שרשור חדש
מאפים וסלטים שאפשר להקפיאשואלת לרגע

בעקבות שרשור הסלטים 

ובזכות ראש השנה המתקרב שיוצא ביום ראשון בערב

 

אשמח להמלצות מנסיונכם 

איזה מאכלים וסלטים אפשר להכין מראש ולהקפיא?

(גם להכין מראש ושיחזיק במקרר יותר מ3 ימים)

סלט סלק, מטבוחה, חצילים מטוגנים, מבושלים ברוטב אדוםתיקוןהמידות


סלק אפשר להקפיא??? מעניחן לא חשבתי אף פעם על זהאני84
אם הוא מבושל ומגורד, כמעט ולא מרגישיםפנסאי
שזה היה בהקפאה. כל צורה אחרת של הקפאה הרגשתי הבדל, למרות שזה לא נורא כל כך.
רשימה....אני84
חציל קלוי
מטבוחה
פלפל חריף
גמבות קלויות
חציל פרוסות בתנור
סלט עלי סלק מבושלים
חילבה
פלפל חריף - מה זה? נשמע סלט מענייןabc
ואיך חצילים מטוגנים/בתנור יוצאים אחרי הקפאה? לא יודעת למה אבל נשמע לי אמממ.. לא משו
אני מקפיאה סלטי חצילים..יוצא טוביעל מהדרום
חציל בתנור יוצא מעולה חציל מטוגןאני84
לא מסוגלת לחשוב על זה....
סלט פלפל חריף- יש כאלה שלא אוכלים בראש השנה ....שזץלא יהיה חריף..
אבל מטגנים או קולים פלפל חריף אדום וירוק מקלפים חותכים לקוביות או רצועות עד פה מקפיאים את השאר עושים שמןםשר.... רצועות שום
כוסברה לימון שמן זית ומעט מלח.... זה טעים ממש. מי שאוהב אפשר לעשות אותו הדבר עם פלפלים חיים זה טעים ממש. ולשים שמן זית בנדיבות..
נשמע טווובבב abc
לגבי חילבהmp3
אני מקפיאה תמיד ואז כשהיא חצי מופשרת אני מקציפה ויוצא קצף ממש גבוה וטעים
אפשר להקפיא כרישה (כרתי - שיכרתו אויבינו)לב אמיץ

שטופה ומבוררת.

אפשר להקפיא קרעפלאךירושלמית טרייה

הם יצאו קצת חלקלקים מההקפאה, אבל במרק לא שמים לב לזה בכלל.

מכיוון שהם התעסקות רצינית זה משמעותי.

אני מכינה חבוש ומקפיאה: מקלפת, חותכות לקוביות קטנות,יהלום שבכתר

מבשלת במים כמעט לכיסוי וסוכר, עד שהפרי מתרכך. אין לי כמוית של סוכר ואני לא רוצה לטעום כי הפרי משתמש כשהחיינו, אז אני טועמת את הסירופ שנוצר בבישול. הפרי בעצמו לא מתוק. "שיח/כבשו רחמיך את כעסך." מתפלפל

וגם "תתיר אסורי וחבושי עמך ישראל"לב אמיץ

(אני לא מצליחה למצוא את המחזור כדי לדייק בנוסח היהי רצון).

 

זה יוצא מהקפאה בטעם ובמרקם הרגילים? כי אם כן, זה עוזר לי מאוד.

כן - בעבר הייתי מכינה טרי היום אין לי זמן וזה אותו דבריהלום שבכתר

לפחות בפרספקטיבה של שנה שלמה בין טעימה לטעימה! כתיבה וחתימה טובה לכל עם ישראל, אמן.

מעולה. תודה.לב אמיץ


אפשר להקפיא הכל, חוץ מתפוחי אדמה.אדם נוף מורשתו
וכמובן, לא סלטים חיים.
כיוון אחר - אולי ירקות כבושים?אילה שלוחהאחרונה
מחפשת רעיונות מקוריים לניצול של גבנ"צ...בדרך אל האושר
יש לי די הרבה גבינה צהובה (פרוסות) שמחר עובר לה התאריך.
אשמח לרעיונות מקוריים לדברים שאפשר להכין בעזרתה (חוץ מפיצה )...
לזניה, טוסטים, פשטידות למינהן..נוצה ברוח
אפשר להקפיאשמחה ומשמחת
אפשר גם לגרד ולהקפיא בקופסא וכל פעם שצריך לטוסט או פיצה מוצאים קצת
ברור!בדרך אל האושר
עדיין רוצה להשתמש לפחות בחלק, יש לי ממש הרבה
פסטה מוקרמתתפוחית
בואיקוסשקדי מרק
זה מן לחמניות גבינה כאלה.
אין לי מתכון אבל יד הרבה ברשת..
אחפש, תודה!בדרך אל האושראחרונה
מה עושים עם ה-מ-ו-ן גבינה? אבל המון.זכיתי

שלחו לנו בטעות יותר מדי גבינה. מעדיפה דברים שאפשר להקפיא.

תודה

עוגות גבינה קרות/ גביניות/ לחמניות גבינהיעל מהדרוםאחרונה
האם אפשר להכין סופלה שוקולד טעיםפרח חדש

אבל רק עם אבקת קקאו,

ולא עם שוקולד מומס?

 

זה בעצם בראוניז בלי שוקולד שאופים בכוסות אישיותפנסאיאחרונה
לא עד הסוף...

את יכולה לנסות...
קרם פטיסייר פרווהabc
יש מתכון טוב למישו?
ואיך זה באפיה?
אני רוצה למילוי שמרים
איך אתם מתבלים סלט חסה?כי בנו בחרת
מחפשת מתכון לרוטב מעניין וטעים לסלט חסה עם עלי בייבי, עגבניות שרי וכו'
מיונז סוכר ומים וחומץ מיונז וסוכר באותה יחסיות,אמונינוש

חומץ ומים- כפית לכוס, בשביל חבילת חסה צריך כוס רוטב.

רוטב סויה ומיונזט'


מלח, סוכר, קצת חומץ, שמן וקצת חרדלon

לערבב טוב טוב..

מלח ולימוןיעל מהדרום
..dora
חסה חתוכה יחסית דק, בצל ל'קשתות' דקות ועגבניות חתוכות לחתיכות בינוניות.. (לרבע ואז לפרוסות)
ורוטב אלף האיים
(הלייט דוחה:-/)
רוטב מעולההלב והמעין
חומץ, שמ"ז, שום כתוש, דבש, חרדל, חרדל דיזון, מלח, פלפל. אפשר קצת מיונז גם..
שמן זית, מיץ לימון טבעי מלח ופלפל שחורתיקוןהמידות


בגדול אני לא אוהבת מתוקמיקי 84

אני שמה לימון ומלח

לפעמים אני אוהבת לא מתובל..

שצעתי פעם על משהו עם חרדל ותפוזים..העוגב
אצלנו זה חצי כוס שמן, 2 כפות סילאן וחצי לימון
חרדל, דבש, שיני שום כתושות.~moriya~
קצת לימון, מלח ושמן זית.
לערבב בנפרד ואז להוסיף לסלטעוד חוזר הניגוןאחרונה
הרבה מיץ לימון, סליאן, קצת שמן זית, קמת מים, מלח ופלפל, אפשר קצת שום כתוש
קינוחים אישיים מתוך סדנאקראנץ שוקולד
עם הקונדיטור התותח עידן חדד.

יצאו לי העינים.מדהים מדהים!dora
בא לך לפרט מה הטעמים?
כןקראנץ שוקולד

עוגה אחת-הימנית ביותר, טארט קפה-בצק פריך, בפנים קרמו קפה, מעל דף שוקולד לבן מטומפרר, מעל יש מוס קפה שמצופה בגלאסז' קפה.

שנייה-מוס מנגו,(צבע כתום) תחתית דקואז קוקוס-גלאסז' צהוב כתוב, מעטפת שוקולד לבן מטומפרר עם מרנג איטלקי.

שלישית. מוס פרלינה מצופה בציפוי רושה אגוזים, מעל קרם שנטילי חלב עם דסקים שוקולד חלב, לדעתי הכי טעים.

רביעית-העוגה השמאלית ביותר, תחתי  בראוניז שוקולד מריר עם גלאסז שחור, קישוט שוקולד צהוב מטומפרר ושוקולד לבן מטומפרר.

חמישית זה פירות יער בציפוי גלאסז' ורוד, עם תחתית דקואז פיסטוק.

הראשון נשמע טוב😋 וגם הכי קשה להכנה נראה לי..dora
יחסית הוא יותר מורכב אבל לא כזה מסובך .קראנץ שוקולד
ממש יצירות אומנות!פנסאי
צריך כישרון ודיוק בידיים כל כך...

מדהים!

זה הוא הכין ואתם צפיתם או שכל אחד הכין בעצמו?
תראי הקינוחים האלהקראנץ שוקולד
דורשים הכנה מראש חלק כמה שעות וחלק לילה לפחות בגלל ההקפאה הטובה שהם עוברים.
אז להכין את זה בסדנא של כמה שעות אין סיכוי, מה שכן הוא עשה הדגמות והכין מראש אנחנו עשינו את הציפויים בעיקר.. אבל העיקר שהיה ממש טעים 😋
למשל גנאש מוקצף דורש הכנה של יום קודםקראנץ שוקולד
כדי שיוקצף טוב
וואוו מיוחד ממש! אהבתי את העיצוב של הפיטורים!הדסי שושה
מהמם!!!!!! כמה עולה סדנא כזאת?איילה


שאלה על אפיית מאפינס בתבנית שקעים מסיליקון.תיקוןהמידות

הכנתי מאפינס תפוחים רכים וכשהוצאתי אותם , הם קצת התפרקו למטה לצערי. 

צריך תמיד לשים עטרות נייר מיוחדות לאפייה?

כמובן ששימנתי היטב והוצאתי בזהירות.

בסילקון לא חובה עטרות ניירט'
אולי היה צריך לשמן קצת לפני האפיה.
אולי הם היו עדיין קצת חמים?פנסאי
^^ אני מחכה עד שיהיו קרים ואז מוציאהשואלת לרגעאחרונה

אם מוציאים אותם כשהם חמים הם מתפוררים

עזרה קטנה חמדמדה

מה הטמפרטורה\ המרקם שהגנאש צריך להיות ע"מ שיצפהה עוגה בצורה חלקה ומבריקה?

ואם אני שמה אותו על עוגת מוס-קפואה-הוא קופא יחד איתה ואז נהיה מלא בחריצים וכדומה

 

ועוד משהו, מתכון לבצק פריך לטארטלטים קטנים שמתאימים לתבנית שקעים מסיליקון, יש למישהו?

יעזור לי מאודננה-בננה

לגבי השני, קונים ירושלמית טרייה
לא חוכמה חמדמדה


נשמע לי בקשר לשני, שכל בצק פריך מתאים.פנסאי
רק לקצר את זמן האפיה...
לא יתפרק לי?חמדמדה


האמת, אין לי הרבה נסיון בזה,פנסאיאחרונה
אני מתארת לעצמי שהוא יתנהג כמו כל בצק פריך...
למישו יש מתכון לפחזניות טובותבראבו

ניסינו בבית כמה מתכונים של פחזניות אבל בכל פעם הם או שנשארו שטוחות או שצנחו במהלך האפיה או שפשוט איבדו לחלוטין את הצורה!!! 

אף פעם לא הצלחנו לעשות פחזניות שישאר להם הצורה היפה שעושים לפני האפייהעצוב

למישו יש מתכון טוב, שהוא כבר ניסה, ושתמיד יוצא לו טוב ויפה???

אם כן תעלו לפה פליייייייייייייז!!!

הכי חשוב בפחזניות,dora
לשמור על הוראות המתכון.
היה לי מתכון שההוראה היתה לפתוח את התנור אחרי רבע שעה משו כזה.. לא זוכרת בדיוק ולא עשיתי ולכן הן צנחו
נסי את המתכון של עוגיונט. יש לה פוסט שלםפנסאיאחרונה
שמסביר איך לא לפשל...

וגם יש לה את מבחן הבצק כי לפעמים זה מה שמפיל את הפחזניה.
תרשו לי להשוויץ (ויש גם מתכון )חמדמדה
בגדול זאת עוגת אוריאו שאמורה להיות מחולקת לרינגים קטנים או לעוגה אחת גדולה (24). אני רציתי משהו יותר מגניב את עשיתי אותה בקוטר קטן יותר (עם רינג מתכוונןחצי חיוך)
המתכון;
כ16 עוגיות טחונות + חמאה מומסת -לבסיס
150 ג' שוקולד לבן 
4\1 כוס חלב
4\1 כוס אייריש קרים (אני המרתי לחלב)
25 ג' חמאה
500 ג' גבינה לבנה
80 ג' פודינג (נראה לי זה חבילה? אנחנו קונים את הקופסא הגדולה אז פשוט שקלתי)
500 מ"ל שמנת מתוקה
50 ג' סוכר
חבילת עוגיות שבורות גס
-----
שמים שקף מסביב לתבנית, משטחים את העוגיות הטחונות והחמאה המומסת בבסיס ומהדקים, מכניסים להקפאה.
ממיסים את השוקולד, החלב והליקר, מצננים מעט.
במקביל מערבבים את הגבינה עם הפודינג ומאחדים עם השוקולד.
מקציפים את השמנת עם הסוכר למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת הגבינה והשוקולד, מוסיפים את שברי העוגיות, מעבירים לרינג ומקפיאים ללילה לפחות.
אני ציפתי אותה בגנאש וקצפת מלמעלה
מתכון מומלץ בחום!! העוגה נטרפה.
 
ממש יפה!!!!!!!!~ יהודית ~

מהמם! בטח מלא עבודה....

נפלא ביותר😋קראנץ שוקולד
נראה מד-הים!!!!!ג'נדס


מדהיםdora
ווואוווא"ת ב"ש
נראה טעים בטירוףףף
מהמםם
האמת שנבהלתי. לראות בהתראה ווואוווווdora
ולא עשיתי כלום

היית צריכה לשרשר את התגובה לחמדמדה כדי שהיא תקבל את המחמאה. אז את פותחת את התגובה של מי שאת רוצה לגיב אליו ואז מחמיאה ..
חחחחא"ת ב"ש
אופסס
טעות שלי
אמא!!!צ'וקלייט

זה נראה טעים בטירווף!!!

נראה ממש טעיםארץ השוקולד
נראה טעים ממש!!ברוקולי


מטריף!!מיליון דולר

בא לי להכין...

 

אפשר לשאול באיזה עוגיות מדובר? ביסקויטים?

וכמה חמאה לבסיס?

תודה!

עוגיות אוריאו!=]חמדמדהאחרונה

בקשר לחמאה- נראה לי התחלתי מ50 ג' ולא זוכרת בדיוק כמה יצא אבל העיקרון הוא שהחמאה תדביק את העוגיות לבסיס אז נראה לי בין 50ל-100 ג'

מיוחד...ישר כחמיקי 84


איך עושים שהקציצות בשר יהיו רכות?ח ת ו נ ה


מוסיפים ירקות מגורדים - קישוא, גזר, תפו''א.ט'
^^^ וגם בצל, (ובלי גזר) במיוחד השילוב של קישוא ובצ"לשוקולד לבן


2 פרוסות לחם- הלבן בלבד, ספוגות במים. וסחוטות היטב ומפוררות~א.ל


אפשר גם להוסיף לעיסהיראת גאולה
קצת אורז או קוסקוס לא מבושלים.
זה ממש מאוורר את הקציצה וכמעט לא מורגש (ולטעמי יוצא הרבה יותר טעים מלחם, וגם הכי פחות עבודה...).
בשר של חציל קלוי.אמונינוש


מערבבים חצי עוף, מוסיפים תפו"א מעוך (פירה) לכל קילו,ירושלמית טרייה

מוסיפים פירורי לחם ושמן זית.

מתכון של אמא שלי, מאז שאני מקפידה עליו תמיד יוצא לי רך וטעים.

אפשר להוסיף קצת בורגול/ קוסקוס מוכן לתערובת ולקצץ95200
בנוסף לכל ההצעות המעולות - קצת סודה לשתיהברוקולי


טוחנים ירק הרבה עלים בצל ותפוחי אדמהמיקי 84אחרונה

ו... מערבבים בשר טחון עם חזה עוף טחון

הגיע תורי להשוויץ קצת.. נערת טבע

 

תודה רבה ל@מיסטר דום ול@יהודיה מא"י על ההסברים וההשראה.
 
אחרי הרבה נסיונות בעבר, גם זה הגיע, עם הרבה הרבה לישה והרבה הרבה תפילותמוציא לשון
המסקנה- אם את/ה רואים עכשיו ואומרים וואו- אל תתיאשו, זה אפשריחושף שיניים
 
 
 
מהמםdora
נראה טוב מאודארץ השוקולד
אהבתי את המסקנה😁

התעניינות: מה גודל החלות?
גדולות יחסית.. תראה בתמונה, זה תבנית סטנדרטית של תנורנערת טבע

ותודה

ראיתי שהן גדולות, תהיתי כמה קמח בערך יש באחת כזו?ארץ השוקולד
יפה, נראה טוב!קראנץ שוקולד


תתנו מתכון!!!abc
כל פעם התמונות האלה גורמות לי יאוש!!

אז בשביל שגם אני אגיע למסקנה שלך - אנא.....
המתכון של יהודיה..נערת טבע

המתכון שלי: ק"ג קמח לבן, חצי ליטר מים, 2 כפות שמרים, 2 כפיות מלח, שמן (אני הוספתי גם כוס וקצת סוכר.. )

אז קודם כל צריך להפריד בין השמרים למים

סליחה, למלח

וצריך ללוש את הבצק היטב

עד שאפשר לקחת חתיכה ולמתוח אותה שתהיה שקופה

יהודיה מא"י (20:33):ואז משמנים את הבצק, ומכניסים את הקערה לשקית

ומתפחים

שהבצק יכפיל את נפחו

יהודיה מא"י (20:34):אבל לא יותר מידי שלא יהיה בועות, אם מתפיחים יותר מידי, הוא לא יתפח אח"כ

יהודיה מא"י (20:35):ואז מורידים את הבצק, וקולעים חלות

ומשתדלים לא לשחק בבצק

וקולעים את החלות לא צפוף מידי

ומתפיחים שוב

לא יותר מידי, לא פחות מידי

ומורחים ביצה, בעדינות

יהודיה מא"י (20:36):ומכניסים לתנור חם-חם 10 דקות

ואז מורידים חום להמשך אפייה

אה, ואם עושים חלות קטנות (3 חלות ויותר מכך מקילו קמח) עושים אותן עגולות!

 

והקליעה מ4  לפי הסרטון שמיסטר דים העלה.

ולקלוע רופף, לפזר ביצה ממש בנדיבות, ומה שהכי עושה את הצבע- להכניס לתנור שחומם מראש לחום ממש גבוה לעשר דק' הראשונות, ואז להוריד. (שימו טיימר שלא תשכחו ויישרף) 

 

 

והכמות שלי זה מ3 ק"ג קמח,נערת טבע

יצא לי 3 חלות גדולות, ו4-5 לחמניות קשר.

כוס וקצת סוכר??abc
לא מתוק מידי?



תודה על המתכון
עושה חשק לנסות
לשלוש קילו קמח..נערת טבע
לא יצא מתוק.
אפילו הייתי מוסיפה אם הייתי רוצה מתוקות
אה, עכשיו אני שמה לב שעשית 3 קילוabc
והן יוצאות אוריריות?
כי כל פעם שניסיתי לא אהבתי

וגם כמה שמן לקיחו קמח?
וחצי ליטר מים זה לקילו או ל3?
ואי... כל הכבודמיקי 84אחרונה


יש דרך למלא עוגיות מגולגלות/ רוגאלך בלי שהמילוי ישפך החוצה?יעל מהדרום
לק"י

אומנם הטעם טוב, אבל המראה קצת פחות.

אם אני חותכת את הרולדה לפרוסות ומשכיבה אותן על הפרצוף, זה יעזור?
שכבה דקה ואחידה, גלגול צמוד. וחיתוך 90% לפני אפיהברוקולי
תודה!! ננסה בפעם הבאהיעל מהדרום
איזה מילוי את שמה?קראנץ שוקולד
כי זה לא אמור להישפך כשמורחים שוקולד..
במגולגות רצוי להכניב כמה דקות למקפיא ואז ישר לתנור(וזה נכון לכל בצק פריך)
מילוי של קקאו, סוכר וקצת שמן ומיםיעל מהדרום
לק"י

וזה היה בצק שמרים קר (בלי התפחה).
זה לא מילוי טוב לגורעלךקראנץ שוקולד
וכנראה שזו הסיבה לבריחה, מילוי נוזלי..
תמלאי פעם הבאה עם ממרח.
מילוי של רוגאלך זה הרבה פעמים סוכר וקקאו עם שמןיעל מהדרום
אבל המילוי הזה ששמת ספציפית נוזלי מדיקראנץ שוקולד
גם שעושים מילוי על בסיס אבקה צריך שיהיה משחתי, אחרת אין סיבה שיזלוג החוצה
ותמיד רצוי לעבוד עם מתכון מדוייקקראנץ שוקולד
אם רוצים שיצא משהו טוב..
טוב..תודה. נעשה בלי מיםיעל מהדרום
כשאני מכינה מילוי לרוגלךבארץ אהבתי
אם יוצא לי מידי נוזלי אני מוסיפה קוקוס עד שהמרקם נוח למריחה (וזה גם טעים). ואני אוהבת למרוח עם מרית, זה מאוד נוח לעבודה.
תודה..לא מחבבת קוקוסיעל מהדרום
שקדים/אגוזים טחונים גם יעשו את העבודהט'
אפשר להוסיף פירורי לחם.תיקוןהמידות

ורעיון נוסף למילוי: שמן, קקאו, אבקת סוכר וסילאן טבעי. קקאו וסוכר באותו יחס.

מה זה בצק שמרים קר?באמונה שלמה

איך יוצאות העוגיות? מה מכינים איתו?

בצק שמרים שלא מתפיחיםיעל מהדרום
לק"י

יוצאות עוגיות טעימות
ואפשר להכין קוראסונים/ רולדה שפורסים לפרוסות/ שכבות.
כל מתכון רגיל של בצק שמרים?באמונה שלמה

או שיש לך מתכון מוצלח במיוחד ללא התפחה?

נשמע מעניין לנסות

לא אותו מתכוןיעל מהדרום
לק"י

4 כוסות קמח
כוס שמן
1/2 כוס סוכר
25 גרם שמרים (אני שמה כחצי כף)
1 כוס מם/ מיץ
אני מכירה שמורחים שמן על העלה,מוריה

ומעל מפזרים תערובת של קקאו וסוכר.

גם אני..רק שיותר נוח לי להכין מראשיעל מהדרום
לק"י

לא זוכרת אם בדרך שציינת תמיד הכל מתערבב בסוף, או שלפעמים לא...
לחתוך שושנים של שמרים: מקפיאים קצת את הגלילה קודםירושלמית טרייה
אבל אני לא רואה איך אפשר ליישם את זה ברוגאלאך.
זה גם בעיקר עוזר שהבצק לא יימעך בחיתוך, שיראה כמו גליל ולא כמו גלגל עם פנצ'ר.
ברוגעלך זה לא אמור לקרות, זה מוזר..קראנץ שוקולד
למה שלא יקרה?!..המילוי בורחיעל מהדרום
רוגאלך אני מתכוונת לעיגול שמחלקים ואז מגלגלים כל חלקיעל מהדרום
מילוי סמיך לא בורח החוצהקראנץ שוקולד
מילוי דליל כן
אז זה לא קשור לרוגאלך או לא..וזה היה מילוי די סמיךיעל מהדרום
לק"י

לא מספיק כנראה.
^^^ למילוי של סוכר, שמן וקקאו אל תוסיפי מים!!ט'
שמן מספיק ואם תוסיפי ותמיסי קוביות שוקולד זה יסמיך את המילוי ולא ינזל.
טוב..תודה!יעל מהדרום
לק"י

ננסה פעם הבאה רק עם שמן.
(נראה לי שראיתי פעם מתכון שבמילוי היה גם מים )
תודה לכל העונים!יעל מהדרום
לק"י

עכשיו לי סיבה טובה להכין עוד נגלה של עוגיות
פודינג...אחת הנשים

אם מוסיפים למילוי אבקת פודינג, כדאי בטעם וניל, המילוי לא "בורח".

מחזקת את אחת הנשים- פודינג לא צריך לשים הרבהמיקי 84אחרונה

לפעמים כף שתיים עושים את העבודה תלוי בכמות

צריך לעשות הפרשת חלה ממאפה שמרים?~א.ל


השאלה מה את עושה איתו, מטגנת או אופהקראנץ שוקולד
נפ"מ לעניין ברכה..
בעיקר אופה.~א.ל


אם את אופה, כן.שאלה לי.
אם את מבשלת או מטגנת, צריך להפריש ללא ברכה. (אם את רוצה לברך, מספיק שתאפי קצת ותוכלי לברך.)
מאפה שמרים נשמע טעים!! מה שמת בו?יעל מהדרום
בבצק או בתוכן?~א.ל
שמן, קינמון וסוכר (אפשר גם אגוזים/שקדים טחונים)~א.ל


טוב..תודה!יעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אני קוראת לדבר כזה עוגה או עוגיות
מאפה נשמע משהו אחר...
שימי לב שאת משתמשת במספיק קמחנפשי תערוג
שתצטרכי הפרשת חלה
סקר קראנץ שוקולד

כמה סלטים אתם עושים לשבת בד"כ?
איזה סלטים מככבים אצלכם קבוע?

 

אז ככהאני84
גזר מרוקי
חציל קלוי
חציל בתנור או מטוגן
גמבות קלויות
סלק מבושל
טחינה
מיונז בייתי
כרוב
חמוצים- גמבות גזר כרפס כרובית או שומר
מטבוחה
מלפפון עם כוסברה וכרפס טו בצל ירוק
לפעמים גם חילבה
בדרכ יש 10 סלטים בשולחן לפעמים יותר.
שאני ממש עייפה או אם אנחנו בבית רק בחמין אז יש בערך 7-8
אני רוצה מתכון לעוגיות שוקולד,לא מסובך (ולא שוקולד צ'יפס)מחייכת =)
יש שוקולד מריר
למישהו יש ?
תודה מראש
עוגיות מושלגות זורם?מקום בעולם
ברוקולי

 

http://bishulbezol.blogspot.co.il/2010/08/blog-post_24.html

 

אחלה מתכון,

זול וטעים

 

 

* ברור שעם שוקולד אמיתי זה טעים יותר

אבל זה תחליף בהחלט ראוי

 

תודה! את יודעת כמה שוקולד לשים במקום הקקאו?מחייכת =)
תודה על ההפניה! אפינו לכבוד שבת יצא מעולה!כף עץ


בכיף! בתאבון..ברוקוליאחרונה


בזכות השרשור הזה הכנתי עוגיות מושלגות...יעל מהדרום
לק"י

עם קקאו ושמן..יצאו טעימות.

יש למישהו מתכון עם שוקולד מומס ושמן?
ואשמח גם למתכון לעוגיות אלפחורס שלא משתטחות בתנורמחייכת =)
ניסיתי מתכון כלשהו והשתטח ..
היה כאן לא מזמן מתכון לעוגיות אלפחורספלונית 1

שהכנתי ולא השתטחו ויצאו ממש טעימות

(אולי זה קשור אבל החלפתי קורנפלור בקמח כי נגמר לי)

עוגות מיונז בסיסיותshaulreznik

2 כוסות קמח, 2 כפות גדושות של מיונז, כפית אבקת אפייה, כוס סוכר. לבצק ניתן להוסיף כל תוספת שהיא: שבבי שוקולד, אבקת קקאו, בננה מעוכה, תמצית בטעם רום/וניל/שקדים וכן הלאה. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, מניחים ע"ג נייר אפייה, משטחים בעזרת מזלג. אופים 15 דק' בטמפרטורת 200 מעלות. מצננים.

מחפשת מתכון לדובשניות או עוגיות עם דבש0 אלישבע 0
דרישות:
- מתכון טעים 😁
- עם שמן (ולא מרגרינה ושות')
- נשמר טוב במקפיא

תודה!
באתר עוגיונטחיים חדשים
יש מתכון מעולה לדובשניות. מכינה כל ראש השנה
תודה רבה!! נראה מעולה!0 אלישבע 0אחרונה
זקוקה למתכון קל וטוב להכנת שני דגי אמנון שלמים בתנורתיקוןהמידות

הצעות תתקבלנה בברכה.

בצלוחית-onאחרונה

קצת שמן זית,

טיפונת לימון או מיץ לימון, 

פסטו (משדרג ממש אבל לא חייב) 

שן שום כתושה,

מלח

יין לבן יבש (לא חייב).

לשפוך על הדגים.

25 דקות בתנור.

צריכה רעיון מהיר לתוספתג'ינג'ר
הכנתי לשבת בבוקר צלעות כבש עם תפוא
וגם ברוקולי
רעיונות מה אפשר להכין זריז בנוסף?
לא אוהבים אצלי אורז
אולי לשבת הבאה...אמונינוש

סלט קינואה, איטריות עם פרורי לחם, בטטה אפויה, 

מה זה איטריות עם פירורי לחם?איילה


הסבר-אמונינושאחרונה

מבשלים אטריות מסולסלות בצורה רגילה, מסננים מהמים. בסיר אחר רחב מחממים רבע כוס שמן ומטגנים בצל קצוץ. כשהבצל שקוף מוסיפים כוס פרורי לחם, עד שכל השמן נספג. מערבבים יחד עם האיטריות. 

לא הכי בריא אבל פעם ב... זה בסדר.

צריך עזרהישראל11
אני זקוק למטבלים לירקות .
תודה
אם אתה רוצה מתכונים תשלח לי אלי באישי את המייל שלך ואני אשלאמונינושאחרונה