מה אפשר לעשות עם חבילת כרוב קצוץ שקפאה?קצפת
להקפיץ עם נבטים וסויה ולמלא סיגריםכוכב לכת
לשים במרק/ ירקות מוקפציםיעל מהדרום
כל דבר שמבשלים בו את הכרוב ילך..נדנדה כתומה.אחרונה
רוטב אדום, מוקפץ,מילוי לאגרול,מרק וכו'
המלצות לתפריט טבעוני לשבת..נקודה למחשבה
רעיונות??
>>ברוקולי
קיש ירקות עם בצק מקמח כוסמין
דפי אורז ממולאים בירקות
סלטים
אטריות אורז מוקפץ
אטריות שעועית
ממולאים עם קטניות
שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות
מרק עדשים
דפי אורז ממולאים בירקות
סלטים
אטריות אורז מוקפץ
אטריות שעועית
ממולאים עם קטניות
שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות
מרק עדשים
מרק, פשטידות, סלטים, ממולאים, ירקות בתנור/מאודים, פסטהבצל ידך
אורז, תפו"א, כרובית, פשטידות למיניהן...שיררראחרונה
עוגת יומולדתחנניו
ווואאאווווווshir shir
איזו חולשתית!! גם העוגה עצמה וגם הציפוי הנדיר!
וואו יפה.מה זה רויאל אייסינג?חילזון 123
זיגוג פשוט שעשוי מאבקת סוכר ומים. מרקם משחתיחנניו
מקסים! איזה דיוק!איזו נחמהאחרונה
ארוחת ערב צמחונית מבושלתחן שחר
יש לכם רעיונות?
במשך החורף הכנתי מרקי קטניות עשירים. מה אפשר בקיץ?
מתכון לעוגיות פרווהכינוי
עדיף עוגיות עם שמן. יש רעיונות?
הבצק שבחתימה שלייעל מהדרוםאחרונה
שייך להכין בצק ללחמניות מ 1 ק"ג קמח מלא + 1 ק"ג קמח רגיל?ט'
למה לא?ת.מ.
אף פעם לא ניסיתי אז אני שואלת
ט'
אין שום בעיה...יוצא מוצלח מאוד...ת.מ.
תודה
ט'
בקשהמשיח נאו בפומ!
בסוף הכנתי שני קילו לבן רגיל ללחמניותט'
ואם יישאר לי כח אכין הערב/מחר אצבעות שום מקמח מלא ![]()
משיח נאו בפומ!
אולי את עושה איזה משלוחון? 

מעורבב זה ממש טעיםשרבוב
שווה לך לנסות
זה טעם מיוחד אחר.
^^^רחלקה
^^^ג'נדסאחרונה
מאוד מוצלח אך אם יש בסביבתך אנשים ש"כואב" להם לראות משו מקמח מלא, הם יעשו לך פרצופים...
אפשר בבקשה מתכון לעוגת יומהולדת קלה אך מרשימה?;)אודיה1234
עוגת שכבות ביסקיוויטים וקצפת?שירשיר90אחרונה
אמנם ידועה, אבל
הכי מפנקת
הכי טעימה
הכי מתאימה לקיץ
והכי קלה להכנה.
מצרכים:
2 שמנת מתוקה להקצפה
2 אינסטנס פודינג וניל
חלב
תמצית וניל
ביסקיוויטים
לזיגוג:
2 חב' שוקולד מריר
כף גדושה שוקולית
כף גדושה קקאו
- מקציפים בקערה 3/4 שמנת (רבע משאירים בצד)
פודינג וניל, 2 כוסות חלב.
- בקערה נפרדת מערבבים חלב + כף תמצית וניל
- מסדרים בתבנית ביסקיוויטים טבולים בחלב
- שופכים רבע מתערובת הקצפת ומישרים
- על גבי הקצפת שוב, ביסקיוויטים מסודרים וטבולים
- עוד שכבת קצפת
- ביסקיוויטים בפעם האחרונה ושוב קצפת.
בתנור/מיקרו:
ממיסים את מצרכי הזיגוג עם 1/4 השמנת בצד
בוזקים מעל העוגה ופיניטו.
חצי שעה למקפיא ומורידים למקרר.
אפשר לעטר עם זילוף קצפת מסביב
או לכתוב מזל טוב.
מזל טוב
הכי מפנקת
הכי טעימה
הכי מתאימה לקיץ
והכי קלה להכנה.
מצרכים:
2 שמנת מתוקה להקצפה
2 אינסטנס פודינג וניל
חלב
תמצית וניל
ביסקיוויטים
לזיגוג:
2 חב' שוקולד מריר
כף גדושה שוקולית
כף גדושה קקאו
- מקציפים בקערה 3/4 שמנת (רבע משאירים בצד)
פודינג וניל, 2 כוסות חלב.
- בקערה נפרדת מערבבים חלב + כף תמצית וניל
- מסדרים בתבנית ביסקיוויטים טבולים בחלב
- שופכים רבע מתערובת הקצפת ומישרים
- על גבי הקצפת שוב, ביסקיוויטים מסודרים וטבולים
- עוד שכבת קצפת
- ביסקיוויטים בפעם האחרונה ושוב קצפת.
בתנור/מיקרו:
ממיסים את מצרכי הזיגוג עם 1/4 השמנת בצד
בוזקים מעל העוגה ופיניטו.
חצי שעה למקפיא ומורידים למקרר.
אפשר לעטר עם זילוף קצפת מסביב
או לכתוב מזל טוב.
מזל טוב

נקנה בטעות קווקאר דק (שיבולת שועל) של המותג וזה על הפנים..יאיר השמש
אשמח למתכונים (חוץ מדייסה שזה יצא לא טעים
)
)עוגיות!!בת 30
3 כוסות קמח
3 כוסות קוואקר
1 כפית אבקת אפיה
כפית מלח
כפית קינמון
כוס סוכר חום
כוס שמן
2 ביצים
שליש כוס מיץ תפוזים (או מיץ אחר)
כוס צימוקים או שוקולד צ'יפס.
יוצרים עיגולים שטוחים ואופים כעשר דקות
ועוד מתכון:
3 כוסות קמח
3 כוסות קוואקר
כוס שמן
כפית סודה לשתיה
כוס סוכר חום
קורט מלח.
מעט מים לפי הצורך
מערבבים ומשטחים 3/4 מהכמות בתבנית התנור
המלית:
קופסה וחצי של ממרח תמרים או ממרח תמרים שהכנתץ בעצמך (יותר טעים ופחות סוכר..)
כפית תמצית וניל
מים לפי הצורך.
מערבבים את הממרח עם המים עד לקבלת מרקם שאפשר למרוח.
מורחים את המלית בעדינות
ומפזרים מלמעלה בפירורים את שארית הבצק.
אופים כ10-15 דקות, מצננים קצת וחותכים לריבועים.
אפשר להסמיך עם זה מרקזמר הפלוגותאחרונה
או לשים בקציצות
ארוחת ערבrakonto
מדברים שיש בבית
לכל האחים שלי
אבל משהו טעים 
(מי לוקח את המשימה?)
מה יש בבית?שוקולד לבן
אפשר פנקייק, לבובות תירס, שקשוקה, חביתת ירק, קציצות טונה
הראשון והשניים האחרונים.rakonto
נעשה עץ או פלי או צד
תודה 
בהצלחה! לפנקייק יש מתכון טעים לניקי בשוקולד לבן
יש לנו מתכון משפחתי
rakontoאחרונה
מתכון מוצלח לעוגת שמרים ?מחייכת =)
ואם אפשר לפרט קצת כי זאת פעם ראשונה..
ורעיונות למילוי בבקשה..
ורעיונות למילוי בבקשה..
ניקי ב קראנץ שמרים- עוגה מעולהה!~א.ל
^^^ מתכון מנצח. רק אותה אני מכינההדס123
אבל זה חלבי . יש מתכון פרווה?משיח עכשיו!
אפשר להמיר.. למחמאה. אני עושה בגרסא הפרווה..~א.ל
האמת שממש נכוותי משמרים פרווה של ניקי במשיח עכשיו!
הכנתי פעמיים ובשניהם הבצק לא תפח.
פעם אחת זה היה כחמש שעות,
פעם שנייה במקרר כל הלילה ובבוקר בחוץ
ובשניהם לא תפח.
יש טיפים?
פעם אחת זה היה כחמש שעות,
פעם שנייה במקרר כל הלילה ובבוקר בחוץ
ובשניהם לא תפח.
יש טיפים?
ניסיתי את זה בגרסא החלבית והמרת?~א.ל
לא. המתכון המקורי הוא פרווה , עם שמןמשיח עכשיו!
יכול להיות שהבעיה בשמרים?נדנדה כתומה.
אני ראיתי שסוגים שונים של שמרים פועלים באופן שונה..
אני לא מסתדרת עם שמרים טריים-שמרית וכו' ומצליחה מעולה עם שמרים בוואקום.
דווקא יוצא לי להכין מאפים עם שמרים של ניקי,ויוצא לי מעולה.הפעם היחידה שלא תפח היה כשהשתמשתי בשמרים מסוג שאני לא רגילה..
אני לא מסתדרת עם שמרים טריים-שמרית וכו' ומצליחה מעולה עם שמרים בוואקום.
דווקא יוצא לי להכין מאפים עם שמרים של ניקי,ויוצא לי מעולה.הפעם היחידה שלא תפח היה כשהשתמשתי בשמרים מסוג שאני לא רגילה..
השתמשתי בשמרים יבשיםמשיח עכשיו!
אני לא מאוד מבינה בשמרים..אז רק מספרת איך אני עושה.נדנדה כתומה.
בד"כ אני מחממת את התנור ל50° ומכבה,ואז מכניסה בפנים את הקערה מכוסה בניילון נצמד. זה תופח תוך בערך ארבעים דקות אני חושבת.
(עם מגבת לקח לזה הרבה יותר זמן)
איך את שומרת את השמרים אחרי שזה פתוח?
אני שמה בקופסא אטומה במקפיא והם נשמרים מצוין.שמעתי שבמקרר הם נשמרים פחות זמן..
בהצלחה!
(עם מגבת לקח לזה הרבה יותר זמן)
איך את שומרת את השמרים אחרי שזה פתוח?
אני שמה בקופסא אטומה במקפיא והם נשמרים מצוין.שמעתי שבמקרר הם נשמרים פחות זמן..
בהצלחה!
אם יש לך פייסבוקמקופלת
יש את הרוגעלכים של כרמית.
מעולה מעולה.
משתמשת לבצק גם לעוגת שמרים וקוראסונים.
עם שמרים יבשים ושמן.
אם תרצי, אכתוב לך אותו כאן...
מעולה מעולה.
משתמשת לבצק גם לעוגת שמרים וקוראסונים.
עם שמרים יבשים ושמן.
אם תרצי, אכתוב לך אותו כאן...
רשמתי בגוגל ומצאתי...תודה!!
מחייכת =)אחרונה
אשמח לרעיונות לעוף לערב שבת..תתתתת
בא לי לגוון....תודה!!!
ממ יש כמה -אור השחר..
עוף עם תפו"א ובטטות ברוטב מתוק (עם משמשים משומרים)
עוף עם סילאן
עוף עם פלפלים ובצל
עוף בתיבול מזרחי
עוף במלח
עוף בציפוי פירורי לחם
עוף עם אפונה
זה מה שאני זוכרת..
עוף עם סילאן
עוף עם פלפלים ובצל
עוף בתיבול מזרחי
עוף במלח
עוף בציפוי פירורי לחם
עוף עם אפונה
זה מה שאני זוכרת..
אפשר מתכון לעוף בתיבול מזרחי?נשמע טוב...תתתתת
אני כרגע לא ליד המתכון,אור השחר..
אבל מהזיכרון -
מערבבים שמן זית, כמון, פפריקה, מלח, טימין אם יש, פלפל גרוס,
ואז מערבבים עם עוף, עגבניות חתוכות לפלחים/שרי, תפו"א, פלחי בצל, הרבה שום..
לאפות מכוסה, בדקות האחרונות לפתוח כדי שהעוף יקבל צבע.
מערבבים שמן זית, כמון, פפריקה, מלח, טימין אם יש, פלפל גרוס,
ואז מערבבים עם עוף, עגבניות חתוכות לפלחים/שרי, תפו"א, פלחי בצל, הרבה שום..
לאפות מכוסה, בדקות האחרונות לפתוח כדי שהעוף יקבל צבע.
עוף מרוקאי עם זיתים הולך?בת 30
או לחילופין עוף מרוקאי בגזר?
אם כן תגידי ואני אכתוב לך מתכון.
אפשר מתכון?משיח עכשיו!
בשמחה. אכתוב לך מחר בע"הבת 30
עוף בזיתיםבת 30
בסיר רחב ונמוך מניחים 2 עגבניות מגורדות עם 4-5 שיני שום כתושות ורבע כוס שמן.
(אני אוהבת להוסיף גם רסק עגבניות וקצת מים, אבל זה לא מהמתכון המקורי)
מאדים בסיר במשך כמה דקות, ומוסיפים את חלקי העוף ואת התבלינים: כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור. (אני שמה יותר כורכום, ענין של טעם)
מאדים עוד כרבע שעה , ומוסיפים זיתים מגולענים או טבעות זיתים וכוס מים.
מבשלים על אש קטנה כשעה (אפשר גם פחות- עד שהעוף מוכן לגמרי).
רבע שעה לפני סוף הבישול מוסיפים פטרוזיליה או כוזברה קצוצה ומיץ מחצי לימון.
לפי טעימה- מוסיפים גם מלח. לפעמים לא צריך כי הזיתים והעוף בעצמם מלוחים.
בתאבון..
ינוסה לשבת, תודה!משיח עכשיו!
לא צריך להרתיח את הזיתים לפני~א.ל
כדי להפחית מרירות?
נראה לי שאם משתמשים בזיתיםבת 30
עבר עריכה על ידי בת 30 בתאריך י"ז באייר תשע"ה 02:45
מקופסת שימורים, כאלה זיתים רגילים, אז לא צריך. אף פעם לא הרגשנו מרירות.
אם משתמשים בזיתים תוצרת בית או זיתים מרים יותר- אז כן כדאי.
יצא מושלם! קצרתי מלא מחמאות!משיח עכשיו!
עבר עריכה על ידי משיח עכשיו! בתאריך ח' בסיון תשע"ה 01:06
במקום כורכום שמתי כמון והוספתי מיץ לימון ופרוסות לימון. התבשיל הכי טעים שאכלתי. בירכתי אותך כל השבת@בת 30
איזה כיף!בת 30אחרונה
באמת זה טעים...
מענין, אולי אני גם אנסה עם כמון...
נשמע ממש טוב!!!מקופלת
מה בא לך... ותוספות לגיוון שבא יחדשירשיר90
פרוסות חזה עוף ממולא
אנטיפסטי ירקות בתנור
שוקיים בציפוי פריך
מוקפץ סיני עם עוף
בורגול ברוטב
קוסקוס עם רוטב אדום ועוף
עוף עם שזיפים ברוטב
עוף עם בטטות ותפו"א בסוטאז'
אנטיפסטי ירקות בתנור
שוקיים בציפוי פריך
מוקפץ סיני עם עוף
בורגול ברוטב
קוסקוס עם רוטב אדום ועוף
עוף עם שזיפים ברוטב
עוף עם בטטות ותפו"א בסוטאז'
עוף בתנורשמן פשתן
במרינדה של:
מיונז + רסק עגבניות (קטשופ)+ חרדל+ מלחפלפל
מורחת על הבשר כשהוא על פרוסות בצל.
עוף שלם עם שום דבש שמן זית פלפל מלח ובצל מטוגן~א.ל
הכנו השבת עם מיץ תפוחיםובשביעי נגילה
בס"ד
תרכיז 100% טבעי. יצא מעולה! (רעיון של בעלי).
היו שם גם בטטה ותפו"א אבל זה היה נלוה.
וגם קינמון.
רעיונות לדג טעים לשבת?הדס123
לא יקר מדי.. קצת נמאס מסול או מושט וסלמון כבר יקר.. וכמובן- מתכון מנצח;) תודה!
מושט עם פלפלים?. בערך עשרים דק הכנה.משיח עכשיו!
נסיכה ברוטב אדום. חריימה.עוגת גבינה.
אממ.. אנחנו בעייתיים..הדס123
נסיכה אני לא אוהבת.. חריימה מכינים כל שבת של אשכנזים;) ממושט
השבת אכלתי דג ממש טעים.נדנדה כתומה.
נראלי שזה היה סול.
עם רוטב פסטו ושמן זית.
וצנוברים.
הוא היה ממש טעים!
עם רוטב פסטו ושמן זית.
וצנוברים.
הוא היה ממש טעים!
מעניין אותך מתכון טעים לפילה בקלה או סול עם תפו"א?שוקולד לבן
מעניין מאוד
הדס123
השבת כבר הכנתי אבל לשבת הבאה
מצאתי סוף סוף זמן לכתוב
שוקולד לבן
מתכון לדג טעים מאד בתנור (אפשר גם מבושל אבל יוצא פחות טעים)
מתאים לפילה סול או בקלה
מצרכים:
תפו"א- למלא תבנית (בד"כ 6-7 גדולים)
פלפל אדום
שום (בכמות שרוצים, מוסיף מאד)
פילה סול או בקלה
תבלינים- פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה (לא חובה) ומלח
שמן זית
מים
אופן ההכנה:
חותכים תפו"א לפרוסות דקות ואחידות ומפזרים בתבנית בצורה אחידה,
את הפלפל האדום חותכים לריבועים קטנים ומפזרים מעל
ואת השום חותכים לרבעים ושמיניות ומפזרים
מכינים בקערה בינונית את הרוטב- כ3 כפיות גדושות פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה וכפית- כפית וחצי מלח,
מוסיפים די הרבה שמן זית ומים ומערבבים היטב
שופכים כשליש מהרוטב על הירקות עד שהם מכוסים לגמרי ומכניסים לתנור ל40 דקות בחום 180 מעלות
לאחר 40 דקות מוציאים את התבנית, מניחים את הדגים מעל לירקות ומכסים אותם ברוטב
מכניסים את הכל לתנור ל30-40 דקות נוספות.
יוצא מעולה!
אם מעוניינים לבשל את הדג, צריך להרתיח קודם את תפוחי האדמה ולבשל אותם לפני האוכל, כדי שיהיו רכים ומוכנים לאכילה יחד עם הדג, ומבשלים בסיר שטוח עם מעט מים
בהצלחה!
נראה מצויין! ינוסה בעז"ה
הדס123
הכנתי ויצא ממש טעיםמשיח עכשיו!
שמחה לשמוע
שוקולד לבןאחרונה
דג אמנוןצ'וקלייט
מערבבים קטשופ ומיונז ומורחים על הדג, חותכים פלפלים בכמה צבעים ובצל לקוביות ושמים מעל (שיהיה הרבה-הכי טעים) וזהו.
פשוט וטעיםם..
בהצלחה
אמנון זה מושט, לא ?מחייכת =)
כן
אור השחר..
מנצלשת- מתכון מיוחד למושט, יש למישהו?רצוי עם רוטבמשיח עכשיו!
יש לי כמה -אור השחר..
דג מרוקאי חריף עם פלפלים,
דג בתנור עם פלפלים,
ועוד אחד בתנור עם הרבה ירקות..
דג בתנור עם פלפלים,
ועוד אחד בתנור עם הרבה ירקות..
ואפשר גם לשים בנייר כסףאור השחר..
עם גריל דג/עוף שמן ומל"פ
ובתנור/מנגל,
אבל זה בלי רוטב..
ובתנור/מנגל,
אבל זה בלי רוטב..
תודה בנותמשיח עכשיו!
חריימה אמנוןשירשיר90
להכנה בסוטאז' (סיר רחב)
מצרכים:
בצל
שום
2 גמבות
4 גזרים
2 עגבניות רכות ואדומות חתוכות לקוביות
צ'ילי חריף
2 רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה
5-6 פילה אמנון
מטגנים רצועות ירקות לפי הסדר, עד להזהבה.
מתבלים עם מלח, פפריקה, כורכום ופלפל שחור.
סוגרים את הסוטאז' על להבה נמוכה עד לאידוי וריכוך.
מוסיפים את הרסק, צרור הכוסברה
ומעט מעט מים עד הסמיכות הרצויה
(שימי לב שהדגים מוציאים המון מים ומדללים את התבשיל)
מניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה
ל-20 דקות עד שמתבשלים.
מצרכים:
בצל
שום
2 גמבות
4 גזרים
2 עגבניות רכות ואדומות חתוכות לקוביות
צ'ילי חריף
2 רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה
5-6 פילה אמנון
מטגנים רצועות ירקות לפי הסדר, עד להזהבה.
מתבלים עם מלח, פפריקה, כורכום ופלפל שחור.
סוגרים את הסוטאז' על להבה נמוכה עד לאידוי וריכוך.
מוסיפים את הרסק, צרור הכוסברה
ומעט מעט מים עד הסמיכות הרצויה
(שימי לב שהדגים מוציאים המון מים ומדללים את התבשיל)
מניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה
ל-20 דקות עד שמתבשלים.
דג טונהמקופלת
ל 4 פרוסות של דג טונה.
לגרד 3 שיני שום בינוניים ולטגן ממש מעט עד להזהבה.
להוסיף פפריקה מתוקה (בנדיבות) ופרריקה חריפה, פלפל שחור וקצת כרכום.
להוסיף מים, בערך 3 כוסות.
להוסיף פלפל שושקה יבש (פלפלים ארוכים מתוקים, תגללו) כמה שבא לך לפי הטעם.
לתת לזה להתאדות קצת ולאחר מכן להוסיף את הנתחים ולבשל עד שהדג יהיה מבושל וייספגו הטעמים.
אפשר גם להוסיף לזה תפוחי אדמה.
בהצלחה ובתאבון!
לגרד 3 שיני שום בינוניים ולטגן ממש מעט עד להזהבה.
להוסיף פפריקה מתוקה (בנדיבות) ופרריקה חריפה, פלפל שחור וקצת כרכום.
להוסיף מים, בערך 3 כוסות.
להוסיף פלפל שושקה יבש (פלפלים ארוכים מתוקים, תגללו) כמה שבא לך לפי הטעם.
לתת לזה להתאדות קצת ולאחר מכן להוסיף את הנתחים ולבשל עד שהדג יהיה מבושל וייספגו הטעמים.
אפשר גם להוסיף לזה תפוחי אדמה.
בהצלחה ובתאבון!
האם אפשר להקפיא--תפוזינה123
1.לביבות תירס?
2.פנקייק.?
תודה!
למה לא?חילזון 123אחרונה
יש כאן מישהו שלמד בישול מקצועי בירושלים?לולי פופ
מחפשת לימודי בישול בירושלים.
הדרישות:
כמובן שכשר (עדיפות למהדרין).
בישול ולא קונדיטוריה
מתאים לאנשים פשוטים עם רקע בסיסי בבישול (ולא לכאלה שאוכלים כל יום פרחי בזיליקום, גזרים סגולים ופטריות כמהין).
מוכנה להשקיע עד סכום של 11,000 ש"ח.
בונוס- אם יש איזה תעודה בסוף. ממש לא חובה.
בנתיים שמעתי על מכללת השף ומכללת טעמים- יש המלצות/ דיס המלצות? מקומות נוספים?
תודה רבה!
הדרישות:
כמובן שכשר (עדיפות למהדרין).
בישול ולא קונדיטוריה
מתאים לאנשים פשוטים עם רקע בסיסי בבישול (ולא לכאלה שאוכלים כל יום פרחי בזיליקום, גזרים סגולים ופטריות כמהין).
מוכנה להשקיע עד סכום של 11,000 ש"ח.
בונוס- אם יש איזה תעודה בסוף. ממש לא חובה.
בנתיים שמעתי על מכללת השף ומכללת טעמים- יש המלצות/ דיס המלצות? מקומות נוספים?
תודה רבה!
אני למדתי בטעמיםלב זהבאחרונה
היה כיף ונהניתי מכל רגע שם
מתגעגעת
וקיבלנו תעודה בסוף
מתגעגעת
וקיבלנו תעודה בסוף
מחפשת תפריט לשבועות פרווה או בשריחלומי
לצערי אסור לי כרגע חלבי..
אז אשמח לרעיונות לתפריט פרווה או בשרי.
תודה!
גם אצלנו א"א חלביהודלולה
מכינה דג,
תפוא מוקרמים בתנור עם ריצ'- יוצא ממש טעים
פנקיקים עם כל מיני מליות.
וירקות
תודה! איזה טעמים הפנקייק וממה עשוי?חלומי
אפשר את המתכון לתפו"א?
תודה
תודה
בכיףהודלולה
מטגנים בצל ופטריות,
בתבנית שמים תפוא חתוכים לפרוסות, מעל שמים בצל ופטריות ומעל חצי ריצ,
ושוב תפו"א בצל פטריות וריצ' ואופים על חום 180 מעלות שעה וחצי.
פנקיקים הכי פשוטים
והפרווה זה בשביל הבת שלי שאלרגית לחלב אז אני אשים לה שוקולד, אבל אפשר לשים מייפל, סילאן, דבש וכו'
את לא מבשלת את התפו'א קודם קצת?ת.מ.
לאהודלולה
אבל אם את רוצה בהחלט אפשר לבשל קודם.
ותשימי תבלינים מלח, פלפל.
את המתכון לפנקייק של ניקי ב אפשר להכין עם מים במקום חלבשוקולד לבן
הכנו השבוע ויצא טעים מאד
אפשר למרוח מעל שוקולד, דבש, חמאת בוטנים, מייפל, שקדיה..
בורקס טונהon
עם ביצה קשה וזיתים.
פשטידת תפ"א.
גם אני במצב הזהת.מ.
אנחנו מתארחים ואני מתכננת להביא איתי כמה דברים שיהיה לי ולילדה משהו שמותר...
אופציות-
פוקצ'ות
בלינצס במילוי פירה ופטריות
מוקרם עם ריצ' להקרמה (עם הרגיל פחות טעים פשוט)
עוגת 'גבינה' פירורים עם ממרח סויה בסגנון שמנת וריצ וכאלה (שמתי פה קישור מתישהו השבוע נראה לי)
סופלה
סלט פסטה
אופציות-
פוקצ'ות
בלינצס במילוי פירה ופטריות
מוקרם עם ריצ' להקרמה (עם הרגיל פחות טעים פשוט)
עוגת 'גבינה' פירורים עם ממרח סויה בסגנון שמנת וריצ וכאלה (שמתי פה קישור מתישהו השבוע נראה לי)
סופלה
סלט פסטה
אולי-בת 30
בורקס פילו ממולא במילוי בשר, או תפו"א או בצל או ירקות
פשטידות כמו קישואים, קולרבי, תפו"א
תבשיל שעועית או אפונה
פסטה ברוטב מי קוקוס פטריות בצל ובזיליקום.עוגת גבינה.
יוצא מעולה ומאוד דומה לשמנת אמיתית.
פשטידות למיניהן מבצל ועד כרובית קישואים וכו'
פשטידות למיניהן מבצל ועד כרובית קישואים וכו'
אני צריכה לטעום את זה..נקודה למחשבה
מצאת לא באלומיניום?
לא. לא קיים לא באלומיניום.עוגת גבינה.
יש בקרטוניות...אפרתולה
יש בו אלומניום מבפנים ולכן לא עוזר במקרה הנ"לעוגת גבינה.
למה לא להשתמש בשמן קוקוס? יש בצנצנת זכוכיתיעל מהדרום
לא שמן. מי קוקוס אפשר להשיג בקרטון אלומניום מבפניםעוגת גבינה.
או קופסאת שימורים.
ולכן שאלתי למה לא להשתמש בשמן קוקוס או במקום במים..יעל מהדרום
וקרם קוקוס?יעל מהדרום
לק"י
כי במחשבה שניה, נראה לי ששמן קוקוס זה טוב מקום מרגרינה/ חמאה. לא במקןם שמנת.
קרם קוקוס יכול להתאים אני חושבת..
כי במחשבה שניה, נראה לי ששמן קוקוס זה טוב מקום מרגרינה/ חמאה. לא במקןם שמנת.
קרם קוקוס יכול להתאים אני חושבת..
גם הקרם מגיע באותם אריזותעוגת גבינה.
איזה בעסה..קצפת צמחית גם אסור?יעל מהדרום
זה יותר גרוע בגלל מה שיש בתוכה.עוגת גבינה.
אני לא מקפידה לגמרי על עיניין האלומיניום אז אני כן אוכלת מי קוקוס
מעריצה אתכן על ההתמדה!יעל מהדרום
יש מלא סוכר וכל מיני E לא בריאים..נקודה למחשבהאחרונה
מעבד מזון- מחפשת המלצותשרבוב
למעבד מזון שאתם מאוד מאוד מרוצים ממנו.
שהוא מחזיק מעמד תקופה נכבדת.
שיש לו מנוע חזק.
סכינים טובים ואם אפשר מגוונים. המינימום זה הסכין המסתובב שטוחן, פומפיה של פרוסות, פומפיה של מגרדת ב2 גדלים) (ושמעתי שיש גם סכין לצ'יפס...).
שהוא טוחן דק מאוד עם הסכין הרגיל.
שאפשר בסכין הרגיל לקצוץ גם בצל.
אלו נקודות שחשבתי בנתיים שחשוב לי
אם יש לדעתכם עוד נקודות חשובות אשמח לשמוע.
שהוא מחזיק מעמד תקופה נכבדת.
שיש לו מנוע חזק.
סכינים טובים ואם אפשר מגוונים. המינימום זה הסכין המסתובב שטוחן, פומפיה של פרוסות, פומפיה של מגרדת ב2 גדלים) (ושמעתי שיש גם סכין לצ'יפס...).
שהוא טוחן דק מאוד עם הסכין הרגיל.
שאפשר בסכין הרגיל לקצוץ גם בצל.
אלו נקודות שחשבתי בנתיים שחשוב לי
אם יש לדעתכם עוד נקודות חשובות אשמח לשמוע.
רק בנוגע לסכין לצ'יפסמודדת כובעים
אני מאוד התאכזבתי מסכין לצ'יפס: הוא חותך בגדלים שונים (בכל זאת... מכונה) וכך זמן הטיגון לא שווה ונשרף.
עדיף לחתוך ביד.
האמת אני לא מטגנת צ'יפסשרבוב
אני אופה בתנור
אבל חשבתי שזה יהיה נחמד גם לירקות אחרים לשימושים אחרים..
זה נחמד לסלק למשל...ת.מ.
זה טוב לסלטיםמודדת כובעים
מג'ימיקס. לנו יש את הדגם 4200צפורה
החלטנו להשקיע ויש לנו את זה עם הסכין לצ'יפס.
אצל ההורים שלי הוא מחזיק שנים. מכשיר מאוד אמין.
יש לו מגוון סכינים והוא גם מקציף. אפשר לקנות לו סט (קערות וסכינים) גם לפסח וככה ליהנות ממנו גם בפסח.
לדעתי עונה על הצרכים שלך.
אנחנו ביקשנו מתנה לחתונה מהדודים וזה עלה לפני כשנתיים וחצי כ-1500 ₪. לדעתי שווה את ההשקעה.
תודה! אז לא הבנתישרבובאחרונה
1. מה ההבדל בין הדגם הזה שיש לך http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=13260
לבין זה למשל? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=13265
ומה החוזק של המנוע שלו?
2. החותך של הציפס זה עושה קוביות או מאורכים?
אני צריכה עזרה..משו טעים לשבועות במגבלות..נדנדה כתומה.
הסיפור הוא כזה-יש לי שמנת חמוצה,סוכר,שוקולית,חלב,ביצים,שוקולד מריר,בסקוויטים,חמאת בוטנים,קוטג',שמן.
אין לי תנור,יש לי גז אבל בעיקרון אם יש אפשרות למשו בלי להמיס וזה עדיף..גם אין לי איך להקציף..
הכיוון הוא עוגת גבינה קרה או משו בסגנון..
יש רעיונות?
משו קל וקצר וטעים.
אין לי תנור,יש לי גז אבל בעיקרון אם יש אפשרות למשו בלי להמיס וזה עדיף..גם אין לי איך להקציף..
הכיוון הוא עוגת גבינה קרה או משו בסגנון..
יש רעיונות?
משו קל וקצר וטעים.
אני לפעמים עושה את עוגת גבינה פרורים של קרין גורןיעל מהדרום
לק"י
ורק מערבבת את החומרים.
במקום גבינת שמנת- אני שמה שמנת חמוצה.
לבסיס אפשר לשים ביסקוויטים.
יוצא טעים
ורק מערבבת את החומרים.
במקום גבינת שמנת- אני שמה שמנת חמוצה.
לבסיס אפשר לשים ביסקוויטים.
יוצא טעים
אין לי פודינג ואין לי גבינה לבנה
נדנדה כתומה.
אני בדירת שירות..אז באמת זה כ-ל מה שיש וזהו.
אפשר להכין משמנת חמוצה- גבינת שמנת?יעל מהדרום
לק"י
אני פשוט לא מכירה מתכון לעוגת גבינה בלי גבינה....
אני פשוט לא מכירה מתכון לעוגת גבינה בלי גבינה....
אם לא אכפת לך להמיס שוקולדשוקולד לבן
אז את יכולה להכין כדורי שוקולד חלביים
מחלב, ביסקוויטים, שוקולד וחמאת בוטנים
יכול לצאת מאד טעים
טוב.בואו נשאל משו אחר-נדנדה כתומה.
אם כן יש לי אפשרות לקנות משו במכולת..אבל בעיקרון רק אם זה ממש נצרך-
מה ממש נצרך כדי שייצא ממה שרשום למעלה עוגת גבינה או משהו כזה?
(דברים שחשבתי עליהם-תמצית וניל/פודינג וניל/גבינה לבנה..השאלה אם שמנת זה לא מחליף מספיק בסדר?)
מה ממש נצרך כדי שייצא ממה שרשום למעלה עוגת גבינה או משהו כזה?
(דברים שחשבתי עליהם-תמצית וניל/פודינג וניל/גבינה לבנה..השאלה אם שמנת זה לא מחליף מספיק בסדר?)
במתכונים של הערוץ יש מתכון לעוגת גבינה ללא הקצפהשוקולד לבן
(כמובן שלהוריד את התותים ופירות היער..)
במתכון הזה מקציפים את השמנתיעל מהדרום
באמת? כנראה שאני באמת עייפה.. פספסתי את זה...שוקולד לבן
גבינה לבנה ופודינג וניליעל מהדרום
לק"י
אולי גם שמנת מתוקה או קצפת צמחית (לא מכירה מתכונים בלי...).
ניסית לחפש באינטרנט מתכון של עוגה רק עם שמנת חמוצה?
אולי גם שמנת מתוקה או קצפת צמחית (לא מכירה מתכונים בלי...).
ניסית לחפש באינטרנט מתכון של עוגה רק עם שמנת חמוצה?
היי
תודה לכן!נדנדה כתומה.
הכנתי עוגת גבינה ממש נחמדה ב"ה..
קניתי גבינה לבנה ופודינג וניל ואז זה כבר היה ממש פשוט
כמה תובנות-
א.פודינג וניל שלם ל200 מל' שמנת ו250 מל' גבינה לבנה זה יותר מידי.
ב.יותר מידי ביסקוויטים זה לא משו
ג.אם המלית סמיכה מידי להוסיף לה חלב זה מעולה.
סה"כ היה ממש אחלה ויצא טעים..עזרתן מאוד!
קניתי גבינה לבנה ופודינג וניל ואז זה כבר היה ממש פשוט

כמה תובנות-
א.פודינג וניל שלם ל200 מל' שמנת ו250 מל' גבינה לבנה זה יותר מידי.
ב.יותר מידי ביסקוויטים זה לא משו
ג.אם המלית סמיכה מידי להוסיף לה חלב זה מעולה.
סה"כ היה ממש אחלה ויצא טעים..עזרתן מאוד!
יעל מהדרוםאחרונה
מי כאן מבין בבשר?מרק חורפי
לא כ״כ מבינה את התמונה,התנערי מעפר
כדאי להריח ולבדוק לפי זה אם מקולקל.
אני חושבת שהבשר לא משנה את צבעו כשמתקלקל.
אולי עמד פתוח זמן מה וזה מה שגרם לחלק העליון שלא להתייבש ולשנות את הצבע..
אני חושבת שהבשר לא משנה את צבעו כשמתקלקל.
אולי עמד פתוח זמן מה וזה מה שגרם לחלק העליון שלא להתייבש ולשנות את הצבע..
התמונה לא ברורה..ברוקולי
זה נראה כמו הודו טחון,יתכן?
או שומן טחון של בקר..
אם אין ריח שונה לדעתי אפשר להשתמש
או שומן טחון של בקר..
אם אין ריח שונה לדעתי אפשר להשתמש
נראה ממש לא טוב.לא להשתמש!!א.א.
זה קורה שהבשר עומד בחוץ ונוגע באוויר.עוגת גבינה.אחרונה
הבשר תקין לחלוטין גם לי זה קורה ואני כאן כדי להעיד 

קניתי רביולי ואני לא רוצה להשתמש בהכלאקונהמטטה
מה הדרך הכי טובה להקפיא?
לפני הרתחה\אחרי\עם הרוטב?
תודה!



