שרשור חדש
אינסטנט פודינג שוקולד-יעל*

מתאים להקציף עם שמנת מתוקה/ריץ'?

 

ייצא משהו נחמד?

 

(רעיונות נוספים לניצול אינסטנט פודינג שוקולד יתקבלו בברכה..(ושיהיה פרווה..ולא הרבה עבודה..)

תודה!

יצא נחמד ביותרחלבית
בקשר לשאלה עם הלהקציף -מחייכת =)
http://www.carine.co.il/page_1577
יש פה מתכון לקרם שוקולד טעים במיוחד,וכמויות...עם אינסטנט שוקולד
אני הכנתיבעזרת ה'!!
5 ביצים מופרדות
החלבונים עם כוס 3/4 כוס סוכר
מוסיפים את 5 חלמונים
שמים שקית אינסנט פודינג
שמים בתנור על 180 מעלות.
מצםים בקצפת של שמנת מתוקה. ושוקולד יוצא מדהים!
אני מכינה עוגת מוס 3 שכבות עם אינסטנט פודינג שוקולדצ'וקלייטאחרונה


היה כאן מרשם על פסטה שמבשלים עם הרוטבplony

אני לא מוצאת את זה,

אפשר לקבל<?

בבקשההדס123אחרונה
מטגנים בצל ושום. מוסיפים עגבניה קצוצה. רסק עגבניות ובערך 5-6 כוסות מים. מתבלים. מביאים לרתיחה- מוסיפין את הפסטה ומבשלים עד שנספג הרוטב והפסטה מוכנה. בתאבון
הילדה משוועת לפסטה עם פסטויראת

איך מכינים???

יש לה סטייל חחחחלבית
נראה לי פשוט מכינים ממרח פסטו ואחרי שהפסטה מוכנה שופכים..

את שואלת איך מכינים את הפסטו עצמו?
אפשר לעשות רוטב שמנת-פסטו..מקום בעולם
לדעתי אם תשפכי פסטו על פסטה סתם ככה- הץזה גם יצא מרוכז מידי, וגם תצטרכי כמויוווות של בזיליקום..
יש לי ממרח פסטו של אוליביה איך מתקדמים מכאן?יראת


תטגני בצל ושום. תוסיפי שמנת וחלב. לתבלהדס123
ולהביא לרתיחה. תקטיני את האש ותוסיפי את הפסטו. כמה דק על אש קטנה ומוכן
^ ולא לשים הרבה מהפסטו..מקום בעולםאחרונה
זה נראה מעט אבל הטעם שלו חזק..
יש דבר כזה ממרח נוגט פרווה?אם כן איפה קונים?תתתתת
ראיתי בסופר ממרח נוגט חלבי ואני רוצה להכין פרווה...
בבני ברק כמה חנויות, לגעת באוכל.. חנויות מתמחות באפיהברוקולי
באיזה איזור את?משיח נאו בפומ!
יש בכל החנויות המתמחות באפיה.

אפשר לקנות גם אבקת נוגט ולהכין..
אני מהדרום איך מכינים?תתתתת
אז לא מכירה באזורך..משיח נאו בפומ!
תחפשי באינטרנט חנויות של אפיה.

עם האבקה? מוסיפים לה מעט שמן בסה"כ.
בהצלחה
יש בבאר שבע חנות שנקראת "לגעת באוכל"יעל מהדרום
קניתי בסופר בדרום+mp8
פני באישי אם מעניין אותך לדעת בדיוק איפה.
זה גם הרבה יותר זול לקנות אבקהנקודה טובהאחרונה
מוסיפים שמן וזה אותו הדבר כמו הממרח
ודאי שיש. בכל סופר במחלקת חמרי אפיה+mp8
יששכיבשה
בסופרים של חברת מימונס
יש ממרח אגוזים )זה דומה( באושר עד.. יקררררגלוק17
שאלה מאתגרתggg

זקוקה למתכונים משביעים ובריאים ללא:

קמח חיטה

חלבון מהחי

קטניות, כולל קטניות ירוקות, כולל עדשים.

כרוב, כרובית, ברוקולי, רימונים, תירס בגרגירים.

 

אשמח לעזרה.

תודה

כמה רעיונותכוכב לכת
אנטיפסטי
מרקי ירקות, מרק אפונה, מרק כתום מדלעת, בצל בטטה וגזר.
תפו"א בכל מיני צורות-אפויים בקוביות או פרוסות, פירה, מבושלים בקוביות עם גזר.
פירה מירקות משביעים- בטטות, אפונה.
תודה. יש עוד רעיונות?ggg
רק בלי אפונה- זה קטניות.
ואם יש למישהו רעיונות לא קונוציונאליים זה יהיה הכי טוב כי מיציתי את הדברים הרגילים.
אפונה נחשבת פחמימה אאל"טכוכב לכת

ולכן הוספתי אותה

קינואה מותר?שיררר

ומכל ירק אפשר לעשות מרק או פשטידה או קציצות או לביבות...

יש לי מתכון לחלות ללא ביצים, אם תרצי.ש.א.ז.

ניתן להחליף את הקמח חיטה לקמח כוסמין... (בדוק ומנוסה )

אשמח למתכון. תודה ושאלהggg

בדיוק עכשיו הכנתי קינואה אדומה עם מלא ירקות.

לגבי קציצות ופשטידות- יש למישהו מתכון ללא ביצים, קמח חיטה, פירורי לחם, גבינות, בשרים?

אולי תכנסי לאתר של צמחונים או טבעונים?בתאל1

הדבדר היחיד המשביע שעולה לי זה אורז

בבקשה-ש.א.ז.

חלות מקמח כוסמין

1 קילו קמח (כשעושים עם קמח רגיל אני אוהבת לעשות חצי מלא וחצי לבן. עם כוסמין בדרך כלל אני עושה מלא).

3 כפות שמרים

6-10 כפות סוכר (לפי הטעם)

כף מלח

1/2 כוס שמן

2.5 כוסות מים חמימים

 

מכניסים את הכל לקערה גדולה (יש לשים לב שהסוכר, ולא המלח, בא במגע ישיר עם השמרים).

ללוש כ-10 דקות ולהוסיף עוד קצת שמן תוך כדי לפי הצורך, עד שהבצק אחיד ואלסטי כשנוגעים בו. 

נותנים לתפוח שעתיים.

קולעים (אני אוהבת "לצבוע" את החלות עם ביצה כדי שיצאו מבריקות אבל זה לא חובה). 

אופים בתנור על 160 עד שהחלות מקבלות גוון זהבהב.

 

*שימי לב שאם את רוצה להפריש חלה עם ברכה את צריכה לעשות לפחות 2 קילו. מקילו אני בדרך כלל מצליחה לעשות 4 חלות בינוניות, או 3 חלות ועוד כמה לחמניות.

בתאבון!

תודהgggאחרונה


ירקות מוקפצים עם אטריות אורז, תפו"א ובטטות, אורז עם ירקותשוקולד לבן


כוסמת מותר? אמרנט? אורז?חילזון 123


מנסה-+mp8
פשטידות ירקות עם קמח סויה
מרקים
לביבות/ קציצות ירק
תפוח אדמה בצורות שונותשמשי
משהו מוזר ביותריראת

עשיתי אתמול מרק לקוסקוס' שמתי חומץ שלא יתקלקל... הכנסתי בערב שחזרתי מהעבודה למקרר. היום בבוקר הוצאתי לחמם והמרג נהיה כמו ג'לי צמיגי כזה. הרחתי והיה לו ריח בסדר. חיממתי ועדיין נשאר לו ריח בסדר טעמתי וכנ"ל אז מה זה יכול להיות??? 

שמת עוף? העוף מפריש ג'לטין..הדס123
לא רק ירקותיראת


זה שום דבר תחממי וזה יעלם~א.ל
גם חומוס מפריש חומר מקריששיררר


המרק מתקשה בקירור זה תופעה נורמאליתא.א
תודה חיממתי ועדיין הוא נשאר צמיגי כזה אבל פחות.יראת

זה יכול להיות בגלל שהוא התבשל יותר מיגי והבטטה התפוררה חלקית? וכן גם שמתי חומוס.

זה כנראה נהיה מהחומוסme and i

בדיוק נזכרתי שבישלתי חומוס, בלי מדי הרבה מים, ואחרי שהסיר התקרר כל המים נהיו צמיגיים.

כנראה שלא חיממת עד כדי רתיחה..~א.ל
זה אמור לעבור
שמת שומר? זה ממש עושה סמיכותתפצי
תודה לכולםיראתאחרונה

באמת בסוף הרתחתי עד הסוף וזה נעלם...

הקפאת מרק עם תפו"א-אפשר?באמונה שלמה

הכנתי מרק כתום עם תפו"א, גזר ובטטה טחונים.

הוא יהיה טוב אחרי הקפאה?

תודה!

אם זה משנה-זה בשביל תינוק בן חצי שנהבאמונה שלמה


אומנם אומרים שלא כדאי להקפיא תפו"איעל מהדרום
לק"י

אבל נראה לי שזה יהיה בסדר.
עשיתי את זה פעם. היה בסדר...מטרי
אם זה טחון זה יהיה בסדר..מניסיון.נדנדה כתומה.
מה שקורה בהקפאה זה שהתפו"א נהיה יותר "מתפורר" כזה..גרגירי.
אבל אם הוא כבר טחון זה לא ממש משנה..
^^^ת.מ.
מה שכן עם התפו"א הוא מרכיב עיקרי יש סיכוי שזה ישנה טיפה את המרקם..
מניסיוני אחרי הקפאה והפשרה תפו"א משנה את טעמו ומרקמוברווזה


כן אם זה טחון זה מצויןא.א
יש הוראות מיוחדות איך להפשיר?באמונה שלמה

ניסיתי במיקרוגל-ולא יצא טוב,

ניסיתי גם בחדר (בלי חימום מיוחד, פשוט מחוץ למקפיא) וגם לא יצא טוב

יוצא גושי?מקום בעולם
אפשר לשים בסיר על האש אחרי שהופשר בחדר ו להוסיף טיפה מים כל פעם עד שנהיה במרקם שתרצי..
תוציאי לילה לפני כן ואז תחממי בסיר או במיקרוגל יוצא מצויןא.א
אם זה לתינוק לא מומלץ במיקרו...ת.מ.אחרונה
אפשר במקרר מראש ואז בכלי עם מים חמים או בסיר...
במיקרו החימום לא אחיד ואז יכול להיות שהחלק שבדקת בטמפרטורה מתאימה וחלק אחר יעשה לו כוויה...
עוף קצת קפואמים שקטים

הוצאתי את העוף מהמקפיא בבוקר ובגלל שקר היום הוא לא כ״כ מפשיר.

אפשר לתבל ולהכניס לתנור לפני שהוא מופשר לגמרי או שזה הורס אותו?

תכניסי לקערה עם מים רותחיםחלבית
לא עם רותחין לדעתי.. אלא חמימים..מקום בעולם
הרוצחים יהפכו אותו לעוף ''סמרטוטים.." במקום רק לעזור לו להפשיר
:O כזאת ברוטאליות בקערת מים אחת.הרהור


התכוונתי לרותחים.. השלמת מילים אוטומטית ;)מקום בעולם
איך שאני אוהבת את הפרוידיאניות של התיקון האוטומטי...הרהור


אנחנו מכניסים גם אם עוד מעט קפואגפן36אחרונה
עבר עריכה על ידי גפן36 בתאריך כ"ח באדר תשע"ה 22:54
מפשירים כמה זמן על חום נמוך, ואז אופים.
שתי שאלות.. (תחליף חלב, מתכון לקאפקייקס וניל)9080

צהריים טובים לכולם!!

אני מחפשת מתכון לקאפקייקס ווניל טובים העניין הוא שכל המתכונים באינטרנט הם עם חלב  

מה אפשר לשים במקום חלב שלא יהרוס את המרקם אבל עדיין יצא חלבי? עדיף לא חלב שקדים או סויה כי לא אוהבים אצלנו

ואם כבר אז כבר.. למישהו יש מתכון לקאפקייקס וניל טובים??

רעיונות לתחליפיםצוף שלי
לאחרונה גיליתי (קיימים מזמן, חדשים בשבילי) את חלב האורז ואת חלב שבולת השועל. מעולה לטעמי!!!! גם במקרה ראיתי היום מתכון (לפירה) בו במקום חלב יש חלב קוקוס. לא ניסיתי....
בטח כבר הסתדרת, אבל רק הארה קטנה:mother goose

לגבי חלב שלא אוהבים, בעוגות הוא לא אמור להיות מורגש בד"כ... מנסיון עם המשפחה שלי...

 

לי המליצו על חלב קוקוס. או קרם קוקוס.

רק קחי בחשבון, שאולי זה ייתן טעם של קוקוסיעל מהדרום
הולך לנו טוב עם ההארות וההערות על הקוקוס...הא?mother goose

חיוך גדול

לדעתי הטעם של החמאה מאוד מעודן...יחסית לקוקוס (לא סובלת חטיפי קוקוס למשל...)

אחותי משתמשת בשמן קוקוס ויש לזה ריח ממש חזקיעל מהדרום
לק"י

יש הבדל בין השמן לחמאה?

ומדודה שלי שמעתי שאם היא מטגנת חביתה בשמן קוקוס יש לחביתה טעם של קוקוס...
לחמאת קוקוס בכמות מדודה יש טעם מאוד עדיןmother gooseאחרונה

אבל זה בהחלט עניין של הרגל וטעם.

 

בשבילי זה חדש אבל אני התלהבתי מההתחלה (למרות הסלידה שלי מדברים מסויימים עם קוקוס)

חלב סויה בטעם ונילבתאל1

של תנובה לא מרגישים את הטעם... ניסיתי כמה פעמים בעוגות. יצא אחלה.

מאפי שמרים יבשיםעדיין בדרך
הכנתי בשבוע שעבר המון רוגלך, למען האמת לא יצאו מוצלחים במיוחד.. עבר כמעט שבוע, הם די התייבשו וכנראה ייזרקו לפח, אלא אם כן יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות איתם.. חשבתי על כדורי שוקולד, אבל חוששת סתם לבזבז זמן וחומרים לבסוף יצא בלתי אכיל.. למישהו יש ניסיון או רעיון?
תודה
ניסית לחמם במקרוגל?חלושי
מתכננת היום לעשות עם עוגה שהתייבשה..הדס123אחרונה
מה יכול לצאת גרוע? אולי פחות נוזלים קצת כי זה לא דיקט כמו בסקוויטים?
איזה קינוח שווה ניתן לעשות עם בצק עלים ופודינג?ש.א.ז.

היו לי הרבה רעיונות ועכשיו כשאני רוצה להכין אני לא זוכרת אותם מטורלל

(חייבים לעשות משו עם הבצק עלים לפני פסח...)

 

אשמח גם לעוד רעיונות לקינוחים שווים לשבת במידה ויש חצי חיוך

נפוליאוניםחכמה בלילה


תודה ואם יש למישהו מתכון מנצח לפחזניות אשמח...ש.א.ז.


לקרין גורן יש מתכוןיעל מהדרום
לק"י

זה מתכון לאקלרים, שזה בעצם פחזניות בצורה אחרת.
http://www.carine.co.il/page_1711
פחות בקטע של חלבה/ שוקולד... מחפשת מתכון קלאסיש.א.ז.

יש הרבה מתכונים באינטרנט, הבעיה היא שאני לא יודעת איך הם יוצאים בפועל.

לכן מחפשת מתכון בדוק ומנוסה אם מישהו יוכל להמליץ לי קורץ

החלבה והשוקולד זה רק מילויי שהיא בחרה..מקום בעולם

את יכולה למלא בפודינג..

נכון. אפשר למלא בקצפת עם פודינגיעל מהדרוםאחרונה
מה זה? אשמח להחכים...פלפלתי
קינוח שווה תעשי חיפוש בגוגל, תראי תמונות...ש.א.ז.


למישהו יש מתכונים טובים וקלים לעוגות גלידה?פלפלתי
בצק מוקפאחלבית
בצק שמרים לפיצה שהקפאתי לפני שבועיים אמור להיות בסדר?
אין סיבה שלאיעל מהדרום
ברור זה בסדר גמורתתתתת
יששש אז יש פיצה לא. ערב תודה!חלביתאחרונה
דפי אורז-מילוי פרי ורוטבhavabrk

אשמח לקבל מתכונים  למילוי  דפי אורז בפירות ורטבים מתאימים לכך. רצוי ללא סוכר/או בכלל לא. תודה 

פילה מושט ובטטות, הילכו שניהם יחדיו?בתאל1

אני רוצה להכין דג מושט למחר (לסתם ארוחת ערב..) ויש לי גם בטטות שצריך לעשות איתן משהו...

רעיונות? (אם אין אני לא אשלב אותן אבל אולי בכל זאת מישהו פה יצירתי...)

לא ילכו+mp8
ירוצו!!
אין בעיה בטעמים, אבל זה שני דברים די "יבשים"~א.לאחרונה

אולי תנסי לעשות את הבטטות בצורת פירה?

או ליצור רוטב

 

בעקבות שרשור האוכל הבריא- תוספת קטנה שנזכרתי בהmother goose

ואני פשוט רוצה שיראו אותה ושלא תטבע באשכול הקודם....

 

לגבי השעועית וכל הקטניות הקשות- 

כדאי לבשל בסיר לחץ- מוריד המון מזמן הבישול ומהצורך להוסיף מים מדי פעם שלא ייחרך...

תודהבתאל1אחרונה

הלוואי שהיה לי אחד כזה...

ואם כבר סיר לחץ ההורים שלי עושים עוף עם שעועית בסיר לחץ יוצא מעולה!

עוף

שעועית מהאלה הקפואים

עגבניה

תבלינים

קצת ממש מים (זה מוציא נוזלים)

שמים בסיר לחץ

10 דק' אחרי שיוצאים אדים- זה מוכן!

רעיונות לארוחה מהירה ומזינה?נערת טבע

יותר מידי חולים פה ולאפחד אין כוח להכין אוכל..

מרק גריסים, מרק עדשים כתומות~א.ל
עבר עריכה על ידי לעולם חסדו בתאריך י"ח באדר תשע"ה 20:14


איך מכינים מרק עדשים כתומות?מוטיבציה
אני מכניסה עדשים כתומות למרק כתום וטוחנתהתנערי מעפר
כי אני פחות אוהבת את הטעם שלהם.

עדשים כתומות אפשר להכניס במרק ירקות רגיל, ובמרקים טחונים.

(מרק שמכיל רק עדשים כתומות נשמע לי יבש, אבל לא יודעת אם אני צודקת...)
אני הכנתי את המרק המעניין הזהשיררר
תודה לשתיכן!מוטיבציה
פירה, ביצהיעל מהדרום
לשניונת קראתי בירה ופיצה.... חחחבתאל1אחרונה


מרק תירס טעים בקלי קלותגדר תיל

אם בא לך - אפרט.

אני רוצה פירוטשיר ידידת
קבלי פירוט,גדר תיל

נערת טבע, אני מקוה שאכלת משהו בינתיים... חיוך

 

אז ככה:

  • קופסת שימורי תירס או תירס מהקפאה מהקפאה 
  • שופכת לסיר ומוסיפה מים
  • מרתיחה עם כף אבקת מרק
  • וממשיכה לבשל עוד זמן

כשמוכן -

  • סוגרת את האש
  • את יכולה בבלנדר יד קצת לרסק את התירס, אבל לא לגמרי.
  • טורפת בצלחת ביצה ושופכת לסיר תוך כדי ערבוב עדין.
  •  

מה שיוצא זה מרק עם ''אטריות''

 

ממש ממש טעים, וקלי קלות.

סליחה שאין לי זמנים וכמויות מדויקות לתת לך. זה לפי העין...

חזה הודו שלםילדים זה שמחה

יש רעיונות?

אשמח לדעת...

אפשר לחתוך לריבועים לצפות בפרורי לחםשירת דבורה
לשפד ןלהכניס לתמנור.
אני מחפשת משהו שיהיה קל לתינוקת בת 7 חודשים לאכולילדים זה שמחה


תחתכי לה ותכניסי למרק מרוסקמודדת כובעיםאחרונה

איך היא תוכל לנגוס בבשר בגילה???

רעיונות למילוי פרליניםתתתתת
אשמח לרעיונות למילוי פרלינים פרווה(שוקןלד מריר) עד עכשיו הכנתי 1.אגוזי לוז 2.ממרח לוטוס עם שברי ביסקיוויטים אשמח לגוון תודה רבה!!!!
חמוציות,קורנפלקס,שקדים פרוסים,קרם קפה,ריבה,נוטלהנדנדה כתומה.
איך מכינים קרם קפה?תתתתת
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים אבקת נס קפה לפי הטעם..עיניים תכולותאחרונה
משו כמו חצי כפית/כפית שטוחה...
מייפל (זהירות יוצא נוזלי)טוזי
קרם שוקולד, קרם שוקולד לבן, קרם קפה, חמאת בוטנים
פצפוצי אורז עם שוקולדיעל מהדרום
נוגטכיבשה

שוקולד חלב

ריבת חלב

חמאת בוטנים

רום עם שוקולד

ממרח חלב

 

נוגט, קפוצינו, רוזמרין וכל מה שעולה על הדעתנקודה טובה
אני עדיין תוהה איך עושים את זה עם ליקר...
אכלתי בפורים עם ליקר!מטרי
זה היה ממש טעיםם!!
נראה לי שהיא שמה בכל אחד, אחרי שהשוקולד התקשה, מעט ליקר, ואז זילפה עליו את המלית שהייתה מין קצפת כזו נורא אוורירית וטעימה. יצא מעולה!!
נצל"ש- מישהי יודעת היכן ניתן לרכוש תבניות להכנת פרלינים ברשת~א.ל

במחיר שווה לכל כיס??

15 שקל במקס סטוק*קומי אורי*
אושר עד 11.90 אני קניתי ביש ב12תתתתת
רעיון לעוגה קלהקלהזלדה

יש למישי/ מישו רעיון לעוגה קלהקלה מחומרים שיש בבית נורמלי ופשוט?

אין בעיה לעוגה אפויה,

עדיפות גדולה לפרווה,

ואם אפשר שבכ"ז יהיה גם מרשים - מה טוב!

תודה ממש!

וואי מעולה. תודה!זלדהאחרונה


פודינג שפג תוקפוזלדה

פודינג שפג תוקפו בינואר -

מה גורלו? אפשר להשתמש?

תודה.

אני לא מבינה גדולה בענייןגדר תיל

אבל מסתבר שהייתי משתמשת בו. (אם לפי המראה הוא בסדר)

כי לפודינג יש תאריך תוקף לתקופה ארוכה.

 חודש נוסף - לא זה מה שישנה.

 

(בהנחה שאת מתכוונת לאבקת פודינג)

תודה!זלדהאחרונה