלי טורבו.
תודה, אני אנסה גם את זה מודדת כובעים

חכו חכו איזה חלות אצלם השבוע

זה לא אמור להיות קשורברוקולי

 

אבל זה חום נמוך 

תאפי על 180 מעלות 

 

עדיף לא טורבו 

חלות זה ממש סיעתא דישמיא ומפעם לפעם זה משתפראיילה

אז לא להתייאש כל אחת חושבת שבגלל שהיא עושה בצורה מסוימת אז החלות שלה יוצאות הכי טובות מנסיון אני אומרת ואני אופה חלות כל שבוע כבר שנים ,גם אם תתני לכמה נשים את אותם החומרים בדיוק ותאפו אותם באותה הצורה לכל אחד יצא טעם אחר (מניסיון!!) אני לדוגמא אופה על חום גבוה (195) ולא בטורבו 

וב"ה יוצאות לי חלות נדירות! לאט לאט עם הרבה ניסויים את תגיעי לבד למתכון שהכי מתאים לך.

כיום לפי איך שמרגיש לי הבצק ביד אני כבר יודעת איך יצאו החלות במרקם

מודדת, מה שלום החלות שלך השבוע?איזו נחמה

עלה לי רעיון מה גרם להתפוצצות שתיארת, מכיוון שאפית בחום נמוך, החלות לא קיבלו מכת חום אלא המשיכו לתפוח באטיות, ואז הביצה שמרחת איננה מספיקה לחלה שגדלה, אבל מאידך היא התקרשה בחום, ואז נוצר פיצוץ בקרום הביצההקרוש אך לא אפוי לגמרי.

 

לדעתי חום גבוה יותר ימנע את התופעה. 

 

אני אופה את החלות ב180 מעלות לאורך כל האפיה, אך אני מכירה שיטה שאומרת לאפות בחום גבוה 200 מעלות- במשך 10 דק' ואח"כ להנמיך ל180 עד שמוכנות.

 

 

תודה על ההתעניינות הנה הןמודדת כובעים
בזכות ההתפחה היותר קצרה היה יותר טובמודדת כובעים

וגם לא הנמכתי באמצע את החום.

הן ממשיכות לתפוח בתנור.. לכן הן נפתחותרסיסי לילה..
תתפיחי אותן עודקצת בחוץ וזה לא יקרה
אז זהו שכשאני מתפיחה בחוץ יותר מידי, זה קורה הרבהמודדת כובעים

יותר חזק

תקלעי רופף יותרברוקולי
וגם תלושי את הבצק יותר.
פצצה! ממש יפות!!חדשה ישנה
לדעתי זה המריחה של הביצה,~א.לאחרונה

יש אופן שבו מורחים

למשל- לא מורחים בין המרווחים  הנוצרים בין קליעה לקליעה

 

המריחה של הביצה מקשיחה את החלק העליון ולפעמים בזמן תפיחה בתנור זה "נקרע"

פנקייקים למשלוח מנותחייצ'ו

הטעם שלהם יהיה סביר אם נכין ערב לפני?

אין סיבה שלאיעל מהדרום
לדעתי לא. איך יצא?מודדת כובעיםאחרונה


לחמניות סלקלהרות כוחות
מחפשת מתכון מומלץ ללחמניות ורדרדות עם סלק מבושל!
תודה לפורים שמח לכולם!
מתייגת לך את ברוקוליחוזרת
בבקשהברוקולי

 

לחמניות סלק וגבינה | עוגיו.נט

 

שימי לב שטעם הסלק מורגש

 

תודה!להרות כוחות
אכן מצאתי את המתכון של עוגיו.נט, ועכשיו עם ההמלצה שלך, זה באמת משהו ששווה לבדוק!
<<<ברוקוליאחרונה
את לא חייבצ לשים גבינה
אפשר להכין פרווה

תשתמשי גם במי סלק וגם במחית יצא לך צבע יפה יותר
מחפשת מתכון לסורבה תותים. תודהזכיתי


ככהחוזרתאחרונה
לוקחים פירות
עם סירופ סוכר של 1:1
בבלנדר
ומקפיאים
מתכון לסלט חסה -סוף הדרך!!!בראבו

סלט דנייפר:

 

לירקות-

חותכים חציל,גמבה ובטטה לקוביות ומטגנים,

חותכים חסה לרצועות דרות יחסית שמים בקערה ומפזרים מלמעלה את הירקות המטוגנים

 

לרוטב-

מערבבים היטב כף גדושה סוכר,חצי כפית חרדל ושן שום כתושה

מוסיפים רבע כוס שמן, כף חומץ, קצת רוטב סויה, מיץ מחצי לימון ומל"פ-מערבים היטב הכל ושופכים על החסה

 

(אפשר ומומלץ להוסיף שומשום ושקדים\בוטנים קלויים או משו בסגנון)

 

טעים בטירווווף!!!ליקוקליקוקליקוק

נשמע עשיר ומעניין!לב אמיץאחרונה


דחוף מתכון לקציצות מהודו טחון. אם יש למישהו. ממש תודה.לב אמיץ


עדין יעזור?אנישוש
ממש פשוט בצל אחד על חבילה מגורר בפומפיה או חתוך דקדק תהלינים עלים יבשים כמון מלח פלפל.. מצוין בטיגון או בישול.
כן כן. אשרייך. תודה רבה!לב אמיץ


הכנתי ויצא מעולה.לב אמיץ

בזכותך הלך מהר ובלי להתלבט. הוספתי גם חצי ביצה (כי אין שמחה כהתרת הספקות חיוך - "ביצה עושה את הקציצות יותר רכות או יותר קשות? - השאלה הנצחית).

 

והוספתי גם קצת קוואקר.

 

בישלתי ברוטב אדום.

 

40 דק' מתחילת ההכנה ועד שהקציצות היו מבושלות.

 

עזרת המון. יישר כח.

איזה כייף בהאנישושאחרונה
אז מה אתם מכינים למשלוח מנות?ברוקולי


גם אני מתכננת ככה..חייצ'ו

רק חוששת, הפירות לא יהיו מושיים?

שאלה חשובה למביני ענייןתף
אם הוצאתי להפשרה בשר/עוף טחון למשך חמש שעות, זה אפשרי להחזירם למקרר למשך לילה ולהשתמש ביום למחרת?
אפשרי..פסיפלורה1
אבל לא להקפיא בחזרה.
אני עושה ככהאנישוש
ועוד לא חטפנו קלקול קיבה 😜
גמני ^^+mp8אחרונה
תודה רבה לעוניםתף
תריחו לפני השימושש.א הלוי
אתם כבר תדעו אם התקלקל
מראש מומלץ להפשיר במקררברוקולי