שרשור חדש
אנטיפסטיזמר הפלוגות

משהי יכולה לגלות לי מה הסוד להכין אנטיפסטי מוצלח? 

אכלנו בשבת של קייטרינג וממש מעניין אותי איך עושים את זה טעים...

אני גם אשמח לדעת. תמיד מסתבכת......אר
גיסי שף במפעל קוקה קולה הוא מורחיראת

את הירקות (חצילים בטטה קישוא גזר פטריות בצל )במעט שמן זית ומפזר מעל טיפה פפריקה אורגנו וטימין...

לפעמים אני מערבבת את הירקות עם סילאן. ממש מוסיףהדס ואור

כף או 2 סילאן לקערה גדולה של ירקות חתוכים 

מלח גס, שמן זית , טימיןברוקולי


מעט קינמון מוסיף ניחוח וטעם מיוחדיםהדסדס


תודהזמר הפלוגות

ואיך אופים את זה?

אנטיפסטיהדובדבן שבקצפתאחרונה

יותר קל ספריי שמן זית. גם פחות מלכלך ופחות קלוריות...

מעל לבזוק שום גבישי וגרגרי קצח.

ברוקולי
לחם מחמצת שוקולד שיכור עם דובדבני אמרנה



נשמע מענייןיעל מהדרום
טוב הנה הבשלנית התחילהמירי ט.
נראה טעים ומגניב לאללה.
ששששש.. לא לגלות ברוקולי
איך יש לך זמן לזה בחופש?? אשרייך...בת 30


בלילות. זמן עושים למה שחשוב ברוקולי
על זה נאמר- העוגה הכי טעימה היאנפשי ישובב

לחם!קורץ נראה טוב מדי מכדי למרוח על זה משו מלוח..

אוכלים עם חמאה.. או חמאת בוטנים...ברוקוליאחרונה
היי.. אני מחפשתעלמא22
מתכון לעוגות ללא גלוטן. עדיף פרווה אבל גם חלבי הולך. אם יש מתכון שהוא גם פשוט להכנה אז בכלל מעולה.
תודה רבה!
כל עוגה בחושה- ולהחליף לקמחים ללא גלוטןברוקוליאחרונה

 

אפשר גם עוגת קרמבו שהיא ללא קמח

 

 

מתכונים לעוגות קלילות ופרווה..יתקבלו בשמחה!אקונהמטטה
עבר עריכה על ידי אקונהמטטה בתאריך י"א באב תשע"ה 16:42

תודה!!

תכנסי לאתר של ניקי ב. יש לה המון מתכונים בהצלחה!סה"רורית
כתובת האתר: nikib.co.ilסה"רורית
^^^^גלידת לימוןאחרונה


עוגת שוקולד חלומית ופשוטה להכנה:~moriya~
החומרים:
* 4 ביצים
* כוס סוכר
* 3/4 כוס שמן
* כפית אבקת נס קפה מומסת בכוס מים חמימים.
* 2 כפות אבקת קקאו
*חבילת פודינג שוקולד
* כוס קמח
* 1 אבקת אפייה
* 1/2 שמנת צמחית
* חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
* מקציפים היטב ביצים וסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה, מנמיכים את המהירות ומוסיפים שמן וקפה.
מוסיפים קקאו ופודינג. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה.
* אופים חצי שעה בדיוק. העוגה צריכה להיות אפויה, אבל עסיסית מאוד עם קצת פירורים לחים.
* ממיסים יחד שמנת ושוקולד ומצפים.
בתאבון!!
תודה מוריה על התגובה המפורטת!!אקונהמטטה

נשיקה

מתכון לעוגת שוקולית ללא שמן -פרווהאיילה ה.
שלום לכולם אני חדשה כאן, מתנצלת אם לא שירשרתי נכון, מבטיחה ללמוד ערב טוב.
 
מתכון לעוגה המזכירה המירקם עוגת טורט איכותית אבל יש שוני בין העוגות.
המתכון הוא לעוגה ללא שמן ואף ללא מרגרינה או חמאה, למעשה אין בה שומן כלל
ובכל זאת יוצאת עוגה מפנקת במיוחד.
המתכון מבוסס על מיצרכים פשוטים שזמינים בכל בית, זמן ההכנה קצר מאוד
ולמעשה תוך מספר דקות העוגה כבר בתנור.

המצרכים:
כוס ושלושת רבעים קמח
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה ( לא חייב אך רצוי)
3 ביצים
כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שוקולית ( כפית גדושה שוקולית מהולה במים פושרים, לקרר לפני השימוש)

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים בשלמותם, כשיש קצף להוסיף את הסוכר וסוכר הווניל.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח ואבקת האפייה והסודה.

שלב איחוד התערובות: בהדרגה ותוך כדי הקצפה איטית להוסיף את תערובת הקמח לקצף הביצים.
מידי פעם להוסיף מנוזל השוקולית , בסיום להגביר את מהירות המיקסר לדקה .
ליצוק לתוך תבנית עגולה קטנה קוטר 20 או אינגליש קייק, ישאר ״עודף ״ כדי לשים 
בתוך תבנית קפקייק ולאפות.
אפייה בחום של 170 מעלות, כארבעים דקות .
 זמן האפייה משתנה בין תנורים ולכן מומלץ אחרי חצי שעה 
לבדוק ע״י נעיצת קיסם או סכין בעוגה , אם יוצא נקי העוגה מוכנה .
בסיום האפייה לסגור את התנור ולהשאיר את העוגה ל5-6 דקות בפנים.
לצפות בקרם לפי הטעם.
יש גם את העוגה של אביה שאספתי מכאן וקצר מחמאותפנסאי
בכל מקום שנתתי את המתכון:
עוגת שוקולד פירורים: (אביה*) ערוץ 7.
מתאים לתבנית חד"פ עגולה/מרובעת, אפשר גם ל-2 ארוכות או לשחק עם הכמויות.
בסיס בצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
ביצה אחת
לערבב הכל- בכף זה מעולה. אפשר גם מיקסר. יוצא בצק פירורים
משטחים את 80% הבצק בתבנית ומשאירים בערך 20% בצד (לפירורים שאח"כ)
בלילת שוקולד:
כוס קקאו
חצי כוס שמן
כוס וחצי סוכר (אפשר גם כוס)
3 ביצים
לערבב ביד בקערה עד לקבלת עיסה אחידה.
לשפוך על הבצק, לפזר מעל פירורים שנשארו (למי שהיה בצק יותר אחיד ולא פירורי אז לגרד עם פומפיה את חתיכת הבצק הנותרת מעל העוגה.)
להכניס לתנור ל 180 מעלות
לבדוק אחרי חצי שעה, צריך להיות לח במרכז.

הערה חשובה! אני גרה בחו״ל ואצלינו לא שבת!
מישהו יכול לעזור לי.?את פניך אבקש



אני יודעת איך להכין רולדה, השאלה מתי מגלגלים.. מיד אחרי האפיה? ומתי שמים את הקרם?
>>ברוקולי

 

@ט'

 

אלופה! תשאלי אותה!

ככההודלולה

אחרי האפיה הופכים לתוך מגבת נקיה ומגלגלים בתוך המגבת. ומשאירים את זה ככה עד שיתקרר.

כשזה מתקרר פותחים שמים את הקרם ושוב מגלגלים.

ואם את רוצה לשים ציפוי מלמעלה זה הזמן

אז זו השאלה שליאת פניך אבקש
אני יודעת שמגלגלים לתוך מגבת אחרי האפיה, אבל כאן זה נראה ישר מדיי... לא ככה?
כאן לא מגלגלים בכלל כשהרולדה חמהט'

1. כשהרולדה עדיין חמה מחלקים אותה לרצועות ומשאירים להתקרר.

 

2. אחרי שהכל קר מכינים מילוי ומורחים על הכל.

 

3. מוציאים מהתבנית רצועה אחת עם המילוי ויוצרים רולדה-ספירלה, ואחר כך את הרצועה הבאה מגלגלים סביבה.

 

4. ממשיכים ככה עם כל הרצועות עד האחרונה.

 

5. מצפים בקצפת או גנאש או מה שבא לך ומקשטים.

 

כשפורסים השכבות יוצאות במאונך וזה מגניב ומרשים כי זה לא שכבות-רגילה במאוזן.

אם לא הייתי ברורה, תכתבי ואעלה תמונות משליט'


זה הבנתי....את פניך אבקש
אני יודעת איך מכינים את זה, ואיך מכינים רולדה בכללי,
אבל אם בעצם אני מגלגלת כשהיא קרה, היא לא נשברת??

זו השאלה שלי..
אם את מכינה רולדה שמתאימה לעוגה הזו היא לא תישברט'

כי היא רכה יותר.

 

פה יש הסברים ומתכונים מצוינים ממש. הכנתי כמה פעמים ויצא יותר ממוצלח.

 

 

ראיי את זה באפליקציה. אין שם מתכוןאת פניך אבקש
נעשה לפי המתכון שאני מכירה וה׳ יעזור לי

תודה רבה!
בהצלחהט'
סליחה רק עכשיו פתחתי וראיתי שיש פה מתכוןאת פניך אבקש
תודה ממש!
בכייף. ספרי איך יצאט'


יצא מעולה! תודה רבה לכל העוזרים!!את פניך אבקש
וט׳ תודה על הקישור שכיוון אותי
תמונות אני לא מעלה.....
בכייף ט'אחרונה


אולי יהיה לכן רעיון?~א.ל

אני רוצה להכין מאפה בתוך מנג'טים ואין ברשותי.

יש לי לעומת זאת המון תבניות אינגליש חד"פ עשויות אלומיניום ונייר.

מישהי ניסתה להעזר בהן, כתחליף?

ואם כן- איך?

 

מה הכוונה? להפוך את התבניות למנג'טים?יעל מהדרום
באיזשהי דרך, כי הן כן משמשות לאותה המטרה...~א.ל


רק שמנג'טים זה קטן ותבניות זה גדול..יעל מהדרום
לק"י

אולי איכשהו לחלק את התבנית לחלקים קטנים בעזרת מחיצות? (אולי לחתוך תבנית אחת ולעשות ממנה מחיצות?)
או לקחת תבנית וליישר אותהנקודה טובה
לחתוך לריבועים או משו ולעשות מהחומר שלה מנג'טים..קצת עבודה
רעיון טוב!~א.לאחרונה
היי צריך עזרה ממי שיודע\ת להכין קובהפשושון

קודם כל אני מאד מתרגש שאני כותב שפורום בישול למרות שאני גבר מוציא לשון

 

ועכשיו לשאלה...

לפעמים אני מכין קובה לשבת... ממתכון שמצאתי באתר מסויים

איך עושים שיהיה הרבה בשר בתוך הקובה בלי שיקרע הבצק מסביב ולא יהיה עבה מידי?

יש אפשרות כזאת?

תמיד יוצאת לי גולה קטנה כזאת בפניםאפאטי

..מקום בעולם
תלוי בצק..
לפעמים אני מצליחה לשטח על הכף יד ולמלא ואחכ לסגור בשלמות בלי שיקרע, וכשאני רואה שהבצק לא ממש נחמד אליי אחרי שאני פותחת אותו על הכף יד ושמה בשר אני מוסיפה קצת בצק שטוח מלמעלה וסוגרת לכדור.. תקפיד על ידיים רטובות ושהבצק יהיה במקרר לפני שעובדים איתו..
תודה רבהפשושוןאחרונה


היי, בצק מרשמלו- ממש מומלץחסויה

דומה לבצק סוכר, עוגה שציפיתי אותה בו:

והמתכון:חסויה

אני מצאתי את המתכון ביוטיוב באתר של: "גאלה לרגעים מתוקים" לא הצלחתי להעלות את הסרטון.
מתכון לבצק מרשמלו
בצק מרשמלו - הוא בעצם כמו בצק סוכר רק עם טעם של מרשמלו(מאוד טעים..)
קל מאוד להכנה וניתן לצפות איתו עוגות או להכין סוכריות ועוד...
מתכון:
200 גרם מרשמלו -אני קניתי שקית עם מרשמלו וורוד ולבן ,הפרדנו צבעים והכנו בצק לבן ובצק וורוד
200 גרם אבקת סוכר (בערך)- כדאי שיהיה יותר אבקת סוכר בהכנה , מוסיפים את האבקת סוכר בהדרגה עד שהבצק מתגבש ונעים ולא דביק .
1 כף מים לכל 100 גרם מרשמלו
הכנה:
שמים את המרשמלו בקערת שמתאימה למיקרוגל עם כף אחת של מים
בערך דקה עד לריכוך מערבבים למשחה
מוסיפים עד האבקת סוכר עד שהתערובת הופכת לבצק נעים ורך לעבודה
מניחים במקרר לחצי שעה
לפני העבודה עם הבצק כדאי לחמם במיקרו ל10 שניות

וואי מסקרן לנסות. בצק סוכר ממש לא לטעמיציפורי


וואי תודה ~הסגרונית~...


תודה רבהestybn

ראיתי את זה בצום ואפילו שבקושי התחיל זה כבר עושה לי חשק

תודה רבה!!!aima

בדיוק הייתי צריכה לעוגת יומולדת.

יצא מקסים!! וטעים!

 

תודה רבה מאוד!!!!!!!

איזה יפה.1 awesome

שאלה: אין לי מיקרוגל בבית יש תחליף??

לא יודעת... סליחה.חסויה

חושב..

כןחנניו

תמיסי בסיר על חום נמוך תוך ערבוב (כדי שלא יישרף) או על בן-מארי.

הריכוך מחדש: אני משערת שאפשר על בן מארי לשנייה, אפילו על תנור חימום או משהו - רק לתת קצת חום. או ללוש בידיים כמה דקות.

תודה רבה1 awesomeאחרונה


הקפאת עשבי תיבולאני והוא

קניתי פטרוזיליה וכוסברה ואני רוצה להקפיא אותם כי בקושי יוצא לי להשתמש בחצי חבילה ואז זה מתקלקל

איזו דרך הכי מומלצת להקפאה?

 

תודה

אני מקפיאה קצוץ בתוך צנצנות.ברוקולי
רק שימי לב שהם שונים אחרי הקפאה..
אני קוצצת ומקפיאה בדרך כלל בקופסאות פלסטיק חד"פיעל מהדרום
לק"י

ואפשר גם בתוך תבנית של קוביות קרח- זה נראה לי ממש נוח.
לא צריך להוסיף שמן זית או משו?אני והוא

פשוט לקצוץ ולהקפיא?

 

איזה טעם יש להם אח"כ?

פשוט יותר חלש?

נראה לי שהטעם חלש יותר..אבל לבישול זה בסדריעל מהדרום
אישית - לא אוהבת תמרקם אחרי ההקפאהברוקולי

 

אבל מקפיאה מאותה סיבה שאת מקפיאה.

טיפ שנתנו לי..אקונהמטטה
לא להקפיא בשקית כי זה ממש משחיר...
רק בצנצנת או בקופסת פלסטיק.
אני מקפיאה בקוביות של קרחתות

ואז יש לי קוביות תיבול

אפשר למלא חצי אם זה גדול לך מדי, או לחצות אחכ

אני כן מערבבת עם קצת שמן

תשטפי, תייבשי היטב!!, תקצצי, ותקפיאי בתוך שקית ניילוןהתנערי מעפר
זה נשמר מצוין (גם בתוך שקית ניילון אם זה יבש לגמרי)!

זה טוב לשימוש בבישול/אפייה אבל לא מתאים לשימוש טרי כמו בסלטים טריים.

הטעם בהחלט חלש יותר.
בד"כ קוצצת ומקפיאה,מקום בעולם

אבל פעם גם רק שטפתי, ייבשתי וגלגלתי בתוך מגבת ושמתי במקרר\מקפיא ויצא ממש טרי (עשיתי עם בזיליקום)

אני לא קוצצת, בהקפאה הם נשברים גם ככהבצל ידךאחרונה


מאפינס בריאים, יש למישהו מתכון טוב?אילת-חן

אם אפשר שיהיו בו כמה שיותר מרכיבים בריאים.. (סילאן/ טחינה וכו')

 

ממש תודה!

מתכון מעולה- טעים ובריא-כנסיהדסדסאחרונה

אחד וחצי כוסות  סוכר חום כהה

3/4 כוס שמן

4 ביצים

3/4 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס קמח רגיל

3/4 כוס קמח מלא

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית גדושה סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

1 כפית גדושה קינמון

5 גזרים בינוניים מגוררים גס

1.5 כוסות אגוזי מלך שבורים

 

מחממים תנור ל160 מעלות.

בקערה גדולה טורפים את הסוכר,השמן, והביצים לתערובת.

מוסיפים את הטחינה ,קמח,א.אפיה, א,סודה, מלח,קינמון לתערובת חלקה.

מקפלים פנימה את הגזר והאגוזים.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק (נראה לי שבכיף אפשר בקאפ-קייקס כמאפינס)

יוצקים עד לגובה 3/4 מהתבנית/קאפ קייק

אופים כ45 דקות-בודקים עם קיסם שזה קפיצי עם פירורים

יש לכם מתכון מנצח ללחמניות מלאות? *בננית*
מתכון לעוגיות עבאדי מוצלחות/עוגיות מלוחות פרווה אחרות-~אורית~

ב"ה

 

יש למישהו?

הנה מתכון מעווווולללללההההחנה צוריה
3 כוסות קמח מלא )אפשר גם לבן,אני עשיתי
עם לבן,זה לא משנה(

2 כוסות קוואקר)אפשר להפחית,אבל זה יוצר
את האוריריות()אני שמתי קוואקר גדול טחון
מהמג׳ימיקסי זה מה שהיה לי והיסבבה(

1 כוס שומשום )לערבב עם כל החומרים,עדיף
מאשר לטבול אח"כ את עוגיות בתוך
השומשום,נותן יותר חזק את הטעם(

1 כפית מלח)בעיני לא יזיק יפה יותר,לי היה
חסר קצת מלח ביחס לקנוי,אבל זה ענין של
טעם שלי(

1 כפית אבקת אפיה )= חצי אבקת אפיה(

]כאן אמורים לערבב,בין היבש לבאים בלור
שהם רטובים,אני פיספסתי את הענין,אבל לא
היה נורא בכלל,וגם במתכון כפי ששכנה שלי
הכתיבה לי כתוב :
אפדר לערבב הכל ביחד,אבל עדיף קודם את
היבשים ואחר כך להוסיף את הרטוב ולערבב
הכל[

2/3 כוס שמן

1/2 כוס מים
)במידת צורך מוסיפים קצת מים תוך כדי
עירבוב,להיזהר לא להוסיך יותר מידי,כי זה
נהיה דביקי וקשה לעשות צורה,אני הוספתי
בסוף בסוף קצת יותר מידי כדי לאסוף את
הפירורים שנשארו מעט בסוף,ואז זה נהיה
דביקי,אבל חיכיתי קצת וזה נהיה בסדר,כאילו
נספג כזה מים(

שכנה אחרת שקיבלה את מתכון אמרה
לשכנהשהביאה לה ולי אותו,שהיא הוסיפה גם:
1 ביצה
וקצת מרגרינה
כדי להדביק יותר את הבצק
לי זה ממש לא יה חסר,וגם לא לשכנה שהביאה
את המקור

לאפות על 180°
בתנור של שכנה שלי זה לוקח 40 דק'
לפי משהיא אמרה לי בע"פ ביום שהכנתי בפועל,
כשהיא נתנה לי את המתכון יא אמרה לי20-30 דק',אצלי היה צריך 30+ דק'...
קיצר,שיראה מוכן,
וזה לא צריך להשחים,אם אצליח תכף אצרף תמונה בלנ"ד.


לבריאות


תודה רבה!! באמת מתכון מעולה~אורית~


איזה כיף שיצא לך טוב! תהנוחנה צוריהאחרונה
אני עשיתי פעם...נעמונת2
לא זוכרת את המתכון אבל היתה בו בירה לבנה וזה יצא ממש טעים וממש דומה לעוגיות עבאדי המקוריות
אשמח למתכון לצלי מספר 6adar


זהו נגמרו ב"ה ההכנות לשבת וזה התוצאות.. שבת שלום !!מיסטר דום
איפה אתה גר?איזה טוב ה'!!!!
יש לי מספיק זמן להגיע אליך לפני כניסת שבת?
אפשר את המתכונים של הכל ?anonimii

זה נראה מאוד טעיםחיוך גדול

 

 

מה יש שם עם הזיתים?חילזון 123


בשרבקרמיסטר דוםאחרונה
קוביות בטטה וסלמון במחבת- במה תטבלו את זה.דינה ל.


את יאאא נוסטלגיה!מירי ט.
כיף לראותך כאן
הייתי מתבלת בשום, טיפה חומץ, קצת סויה, קצת סילאן, מלח פלפל...כאלה.
רוטב סויה ודבש\סילאןחילזון 123אחרונה


אשמח לרעיונות לדברים טעימים לעשות עם סלומון מעושןסיגל00


גבינת שמנת ביתית עם סלמון,אור השחר..אחרונה
טורטיות עם דברים שאתם אוהבים וחתיכות של סלמון..
ציפוי/ עיטור משוקולד: איך לעשות אותם מבריקים ומזמינים?את פניך אבקש
חוץ משמן
חמאת קקאוט'
זה יקר לא? חלבי?את פניך אבקש
לא. זה פרווה. אפשר למצוא בחנויות למוצרי אפיה.ט'
סירופ תירסהרהוראחרונה


למישהו יש רעיון לקינוח עם לימון?כיבשה
שהוא לא פאי לימון?
משהו באמת משובח
לא יודעת כמה זה משובח עבורךג'נדס
עוגת לייקח!!!!! אני מתה על זה!
תוכלי לרשום בבקשה מתכון?התנערי מעפר
עוד מישהן?כיבשה
אולי סורבהיש אמונה
או אפילו ארטיקים
אין לי מתכון ספציפי, אבל ראיתי את זה איפה שהוא..
דג סלמוןנריה3אחרונה


אתגר-אנונימית לרגע!
יש לנו בבית הרבה גבינה לבנה, חשבתי לעשות עם חלקה משהו לשבת (עדיף קינוח).. המגבלות- התנור החלבי לא עובד, יש רק טוסטר אובן קטן..
יש רעיונות?
כמה רעיונותgalit

מה עם עוגת שכבות ביסקוויטים וגבינה- לקידוש בבוקר/לסעודה שלישית? או בכוסית קטנות עוגה בשכבות, השכבה התחתונה ביסקויטים מרוסקים מעורבבים עם חמאה ממוסת, אח"כ שכבה של גבינה עם חלב ושמנת מוקצפת ופודינג וסוכר, וכך עוד שכבות. את יכולה לשחק עם השכבות למשל שכבה אחת של גבינה עם פודינג וניל והשכבה הבאה של הגבינה עם פודינג שוקולד. או לעשות באמצע שכבה של ג'לי באיזה טעם שאתם אוהבים. הא, ולמעלה לגרר שוקולד לבן/חום/מקופלת... שמים במקפיא ויוצא יאמי...

אפשר גם פרוסות חצילים מאורכות אפויות בתנור וממולאות אח"כ בגבינת שום שמיר (מגולגלות) או כדורי גבינה/ פטריות ממולאות...

בהצלחה!!

תודה רבה! אנונימית לרגע!
אשמח לעוד רעיונות אם יש למישהי.. נחליט מחר..
עוגת גבינה בטוסטר אובן ו/או לביבות גבינה מתוקות במחבתבצל ידך


איך עושים עוגת גבינה בטוסטר אובן? יש מתכון? אנונימית לרגע!
תודה לכולן!
אצלנו עובדים עם טוסטר אובן כמו תנורחיה רוז
לפעמים הוא אפילו יותר טוב.

למען השכלתי- מה ההבדל?
מתחושה שלי..אנונימית לרגע!
יש לי טוסטר אובן מאוד קטן (שזה כבר לא יעיל לעוגה בגודל נורמלי..), אבל גם אם נניח אני אעשה בתבנית קטנה- זה נראה לי ישרף תוך רגע.. לא?
אם הוא מאוד קטן, אז יש בעיה בתפיחה של הועגהחיה רוז

ואז היא באמת יכולה להישרף מלמעלה.

 

יותר פונקציה של גודל מאשר ביצועים לדעתי.

 

לפעמים צריך טיפה פחות חום או לכסות קצת יותר זמן בהתחלה. אבל יוצא טוב.

 

פשוט תבחרי פשטידה או מתכון של עוגה שפחות תופחת.

 

אולי יש משהו שהתחתית אפויה והמילוי אח"כ לא?

 

כי התחתית לא תישרף מן הסתם ואז את המילוי תוסיפי בחוץ

בלינצס במילוי גבינה מתוקה.נדנדה כתומה.
יש לך מתכון טוב לבלינצ'ס?אנונימית לרגע!
לבלינצ'ס-יהלאחרונה
את מערבבת גבינה לבנה עם אינסטנט פודינג.שמה בתול העלי בלינצ'ס ומחממת. יוצא חלומי!
עוגת גבינה?שרבוב
כדורי גבינה מתוקיםכוכב לכת
עוגת גבינה ללא אפיה
תוספות..תוספות..אקונהמטטה

נמאס לנו מאורז בורגול וקינואה....

 

פסטה לא הכי הולך 

 

וכל שאר הבצקים עושים כאבי בטן- פתיתים וחבריהם..

 

מבולבל הצעות..??

 

(לא ירקות מבושלים..זה יש לי מספיק רעיונות..אלא תוספת פחמימה..)

 

תודה!

מה עם התוספת הקלאסית- תפו"א?שוקולד לבן


פירה..צ'וקלייט


תכיני אורז/ בורגול כל פעם עם שידרוג אחר.התנערי מעפר
אורז עם שילובים של בצל / גזר / כורכום / מעט אסק עגבניות / אפונה / שמיר / חמוציות / עדשים ירוקים (וגזר) / חתיכות גמבה / חתיכות קישו וכן על זו הדרך.
מג'דרה- אורז עם עדשים, טעים מאוד.מירי ט.
אפשר לגוון באורז צהוב.
אפשר כוסמת אם אוהבים אצלכם,
פשטידות/ מוקפצים/ קטניות/ פלפל ממולא עם אורז ובשר/ אנטיפסטיgalit


אטריות אורזשרבוב
כוסמתגב'
קינואה עם עדשים כתומותג'נדס
עם בצל מטוגן ועזר מגורד - טעים אש!!!
וגם אפונהג'נדסאחרונה
זה פחמימה לכל הדעות... גם כאן הולך ממש- בצל מטוגן וקוביות גזר

אני בעד האפונה היבשה, מבשלים אותה כמו אורז...

באותו אופן שעועית מש- עם בצל מטוגן וירקות שאוהבים....
עוגת אצבעות שוקולדעיניים תכולות
אני צריכה בדחיפות מתכון לגנאש שוקולד שמצפים בו את העוגה ועליה מדביקים את האצבעות..
כמויות מדויייקות
תוודה(:
על כל חצי מיכל שמנת מתוקה חבילת שוקולד מריר...צ'וקלייטאחרונה