בלי מרגרינה.
מתכון לפחזניות טוב יש?תן חיוך
יש לפיית העוגיות מתכונים מעוליםקראנץ שוקולד
https://the-cookie-fairy.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_12.html
יש לי מתכון מעולה אבל יש עליו זכויות יוצרים ![]()
אני מצאתי באינטרנט מתכון עם שמן, אבל טרם ניסיתיויעל מהדרוםאחרונה
מחפשת מתכון טוב לסלטנשואה מאושרת.
פטריות עם בצל
וסלט מיונז תפוא
מתכוניםכף עץ
בצל ופטריות:
לטגן בצל,
להוסיף פטריות,
להקפיץ יחד ולתבל במלח,פלפל ומעט פפריקה
תפו"א:
לחתוך לקוביות
תפו"א מבושל
גזר מבושל
ביצה קשה
מלפפון חמוץ
להוסיף אפונה מבושלת
(אני מבשלת כל דבר בנפרד)
לתבל במלח, מיונז ופלפל שחור
לסלט תפו"א כדאי להוסיף המון שמיר וטיפה חומץירושלמית טרייה
אישית לא שמה גזר ואפונה.
החומץ מוסיף טעם וגם "מדלל" את המיונז כך שיהיה רטוב יותר ואפשר יהיה לשים פחות מיונז.
פטריות ובצללכל זמן ועת
מוסיפה 2 כפות טריקאי ו-2 כפות סויה
מעדן...
טריות? עד היום שמעתי המון שעושות משימוריםנשואה מאושרת.
אנסה,
תודה רבה
כן פטריות טריותלכל זמן ועתאחרונה
וזה מוציא יותר נוזלים מאשר פטריות טריות.
מתכונים עם קוואקרארץהדבש
חוץ מפנקייק.
ומי שרושם דיסה בבקשה לרשום איך מכינים.
תודה !!
פשטידת תפוחים של גיסתי שירה תחי'ירושלמית טרייה
עושים אותה כל שבועיים בערך, אני יכולה לחסל הכל לבד.
כמות לתבנית די קטנה:
מקלפים וחותכים לקוביות קטנטנות 6-7 תפו"ע גרנד. מוסיפים טיפה מיץ לימון וקינמון. מערבבים ומשטחים בתבנית. זה צריך למלא אותה ממש עד למעלה כי יורד באפיה.
בקערה נפרדת מערבבים:
כוס קוואקר (*לפי כוס ח"פ פשוטה)
שני שליש כוס קמח
חצי כוס סוכר דמררה
מערבבים היטב ואז מטפטפים מעט שמן ומערבבים עד שנוצרים "פירורים רטובים". מוסיפים מעט שמן לפי הצורך עד שמגיעים לפירורים כאלה. אסור להוסיף יותר מדי שלא נקבל גושים גדולים.
מפזרים את הפירורים על התפוחים שבתבנית, אופים ב 180 מעלות שעה בערך, עד שהתפוחים כבר קצת שחומים.
אפשר להגדיל כמויות בקלות. רק לשמור על היחסים בין המרכיבים.
אני יכולה להיות חוצפנית ולבקש תמונה,חדשה ישנה
@ירושלמית טרייה
מנסה לתייגחדשה ישנה
אז דווקא צילמתי כי נשאר משבת ואני לא מצליחה להעלותירושלמית טרייה
ובינתיים מתעצלת להעביר למחשב ולענות משם..
מישהו בעל ניסיון בזה ויכול לעוץ עצה?
תודה רבה! גם למקום בעולם..חדשה ישנה
שאלות בנוגע לפשטידה שהצעתהירושלמית
ב"ה
שלום וחנוכה שמח!
הכנתי את המתכון שהבאת פה ויש לי כמה שאלות כי נראה לי שלא יצא כ"כ מוצלח וזה תחום שאני פחות מתמצאת בו....
1. את משתמשת בקוואקר רגיל או מהיר הכנה?
אני השתמשתי בקוואקר רגיל ונראה שלמרות שאפיתי שעה, התפוחים נהיו חומים ואפילו קצת שרופים אך החלק העליון נשאר לא כ"כ אפוי ודי מתפרק.
מה אמור לבשל את הקוואקר אם אין נוזלים בפשטידה הזו?
2. הכל נדבק לתבנית החד פעמית.... את שמה נייר אפיה קודם?
3. יש משהו לעשות כדי שיהיה אפשר לחתוך לריבועים וזאת לא תהיה כמו עיסה דביקה?
תודה רבה ושבת שלום!
עניתי בפרטי ומתעצלת להעתיק.. מרשה לך להעתיק לכאן לטובת הציבוירושלמית טרייה
1. קוואקר רגיל
כנראה שמת יותר מדי פירורים או מעט מדי שמן ולכן התפרק. צריך טיפה רווחים בין הפירורים.
2. לא נדבק לי בכלל, רק בשוליים למעלה, מוזר
3. אכן אי אפשר להוציא מנות יפות בכלל.. אני בסוף אוכלת ישר מהתבנית..
תודה רבה!הירושלמית
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קוואקראביה*
תודה!ארץהדבש
מתכוןאמא עמוסה
יש לי מתכון מעולה לעוגיות שוקולד ציפס אם תרצו..
עם קווקר כמובןאמא עמוסה
תכתבי לנוארץהדבש
מתכון לעוגיות שוקולד ציפס מדהימות!אמא עמוסה
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
2 כוסות קמח
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
א. אפיה
כפית סודה לשתיה
1ו1/2 כוסות שיבולת שועל גרוסה
1 מרגרינה ( אפשר להחליף בשמן הכל או חלק)
חבילת שוקולד ציפס
בהצלחה!
מתכון לדייסה -בריתא
לקלות בה כוס קוואקר שלם / קוואקר דק.
לאחר כדקה להוסיף אגוזים/חמוציות/גרעינים וכו'
כף סוכר חום
שתי כוסות מים.
לבשל כ20 דקות לקוואקר עבה
או 10 דקות לקוואקר דק
(כמובן שזמני הבישול גמישים וכדאי פשוט לערבב מדי פעם ולעקוב)
אפשר להוסיף ממש מה שרוצים.. ולשנות כמויות של סוכר ומים לפי הטעם..
קוואקר זה הדק?החיים שוים
עם גרנולה עבה אני מכינה גרנולה ביתית - שווה מאד,
עם הדק - דייסה (בלי כלום , פשוט שמה חצי כוס קוואקר, וכוס חלב , מערבבת בזהירות שלא ישרף בסיר
וכשזה מסמיך - בערך 10 דקות מפסיקה, אחר כך מוסיפה סילאן / דבש / טבעי ככה)
גרנולת אגוזים וצימוקים וחמוציותzmil
יש לי מתכוןסתו
ממש מוצלח של עוגיות קוואקר, אם תרצי אעלה לך.
ןמצטרפת להמלצה של דייסת קוואקר. יש על האריזה של "מיה" מתכון ממש טעים לתוספת עשירה לדייסה.
ושוב תודה אתם ממש מעוליםארץהדבש
מתכון לעוגיות קוואקר:סתו
2 כוסות קוואקר
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
לערבב.
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1 כפית סודה לשתיה
1 כף דבש
לערבב ולאחד עם התערובת הראשונה.
להוסיף: חמוציות, פקאן, אגוזים מכל מיני סוגים, שקדים, שוקולד צ'יפס וכו'..
ליצור כדורים, לפחוס מעט ביד (לא שטוח מידי)
לאפות על 180 כרבע שעה.
עוגיות ממש טעימות וממכרות!!!!
בהצלחה!
סתו . מה אפשר לשים במקום קוקוס? אין לי..חברת ילדותי
לדעתי עוד כוס קמח/ קוואקרמחייכת =)
(יש לי מתכון דומה, והוא מושלם-
2 כוסות קמח (אני שמה מלא)
2 כוסות קוואקר
כוס סוכר
כוס שמן
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
להוסיף כיד הדימיון הטובה..אני שמה שוקולד צ'יפס
הכמות מספיקה לתבנית גדולה, לשטח דק דק , זה תופח. 180 מעלות כ20 דק עד שמזהיב.
מיד אחרי האפייה לחתוך לחתיכות, ולחכות קצת שיתקשו..
(המתכון של יהודיה מא"י שרשמה אותו בפורום פעם)
סליחה על החפירות... אבלחברת ילדותי
וזה כוס רגילה של 240 מל. או חד פעמית? (אולי זה הטעות שלי.. )?
את יכולה להוסיף מעט שמן לדעתי או מים. עד שהעיסה תתייצבבריתא
אוייש מענייןסתו
שמת אולי בסוף עוד כוס קמח במקום הקוקוס?
ממש מוזר, אלו העוגיות שאני הכי אוהבת, ותמיד יוצא מוצלח!!
תנסי אולי להוסיף עוד רבע כוס שמן.
ממש מצטערת שיוצא לך כך. לא יודעת מה הסיבה.
תעדכני
בסוף הוספתי ביצה ויצא בסדר...חברת ילדותי
עוד מתכון- כדורי אנרגיה מתוקים :מחייכת =)
1/2 כוס טחינה גולמית
קצת פחות מ1/4 כוס דבש
1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
4 כפות שקדים קצוצים
מערבבים את כל החומרים, מקררים כמה זמן ואז יוצרים כדורים..טעים ובריא..(:
נראה מתכון מעולה... אימצתי תודה!!אמא עמוסה
בכייף!! באמת מוצלח..(:ושכחתי להוסיף שאת הקוואקר עדיף לטחוןמחייכת =)
יש אתר של המותג 'קוואקר'נהורא
בנוסף-הלהיט אצלנו עכשיו זה מתכון לחטיפי אנרגיה שמצאתי באתר 'מתכוניישין'. הכנתי 4 פעמים בשבועיים האחרונים (וחיסלתי את הרוב כשהילדים היו במסגרות

וגם גרנולה תמיד כיף להכין, מוסיפים לשתי כוסות או 3- כשליש כוס שמן זית וסוכר או סילאן או דבש והשאר תוספות מה שרוצים (תפוח, בננה, גרעינים ואגוזים למינהם או כלום). אפשר בתנור או בסיר (פחות טוב אבל אפשרי) לאכול בצלוחית עם חלב או יוגורט/שמנת.
אפשר קישור למתכון לחטיפי אנרגיה?התנערי מעפר
בבקשה קישור לחטיפי אנרגיהנהורא
תודה רבההתנערי מעפר
ניסיתי. יצא ממש טוב. תודה!פלפל שחוראחרונה
הכי פשוט בעולם-פלאפל
קוואקר בעיקרון לא צריך לבשל.
מספיק לשפוך עליו מים רותחים ולבחוש.
אנחנו פשוט שמים בכוס חד פעמית לשתייה חמה:
חצי כוס של קוואקר, קצת סילאן או סוכר, מים רותחים עד למעלה ובוחשים.
אפשר לאכול ככה (למי שרוצה את הדייסה פרווה)
או להוסיף חלב לאחר כמה דקות, (כשהקוואקר רך) ולבחוש.
אפשר גם להוסיף אבקת שוקו/ צימוקים/ שוקולד ציפס/ רסק תפוחים וכו'.
פנקייק עם קוואקר?בתאל1
דיסהגפן36
שמים מים וחלב (כי זה לא בריא הרבה חלב)
מוסיפים את הקוואקר (הדק)
ואז מדליקים את האש.
מערבבים עד שמוכן. מכבים. מניחים לנוח.
מי שרוצה שם לו דבש/סוכר/קינמון/ציפורן/קוקוס בצלחת
לנו טעים מאוד ככה
*טעם החלב הוא מתוק עדין, לכן לדעתי אם את לא שמה מעט מאוד חלב אין צורך לשים סוכר/דבש
התחשק לי קינוח קליל בלי הרבה עבודהקראנץ שוקולד
הלוואי שזה היה ה'בלי הרבה עבודה' שלי זהתף
זה באמת כלום עבודהקראנץ שוקולד
גג רבע שעה..
לשים תותים בסיר עם מים וסוכר לבשל לטחון ולצמצם..
ולהקציף במיקסר גבינה מסקרפונה(אפשר לוותר) שמנת מתוקה ואינסנטנט פודינג וניל ומעט סוכר.. זה הכל 
מה יש בזה?תף
מממ. ואיזה יופי המשחק של הצבעים.לב אמיץ
האמת שלא היה לי כח להתעסק בזילופים ושות'קראנץ שוקולד
אז זרקתי את זה לכוסות בצורה רשלנית מדי ![]()
אבל יצא ממש טעים..
בשביל רבע שעה זה נראה נהדר
לב אמיץ
איזה טעם יש לגבינת מסקרופונה?תתתת
סליחה על הבורות אבל לא התנסתי...
אני עושה בד"כ עם גבינה לבנה...
ומקציפים אותה? או מוסיפים בסוף ומקפלים?
טעם עדין מאד אבל טעים ממשקראנץ שוקולד
היא יחסית ניטרלית בטעם ולכן היא מתאימה למתוקים ואולי גם למלוח..
היא עשירה מאד בניגוד לגבינה לבנה( גם באחוזי שומן) ולכן משתמשים בה המון לעוגות וקרמים(טרמיסו לדוגמא)
ומקציפים אותה ביחד עם השמנת לקצפת יציבה..
כמה אחוזי שומן? וכמה בערך היא עולה?תתתת
מעניין לנסות...
יש בה 40% שומן...........ברוקולי
עולה 20 שח ל350 גר', 40 אחוזי שומןקראנץ שוקולד
תודה!תתתת
ועוד שתייםקראנץ שוקולד
ממש יפות.לב אמיץאחרונה
שניצלים בתנור- איך מכינים? זה יוצא טוב וטעים?21
תודה
זה נשמע אוקסימורון...אניוהוא
זה אפשרישוגי
אני מכינה את החזה עוף כמו שאני מכינה לטיגון במחבת- טובלת בביצה עם חרדל ומלח ואח"כ בפירורי לחם מתובלים עם שומשום, פפריקה וגריל עוף. מניחה בתבנית (לא אחד על השני) ושופכת מעל קצת שמן (אני אוהבת עם שמן זית) ולתנור מחומם מראש 7 דקות, להפוך לצד השני מעט שמן ועוד 7 דקות, יוצא טעים ממש.
לפעמים אני מתעצלת או שאין לי זמן ואז אני מערבבת שמן עם תיבול או גם עם רוטב צ'ילי מתוק ומכניסה כך שוב הופכת באמצע.
בדיוק כמו שמכינים שניצלים לטיגוןטאבולה ראסה
ועליה את השניצלים
ובאמצע האפיה הופכת..
מאז שלמדתי אתזה הפסקתי לטגן
הרבה פחות טעים לי
הרבה יותר עבודה
וגם לא בריא...
כנ"ל. כמו שכתבו כאן.מנסה לעזור
מכינה את השניצלים כמו לטיגון.
מניחה נייר אפייה בתבנית. משמנת מעט. מניחה את השניצלים ולתנור.
מה שכן- צריכים לשים לב להוציא את זה בזמן ולא להתמהמה...
אם משאירים את השניצלים בתנור יותר מידי זמן לאחר שהם מוכנים- הם מתיבשים וחבל.
אם מוציאים בזמן- הם יוצאים טעימים כמו בטיגון.
והכי חשוב בריאים ופחות עבודה ולכלוך ופחות שמן.
לבריאות!
ואפשר גם סתם חזה מתובל בתנור-מנסה לעזור
לקחת חזה עוף חתוך לשניצלים. לשים בקערה.
לתבל בשמן, מלח, פלפל, גריל עוף וקצת פפריקה חריפה למי שרוצה קצת יותר פיקנטי...
ולתנור על נייר אפייה לכמה דק' עד שנהיה מוכן.
זה יוצא כמו חזה עוף על האש!
טעימוש!
ככה אני עושה:אמא ל6 מקסימים
מערבבת, משרה 10 דקות.
שופכת פירורי לחם לקערה, מערבבת,
מניחה על תבנית עם נייר אפיה.
אופה 200° ל 10 דקות. הופכת. עוד 5 דקות בתנור.
יוצא טעים מאוד. תמיד כולם אוהבים, גם אורחים. ..
בלי ביצה?קוורק
תודה!
כמה זמן כתוב...סליחהקוורק
בלי ביצה ובלי עוד שמןאמא ל6 מקסימים
תודה! זה נשמע שווה לנסותקוורק
שהשניצל יהיה מרוח משני הצדדיםבשמןסדר נשים
לפני שמכניסים לתנור
מאז שהתחלתי לעשות את זה יוצא הרבה יותר טוב
תודה לכולכן! אנסה בע"ה
21
משו טעים עשרררנסיכה יפה
טיפ מעולה שלא כתבו.. להוסיף כף מיונז לביצה שטובלים.לכל זמן ועת
זה טוב לכל שניצל. גם למטוגן...מנסה לעזור
נכון.זה משדרג ממשלכל זמן ועת
חשבתיטוב בסדר
שרק אני חשבתי על רעיון המיונז...
שניצל בתנור- מתבלת את החזה עוף ומשרה.
אחכ טובלת בשמן במקום בביצה
פירורי לחם משני הצדדים
מחממת תנור לחום הגבוה ביותר אופה 12 דקות יוצא עסיסי.
אופה המון בתנוראזמרה לאלוקיאחרונה
מסכימה עם כל קודמותי זה יוצא מעולה בתנור!!! קל פחות לכלוך וחוסך זמן
אני מכינה את השניצל כמו לטיגון רק בהבדל אחד אני מערבבת את הפרורי לחם בכמות נדיבה של שמן וקצת פפריקה
ואז טובלת את החזות זה חוסך לזלף שמן על התבנית שזה די התברברות לא מתפזר אחיד וכו'
רק אני מפחד ממקומות שמוכרים בזול?קראנץ שוקולד
כן, החשש מובן,שמן פשתן
אם כי כדאי לברר למה מוכרים בזול.
אולי זה מחיר סיטונאי? אולי נתקעו עם סטוק ומחפשים להתפטר ממנו?
אני מתכוון בעיקר לאוכלקראנץ שוקולד
נגיד מסעדות שמוכרות בזול..
יש את התוכנית של אסף גרניט מהפכה במטבח שהראו בה דברים מזעזעים שעושים במסעדות כדי לחסוף כסף, כמו להקפיא לזניות חודש ויותר או להוציא דג קפוא, לחמם במיקרו וללהכין אותו ועוד כאלה דברים.. פשוט זוועה..
זה די מרתיעתתתת
אצלנו אחד השיקולים זה אם רואים שהמסעדה פעילה ויש בה הרבה לקוחות אז גם אם זה יהיה בזול
נראה לי בד"כ האוכל טרי כי פשוט יש תחלופה...
מקום שאין בו הרבה אנשים אותנו קצת מרתיע
לכן לא אוכלים בחוץ
ט'
תלוי במהמושיקואחרונה
יש מאכלים שאין שום סיבה שהם יהיו יקרים..
הבעיה במקום שהוא לא אסתטי (ואת זה אפשר לראות בלי בעיה)
ובעיקר בקיץ...
לאיזה מאכלים מתאים תבלין 'גריל עוף'?ט'
עוף
תפו"א בתנור, קציצותיעל מהדרום
חזה עוף על האש, כנפייםאם הבנים12
בגלל שזו תערובת תבלינים,לב אמיץ
סביר להניח שיש בה מונוסודיום גלוטומט או חומר משמר.
לא אצל חברת "פרג". יקרים וטוענים שללא חומרים משמריםראה
בתבליני מימון אין.מוריה
עונה לשתיכן: טוב לדעת
לב אמיץ
אמור להיות כתוב על זה אם יש או אין.בתאל1
יש כאלה שאין בהם..
מוקפץzmil
אני אוהבת גם להוסיף לתיבול לדג (בתנור)מוריה.ר =)
ותפוח אדמה בצל שום פפריקה בתנורzmil
גריל עוף הוא תיבול של מאכלים פיקנטייםשוקולד לבןאחרונה
עוף, דגים, תפוחי אדמה, מוקפץ, קציצות (מהסוג המעט חריף, לא מתקתק)
(מאכלים עם פפריקה ושמן..)
מחפשת מתכון לקרם לעוגה(בין שכבות של טורט)חבוי
קצפת צמחית, כוס מים, חבילת אינסטנט פודינגקראנץ שוקולד
אפשר כמובן לשנות לפודינג שוקולד, ריבת חלב או תות לפי מה שרוצים..
ואפשר להוסיף לקצפת נס קפה לקבלת קרם קפה או תמציות טעם..
אנסה תודה!חבוי
הקרם יוצא מתוק? (מדי הכוונה)חבוי
תלוי בכמות הסוכר שאת שמהקראנץ שוקולדאחרונה
אני כבר ממש טוב בלבשל פסטה.אריק מהדרום
אשריך.לב אמיץ
פסטה זה מה שנקרא תבשיל צריכה בסיסי
.
חשוב שיהיה מישהו, חוץ מאמא, שהשתלם וטוב בבישול פסטה
.
צל"ש. גם במרקים לפי הרושם...מיליון דולר
וסלטים..
חשבתי פסטה קטן עליך ![]()
ורוטב?בתאל1
פרה פרה אי אפשר הכל בבת אחתאריק מהדרום
להרוג טורקי ולנוח.
עד אז הפסטה תתייבש...בתאל1
זה התוארים שעשיתי בישיבהמושיקו
תואר ראשון בפסטה ורטבים.
תואר שני במרקים.
לא כולם חרוצים כמוךמודדת כובעים
אשריך
לב אמיץ
ניצול הזמן מכל הבחינות.
לו היית ממשיך עוד קצת-+mp8
נפתחו לימודי דוקטורט בחביתה וסלטנפשי תערוגאחרונה
סלט חסה עם רצועות בטטה מה שמים בו?עוד כינוי
ובמה מתבלים?
פרווה!
תודה וחנוכה שמח!
עגבניות שרי, טונה, זיתים, ביצים קשותקראנץ שוקולד
או ים וינגרט כלשהו..
תודה. עוד רעיונות? לארוחה בשריתעוד כינוי
אגוזים למיניהם מתאים?עוד כינוי
אגוזי מלך מעולה, אפשר גם צנוברים קלויים..קראנץ שוקולד
אז במקום טונה אפשר לצרוב חתיכות של פרגית או חזה עוףקראנץ שוקולד
אני שמה רצועות של תפוח ירוק, פקאן סיני-עדינה-
מתבלת בסילאן, שמן זית ולימון.
יוצא מעולה!
כמה רעיונות, כמובן שלא הכל יחדשוגי
פטריות מוקפצות
תפוח עץ חתוך דק
בצל מטוגן
שום קונפי
חזה עוף מוקפץ
פקאן
חמוציות
עגבניות שרי
רצועות פלפל אפוי/ קלוי/ מאודה
רצועות גזר מאודות
אגס
אגוזי מלך
בוטנים מצופים
קשיו מסוכר
כרוב סגול/ לבן
גבינת חלומי
קוביות תפו"א
אנחנו אוהבים חסה עם קשיו,רימונים,שמן לימון מלח פ לפלמעין אהבהאחרונה
חסה קשיו נבטים פ טריות
אמרו לי פעם שאפשרלעשות ממרחsomeone123
לא יודעת איך, אבל אחי וגיסתי קנו כזה טבעי.mother gooseאחרונה
צריכה עזרה בהמרת גודל של תבניתאורנית
תבנית חד"פ רגילה, איזה גודל של תבנית עגולה מתאימה לה?
תודה!
תראי אם כתוב על התבנית או על התויתלב אמיץ
מס' סנטימטרים.
בדרך כלל ל"רגילה" (אני מניחה שאת מתכוונת לגודל בינוני - לא קטן מדי ולא התבנית הגדולה במיוחד) מתאים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
תודה, זה מה שהתכוונתי לשאול - איזה קוטר.. עזרת
אורניתאחרונה
האם אפשר להקפיאחלבית
תערובת לקציצות בשר שיש שם גם ביצים, תפו"א ותבלינים?
אנחנו מקפיאים מבושל/ מטוגן..לא יודעת אם כדאי להקפיא "חי"יעל מהדרום
אבל יש סיכוי גדול שכן (ההתלבטות שלי היא בגלל תפוחי האדמה).
לא מפשירים ומקפיאים שוב בלי בישול/אפיה/טיגוןט'
למה לא?החיים שוים
אני אוהבת להקפיאתתתת
כשזבה כבר מוכן למשל שניצלים...
שמעתי שזה פחות בריא להפשיר ולהקפיא ושוב להפשיר...
מה שגם שיש תפוחי אדמה בעיסה שזה בכלל לא ממליצים להקפיא...
עדיף שתטגנו או תבשלי הכל ואז תקפיאי במנות...
תקפיאי אחרי ההכנהאמת ואמונה
קציצות יוצאות מצויין מהקפאה
אני מקפיאה תערובת. לא אוהבת להקפיא אוכל מוכן...מנסה לעזור
אני מקפיאה ככה~א.ל
אני מקפיאה ככה. אבל משתדלת שהבשר יישאר קר מאד כל ההכנהירושלמית טרייה
אני משתמשת לקציצות בטחון קפוא, אז משתדלת לא להפשיר ממש אלא רק לרמה שאצליח לערבב. וכמובן לה]שיר במקרר. ולהקפיא מייד כשאני מסיימת להכין.
אולי זה לא מומלץ אבל סביר.
לגבי מי שהעירה על תפוחי אדמה - המרקם שלהם נהרס בהקפאה אז אי אפשר להקפיא קוביות תפוא מבושלים, לדוגמא. אבל לגבי מעט רסק בקציצות אין שום בעיה, אין השפעה על הטעם או המרקם. וכמובן שאין בעיה עם הגיינה. רק הבשר בעייתי.
רק עכשיו קראתי את התשובות..תודה לכולן!חלביתאחרונה
הדיאטה שקייט מידלטון עשתהשוגי
דיאטת דוקאן- מי מכיר? התנסה? שמע עליה?
המלצות/ דיס המלצות יעזרו לי מאוד.
תודה
עוגת גבינה ללא שמנת מתוקהרולדה
מה אפשר לעשים במקום שמנת מתוקה בעוגת גבינה פירורים לא אפויה.
עונה-תתתתאחרונה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 גרם
מערבבים חלב ופודינג ובסוף גבינה
קחי בחשבון שלא יוצאת כמות גדולה כי אין שמנת
מסדרים ביסקוויטים טבולים בחלב בתחתית התבנית שכבת גבינה ושוב ביסקוויטים וכן הלאה...
גם אני אשמח למתכונים.מלכת הפרפרים
עם חומרי הגלם האלו:
קשיו שקדים ובוטנים
כל הקטניות
ירקות לא שורש.
פירות
כוסמין קצת
ביצים
דגים - אבל אני לא חסידה גדולה שלהם... אולי אם ממש טעים ילך קצת..
סוכר
חלב אסור בכלל!
בשרי רק עוף. ומעט.
כל צורות הבישול מותרות.
תודה רבה רבה!
קשיו שקדים ובוטניםקראנץ שוקולד
הולכים מעולה עם אורז, אפשר לשלב אותם גם בשר בקר..
וכמובן עם עוגיות, עוגות בחושות, בראוניז, ועוגות שכבות..
תודה. אורז אסור ועוגיות לא מצליח לי עם קמח כוסמין.מלכת הפרפרים
כל מתכון זה אחרת . בכוסמין 70ֵֵ% מתנהג כמו קמח לבן אחד לאחדברוקולי
כוסמין 100%?מלכת הפרפרים
לא מתנהג כמו לבן..
ברוקולי
אז מה עושים?מלכת הפרפרים
תלוי במתכון . מעלים אחוזי נוזליםברוקולי
חטיף.....אני84
את ממיסה שוקולד ומוסיפה דבש ואת הפיצוחים שמה בתבנית. משטחת ושמתקרר את חותכת לקוביות.
אפשר להוסיף למעלה שומשום קלוי זה טעים. או לזגג שוקולד לבן.
כבר גם לא?גפן36
?-לא הבנתי.מלכת הפרפרים
רציתי לכתוב גזרגפן36

חבל. רצית לשאול אם גזר גם לא?מלכת הפרפרים
כןגפן36
אז אוקי. גם לא גזר.מלכת הפרפרים
מרק? המאכל האולטימטיבי לחורף
צ'וקלייטאחרונה
שתי שאלות11דוד11
1. איזה סוג של גבינת עיזים מתאימה לפוקצ'ות ופיצות?
2. מחפשת מתכון ללחם 100 אחוז קמח טף, אולי יש למשהו? לא מצאתי משהו משביע רצון בגוגל...
הפרומעזקראנץ שוקולדאחרונה
חנוכה שמח!אם הבנים12
פסידונית
מדהים!
נראה מז'ורנל 
איזה יופי!! בא לי גם להשוויץ בתוצרים שלי
יעל מהדרום
נראה נהדר, לשתיכן.לב אמיץ
תודה!יעל מהדרוםאחרונה
סופגניות כוסמין קצת יותר בריאותברוקולי
פשש יפות !איזו נחמה
תודה!
ברוקולי
הטועמים אמרו שהסופגניות טעימות מאוד.
הם ניראות ממש יפה~ יהודית ~
וגם טעים....
עוד לא הכנתי סופגניות השבוע...
שאלה לגבי הקמח כוסמיןבתאל1
פעם אמרו לי שעם עושים עם קמח כוסמין זה יוצא יותר אוורירי מאשר קמח מלא (אני משתמשת ב70%)...
האם זה נכון?
הכנתי סופגניות מקמח מלא, סופגניות מהירות אמנם, אבל יצאו קצת כבדות.
בגדול כן , אישית מעדיפה את טעם הכוסמיןברוקולי
רק שהוא יקר הרבה יותר..
נראות טוב!לב אמיץ
יפות!dora
לאברוקולי
איזה יפות!!יעל מהדרוםאחרונה
יש למישהו מתכון לסטייק טונה?תפצי
לא אוהבים רוטב עגבניות ואין בבית רוטב סויה אבל דברים רגילים יש. מיונז חרדל טחינה שמן זית...
אה וגם מה לשדך לו.
תודה לעונים
ברשת על הגז...בוג של על האש יוצא טעים ממשאנישוש
מה הקטע של הדבר הזה? הוא צריך בישול (או צליה)תפצי
מסתומרת?אנישוש
קשה להצליח איתו. למי שאוהב עסיסי אבל מבושל.לב אמיץ
הוא צריך צריבה, אפשר על מחבת פסים. אולי על האש כמו שתפצי מציעה. מעניין יהיה לנסות.
לפעמים אני חוצה אותו לשניים לכל רוחבו (שיהיה דק יותר) וצורבת עם טיפה שמן זית או אפילו עם חמאה, משני הצדדים במחבת טפלון או שיש. .
אפשר לתבל במלח גס, פלפל שחור גרוס (או רגיל) ואבקת שום (שום כתוש נראה לי יהפוך מריר בצריבה), שמן או חמאה.
אז מה שעשיתי זהתפצי
תודה לכולכם










