מתכון של פנקייק יעבוד במכשיר של וופל בלגי? תודהלגו
המרכיבים דיי דומיםקראנץ שוקולד
ככה שלא חושב שתהיה בעייה
לפי מה שאני יודעת- ככה עושיםחוזרת
בדיוק באתי לשאול את זה...
האני אני
ניסיתי את זה ולא לא יוצא טוב..האני אניאחרונה
זה יוצא דחוס מידי...
מתכון טעים לפשטידות?כוחות שמימיים
אפשר 2.
יש לי תפוא, גזר בטטה קישואים בצל.
אשמח מאוד למתכונים טעימים! !!! גם חלביים
יש לי תפוא, גזר בטטה קישואים בצל.
אשמח מאוד למתכונים טעימים! !!! גם חלביים
כמה זה קילו קמח בכוסות חד"פ?~א.ל
(שתיה חמה/קרה)
קרה של 180cdora
8 כוסות.
8-9 כוסות שקופותחילזון 123
תודה!~א.ל
אבל זה רק קמח לבןארץ השוקולד
קמח מלא שונה ביחס בין הנפח למשקל מקמח לבן...
וואו, בא לי לנסוע לארץ השוקולד!!!
מודדת כובעיםאחרונה
אני צריכה עזרה קטנה עם התנור..עלמא22
נראה לי שאת צריכה את האחד הבא אחריוהתנערי מעפר
זה עם הטורבו וששני גופי החימום (עליון ותחתון) יפעלו.
תלוי מה היא אופהקראנץ שוקולד
עוגות גבינה למשל ובחושות לא אופים על טורבו
תוכניות האפייה השימושיות ביותר זהקראנץ שוקולד
מה שמוקף בעיגול שזה גוף חימום עליון ותחתון דולקים וזה שמתחתיו שזה גופי חימום+ טורבו- שזה מתאים יותר לייבוש או פיזור אחיד של חום התנור לרוב משתמשים במצב של שתי תבניות ומעלה..
התנורים הם שונים ורצוי שקצת תכירי את המצבים לפני כי מאכל שבתנור אחד יקח חצי שעה בתנור אחר יכול לקחת ארבעים דקות או פחות מחצי שעה אז רצוי לא להסתמך על זמני אפייה במתכונים אלא לבדוק כל כמה זמן..
תודה!עלמא22
אבל זה הגיוני שעוגה שהכנתי עם שתי שכבות שונות, הייתה לפחות עוד רבע שעה בתנור, וגם כשהוצאתי (כשבכלל לא הייתי בטוחה שזה לגמרי מוכן) השכבה התחתונה לא הייתה מוכנה ב100%? זה הגיוני להוסיף עוד כ"כ הרבה זמן כשהחום הוא כמו שצריך?
וזאת עוגה שזאת לא פעם ראשונה שאני מכינה, ככה שאני מכירה טוב את המתכון..
וזאת עוגה שזאת לא פעם ראשונה שאני מכינה, ככה שאני מכירה טוב את המתכון..
אם תכיני בטורבו זה יהיה הזמן הרגיל...התנערי מעפר
התנור חומם מראש?קראנץ שוקולד
וכמו שכתבתי לכל תנור יש את ה'שגעונות' שלו..
יש תנורים שפשוט צריך זמן אפייה יותר ארוך..
טורבו הוא לא פיתרון לזה, תפקיד הטורבו זה פיזור חום אחיד וייבוש וזה לא מתאים לכל עוגה.
יש תנורים שפשוט צריך זמן אפייה יותר ארוך..
טורבו הוא לא פיתרון לזה, תפקיד הטורבו זה פיזור חום אחיד וייבוש וזה לא מתאים לכל עוגה.
כו, חומם מראשעלמא22
את עושה נכון לדעתיחילזון 123
זה האפיה הרגילה.
אם את אופה כמה תבניות בו זמנית אז תשתמשי בזה שמתחתיו (עם המאוורר) שזה טורבו
בצד שמאל למטה זה בטח גריל(או רק אפיה עליונה) ומשמאל שמעליו גריל עם טורבו
תודה לכולם!עלמא22
זה נראה הכפתור הנכון~א.ל
ולא כל תנור מפזר את החום בצורה אחידה,
כך שיכולים להיות הבדלים בין זמני אפיה בין תנור אחד לשני
גם תלוי אם זה טורבוארץ השוקולדאחרונה
אם התנור טורבו הוא מתחמם יותר מהר בהתחלה וממילא יקח פחות זמן לאפות.
מלחפשת רעיונות לשדרוגשלומית2
העוגת גבינה פירורים הרגילה-
ביסקווטים, גבינה, פירורים
אשמח לרעיונות
אנחנו מוסיפיםלב אמיץ
למעשה אנחנו מכינים בעיקר משמנת חמוצה 15% (כארבעה גביעים) ושמנת מתוקה מוקצפת עם פודינג וניל.
מוסיפים רק שתיים-שלוש כפות גבינה כדי לשבור מעט את הטעם של השמנת.
אפשר להשתמש בבסקוויטים לוטוס.
להזליף מעל ריבת חלב.
לגרד למעלה שוקולד או להמיס שוקולד עם טיפה שמן ולצפותיעל מהדרום
רוטב תותים/דובדבנים/פירות יער (יש קפואים)קראנץ שוקולד
מרתיחים עם מעט סוכר ומים טוחנים ואחרי שמתקרר שופכים מעל העוגה כשהיא קרה..
זה טוב כי זה גם שובר את המתיקות..
את מכינה מביסקוויטים?אשתו של בעלי
כי ראיתי מתכון שנראה טוב בשרשורים הנעוצים למעלה- יש שם שרשור של שבועות, לקראת הסוף יש מתכון של "רצון הרצונות" לעוגת גבינה שבבסיס היא מוסיפה פקאן סיני מסוכר
הכי שווה להוסיףאוהבתעולם...
מלא קליקים ושוקולים שווים
ניתן תמיד להוסיף ציפוי יפהארץ השוקולדאחרונה
אפשר לשים כמה נקודות עם שמנת לקצפת, רצוי בצורות כי זה יותר יפה. למשל, לשים באמצע הר קצפת לדעתי ממש ישדרג הן בנראות והן בטעם.
כמו כן, ניתן להוסיף ציפוי שוקולד, אבל כאן יש פער מבחינת צורות:
1. טכני- יותר קשה.
2. הלכתי- יש מחלוקת אחרונים אם מותר לחתוך בשבת.
כמו כן, ניתן להוסיף ציפוי שוקולד, אבל כאן יש פער מבחינת צורות:
1. טכני- יותר קשה.
2. הלכתי- יש מחלוקת אחרונים אם מותר לחתוך בשבת.
אז הזמנתי חברה ובעלה לשבע ברכות..מה אמור להכיל התפריט?חלושששש
אשמח לרעיונות איך אמור להתנהל כל הדבר הזה? ( פעם ראשונה שאני עושה את זה. זה יהיה בבית ההורים אבל באחריותי בלבד עם כל מה שכרוך בזה)
תודה!
תודה!
תלוי איזה סגנון וכמה בא לך להשקיעבת 30
אפשר בשרי- עוף, אורז, שלטים
אפשר קליל יותר- פיתות, סלטים, כמה פשטידות ומרק
בשרי? חלבי?קראנץ שוקולד
זה תלוי גם במידת ההשקעה..
יש כאלה שעושים אפריטיפ ויש כאלה שעושין ארוחה עם מנה ראשונה שנייה וכו..
מה הכיוון?
יש כאלה שעושים אפריטיפ ויש כאלה שעושין ארוחה עם מנה ראשונה שנייה וכו..
מה הכיוון?
בשרי. חשבתי ארוחה מנה ראשונה...צריך להיות מכובדחלושששש
אבל לא כבד מדי.
ככהקראנץ שוקולד
מנות ראשונות
דג מטוגן/מבושל
פירה עם כבד
כבד בקעריות פילו
בורקס ברוטב
מנה עיקרית
עוף/צלי בקר/קציצות או כל בשרי אחר..
תוספות: תפו"א בתנור, זיתים מבושלים, פוטריות, קוסקוס עם ירקות, אורז..
מנה אחרונה: קינוחי כוסות, מגשים של פירות ופיצוחים..
דג מטוגן/מבושל
פירה עם כבד
כבד בקעריות פילו
בורקס ברוטב
מנה עיקרית
עוף/צלי בקר/קציצות או כל בשרי אחר..
תוספות: תפו"א בתנור, זיתים מבושלים, פוטריות, קוסקוס עם ירקות, אורז..
מנה אחרונה: קינוחי כוסות, מגשים של פירות ופיצוחים..
אפשר-יעל מהדרום
לק"י
מנה ראשונה- סלטים ופשטידות/ קציצות (אפשר ברוטב)
אורז
קוסקוס
ירקות מוקפצים עם חזה עוף
תפו"א
עוף בתנור
שניצלים
מנה ראשונה- סלטים ופשטידות/ קציצות (אפשר ברוטב)
אורז
קוסקוס
ירקות מוקפצים עם חזה עוף
תפו"א
עוף בתנור
שניצלים
כמה אורחים מוזמנים.חילזון 123
כ-30-40..חלושששש
נראה לי שאת צריכה גם לחשוב מה התקציב שיש כי זה די הרבה אנשיםחילזון 123
אפשר לעשות מרק גדול. אפילו שני סוגים. זה לא כ"כ מסובך וגם לא יקר ויכול להיות פתיחה נחמדה לארוחה.
אולי ספגטי בולונז? בתור אחת התוספות?
תודה רבה!חלושששש
לי נשמע שיהיה מתאים לכמות כזו של אנשים~א.לאחרונה
קוסקוס משקית ומרק
(אפשר להפוך את הקוסקוס לירוק: לוקחים את גבעולי הכוסברה, יחד עם מעט שמן זית ומלח במעבד מזון, [יוצא כמין מטבל], מערבבים יחד עם הקוסקוס לפני ששופכים מים רותחים)
ובמרק שמים תפוחי אדמה, דלעת, עופות.. הכל בסיר אחד
מישהו יודע האם הקפאה זה כמו בישול?אביביתח
כשמכינים מוס עם ביצים טריות, אסור היום לאכול ביצים טריות ולא מבושלות בגלל נגעי הביצים והעופות. אם אני עושה מוס ומקפיאה, האם זה כמו בישול?
לא נראה לייעל מהדרום
לא, אפשר להכין מוס מקצפת צימחית ריצ׳התנערי מעפר
ולהקפיא בלי ביצים בכלל.
הקפאה זה לא בישול..dora
לא. אפשר להכין מוס ממים שהשרו בהם חומוס.לב אמיץ
תעשי חיפוש כאן בפורום.
תכיני מרנג שוויצרי או איטלקי ואז אין בעייהקראנץ שוקולד
אפשר לבשל מעט את הביצים לפני ההקצפה..מקום בעולם
איך לבשל ואחר כך להקציף?אביביתח
על בן מריברוקולי
לא ביצים שלימותקראנץ שוקולד
רק חלבונים או חלמונים.. לבד
וכמו שכתבתי להכין מרנג איטלקי/שוויצרי זה הפיתרון הכי טוב.
וכמו שכתבתי להכין מרנג איטלקי/שוויצרי זה הפיתרון הכי טוב.
ברור שלא שלמות..ברוקולי
וגם אז.. אנשים בקבוצת סיכון.. כדאי להמנע
^^מקום בעולם
אם תרצי מתכון- בשמחה.
@א@אביביתח
@א@אביביתח
זה לא כמו בישולגפן36אחרונה
חלבוני החיידקים עוברים דנטורציה בבישול ולכן נהרסים אאל''ט, ובהקפאה הם לא.
קרם שוקולדהודו לה
המסתי שוקולד לצפות עוגה ואח"כ הוספתי מעט ריץ(לפי המתכון)
ותוך שניה השוקולד נהייה כמו פלסטלינה. ממש אפשר היה לצור צורות ולא נדבק לידיים
למה זה קרה?
יש מה לעשות כדי שיהיה לי קרם לעוגה?
כנראה המסת יותר מידי תשוקולד..ברוקולי
לא חושבת שאפשר להציל כקרם.
אבל אני לא מומחית בשוקולד
אפשר להכין מזה טראפלס
אבל אני לא מומחית בשוקולד
אפשר להכין מזה טראפלס
חושבת שאמורים לחמם את הריץ' קודםכי בנו בחרת
ורק אח''כ להוסיף את השוקולד
^^^^ (אני שמה את שניהם ביחד ומחממת)יעל מהדרום
^^ או לחמם יחדגפן36אחרונה
הרסתי את הבצק?אשתו של בעלי
די דחוף-
הכנתי בצק לפריקסה (לפי מתכון של קרין גורן). בהתפחה הראשונה עטפתי את הבצק עצמו בניילון נצמד וכשפתחתי הרגשתי שהוא דחוס ולא אוורירי (אבל מאוד נעים)
עכשיו חילקתי את הכמות לכדורים וכל כדור מרחתי בשמן להתפחה שניה.
הרסתי את הבצק עם הניילון הנצמד?
הוא כבר לא יתאים לפריקסה?
לא חושבת שהוא הרוסנקודה טובה
ב"ה יצא מצויין
אשתו של בעליאחרונה
מחפשת מתכון לעוף עם רוטב, משהו מקורי אבל לא מקורי מדי..שיפקה
מחפשת מתכון לעוף לערב שבת הקרוב, עם רוטב.
העניין הוא כזה- אני מארחת את ההורים והאחים שלי, וכל עוף שאני אכין הם כבר מכירים.. אבל דברים מדי מונפצים הם לא יאכלו, ילדים קטנים..
אשמח לעזרתכם
העניין הוא כזה- אני מארחת את ההורים והאחים שלי, וכל עוף שאני אכין הם כבר מכירים.. אבל דברים מדי מונפצים הם לא יאכלו, ילדים קטנים..
אשמח לעזרתכם

עוף ברוטב זיתיםיעל מהדרום
עוף בגזר, עוף בזיתים, עוף עם ירקותבת 30
עוף ברוטב אננס. ממש טעים..א..א..
עוף עם תפו"א ובצל ובטטות
עוף עם פטריות ברוטב פטריותיעל מהדרום
אפשר עוף ברוטב קולה, סילאן ודבש.ותן טל
ואם הם מכירים- אז מה?מישהו37
הם באים בשביל להיות אתכם- עם המשפחה שלכם. לא לארוחת גורמה... אם האוכל טעים ומשביע- לא יקרה כלום אם הוא לא מקורי. הם מן הסתם מעריכים ואוהבים אותך בלי קשר למה שאת מכינה....
מסכים אבל מצד שני יש את הרצון הזהקראנץ שוקולד
לפנק כשבאים אורחים, ולהכין דברין מיוחדים.. ככה זה אצלנו לפחות ומאמין שאצל עוד הרבה![]()
ו.. שרשרת לותן טל במקום לפותחת השרשור![]()
היא ביקשה מתכון ולא עוד משהו אם אני זוכר נכוןאהלן2
עוף בטעם חמוץ מתוק~א.ל
של השף מיכה
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס סויה כהה
3 כפות קטשופ
2 כפות שומשום למי שאוהב
גרדה מלימון אחד
בצל ירוק קצוץ לקישוט
שקדים פרוסים או שיברי בוטנים קלוים לקישוט
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1.בקערה מערבבים את כל החומרים לרוטב ומלח ופלפל לפי הטעם.
2. מניחים בקערה את חלקי העוף, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה עד שעתיים.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4. את חלקי העוף מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות, עד שהעוף התבשל לחלוטין.
5. נותנים לעוף להתקרר מעט לפני שאוכלים.
6. מומלץ להגיש עם אורז ותפו"א צלוי
מתכון מעולה שכולם מלקקים את האצבעותאמא ל6 מקסימים
זה נשמע לא טוב, אבל זה הכי טעים בעולם. הבעיה היחידה היא שלא כדאי לומר לאף אחד מה יש בפנים, לפני שהם טועמים, כי הם לא יעיזו לטעום:
רכיבים:
שליש כוס סוכר חום
שליש כוס קטשופ
1 כף קפה נמס
3/4 כוס מים חמים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
מערבבים טוב את כל המצרכים.
שופכים מעל העוף ואופים ללא כיסוי ב 200° עד שמוכן.בערך שעה וחצי.
רכיבים:
שליש כוס סוכר חום
שליש כוס קטשופ
1 כף קפה נמס
3/4 כוס מים חמים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
מערבבים טוב את כל המצרכים.
שופכים מעל העוף ואופים ללא כיסוי ב 200° עד שמוכן.בערך שעה וחצי.
עגבניה, שמן זית, פלפל שחור, שום וכפית דבש.לב אמיץ
או במקום דבש כף תרכיז תפוחים.
(שום אפשר שיניים שלמות על קליפתן או לפזר על העוף אבקת שום.
טעים, מעודן ואפילו הבררנים אצלי מלקקים את האצבעות.
אפשר להוסיף מתחת תפ"א שמתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית.
פעם שמעתי מתכון לעוף עם מיץ מקופסת שימורים של שזיפיםחילזון 123
אין לי משהו מדוייק אבל בגדול משתמשים בנוזלים של השימורים האלה ואופים בתנור.
נראה לי גם אפשר להוסיף את השזיפים עצמם.
עוף בסיר עם בצל, יין ופטריות.כי בנו בחרת
מטגנים קצת את העוף שיקבל צבע ומוציאים.
מטגנים הרבה בצל, כשהוא רך מוסיפים את הפטריות ו6 שיני שום קצוצות, אחרי כמה דקות מוסיפים כוס מים, תבלינים (מלח, פלפל, דבש) ויין.
אם רוצים יותר נוזלים אפשר להוסיף עוד קצת מים. ועוד קצת תבלינים ביחס מתאים כדי שלא יצא תפל.
מוסיפים את העוף, נותנים ערבוב מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי עד שמוכן.
מטגנים הרבה בצל, כשהוא רך מוסיפים את הפטריות ו6 שיני שום קצוצות, אחרי כמה דקות מוסיפים כוס מים, תבלינים (מלח, פלפל, דבש) ויין.
אם רוצים יותר נוזלים אפשר להוסיף עוד קצת מים. ועוד קצת תבלינים ביחס מתאים כדי שלא יצא תפל.
מוסיפים את העוף, נותנים ערבוב מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי עד שמוכן.
משנה איזה יין? כמה שמים בערך?נוצה ברוח
מן הסתם יין לבן חצי יבש.לב אמיץ
עונה לך לבינתיים
.
לא משנה, אבל לא מתוק.כי בנו בחרתאחרונה
אני משתמשת ביין אדום יבש, אבל זה הולך גם עם חצי יבש וגם לבן
שמה בערך רבע- שליש כוס
שמה בערך רבע- שליש כוס
מתכון מעולה ממטבח מרוקאי וכאן המקום לפרגן להם על הבישוליםruthpruss
מדובר בכרעיים של עוף.
חומרים:
כ- 10 כרעיים
3/4 כוס יין לבן יבש (הכי זול אבל רק כזה)
בצל אחד גדול או 2 בינוניים
כבצל עגבניות
3 פלפלים ירוקים כהים (גם רק כאלה)
מלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה לפי טעם.
אופן הכנה:
כרעיים מנוקים מכניסים לסיר ושופכים את היין. אחרי הרתיחה כחמש דקות
תוך כדי חותכים את הירקות ומכניסים בצל, עגבניה, פלפלים ואז תבלינים ומים לכסות עד 3/4.
אש קטנה, תוך כשעה הכל מוכן. אפשר גם להכניס למעלה תפו"א, הם מקבלים טעם מאדים של תיבול.
בהצלחה!
יש מתכון של עוף מרוקאי שמבוסס על לימון.. אולי למישהו יש?אורין
ספר בישול או אפייה מוצלח? חוץ מהבית היהודיbinbin
יש לי כמה והאמת שהם לא ממש בשימושקראנץ שוקולדאחרונה
מכיוון שהיום אפשר להשיג כל מתכון באינטרנט..
יש לי את של מיקי שמו- הכנתי איזה מתכון או שניים, נחמד סה"כ.
יש של דודו אוטמזגין כנ"ל גם שניים או שלושה מתכונים..
של דיוויד לוי
ועוד ספר על שוקולד עם קרין גורן ועוד כמה קונדיטורים
אלה ספרי אפייה כמובן..
מתכון לבריושidanmpr
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך א' בסיון תשע"ו 13:38
מתכון ביתי שמצאתי להכנת מאפה בריוש וגבינות במיוחד לכבוד שבועות.
(על פרסומות צריך לשלם)
פצפוצי אורז וכדו'dn5754
ב"ה
אשמח לעזרתכם,,,
מחפש מתכונן/מתכונים להכנת פצפוצי אורז/קורפלקס בשוקולד.
ד"א לא במ'גנטים קטנים אלא כמות גדולה שאפשר להכין בתבנית מרובעת (כמו עוגה)
ולקרר/להקפיא ואח"כ לחתוך לריבועים - לחתיכות.
כמו עוגה של קורנפלקס/פצפוצי אורז בשוקולד וכדו'
אם יש למישהו מתכון מתאים ו/או טיפים ועצות להכנה של משהו כזה -אשמח...
תודה רבה!
פצפוצי אורז..א..א..
שוקולד מומסס
טחינה גולמית.
לשפוך לתבנית. להדק. לקרר. לחתוך לריבועים ולהקפיא
טחינה גולמית.
לשפוך לתבנית. להדק. לקרר. לחתוך לריבועים ולהקפיא
אפשר לשכלל את זה..האני אני
להמיס שוקולד לבן וחמאת בוטנים ולשים מלמעלה ולקחת קצת שוקולד חום ולעשות פסים לקישוט מלמעלה..

ואז תפסים 'למרוח' כזה עם קצה של שיפודצ'וקלייטאחרונה
הי, מתכון טעים לפיצפוציםdora
6.5 כוסות פצפוצי אורז ,200 גרם מרגרינה ,4 כפות דבש גדושות ,200 גרם חלבה ,2 כפות קקאו גדושות ,כף שטוחה שוקולית ,כפית שטוחה קפה נמס.
את כל המצרכים חוץ מהציצפוצי אורז כמובן .. מבשלים על אש נמוכה ממיסים ומערבבים ואז שופכים על פיצפוצי האורז מערבבים ומשטיחים בתבנית. אחכ אפשר או הקפאה או קירור וחותכים לקוביות כאלו.. ואפשר לשים במנגטים יפים.. יוצא טעים.
את כל המצרכים חוץ מהציצפוצי אורז כמובן .. מבשלים על אש נמוכה ממיסים ומערבבים ואז שופכים על פיצפוצי האורז מערבבים ומשטיחים בתבנית. אחכ אפשר או הקפאה או קירור וחותכים לקוביות כאלו.. ואפשר לשים במנגטים יפים.. יוצא טעים.
לפלספנית יש מתכון מעולה!!!סיגל!
ותודה לפלספנית שכבר זמן רק אני משתמשת במתכון שלה ללא ידיעתה 

נראלי זה מהרשת איפושהו
פלספנית
בעזהי"ת
ממיסים 200 גרם חמאת בוטנים, 50 גרם שוקולד מריר וכוס סילאן/דבש.
מערבבים פנימה 5 וחצי כוסות פצפוצי אורז
משטחים ומקררים.
ממיסים 300 גרם שוקולד לבן [שמה שוקולד ציפס שיהיה פרווה..] עם 150 ג' חמאת בוטנים. מוזגים מעל
מקשטים עם 50 ג' שוקולד מריר מומס, בשקית סנדביץ'..
הכנתי לשבת ויצא ממש טעיםרבי
אין לי כמויות מדוייקות, שמתי לפי העין.
להמיס שוקולד(צמקאו) עם מעט שמן וחמאת בוטנים
להוסיף קורנפלקס/פצפוצי אורז כמה שנכנס ולערבב היטב
לשטח בתבנית
להמיס שוקולד לבן עם מעט שמן וחמאת בוטנים
לשטח מעל התערובת של הפצפוצים/קורנפלקס
לקשט בסירופ שוקולד (ניתן לעשות צורות עם קיסם)
להקפיא/לקרר כמה שעות.
יוצא מעולה...
שבועות יום ראשון... מה אפשר הכין מראש ולהקפיא?כמו הלבנה
אני בחודש תשיעי...
רוצה להתארגן מראש.
מצטרפת לבקשה-מתכונים שהולכים טוב בהקפאהרינה2
אולי פיציות.פשטידות אישיות.רוטב לפסטה.חילזון 123
בתחום העוגות, כל מה שקשור לעוגות גבינהקראנץ שוקולד
לא להקפיא.. זה נשמר במקרר..
מוסים אפשר.
אוכל- בצקי שמרים אפשר להקפיא(פיצות וכדו')
פילו- שבועות שעבר הכנתי סיגרים במילוי גבינות, אפשר להקפיא ולטגן בחג.
עלים רצוי לא להכין.
פסטות -אפשר להכין רטבים מראש ואת הפסטה בחג.
כל מה שקשור לתפו"א לא להקפיא כמו מוקרמים.
פנקייק ובלינצ'ס אפשר להכין מראש( כולל מלית מתוקה לבלינצ'ס ואת הטיגון עצמו בחג..
,תודה רבה. מה בגזרת הבשרי?רינה2
קוסקוס..קראנץ שוקולד
על האש-לא חייב עם מנגל, אפשר גם במחבת פסים.
בלינצ'ס עם בשר ורוטב (פטריות)
כמובן שכל מנה בשרית שמכינים לשבת רגילה..
אפשר לבשל מראש ולהקפיא קיטניות לחמין, לקוסקוס, למרק.לב אמיץ
גם דג יוצא מצויין מהקפאה.
גם בשר.
לארגן חזה עוף לשניצלים ולהקפיא.
עוגת גבינה אפויה שהכנתי היום תחזיק מעמד?פנסאי
משישי למוצ״ש בטחברוקולי
למה שישי? הכנתי כבר היום... ראשון לראשון הבא
פנסאי
אני לא הייתי משאירה עוגה שבוע במקררברוקולי
כן, תעטפי בניילון נצמדקראנץ שוקולד
תשימי את התבנית על רשת או בתוך קערה ובמקרר.
תודה!פנסאיאחרונה
שבועות והקפאה אודה לעזרהאהובהכ. .
אודה לעזרתכן,
האם אפשר להכין מראש פשטידות וקישים ולהקפיא? או לחלופין אפשר להכין מיום רביעי למוצב?
עוד שאלה, אפשר להקפיא עוגות עם קרם פטיסייר?
תדה
כןברוקולי
אפשר להכין בשישי למוצ״ש
תודה וחג שמחאהובהכ. .
בטחאמא ל6 מקסימים
אפשר להקפיא הכל, חוץ מתפוחי אדמה:
פשטידות, בשר ועוף, אורז וכו' .
צריך להקפיד לחמם טוב על הפלטה!
פשטידות, בשר ועוף, אורז וכו' .
צריך להקפיד לחמם טוב על הפלטה!
אפשר להכין פשטידה גם שבוע מראששואל שאלות
לאפות כמעט עד הסוף, 3/4 אפוי.
להקפיא.
להפשיר בערב שבת, לסיים את האפיה ויוצא טרי.
שבת שלום וחג שמח!
-לא ניסיתי עם פשטידות תפ"א למיניהן, אולי בהן זה לא ילך...
ועוד שאלה שקשורה- מה אפשר להכין למוצ"ש?~א.ל
ליל החג הכוונה?לב אמיץ
משהו קליל - אולי דג עם פשטידת ירקות.
אפשר להכין לליל שבועות:M9
מרק בצל
דג סלמון
נודלס
סלט עם חסה עגבניות שרי גבינה בולגרית וכו'
לזניה
תודה יקרות!~א.ל
גם מרק כתום- שאפשר גם להקפיא.שואל שאלות
אחרי ההפשרה להרתיח מחדש.
אם המרק היה סמיך- יצא טוב מהמקפיא
בבשרים:מישהו37
אפשר להקפיא חזה, בקר ועוף. חשוב לסגור היטב בעטיפה כפולה. אפשר גם שניצל- זה לא יוצא כמו מיד אחרי הטיגון אבל יוצא בדיוק כמו שניצל בשבת בבוקר.
אפשר לתבל חזה או שניצל ולטגן בחג.
,תודה לכולםרינה2
אורז יוצא מצויין אחרי הקפאה, אםשואל שאלות
ארוז היטב.
וכמובן- אפשר להקפיא מנות אחרונות,
סלטים מבושלים- כמו חציל ברוטב אדום, מטבוחה,
אם קולים חצילים אפשר להקפיא לפני שמוסיפים את המיונז/טחינה וכד'
אה... עוד דבר מפתיע שיוצא מצוייייייין מהמקפיא:שואל שאלות
עוף עם תפוחי אדמה- אבל לאאאאאא אפוי.
זה חוסך את ההכנה, ביום שישי רק מכניסים לתנור!!
מסדרים תפ"א, בטטות, גזר בתבנית (הכל חי, לא מבושל)
מעל זה העוף עם התבלינים/המשרה שאוהבים
מכסים בנייר כסף וכד'.
ומקפיאים!!!!
ביום שישי- מפשירים ומכניסים לתנור לאפיה- יוצא מעולה!
לא מרגישים שום קמחיות או הבדל בירקות בגלל המקפיא.
מענין! ננסה את זה פעם בלי נדר.לב אמיץ
אצלי לא אוכלים אוכל מופשר שעבר הקפאה . אבל הרעיון שלך נשמע פטנט יעיל.
תודה.
ריבת חלב לאלפחורסהתנערי מעפר
אני מחפשת ריבת חלב סמיכה, כזאת שכאשר אמלא את האלפחורס היא לא תיזל החוצה.
מישהו מכיר כזאת?
של איזה חברה?
ניסיתי את מיה אאל״ט והיא נזלה לי...
וניסיתי גם לקרר אותה לפני השימוש ועדיין נזלה...
מישהו מכיר כזאת?
של איזה חברה?
ניסיתי את מיה אאל״ט והיא נזלה לי...
וניסיתי גם לקרר אותה לפני השימוש ועדיין נזלה...
תכיני לבד..ברוקולי
אם אני משתמשת בקנוי
אז רק של חברת 'קומידה' - יש להם כשרות של הרב לנדא

באיזה צורכניות יש את ריבת החלב הזאת?התנערי מעפר
אין לי כוח להכין בבית 
וגם לא מובטח לי שייצא לי טוב על הפעם הראשונה...

וגם לא מובטח לי שייצא לי טוב על הפעם הראשונה...
כשהכנתי בבית יצא לי די נוזלי באמתחילזון 123
ממש לא "עומד" כזה כמו הקנוי.
בכל סופרברוקולי
אני השתמשתי באחת שהיתה ממש עמידהשיפקה
לא זוכרת את שם החברה, זה בא בצנצנת זכוכית עם ציור של פרות. יש לזה כשרות בדצ.
וגם פעם אחת עשיתי אלפחורס להקפאה ( עשיתי כמות ענקית, ומיד אחרי המילוי הכנסתי להקפאה) ויצא טוב עם מיה.
וגם פעם אחת עשיתי אלפחורס להקפאה ( עשיתי כמות ענקית, ומיד אחרי המילוי הכנסתי להקפאה) ויצא טוב עם מיה.
אבדוק גם את זההתנערי מעפר
אני רוצה שהריבת חלב תיספג בעוגיה
לכן מעדיפה לא להקפיא מיד...
לכן מעדיפה לא להקפיא מיד...
תודה לכולםהתנערי מעפר
אחפש את ריבות החלב מהחברות שכתבתם
ואשמח לרעיונות נוספים.
ואשמח לרעיונות נוספים.
אני פעם השתמשתי בזאת והייתה סבבהקראנץ שוקולד
אם זה ממש נוזלי אפשר לנסות להסמיךקראנץ שוקולדאחרונה
אותה אולי עם שוקולד לבן מומס או קורנפלור או אבקת שקדים..
שאלה-עוף משבת שנשכח בטעות בחוץ במוצ"ש הכנסתי בבוקררק אמונה
מה דינו ?היה מ10 בלי מקרר...
ווגם היה שם סלט תפוחי אדמה עם מיונז וסלק עם חומץ.
מישהי יודעת?
סה"כ כ12 שעות בחוץ (מוצל אבל חם)(בסלון)
לזרוק!קראנץ שוקולד
מיונז זה אחד הדברים הרגישים שיש לחום ובמיוחד חום כמו שהיה בשבת..
גם עוף..
שניהם לפחברוקולי
מוצרים רגישים מאוד
וחום כבד
וחום כבד
לא כדאי . היה ממש חם בצורה קיצונית.חילזון 123אחרונה
מתכון ללזניהabc
יש מתכון קל וממצרכים לא מפונפנים מידי?
בא לי משהו עם חצילים חלבי ושהיה עם מלא רוטב טעים.
יש בבית פיטריות וירקות נוספים
גבינה צהובה, גבינה לבנה
אשמח
תודה
בא לי משהו עם חצילים חלבי ושהיה עם מלא רוטב טעים.
יש בבית פיטריות וירקות נוספים
גבינה צהובה, גבינה לבנה
אשמח
תודה
אז להתפקד...abc
חח
ויש גם שמנת חמוצה/מתוקה
ויש גם שמנת חמוצה/מתוקה
אני אעתיק לך את המתכון שלה,שמן פשתן
ואם יש לך זמן וסבלנות לחכות שהיא תיכנס, אז נראה אם יש לה שדרוגים.
לזניה/ברוקולי
לתבנית 9*13
לרוטב-
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 עגבניה קצוצה
200 גרם רסק עגבניות
500 גרם מים
1 כפית בזיליקום, אורגנו , טימין או צרור עלים טריים (עדיף)
1/2 כף סוכר חם
1/2 כף מלח - תלוי טעם
שידרוג: שמנת לבישול 9%
10 עלי לזניה
2 גביעי קוטג / 1 קוטג אחד שמנת חמוצה גביע
8 חתיכות גבנץ
לקחת תבנית- לשים מצקת רוטב להניח עלים, מצקת רוטב, קוטג
עלים, רוטב, קוטג, גבנץ
לתנור 180 לחצי שעה עד שזהוב.
פשוט תוסיפי חצילים מטוגנים וקצת גבינת עיזיםברוקולי
תודהabc
נשמע טוב!
את הרוטב צריך לבשל קודם או פשוט לערבב את המרכיבים?
ויש כאן רק שתי שכבות עלי לזניה, כן?
את הרוטב צריך לבשל קודם או פשוט לערבב את המרכיבים?
ויש כאן רק שתי שכבות עלי לזניה, כן?
להביא לרתיחה ולבשלברוקולי
2 שכבות בעניי מספיק
תודהabc
אנחנו מכינים הכי פשוטלב אמיץ
ויוצא מאוד טעים:
רוטב: בקערה - מים רותחים, כמה כפות רסק, פפריקה, שמן זית בנדיבות (פסטה אוהבת שמן), מלח, פלפל שחור, ואפשר תבלין פיצה או זעתר או אורגנו או טימין.
יוצקים את הרוטב החם על שיכבה של עלי לזניה יבשים, ומעל מסדרים שיכבה נדיבה של גבינה: 2/3 גבינה לבנה + 1/3 שמנת מתוקה או שמנת לבישול - ככה, כמו שהיא, בלי להקציף.
ככה פעמיים, ועל השיכבה השלישית של עלי הלזניה שופכים רק רוטב עגבניות חם ומניחים פרוסות גבינה צהובה.
נותנים לתבנית לעמוד ולעלים לספוח נוזלים כ 20 דק' (בקיץ בתוך המקרר), ואז אופים מכוסה כחצי שעה + 10 דק' נוספות בלי כיסוי (אני מכסה בנייר אפיה).
שכחתילב אמיץאחרונה
הרוטב צריך להיות יחסית דליל - מכיל די הרבה מים רותחים - כדי שהדפים של הלזניה יספגו מספיק נוזלים.
(הרי לא בישלנו אותם קודם).
ואם צריך אני אפילו מזליפה מעט מים רוחים ישירות מהקומקום פה ושם על הלזניה בתבנית.
פלפלים ממולאיםמילקשייק וניל
איך מכינים? מתכון? רוצה להכין פעם ראשונה המלצות יתקבלו בברכה
מנקים את הפלפליםחוזרת
ממלאים באורז שטוף/אורז עם בשר טחון
מים בסיר. תבלינים
ומבשלים עד שהאורז מוכן
אבל פלפלים זה הכי לא מועיל. אין תוספות באורז
אפשר לשים עגבניות. בצל. קישוא.
בצל- עושים חתך. מערים מים רותחים. את השכבות הפנימיות קוצצים
קישוא- חותכים ל2. מרוקנים עם ידית של כפית. קוצצים את הבפנים
עגבניה- חותכים ראש ומרוקנים.
את הבפנים של הירקות מוסיפים לאורז
מים בסיר. תבלינים
ומבשלים עד שהאורז מוכן
אבל פלפלים זה הכי לא מועיל. אין תוספות באורז
אפשר לשים עגבניות. בצל. קישוא.
בצל- עושים חתך. מערים מים רותחים. את השכבות הפנימיות קוצצים
קישוא- חותכים ל2. מרוקנים עם ידית של כפית. קוצצים את הבפנים
עגבניה- חותכים ראש ומרוקנים.
את הבפנים של הירקות מוסיפים לאורז
רצוי למלא פלפל אדום או ירוק בהיר..א..א..
הירוק הכהה קצת מר בבישול.
מוציאה בעזרת סכין את הלמעלה של הפלפל, תשתדל לא לחתוך ממש את הכל כי אז המילוי יצא בבישול. תחתכי עיגול קצת. תוציאי את הגרעינים וכל מה שבפנים.
יש 2 אפשריות ממולא באורז. באורז פלוס בשר טחון ורק בבשר טחון.
באורז את שמה בקערה אורז לא מבושל, מתבלת בכורכום מלח פלפל שחור. ממלא את הפלפל אבל רק חצי כי בבישול האורז מתנפח.
אורז פלוס בשר את פשוט מוסיפה לתערובת של האורז בשר טחון.
רק בשר.
בקערה בשר טחון קוצצת בצל ופטרוזיליה פפריקה מלח כורכום פלפל שחור ושמן
מכניסה לתוך הפלפל מתערובת.
בישול
מסדרת את הפלפלים בסיר אחד ליד השני
מוסיפה מים קצת מעל הפלפלים מרתיחה מוסיפה פפריקה פלפל שחור ומלח
ומבשלת על אש נמוכה אם מכסה חצי פתוח
מוציאה בעזרת סכין את הלמעלה של הפלפל, תשתדל לא לחתוך ממש את הכל כי אז המילוי יצא בבישול. תחתכי עיגול קצת. תוציאי את הגרעינים וכל מה שבפנים.
יש 2 אפשריות ממולא באורז. באורז פלוס בשר טחון ורק בבשר טחון.
באורז את שמה בקערה אורז לא מבושל, מתבלת בכורכום מלח פלפל שחור. ממלא את הפלפל אבל רק חצי כי בבישול האורז מתנפח.
אורז פלוס בשר את פשוט מוסיפה לתערובת של האורז בשר טחון.
רק בשר.
בקערה בשר טחון קוצצת בצל ופטרוזיליה פפריקה מלח כורכום פלפל שחור ושמן
מכניסה לתוך הפלפל מתערובת.
בישול
מסדרת את הפלפלים בסיר אחד ליד השני
מוסיפה מים קצת מעל הפלפלים מרתיחה מוסיפה פפריקה פלפל שחור ומלח
ומבשלת על אש נמוכה אם מכסה חצי פתוח
מתכוןadar
חומרים : גזר, בצל ,עגבנייה רכה מלח פלפל פפריקה מתוקה אגוז מוסקט חצי קילו בשר בקר טחון טרי מספר 2 אורז בערך כוס וחצי
הכנה : לקצוץ את הגזר והבצל דק לטגן במחבת גדולה עד שמזהיב להוסיף את הבשר טחון לפורר אותו במחבת עד שמשתנה לו הצבע להוסיף את העגבנייה קצוצה דק לערבב להוסיף את האורז לשים את התבלינים לערבב אפשר להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה אם אוהבים לסגור ולמלא את הפלפלים כמובן לרוקן את הפלפלים לעשות חורים פלפל כדי שייתבל טוב המילוי
לרוטב לקחת קערה לשים בה רסק עגבנייות בערך 3 -4 כפות להוסיף פפריקה כף בערך מלח פלפל אגוז מוסקט שמן זית ומים חמים לערבב את הכל ועם מצקת לשים בסיר של הפלפלים ולבשל שזה רותח לעשות אש קטנה וזה מוכן בערך 40 ד'
טוב ככה אני עושהנקודה
בס"ד
טוחנת בשר בקר, (מספר 2 בדרך כלל) בצל, כוסברה, שום, עגבניה,
מוסיפה מעט אורז, פלפל שחור גרוס, (אפשר גם טחון תלוי מה אתם אוהבים)
ועוד תבלינים שמתחשק באותו רגע,
מערבבת הייטב ומשאירה לפחות לחצי שעה במקרר. בינתיים מנקה את הפלפלים,
מטגנת אותם מעט מכל צד,
אח"כ מגיע שלב המילוי, (ממלאת שלושת רבעי קצת פחות כי האורז סופח נוזלים ומתנפח במהלך הבישול)
מטגנת בצל בסיר טפלון, אחרי שהבצל מוכן מוסיפה עליו פרוסות תפוחי אדמה, וגזר,
מעמידה את הפילפלים, (עם הפתח למעלה)
לוקחת מיים רותחים, מוסיפה מלח תבלינים ורסק עגבניות,
ושופכת בסיר הגובה הפלפלים-אבל שלא יתכסו עד הסוף.
בהתחלה מבשלים על אש גבוהה לאחר הרתחה מנמיכים,
לקראת הסוף מוסיפה 2 עלי דפנה לחמש דקות ומוציאה.
בהצלחה!
וואי תודה רבה לכולכןןןןןמילקשייק ונילאחרונה
עדשים כתומות (?!)בעוז ותעצומות
ישלי בבית. רוצה לאכול כי זה בריא.
העניין הוא שאני צריכה מתכון שיעשה לי חשק (:
תודה לעוזרים
העניין הוא שאני צריכה מתכון שיעשה לי חשק (:
תודה לעוזרים
אני עושה מזה חומוס. וגם-כמו הלבנה
מוסיפה לאורז
למרק
הולך ממש טוב גם עם קינואה
חומוס עדשים! אנחנו מאד אוהביםרוני בלילהאחרונה
לבשל את העדשים האדומות ולהסיר קצף תוך כדי.
אחרי שמוכן להשאיר מכוסה כמה דקות.
אם יש הרבה נוזלים- לסנן (אני שומרת את הנוזל במידה ויהיה חסר אח"כ)
לרסק עם מג'ימיקס או בלנדר מוט יחד עם מלח, פלפל, שום כתוש, פפריקה וכמון.
להוסיף גם שמן זית ולימון.
הרבה יותר מהיר וקל מממרח חומוס, אני מכינה כל שבת ובעלי יכול לאכול עם כפית.
אני מוסיפה למרק, בורגול, פתיתיםט'
מרק - מאדה/מוגנת בצל + גזר וקישוא מגורדים + כוס עדשים כתומות (כתומים?).
מכסה בהרבה מים עם מעט פפריקה ומלח ויוצא מעדן.
בורגול - מטגנת בצל קצוץ ומוסיפה כוס בורגול וכוס עדשים, מתבלת עם כמון ומלח ומכסה במים.
כנ''ל פתיתים.
מכסה בהרבה מים עם מעט פפריקה ומלח ויוצא מעדן.
בורגול - מטגנת בצל קצוץ ומוסיפה כוס בורגול וכוס עדשים, מתבלת עם כמון ומלח ומכסה במים.
כנ''ל פתיתים.
מרק מעולהבת 30
מזהיבים בצל בסיר
מוסיפים פרוסות שום מ2-3 שיני שום
מוסיפים כוס וחצי עדשים
מתבלים במלח, כורכום וכמון
מערבבים קצת, ומוסיפים 6 כוסות מים
מבשלים רבע שעה בערך, עד שהעדים מעוכות כאלה.
טעים טעים!! גם הילדות אוהבות את זה מאוד.
מרק עדשים טעים ובריא..א..א..
מטגנת בצל
שמה עדשים מים 3/4 סיר כשהמים רותחים חתיכות סלרי וכוס אורז. תלוי כמה עדשים את שמה תבלינים מלח כורכום אפשר קצת אבקת מרק.
זהירות בבישול הראשוני של העדשים המים יכולים לגלוש ונהיה קצף לבן. תנמיכי את האש ובעזרת כף תוציאי את הקצף
שמה עדשים מים 3/4 סיר כשהמים רותחים חתיכות סלרי וכוס אורז. תלוי כמה עדשים את שמה תבלינים מלח כורכום אפשר קצת אבקת מרק.
זהירות בבישול הראשוני של העדשים המים יכולים לגלוש ונהיה קצף לבן. תנמיכי את האש ובעזרת כף תוציאי את הקצף
אנחנו אוהבים עם בורגולצביה22
מבשלים אותם ביחד כ-15 דקות, עם בצל מטוגן, קצת רסק, כורכום, פפריקה.
מתכון לסלמון טעים עם פטריות בתנור?מוטיבציה
אני לא ממש אוהבת סלמון, אבל יצא לי לאכול אחד ממממש טעים, עם פטריות. למישהו יש רעיון למתכון?
אצלנו לא מכינים עם פטריות.. זה נשמע לי לא מתאיםdora
יעזור לך מתכון טעים אבל בלי הפטריות?
כן, אבל בתנור. אני לא אוהבת שהוא רטוב...מוטיבציה
בעע, לא יודעת להסביר :-O
תודה!
זה בתנור, כן עם קצת רוטב. אבל יחסית יבש.dora
זה מאבא שלי אז אין לי ממש כמויות...
אבל מערבבים רסק עם מלח, פפריקה מתוקה וחריפה, תיבול לדג עם מיים.
את שמה בתחתית התבנית רצועות עגבניות וגמבה.
את הדג מעל ושופכת את הרוטב. כמובן אפשר להוסיף פלפל חריף. ובתנור. לא להרבה זמן כי הסלומון ניהיה מהר..
אבל מערבבים רסק עם מלח, פפריקה מתוקה וחריפה, תיבול לדג עם מיים.
את שמה בתחתית התבנית רצועות עגבניות וגמבה.
את הדג מעל ושופכת את הרוטב. כמובן אפשר להוסיף פלפל חריף. ובתנור. לא להרבה זמן כי הסלומון ניהיה מהר..
מתכון פשוט לדג סלמון בתנורהתנערי מעפר
לבקשתך מתכון לדג שיוצא יבש:
שוטפים את הדג ומניחים בתבנית.
שמים :
שמן זית,
קצת לימון - בעיקרון אין צורך בכלל בלימון בדג סלמון כי הוא דג עם טעם עדין מאד שאין צורך להפיג אותו. אני אישית אוהבת עם לימון...
מלח ופלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
שום כתוש
ומעל לפזר פטרוזיליה או שמיר קצוץ
עדיף להשתדל לתבל תיבול עדין.
משרים את הדג עם התיבול ללילה (או שעתיים) במקרר שיספוג טעמים ואופים אותו בתנור 15-20 דקות ללא מכסה.
ואז יוצא יבש
אם תרצי פחות יבש תאפי 10 דקות ראשונות מכוסה והשאר ללא מכסה.
שוטפים את הדג ומניחים בתבנית.
שמים :
שמן זית,
קצת לימון - בעיקרון אין צורך בכלל בלימון בדג סלמון כי הוא דג עם טעם עדין מאד שאין צורך להפיג אותו. אני אישית אוהבת עם לימון...
מלח ופלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
שום כתוש
ומעל לפזר פטרוזיליה או שמיר קצוץ
עדיף להשתדל לתבל תיבול עדין.
משרים את הדג עם התיבול ללילה (או שעתיים) במקרר שיספוג טעמים ואופים אותו בתנור 15-20 דקות ללא מכסה.
ואז יוצא יבש

אם תרצי פחות יבש תאפי 10 דקות ראשונות מכוסה והשאר ללא מכסה.
תודה רבה! ומזמן לא ראיתי אותך במחוזותינו
מוטיבציה
בשמחה
התנערי מעפר
גמני לא ראיתי אותך...
גם את נעלמת לאחרונה?!
גם את נעלמת לאחרונה?!

קצת
מוטיבציה
התגעגעתי להודעות החכמות שלך.
|מסמיק|התנערי מעפר
תודה על המחמאה.
גמלי נשמע לא שייך הפטריותהפי
פטריות מאוד שייך!צ'וקלייט
בטח שייך, אנחנו עושים המון וזה המתכון הכי קל שראיתי לדג סלמון! הכנה בחמש דקות!
מערבבים מיונז עם אבקת מרק פטריות, מורחים על הדג,
אם רוצים לשדרג אפשר להוסיף פרוסות דקות של פטריות,
ולתנור!
כלום עבודה, וזה אחד הטעימייםםם!!
תודה רבה לכולכן
מוטיבציה
הופל'הdora
הי מוטיבציה, השבת בדיוק קראתי מתכון של סלומון עם פטריות!!!
ונזכרתי..
סלומון, חצי קופסת שימורים פטריות, שמיר קצוץ, שמן זית.
לערבב לרוטב- 2 כפות מיונז, כף חרדל, פלפל שחור ומלח. ולשפוך מעל..
כנראה שזה יכול להיות טעים. לא ניסתי.
ונזכרתי..סלומון, חצי קופסת שימורים פטריות, שמיר קצוץ, שמן זית.
לערבב לרוטב- 2 כפות מיונז, כף חרדל, פלפל שחור ומלח. ולשפוך מעל..
כנראה שזה יכול להיות טעים. לא ניסתי.

יווווומוטיבציה
תודה! בעז"ה אני אנסה 
זה בתנור, נכון?
כן... ולא להרבה זמן.. משו כמו עד 20 דק.dora
זה ניהיה מהר.
בהצלחה
בהצלחה



