שרשור חדש
פצפוצי שוקולדאורחיה

יש לי קרם שמורכב שקקאו,סוכר ושמן, שנשאר מעוזה..

חשבתי להוסיף עוד דברים שיתאים לפצפוצי שוקולד.

אם יש מתכון עם חמאת בוטנים, בכלל אשמח..

תודה רבה מראש!

התכוונתי שנשאר מעוגהאורחיה


מהזה פצפוצי שוקולד?יעל מהדרום
פשוט לשים את הפצפוציםבתאל1אחרונה

אני מכניסה שם כל מה שנראה לי ... אפשר אגוזים אם אין ילדים קטנים.. או שקדים טוחנים או גרוסים

תמצית וניל קצת

קיצר מה שבא

מתכון לעוגת שוקולדעם ישראל חיי!

למישהו פה יש מתכון של עוגת שוקולד פשוטה וקלה? עוגת יומולדת כזאתי? מוציא לשון

כןעוד כינויאחרונה

4 ביצים להקציף (בלי להפריד) עם 

2 כוסות סוכר, עד שנעשה קצף צהוב בהיר גבוה.

להוסיף במהירות איטית:

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

2 כפות קקאו

1 כף נס קפה

חצי כוס שמן

כוס מים

להגביר מהירות שהכל יתערבב לבלילה אחידה

לשפוך לתבנית

ולאפות.

בהצלחה

מתכונית לשבת- חלביקטנה67

קצת מעתיקה, אבל זקוקה גם לרעיונות..קורץ

ב"ה אני בתחילת הריון וקשה לי לבשל בשרי כך שבשבתות האחרונות אנו אוכלים בעיקר חלבי\ פרווה וכבר נגמרו לי הרעיונות..

אני צריכה רעיונות למאכלים משביעים, לא מורכבים מדי (אין לי הרבה כוחות וזמן..) וטעיממים וכמובן חליביים\ פרווה.

אשמח ממש לעזרה, תודה!

לזניה, פשטידה, מרק כתום/ אפונהיעל מהדרום
בורקס מבצק ביתי או מבצק פילובת 30אחרונה


מטבוחה מתכון של ניקי ב, עם שינויים שליסה"רורית

יווו. נראה מדהים.כמו הלבנה

מה המתכון ומה השינויים?

תודה רבה סה"רורית
זה הקישור למתכון.
http://www.nikib.co.il/?p=4790

השינויים שעשיתי:לא ממש שינוי-עשיתי חצי מהכמות בערך.
שינויים:
לא שמתי אבקת מרק.
הוספתי צ'ילי יבש.
ובכללי לא דייקתי לגמרי בכמויות, לדוג': פפריקה מתוקה שמתי יותר משכתוב.
בנוסף, בהתחלה יצא מלוח מידי, אז הוספתי מים..
אבקת מרק במטבוחה? קראנץ שוקולד
זה רשום במתכון שלה?
בכלל מומלץ להתרחק מהדבר הזה לכל תבשיל אבל במיוחד לא מטבוחה :/
האמת שמתי לב שהיא משתמשת די הרבהת.מ.
אני עושה בלי אבקת מרק (בכלל מחזיקים רק אבקת מרק פטריות שגומרים קופסא בשנה לרוטב פטריות וכאלה) ופשוט מחפה על זה יותר בטעמים האחרים (ירקות עלים, כורכום כמון חוואיג מלח אידוי של הירקות וכו')
נראית טעימה!!יעל מהדרום
תודה יצא טעים וחריף P:סה"רורית
נגלה ב' לכבוד שבת סה"רוריתאחרונה

שאור - שאלה של מתחילה צלולה בדעתה
מכינה פעם ראשונה שאור
3 ימים ראשונים הוספתי קמח ומים
ואתמול (ביום הרביעי) שכחתי.
הצנצנת נשארה חצי פתוחה בטמפרטורת החדר
זה בסדר?
תודה ושבוע טוב!
תלוי מזג אויר, מיקום בבית, כמה הוספת כל יוםגפן36
אור/ צל על הבצק.. בקיצור אנחנו לא יכולים מפה לענות לך.

תריחי. תראי איך מתפתחות הבועות בימים הבאים.
תסתכלי אם נפרדים לך מים ועושים שכבה עכורה מעל או אם צומח עובש.. קיצור- תעקבי ותבדקי אם הוא טוב.
תחכי לאחרי פסח...כמו הלבנהאחרונה


הסוד של השניצלונים המוצלחים ביותר...עין צופיה

מישהו מוכן לגלות לי אותו?

 

תמיד הכנתי גדולים ולא שניצלונים.

אז איך עושים את זה טוב?

תודה!!!

כמה טיפים לשניצליםקראנץ שוקולד

1. כמו בכל דבר רצוי להשתמש בחזה עוף טרי ולא קפוא.
2. לבקש מהקצב או אם את יודעת בעצמך אז להוריד את כל הגידים למינהם זה הורס ולא כיף להיתקל בזה.

3. לדקק את השניצל עם פטיש לבשר. (יש כאלה שמעדיפים אותו יותר עבה, זה כבר עניין של טעם)

4. מרינדה טובה- חרדל, מיונז שום כתוב, עשבי תיבול (מה שאוהבים) ותיבול, (אפשר להוסיף מעט פפריקה או צ'ילי, לטחון הכל במעבד מזון ולשים בפנים את השניצלים לכמה שעות או לילה לפני, לצפות בפירורי לחם טחונים דק או פנקו ולטגן, רצוי בשמן עמוק.. 

תודה רבה! אשמח לעוד טיפים ואפשרויות ביצוע טעימות וקריספיות!עין צופיהאחרונה


חוץ ממרק כתוםהרש

איזה מאכל טחון\מרוסק אפשר להביא לאדם שעבר ניתוח באזור הפה..

 

אשמח לדברים שיכולים לשרוד נסיעה..

 

מרק אפונה, סלט כבד (אם זה לא מוצק מדי)ירושלמית טרייה

דייסות למיניהן, פירה, לפתן תפוחים, גלידה וקצפת.. מוצרי חלב

מעדן וגלידהאני והוא
צריך משו שישרוד נסיעה..הרש

בא לי להשקיע. משהו שיהיה כיף לקבל אחרי ניתוח..

תכיני לחוח.לב אמיץ

לא שיש לי מושג איך מכינים, אבל זה רך ונימוח וישרוד את הדרך.

ליד זה אפשר להכין עגבניה מרוסקת עם קצת שמן זית ותבלינים.

לחוח זה אששש ;)binbin
פירה(אפשר גם פירה בטטה/כרובית),מעדנים,גלידות, פודינג, מוס,ת.מ.
ג'לי, מרק טחונים למיניהם (אפונה,כתום,עדשים וכו')
ממרח קישואים/חצילים/זיתים וכו'... פשטידות טחונות, גבינות מתובלות,
צריך רק מרוסק/טחון לחלוטין או שגם רך וקטן זה בסדר? כי אפשר גם קוסקוס אולי...
כל מרק שהואחלילית אלט
יכול לשרוד נסיעה אם הוא בתוך סיר/ כוס תרמית גדולה (כזו שלוקחים תה בבוקר..), ותלוי אם נוסעים ברכב או באוטובוס ואם יש מישהו שיעזור.
מרקים:
עגבניות
בצל
תירס
אפונה
ירקות
חרירה

אפשר פירה בטטה/ תפו"א
מה ההגבלות של האכילה שלו?ג'נדס

המאכלים שורפים לו?

קשה לו לבצע את פעולת הלעיסה, אז צריך דברים מעוכים?

 

לחם/פיתה הוא יכול לאכול?

 

 

זה מאוד תלוי מה הוא אוהב. אני הייתי שמחה לקבל ממרחים טעימים לחלה- מטבוחה, פסטו (ביתיים כמובן).. זה מושקע בהחלט

 

אפשר גם עוגה בחושה, שהן כתמיד רכות..

 

כמה זמן הנסיעה? אפשר להכין שייק פירות מושקע לשים במיכל שומר קור (או צידנית)...

 

רק בבריאות!

^^^ באמת תלוי מה הוא מסוגל.לב אמיץ

אם הוא מסוגל, את יכולה אפילו לקנות צ'יפס ופלאפל בנפרד, מדוכן קרוב לבי"הח, ולהביא חם.

זה יחזק אותו קצת.

רסק תפוחיםטל..

ביתי או קנוי (שימורים או צנצנת)

רסק תפוחי עץ! זה יאמיגפן36אחרונה
שייק פירות
זיהוי עוגיה ומתכוןבעיתה אחישנה

אולי תוכלו לעזור לי לזהות את העוגיה שנראת כמו קערה קטנה עם שוקולד בפנים?

ואם יש לכם מתכון מעולה שלה הרי זה משובח

scaleup-lesson

נראה כמו בצק פריך בתבנית שקעים.משיח נאו בפומ!
עבר עריכה על ידי משיח נאו בפומ! בתאריך כ"ו באדר תשע"ו 16:21
(קל יותר לאפות על תבנית הפוכה)

המילוי, אפשרי: ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בחב' שמנת חלבית/פרווה, ממלאים את הקעריות ומעבירים לקירור. לשידרוג, אפשר להוסיף קרם נוגט/חלווה /חמטת בוטנים/ אחר.
לקישוט, מפזרים מלמעלה שקדים פרוסים, אגוזים מסוכרים וכו

^^^פנסאי
גם לי זה נראה כמו בצק פריך פשוט ממולא בגנאש.

בגל אופן לקארין גורן יש מתכון שנקרה עוגיות בוהן, שהעיקרון שלהן זה מתכון לעוגיות שעושים בהן שקע עם האגודל (בוהן ) ובשקע ממלאים שוקולד. אז אולי לזה התכוונת...
טארט שוקולדקראנץ שוקולד


בצק פריך עם שוקולד..א..א..
לא מכירה את המתכון
טארטלט שוקולדניל"ס

כמו טארט, רק בגודל ביס

 

מצאתי כמה מתכונים בשיטוט באינטרנט, אבל לא ניסיתי:

http://www.ibake.co.il/2012/01/chocolate-coffee-tartelette.html

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-e6b19bc30bada31006.htm

יש לקנות כאלה (הבצק, לא המילוי) בחנויות אפיה או חד פעמי..ירושלמית טרייהאחרונה

ואז רק ממלאים.

נורא מרשים ובקלות.

אפשר גם למלא בקצפת ופירות חתוכים לקוביות קטנטנות.

רק לא זוכרת כמה עולה..

כמה זמן ביצה קשה נשמרת במקרר?שמחה ומשמחת
כמה ימים, אולי .3-4?מודדת כובעיםאחרונה


רעיון למילוי~א.ל

יש לי מתכון של בצק פריך (מעוניינת להכין עוגיות)

ובוטנים טחונים..

מה אפשר לשלב עוד עם הבוטנים כדי שיהווה מילוי?

דבש, שוקולד..א..א..אחרונה
דילמהנערת טבע

רציתי לעשות הפרשת חלה לכבוד ר"ח, ולהכין חלות לשבת ואוזני המן.

עכשיו אני רואה מתכונים ומבינה שזה למעשה שני סוגי בצקים שונים... נכון?

 

 

יש רעיונות איך ניתן לעבוד על שני המתכונים עם הפרשת חלה ובלי להסתבך??

 

אוזני המן לא צריכים הפרשת חלה! זה בצק פריך...צ'וקלייט

ולחלות תעשי לפחות 1.6 קילו כדי לעשות הפרשת חלה...

בטח שצריך הפרשת חלה, ואם את עושה 2 סוגים שיחד משקלםאיילה

הוא יותר מ 1.666 ק"ג קמח צריך שבזמן ההפרשה הבצקים ישקו אחד בשני ז"א יהיו נושקים צמודים אחד לשני באותה הקערה ולהפריש

אז מה שזה בצק פריך...ג'נדס

כל בצק מעל משקל מסויים של קמח חייב בהפרשה.

 

ולשאלתך, נערת טבע, הרב שלנו פסק שאם מדובר בשני סוגי בצקים שונים (אפילו רגילים, שאחד מתוק ואחד מלוח), אז א"א אפשר לחבר אותם לעיסה אחת... ואז כל אחת מתפקדת כעיסה בפני עצמה...

 

אז נראה שתעשי כמה שתעשי ותראי אם הגעת בכל אחת מהעיסות ללפחות קילו 700...

 

בהצלחה וישר כוחך!

גם הרב אליהו פוסק כךקטנה67

כלומר, זה יכול להיות בצקים מעט שונים בכמויות הסוכר אבל אם לא מתאים לערבב אותם אז לא ניתן לאחד אותם להפרשת חלה.

אפשר אם מעמידים אותם באותה בקערה או שהם נוגעים מעטאמא במשרה מלאה


תפסיקו להגיב אחד לשני בכזו החלטיות, אלה פשוט דעות שונות.ניל"ס

@נערת טבע אני בטוחה שכבר מזמן עברת הלאה, אבל אולי כדאי שתבררי לפעם הבאה שתיתקלי בדילמה הזו. זו אכן שאלה לרב (ולא אלינו), מכיוון שיש דעות שונות האם על בצקים מסוגים שונים ניתן לעשות יחד הפרשת חלה.

זה בסדר לומר פסיקות של רבניםג'נדס
כך יוצא שהקוראת בוודאי מבינה שזה עניין של שאלה לרב.
או שמתבלבלת עד שמבינה שזו שאלה לרבניל"ס


מבינה אותךג'נדסאחרונה
אבל באמת שזה די ברור...
כן, גם אני שמעתי על זה.פנסאי
פשוט צריך לבדוק איזה נוזלים יש בתוך הבצק.





מתוך הספר לקראת חלה.
תלוי בבצק (איזה נוזלים ) וגם בעדות ....אבני חן


עוגיות תמרים, אפשר למלא במשו אחר, לא ממרח תמרים?כרובי=)
בע"ה

כוונתי לבצק פריך שממלאים עם ממרח תמרים ואגוזים, יש רעיון למילוי אחר?

תודה
שוקולד?בת 30


יצא טעים נראה לך? לא יבש?כרובי=)
למה יבש? אפשר מילוי שוקולד כמו של עוגת שמריםבת 30


שוקולד. ריבה..א..א..
ריבה ממרח חלבה / בוטניםאמא במשרה מלאה

קינמון מעורבב עם סוכר ומעל טיפות של מייפל - זה מעולה אפילו מי שלא אהב קינמון אהב את זה

ממרח שוקולד

איזה מהם ?אמא במשרה מלאה

אם הכוונה לקינמון אז לא המייפל מרטיב וגם יוצא כמו דבש כזה אפשר לחתוך אותם לעיגולים ולאפות

נראה יותר יפה לדעתי.

 

הממרח שוקולד אני מחממת 30 שניות במקרוגל אז יותר נוח למריחה ופחות גושי

מקווה שעזרתי

אצלנו עושים חלק עם שילוב+mp8
של ממרח שוקולד השחר וחמאת בוטנים, לילדים שלא אוהבים ממרח תמרים.
קקאו+סוכר וקינמון אם רוצים.. עדיף משוקולד.~א.ל

כדי שימרח למשוך מעט שמן

תודה רבה לכולן על התגובות והרעיונות!!כרובי=)
אם אתם אוהבים חלבה אז ממרח חלבה משתלב מעולהקראנץ שוקולד

עם פריך

ארוחת פרסומות? נעע לא טעים!קראנץ שוקולדאחרונה


שאלה על בלילת בשר טחון לקציצותאלעד

יש בעיה להשאיר בלילה מוכנה (עם כל הרכיבים הנדרשים) יומיים במקרר?

הבשר לא נהרס..נכון?

יומיים זה די הרבהst20
במיוחד אם יש בזה ביצים. אם אין, אז פחות נורא..
לא כדאי.לב אמיץ

גם אם לא מוסיפים ביצים לבלילה - הבצל או השום הקצוצים והפטרוזיליה מפרישים נוזלים.

אפשר לתבל מראש עם תבלינים בלבד.

 

או לטחון הכל לעיסה חלקה ממש. זה יכול להחזיק בלי בעיה. אם רוצים להוסיף ביצים, בכל מקרה כדאי סמוך לבישול.

ביצים אין. הפרשת נוזלים לא מפריעה לי אם אין בעיית בריאות...אלעד


והפטרוזיליה משחירה...לב אמיץ

אין בעיית בריאות. לשמור בעומק המקרר.

הייתי מקפיאה נראה לי. בשר טחון זה רגיש יחסית.חילזון 123


פחות עדיף. להקפיא אפשר~א.ל


פטנט של השכנה שלילב אמיץ

יחד עם הבשר היא שוקלת ומשלמת גם על דפי צלופן (שמיועדים לחצוץ בין שכבות של חזה חתוך לשניצל).

 

מהבלילה/עיסה המוכנה של הבשר הטחון היא צרה צורת קציצות ומארגנת אותן בין דפי הצלופן. מקפיאה ככה.

זה נוח מאוד להפשרה של כמות קטנה כל פעם או הפשרה מהירה של כמות גדולה בבת אחת.

 

אפשר להשתמש במקום בנייר אפייה\שקיות נילוןמוריה


להקפיא. לא לשכוח להעביר חזרה למקרר אחרי שקופאירושלמית טרייה

כי לוקח יום לפחות להפשיר בחזרה

היה ממש טעים. תודה לכולכם!אלעד

האורחים שלשלו כהוגן,

אבל למי אכפת

תוך יום זה מתקלקל...זה בשר!בתאל1


תלוי באיזה יום קונים אותו בטווח התאריכים בין השחיטה לת.א.לב אמיץ

לשימוש.

צריך מאוד לשים לב לזה. יש טווח של 4-5 ימים.

אם קניתי ביום הראשון לשחיטה וטחינה, יומיים נוספים בעומק המקרר, אין עם זה בעיה.

בשר טחון מחזיק במקרר עד יום מהטחינהבעיתה אחישנהאחרונה

אח"כ הוא כבר מסוכן!!

וכשהוא ללא אריזה זה אפילו פחות. 

 

כבר יצא שגם אחרי חצי יום כבר היה לו ריח וצבע לא יפה.. 

לא הייתי משאירה אפילו לילה אחד. 

בצק שמרים שעמד במקרר מיום רביעי בלילה, מה דינו?נערת טבע

שכחתי ממנו..

(שאריות מהפרשת חלה)

איך הריח?ברוקולי

 

בעקרון זה המון זמן..

 

לומבינה בריחות..נערת טבע


זה המון זמן - יתכן שהחמיץברוקולי

 

תנסי למתוח ולבדוק אם יש רשת גלוטן 

יתכן?בעיתה אחישנה

יש מצב שלא החמיץ??

תלוי בכמות השמרים ובמצרכיםברוקוליאחרונה
אבל מניחה שכאן כן החמיץ.. צריך להריח
אפשר להכין אוזני המן מבצק של חלות?סיגל!
הכנתי בצק לחלות (עם ביצים), וחשבתי להכין עם הילדים אזני המן. זה ילך מבצק כזה?
למה לא? יתפח קצת, ויהיו אזני המן נפוחות...בת 30


זה יצא רוגעלך בצורת משולש...יראת גאולהאחרונה
אוזני המן זה בצק פריך.
אני בטוחה שיצא טעים, אבל אוזני המן זה לא
פשטידת טונה פרווה ללא מיונזג'נדס

מישהו מכיר מתכון שכזה?

 

אשמח לשיתוף תודה

להשמיט מיונז ממתכון של פשטידת טונהמודדת כובעים

לא גורע מהטעם.

 

 

הנה פשטידה/ קציצות מעולה!!!!!!אנונימיות

3 קופסאות טונה

15 כפות פירורי לחם

3 כפות דבש/ סילאן

6 כפות קטשופ

מלח פלפל פפריקה לפי הטעם

(ניתן להוסיף בצל מגורד מטוגן- לי אף פעם אין כח)

 

ליצור עיגולים/ לשטוח בתבנית להכניס לתנור על 180 מעלות

(אנחנו יותר אוהבים קציצות)

 

בתיאבון!

 

*ניתן לחלק ולהכפיל כמויות

זה גם של ניקי ב- נקרא קציצות טונה אפויותאנונימיות


שכחתי 3 ביציםאנונימיות


אני מכירה את המתכוןג'נדס
הזה בתור קציצות טונה של ניקי. זה הולך בפשטידה? ניסית?
הולך מעולה בפשטידה!אנונימיות

עשינו כמה פעמים לשבתות ואירועים ויצא סוף!

פשטידת פסטה טונה של ניקי בקטנה67

אני פשןט מורידה את כל הרכיבים החלביים ויוצא מצויין!

http://www.nikib.co.il/dairy/4518/

 

תודה! את שמה אוליג'נדס
קצת שמן במקום השמנת?
לאקטנה67אחרונה

וזה לא חסר.

אני עשיתי כמו קציצות טונה רק בפשטידה- היה טעיםיעל מהדרום
אם מתאים לך עם בצק עלים יש לי מתכון מצויין.עוד כינוי

אם תרצו אכתוב

אני ממש אשמח למתכון!נשמע טוב..נדנדה כתומה.
בשמחהעוד כינוי
עבר עריכה על ידי עוד כינוי בתאריך ל' באדר תשע"ו 21:42

מרפדים תבנית בבצק עלים.

מטגנים:

בצל בינוני עד שיזהיב

מוסיפים קופסת טונה קטנה וקופסת רסק עגבניות קטנה

מלח ופלפל.

להמשיך לטגן על אש נמוכה ממש דקות ספורות.

לשים בתבנית ומלמעלה שוב בצק עלים (אפשר לעשות רצועות של שתי וערב - יוצא מקסים)

לאפות.

 

זו כמות לתבנית חד פעמית הקטנה.

לתבנית A4 אני מכפילה בשלוש.

מוספיה מתכון משלי ....(חדשה כאן )אבני חן

לקחת מחבטת לטגן בצל (אפשר להוסיף גם שום חי).

אחרי שהבצל קצת משחים , להוסיף : פטריות שימורים (לא חייב שימורים).

                                                  רסק

                                               1-2 קופסאות טונה (תלוי בכמות )

                                               ותבלינים לפי הטעם ( מלח , אבקת שום ,פפריקה מתוקה /חריפה .....)

                                               * אפשר להוסיף קצת דבש /סילן

לערבב ואחרי כ10-15 להוריד מהמחבת -לכבות את האש .

את הטונה שמים בסוף (אחרי הטונה כ-10 עוד על המחבת)

זה לא בדיוק פשידה .... זה מעיון סלט טונה מבושלאבני חן


אני עושה עם עלי לזניה או פסטהמעין אהבה
מסוג כלשהו-

מכינה רוטב לפיצה-‏ עגבניה ובצל מגורד,רסק עגבניות,שמן,שום,מלח,פלפל,אורגנו.

שמה רוטב בתבנית,עלי לזניה ‏,רוטב,טונה..וככה 2-3‏ שכבות כשמעל הטונה שלמעלה שמה רצועות בצל,פרוסות עגבניה,זיתים,מעט אורגנו.

אם זה פסטה-כמובן לבשל לפני ‏,לא לשטוף.‏

לקציצות אני פשוט מגרדת בצל וירקות,‏ 2-3‏ ביצים,‏ מלח ‏,פל פל,‏ קמח
רוטב פטריות לבורקס ....למי יש מתכון ?אבני חן


הסתדרתי , מצאתי משהו באנטרנט .....אבני חןאחרונה


מחפשת רעיונות לציפוי עוגה בחושהon

משהו מעניין, טעים

לא חלבי ולא קרם.

מה את מתכוונת לא קרם? זה סוגר את רוב האופציות נראליסה"רורית
אולי אפשר ממרח כלשהו, טיפונת להוסיף לו שמן, ולמרוח על העוגה. זה יכול להיות ממרח שוקולד פרווה, או ריבה כלשהיא.
בתאבון
לריבה לא צריך להוסיף שמן.. היא כבר די נוזלית בעצמה.סה"רורית
אפשר גם למרוח דבש או סילאן.סה"רורית
ראיתי פעם שעושים תערובת של אגוזיםon

עם סוכר או משהו כזה..

 

זה הכיוון... 

 

 

יש מה שנקרא סירופ סוכר: להמיס על גבי האש כמות שווה של מיםסה"רורית

ושל סוכר, לערבב עד שהסוכר נמס לגמרי במים,

ומיד כשהעוגה יוצאת מהתנור- לשפוך עליה.

בזמן שהרוטב עוד חם על העוגה- אפשר לפזר אגוזים קצוצים ואני חושבת שהם ידבקו לרוטב..

 

כדאי אחרי שמסירים מהאש להוסיף כמה טיפות לימוןגפן36
ולערבב. מסמיך את הרוטב.
אבקת סוכרחילזון 123


אבקת סוכר לא נמסה ולא רואים אותה?on


קראמבל. סירופ שוקולד או מייפלקראנץ שוקולד


אפשר הסבר לקראמבל?on


חמאה קמח וסוכר במעבד מזוןקראנץ שוקולד
מעבדים בפולסים קצרים עד שנהיה פירורים ואופים
או מפזרים מעל עוגה ואז אופים
זה נותן קראנצ'יות וטעם
זה נשמע מעניין! תודהיעל מהדרום
לשים מייפל ואז לקצוץ אגוזים מכמה סוגי ו/או לפורר חלבהאביה*

אגוזים נגיד- פקאן מסוכר, אגוזי מלך, קשיו, פיסטוק. או שקד מלובן וכו'.

אפשר לקשט גם בחמוציות מיש שאוהב, או לגרד קצת שוקולד מריר.

 

לאפות אותם? או להוסיף אחרי האפיה?on

אי תראי איך יצא לי... עשיתי כמו שכתבת..בגלל שהעוגה תפחה בתנור כל השקדים והאגוזים זזו.

אנחנו שמים הכל אחרי האפיה האמת..אבל זה נראה טעים ממש גם ככה!אביה*אחרונה

רעיונות לסלטיםשמחה ומשמחת
בעלי אינו חובב ירקות בלשון המעטה, וכל שבת אני רוצה להכין סלטים ואין מי שיאכל לא בעלי ולא הילדים הקטנים,
הירקות היחידים שהוא אוכל זה תפוח אדמה ובצל, ולפעמים קצת חסה
הבו רעיונות לסלטים שאולי יהיה לי שותפים אליהם
סלט בורגול? מטבוחה? סלט ביצים?~א.ל


תגווני בסלטים של חסהחילזון 123


אפשר להוסיף לחסהst20
כל מיני אפשרויות: חמוציות, שקדים פרוסים, נשנושים, שברי ביסלי או דוריטוס..
חומוס ביתיחלילית אלט
זה טעים נורא.
יש סלט תפו"א עם ביצים ומיונז,
סלט טאבולה,
מטבוחה,
סלט טורקי (דומה למטבוחה)
פסטו
גם אני ככה לא אוכלת ירקות...שיח סוד
פשוט לא אוכלת סלטים בשבת... רק חלה עם חומוס... לא אוכלים כלום אז אין מה להכין סלט, כאילו הוא לא אוכל אז לא, זהו...
את חבדניקית ??יועץ חכם

חומוס זה אוכל של חולין. אוכל של אמצע השבוע. ניתן לצפות מאוכל לשבת קצת יותר ...

מאיפה הבאת את זה?קראנץ שוקולד

אדם צריך לאכול מה שהוא אוהב ומה שטעים לו

אין פה כללים

כן חבדניקית, אבל לא הבנתי מה הקשר עכשיושיח סוד
מי אוכל חומוס באמצע שבוע? זה שיא האוכל של שבת!בתאל1אחרונה


יוו, גם אני, בדיוק ככה!פלונטר היפה

מה שאני אוהבת זה: תפו''א, בצל, פטריות, גזר (מבושל), בטטה, חסה וכל סוגי העלים.

ממרח זיתים? סלט טונה? כבד? או חצילים בטעם כבד?יראת גאולה
ואצלי דווקא הקטנים אוכלים ממש יפה סלטים.
הם משוגעים על סלק. אוכלים גם חומוס, טחינה, בורגול, תירס. וקצת סלט חי (אם יש בסלט זיתים או חמוציות, אוכלים רק אותם...)
מה הסיפור הגדול ??? כל דבר שלא אוהבים אפשר לערבב עם מיונזיועץ חכם

ואז זה טעים לאללה. ולא חייבים לשים הרבה. אפשר גם במשורה (למי שמבין את המילה) והירקות נהיים אכילים להפליא.

כל דבר טעים שמערבבים לתוכו מיונז הופך להיות דוחה באותו רגע..פנסאי
מה הסיפור? מה הנחרצות הזו?

על טעם ועל ריח אין להתווכח, ומי שאוהב ירקות אף פעם לא יבין את מי שצריך להתאמץ לאכול אותם...
אנחנו באותה סירהרק טוב!
רק שאצלנו הקטנים מתחילים קצת לאכול, בעיקר אחד מהם.

סלט ביצים: תפו"א מבושלים, ביצים קשות, מועכים את הכל עם מזלג. לפני ההגשה מוסיפים שמן קנולה ומלח. אפשר גם בצל. את זה כולם אוכלים אצלנו.

ובכללי אני עושה סלטים לעצמי בכמות של אדם אחד או שניים. סלטים טריים בעיקר, אבל לא רק:
טחינה
אבוקדו- כשיש
סלטי חסה- למינהם
סלט עגבניות
חציל קלוי- פשוט לשים חציל שלם בתנור על חום גבוה עד שמתרכך (נועצים מזלג)
סלט כרוב
פטריות טריות
סלט תירס


סלט קצת מתוק שאולי יאהבו..ירושלמית טרייה

אנחנו עשינו עם באק צ'וי (יש עכשיו באושר עד) או עם עלי בייבי.

צריך לזה משהו יותר קשה ומריר מהחסה הרגילה.

 

קוצצים כאלה עלים והרבה פטרוזיליה.

מוסיפים מעט מיץ לימון והרבה מיץ תפוזים.

מוסייפים הרבה חמוציות ומעט פלפל שחור גרוס.

מערבבים וזהו

 

טעים ומרענן.

הפטרוזיליה נורא חשובה, היא זאת ש"מדביקה" את הטעמים.

רוצה לקנות מעבד מזון, יש למשהו המלצות?סתוונית
כזה שחותך, טוחן ומרסק גם למחית

תודה רבה!
המלצה אחת:פנסאי
תסתכלי על חוזק המנוע. לא חיה בארץ, אז לא מכירה את המספרים של הוולטים, אבל זה שווה בדיקה.

אחרת יהיה לך מכשיר שעושה הכל, אבל לא עושה כלום. כי כל טיפת מאמץ המנוע מושבת...
מג'ימיקסשמחה ומשמחת
יקר אבל שווה את המחיר מחזיק שנים
בוש גם חברה טובהקראנץ שוקולד


לחמותי היה את שתיהםשמחה ומשמחת
ולי יש את מגמיקס, מגימיקס יותר חזק מבוש
תודה רבה, ננסהסתוונית
מג'ימיקס מעולהט'


מג׳ימיקס מעולהחלילית אלט
לנו יש מעבד מזון שמתלבש על מיקסר קנוודירושלמית טרייהאחרונה

הוא מעולה ונוח כי אין לו מיכל אלא שמים קערה מתחת.

החיסרון שצריך להוציא את המיקסר..

ויתרון שזה שני מכשירים גדולים באחד. למי יש מקום לשניים.

רעיונות למשלוחי מנותטולית
פורים בפתח....
יש לכם רעיון למשלוח מנות מעניין ...
אשמח למתכון!רסיסי לילה..