שרשור חדש
אז אני צריכה מתכונים של עוגות\עוגיות קלות ומהירות להכנה!מישהי מיוחדת!

אשמח גם לתמונות!

תודהפרח

באיזה סגנון? חלבי, פרווה, שוקולד, מה?משיח עכשיו!אחרונה


איך מכינים גנאש?טוזי

והאם זה נשמר ללא קירור?

 

ז"א אם אני ממלאת פרלינים, שמה כציפוי לעוגה וכו זה צריך קירור?

 

תודה!

גנאשמשיח עכשיו!

מרתיחים על גז חצי מיכל שמנת מתוקה עד שיש בועות קטנות ושופכים על 100 גרם שוקולד חתוך לקוביות. אחרי 2 דקות מערבבים.

אני שופכת כשזה עדיין חם.

לדעתי צריך קרורחילזון 123אחרונה
זה הרי עפ שמנת מתוקה.
אשמח לעזרה- איך מכינים אורז עם עדשים?משיח עכשיו!

ויש לי רק עדשים ירוקות, זה בסדר?

אני מכינה אותם בנפרדטוזי
עושה אורז צהוב ובסיר נפרד עדשים ירוקות ואז מערבבת ביניהם.

זה שתי כוסות אורז וחצי כוס עדשים
כמובן שרק עדשים ירוקות אז ככהא.א
תטגני בצל תוסיפי את העדשים תוסיפי מים קצת מעל הגובה תני רתיחה תוסיפי קצת מלח כורכום כמון תתני עוד בישול עד שקצת מתרכך.
אחכ תוסיפי את האורז תשימי מים לפי הכמות של האורז(2 כוסות מים על כוס אורז) שוב תוסיפי תבלינים ולבשל על אש נמוכה.בתאבון
תודה לשתיכן! צריך להשרות את העדשים לפני?משיח עכשיו!


לאא.א
המתכון שלישיררראחרונה

1 כוס אורז

חצי כוס עדשים

שמן זית

1 בצל גדול קצוץ

רבע כפית כורכום

כפית שטוחה מלח

כמה שיני שום (4-5)

כמון

 

מטגנים בצל, מוסיפים את השום, מוסיפים כמון, מוסיפים אורז ועדשים, מטגנים קצת. מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, תבלינים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.

אני משתמשת בעדשים ירוקות. במתכון לא כתוב אם לכסות או לא, אני מכסה את הסיר אחרי הרתיחה.

מחפשת מתכון לסלט כרוב סגולחסד ואמת
לא משנה רוטב מתוק/ מלוח .
תודה לכולם!
לקצוץ/קצוץ כבר, להוסיף חומץ, מיץ לימון, שמן ומלח. אפשרחכמה בלילהאחרונה

גם בצל ירוק, אגוזי פקאן/מלך ורוטב סויה

50 גרם קקאוח ת ו נ ה

מישהו יודע כמה 50 גרם קקאו (בכפיות)

תודה רבהח ת ו נ ה

בשמחהמשיח נאו בפומ!אחרונה
קרמבו לימון חנניו
והנה הבפנוכו - (לא עבד לי בהודעה אחת)חנניו
נראה מעולה!!!ברוקולי
מהמם ומגרה!!!כוכב לכת
העם דורש מתכון!!~א.ל


^^!!! לגמרי!שרבוב
מי אני שאגיד לעם לא?? מתכון -חנניו

בעקרון זה יצא ממש פאי לימון, רק בקרמבו... אם אין כוח להתעסקות, תכינו פאי וזהו

 

הבסיס: בערך חצי כמות מהמתכון הבא. הכנתי את כולו והשתמשתי בעוגיות עד שנגמר הקצף.

2 כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

1 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
קליפה מגוררת מלימון אחד
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ לימון
2 כפיות תמצית וניל

מערבבים יבשים, מוסיפים רטובים בגומה. מאחדים לבצק רך. בעזרת שקית זילוף או כפית, שמים עיגולי בצק קטנים ברווחים בתבנית. אופים בחום 180 כ 8-10 דקות, עד שהשוליים שחומים. מצננים.

(המקור מכאן - עוגיות ממש מגניבות... https://resiseymilim.wordpress.com/2014/07/08/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/

 

 

הקרם - קרם הלימון מפאי הלימון שלי. עשיתי כמות מלאה אבל תספיק חצי כמות. ממה שנשאר פשוט תקעתי בין העוגיות שנשארו לעוגיות סנדוויץ'...

 

1 ו 1/2 כוסות מים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
 
מרתיחים בסיר על חום גבוה, בינתיים מערבבים יחד
 
1/4 כוס מים פושרים
3 כפות גדושות קורנפלור (כחצי כוס)
 
עד שכל הגושים נמסים.
כשהתערובת בסיר מעלה הרבה בועות וכמעט רותחת, מוסיפים את תערובת הקורנפלור תוך כדי ערבוב. מנמיכים את האש מבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב בחום נמוך. מערבבים יחד (כדאי להכין את זה קודם):
 
קליפה מגוררת משני לימונים
מיץ משני לימונים (כשלושת רבעי כוס)
3 חלמונים
 
מוסיפים לתערובת שבסיר ומערבבים טוב (זה אמור להסמיך)
מורידים מהאש. מצננים.
 
הקצף - מ"הספר המתוק"עם עם עיוותים שלי -
 
3-4 חלבונים (שלי היו ענקיים)
קצת מלח
 
מניחים בקערת הקצפה.
בסיר מחממים על חום בינוני גבוה -
 
כוס סוכר
חצי כוס מיץ לימון
 
צריך להביא ל 118 מעלות. לי יש מדחום סוכר, מי שאין - חפשו מתכון למרנג איטלקי שלא צריך מדחום בשבילו, או תכינו מרנג אחר, לא נראה לי הכי קריטי, טיפה שוני במרקם...
 
טיפה לפני שמגיעים ל 118 מעלות, מתחילים להקציף את החלבונים. כשהסירופ בטמפ' הנכונה, מזרזפים אותו לקצף לאט לאט תוך הקצפה. ממשיכים להקציף 10 דקות (כן, זה משנה... מתחרפנים מהאורך אבל זה שווה את זה...)
 
זהו. מרכיבים. שמים על כל עוגיה קצת קארד (הקרם), מזלפים מעל מהקצף. שומרים במקפיא...
אני גם טבלתי אותם בציפוי אבקת סוכר ומיץ לימון, אבל לא נראלי שזה היה קריטי וזו המון התעסקות מיותרת.
 
תהנו!! ודווחו
וואו מתכון מורכבשרבוב

צריך סבלנות בשביל זה

אם תהיה לי אני מקווה לעשות

תודה בכ"א!

וואי נראה טוב!!{חיה בסרט}


שאלהכיבשה

העוגיה למטה יוצאת קשה?

תשובהחנניואחרונה

קצת. היא יוצאת מהתנור ונהיית במרקם באמצע, לא קשה אבל לא רכה לגמרי.

עוגה...-רוני-

מחפשת מתכון לעוגה פשוטה וטעימה שדרישותיה הן:

-לא יותר מחצי כוס שמן

- לא יותר מ3/4 כוס סוכר.

- עוגה יבשה.

 

אני רוצה מתכון שהוא כך מלכתחילה ולא שאני אוריד את הסוכר והשמן...

כי תמיד העוגה יוצאת על הפנים...

 

תודה רבה

יש לי מתכון עם כוס סוכריעל מהדרום
לק"י

נראה לי שאם תורידי רבע כוס זה יהיה בסדר.
או שתעשי רק חלק מהכמות.

עוגת טורט:
6 ביצים- להקציף.
להוסיף: כוס סוכר, 1/2 כוס שמן.
1.5 כוסות קמח- להוסיף בהדרגה.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל

לאפות על חום של 180 מעלות.
יוצאות 2 תבניות אינגליש קייק (מאורכות).
עוגת טורט פשוטה(ספוג)א.אאחרונה
5 ביצים מופרדים סוכר שמן אבקת אפיה קצת מיץ לימון או תפוז סחוט. וכוס קמח
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערה נפרדת את כל שאר החומרים מקציפים טוב.אחכ תשפכי את הקערה עם החלמונים וכל שאר הדברים לקצף החלבונים תערבבי בתנועות עטיפה.
יוצא משהו
מכירים מתכונים שצריך עבורם עוגת שוקולד מפוררת?שירת דבורה
הכנתי עוגת בראוניז אבל היא יצאה כמו עוגה כושית נמוכה פשוטה. וגם לא כזה טעימה... נזכרתי שפעם ראיתי צתכונים שצריך בהם להכין עוגת שוקולד, לפורר אותה והיא מעין בסיס למוס וכו' אבל עכשיו אני לא מוצאת אף מתכון...

אשמח לרעיונות כלשהם כי אני די אובדת עצות. לא בא לי לזרוק את העוגה.
אפשר להוסיף קרם שוקולד לעוגה מפוררת ולהכין כדורי שוקולדיעל מהדרום
אפשר להכין כדורי שוקולד,מטרי

להוסיף נוזלים כמו- שמנת מתוקה/ריץ, אולי קצת קקאו וכו' ולעשות כדורים טעימים. (יש באתר של ניקי ב מתכון, אם את רוצה משו מדוייק יותר)

אפשר גם להוסיף לזה חמאה/ מרגרינה מומסת, ולהפוך את זה לתחתית של עוגת גבינה/ עוגת מוס וכד'.

בהצלחה!

אולי כבסיס לעוגת גבינה?מעיין חתום
תודה לכולם!שירת דבורה
בסוף פוררתי טת העוגה וערבבתי עם שוקולד וחמאה מומסים ואגוזים. חילקתי בכוסות והובפתי מעל קרם וניל.
יצא נחמד מאד מאד, רק שהעוגה הייתה קצת קשה. לפעם הבאה אני אעשה שכבה דקה יותר
תודה לכולם!שירת דבורה
בסוף פוררתי טת העוגה וערבבתי עם שוקולד וחמאה מומסים ואגוזים. חילקתי בכוסות והובפתי מעל קרם וניל.
יצא נחמד מאד מאד, רק שהעוגה הייתה קצת קשה. לפעם הבאה אני אעשה שכבה דקה יותר
את יכולה גם לעשות דבר כזה~א.ל

לקחת שקדים אגוזי מלך או כל דבר בדומה שיש בבית- ולקלות כמה דק בתנור

לקחת את העוגה, לפורר אותה, להוסיף קצת נוזלים למינהם או שוקולד מומס בתוספת השקדים/אגוזים קלויים

לגלגל את התערובת בנייר נצמד בצורת רולדה

לשים כמה דק במקפיא ולחתוך לחתיכות

נשמע טובשירת דבורה
מה העניין לקלות את האגוזים? מה זה תורם?
זה נותן כמו קרנצ'יות כזו, מוסיף טעם טוב ~א.ל


תודה! אני בטוחה שזה ישמש אותי להבאשירת דבורהאחרונה
מתכון טוב לאוזני המן- בצק מעולה ילדים זה שמחה

3 כוסות קמח רגיל

אבקת אפיה

סוכר וניל

חמאה 200 גרם

רבע כוס מיץ תפוזים

רבע כוס שמן

חצי כוס סוכר

ביצה 1

קליפת לימון מגורדת

תודה! כמה יצא מהכמות הזאת?יעל מהדרום
בערך 2 תבניותילדים זה שמחה

אני בדרכ עושה כמות כפולה

תודה! אולי ננסהיעל מהדרוםאחרונה
מתכון לאוזני המןניקית בהריון
מישהי? מישהו?
תודה!
פתאום ראיתי! |מתפדח|ניקית בהריוןאחרונה
כנראה זה טפשת הריון... (נבוך)
תודה!
מתכון לפאי לימון יש בבקשה ??שושית

פאי לימון חלבי עם אפשרות להמיר לפרווהכוכב לכת

לבסיס:

 

200 ג' קמח

100 ג' חמאה

כפית אבקת סוכר

ביצה

 

לעבד חמאה וקמח לפירורים, להוסיף אבקת סוכר, וכ 3/4 ביצה (או כולה) לעבד עד לגושים גדולים, לעטוף בניילון נצמד, לשטח ולהכניס למקרר לחצי שעה, להוציא ולרפד את התבנית, לחורר מעט, לרפד בנייר כסף ושעועית יבשה ולאפות בתנור מחומם מראש לחום של 180 מעלות כ 20 דקות, להוריד את נייר הכסף + השעועית ולמרוח עם מברשת חלה את הבסיס עם הביצה שנשארה (לא חובה) ולהחזיר לתנור למס' דקות.

 

להוריד את חום התנור ל160 מעלות.

 

למלית:

 

3 ביצים

125 ג' סוכר (הורדתי קצת)

קליפה מגוררת מלימון אחד

מיץ מ 3 לימונים

מיץ מתפוז אחד (לא חובה אבל מוסיף מאד)

150 מ"ל שמנת מתוקה

 

לטרוף את הביצים עם הסוכר, להוסיף את גרידת הלימון ומיצי ההדרים, לערבב, להוסיף את השמנת, לשפוך מעל הבסיס ולאפות 25-30 דקות. המילוי רוטט במרכז כשהפאי מוכן.

 

להוציא ולצנן היטב לפני ההגשה

תודה כוכבשושית

הנה המתכון שלי -פרווה בלי מרגרינה או ריץ'חנניו

 

בצק:

1.5 כוסות קמח
1/4 + 1/8 כוס סוכר
1/3 + 1/6 כוס שמן
 
לערבב לפירורים, להדק לתבנית ולאפות רבע שעה עד עשרים דקות בחום 180 מעלות, עד שזה שחום מעט. לצנן.
 
מלית:
 
1 ו 3/4 כוסות מים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
 
מרתיחים בסיר על חום גבוה, בינתיים מערבבים יחד
 
1/4 כוס מים פושרים
3 כפות גדושות קורנפלור
 
עד שכל הגושים נמסים.
כשהתערובת בסיר מעלה הרבה בועות וכמעט רותחת, מוסיפים את תערובת הקורנפלור תוך כדי ערבוב. מנמיכים את האש מבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב בחום נמוך. מערבבים יחד (כדאי להכין את זה קודם):
 
קליפה מגוררת משני לימונים
מיץ משני לימונים
3 חלמונים
 
מוסיפים לתערובת שבסיר ומערבבים טוב (זה אמור להסמיך)
מורידים מהאש. מצננים מעט ושופכים על הבצק.
לוקחים
 
3 חלבונים (שנשארו מהפרדת החלמונים)
1/3 כוס סוכר
 
מקציפים את החלבונים לקצף חזק, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. כשהקצף יציב מורחים או מזלפים אותו על הקרם שבעוגה.
אם רוצים אפשר להכניס לתנור על מצב גריל לכמה דקות, עם דלת פתוחה, כדי להשחים טיפה את הקצף, או להשחים עם ברנר.
 
בהצלחה!!! דווחי!
מנסיון זה יצא טעים ביותר ^^^^ יאיר השמש
הי, הכנת? איזה כיף חנניו


כן. ליומולדת של בעלי. יצא נהדר יאיר השמש
איזה יופי חנניו


הבצק לא יוצא קשה בלי מרגרינה?כיבשה
בצק פריך חייב חמאה או מרגרינה-משה ר-
אין דבר כזה בצק פריך בלי.. ואת זה כל קונדיטור יגיד לך, בצק עם שמן הוא לא בצק פריך..
אני מכינה בלי מרגרינה ויוצא פריךיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

פחות נוזלים- יוצא פריך ומתפורר.
זה לא בצק פריך בהגדרהחנניו

אבל הוא ממש ממש טעים. יוצא מרקם פירורי ונימוח.

יש באתר מתכון מצויין שהעליתי פעם..-משה ר-
זה נראה אחלה..אבל איפה המתכון?מירי ט.
כתבתי שבאתר במדור אוכל-משה ר-
תבדקי בעוגות,שוט אני בפלא׳ ואין לי אפשרות לחפש..
בא לי לנסות להכין ריבת חלב בביתplony_

בלי לבזבז מידי הרבה שעות על זה

יש מצב?

זה בין 2.5-3הדס123
ולהיות כל הזמן סביב זה?plony_


צריך לערבב מדי פעםבנימינה

או לשים גולות לפי השיטה של יהודיה מא"יכוכב לכת


נו אז מתכוןplony_
עבר עריכה על ידי plony_ בתאריך ג' באדר תשע"ה 09:29


מישהו ניסה להכין גנאש שוקולד עם חלב?משיח עכשיו!

הגנאש- כשמרתיחים חצי כוס שמנת מתוקה ושופכים על חפיסת שוקולד, האם ניתן להמיר שמנת בחלב?

אני יודעת שבקונדטוריות מדללים ריצ׳ לגנשפנסאי
אבל זה פרווה, לא חלבי, וזה גם יוצא יותר נוזלי. אז תלוי כמה את רוצה את זה סמיך
נראלי שהתוצאה שתצא היא שוקולד שוחה בחלב..- זה לא רע מבחינת~א.ל

טעם קורץ פשוט בשמנת מתוקה/ קצפת צמחית יש יותר עובי וסמיכות וזה מה שהופך את השילוב לאחר

אז לא ייצא קרם? זה יהיה פשוט נוזלי?משיח עכשיו!


זה כן יצא קרםיהודיה מא"י
רק שבשביל קרם סמיך תצטרכי כשתי חבילות שוקולד על כחצי כוס חלב
יהודיה! איזה יופי לראות אותך פה!כוכב לכת
נעלמת לנו...
תודה! זה עדייןייצא יותר זול?משיח עכשיו!

חצי שמנת מתוקה עולה 4.5 ₪ וחפיסת שוקולד 4 ₪- 8.5 ש"ח

או

שני שוקולד 8 ₪ וכוס חלב- 1 שקל  9 ש"ח

 

אז כבר עדיף להכין גנאש רגיל...

תודה !

לא כתבת שהעניין הוא חסכוןplony_

למרות שזה מובןבוכה

שמנת מתוקה זה בעקרון חלב וחמאהחילזון 123

אז אם להמיר בחלב נראה לי שצריך גם חמאה בשביל הסמיכות.

מה מוסיף השמנת או החלב? למה לא להמיסמודדת כובעים

סתם שוקולד וזהו?...........

 

 

שוקולד לבד מתקשה אחרי הקירור והופך לשיכבת שוקולד קשיחהחילזון 123

-אם מורחים את זה על עוגה.

 

גנאש שוקולד (שזה שווקולד ושמנת מתוקה שמקררים ומקציפים קצת)-

זה יוצא יותר כמו מוס כזה או כמו קצפת פחות אוורירית מסתם קצפת.

תודה רבה. החכמתני מודדת כובעיםאחרונה


בשר בקר מס' 8rael

שלום כולם=]

אני סטודנט, ואימי שלחה לי משלוח מזון.
כשהיא שאלה אותי מה להביא, ביקשתי ממנה קצת בקר, כי זה לא משהו שיוצא לי לקנות לבד.

אז קיבלתי 2 גושי בקר מספר 8 עצוממייםםםחיבוק, כל אחד מהם שוקל בין 3 ל4 קילו...המום

(זה ששוקל יותר עם הרבה שומן, ממה שנראה).

אין לי מושג מה לעשות!חושב

 

שאלתי מתחלקת לשתיים:

 

1)אני יודע שלא אמורים להפשיר בשר ואז להקפיא אותו שוב, אבל זה בזבוז עצום לאכול את כל הבקר בפעם אחת (גם אם זה יקח שבוע). ולכן שאלתי היא האם זו אמונה תפלה שכזו? ואם לא, כמה זה באמת חמור להקפיא את הבשר שוב, אחרי שהפשרתי אותו מספיק בשביל לחלק אותו?

 

2)במידה והצלחתי לחלק את הבקר איכשהו, מה הדרך הטובה (והטעימה) ביותר לבשל אותו?

אני קצת מוגבל במשאבים,ובעייתי באוכל ולכן:

-סיר לחץ אין בנמצא (ככה אני זוכר שסבתא שלי הייתה מכינה את הבקרליקוק)

-בדירתנו יש רק כיריים חשמליים, ולכן לבשל באש גבוהה לא רלוונטי

-אני לא אוהב מאכלים מתוקים, ולכן אשמח למתכון פיקנטי/חריף

-אשמח למתכון שלא כולל בתוכו : עגבניות, חצילים, קישוא וחרדל

 

מקווה שרק לי זה נראה כמו רשימת דרישות מוגזמת,

בכל מקרה, קחו את זה כאתגר כן

 

תודה מראש לכל העונים,

סטודנט מסכן שעומד להגמר לו האוכל במקרר.

 

 

 

לגבי 1 -פעימה

בעה"י

 

זה מאוד לא בריא להפשיר בשר ולהקפיא אח"כ שוב.

מה שכן - תבשל כמות מכל הבקר ואז תקפיא במנות. אחרי בישול זה כבר לא בעיה.

אפשר כמובן לבשל כמה תבשילים שונים ואז להקפיא.

 

לגבי 2 - 

יש המון מה לעשות, ובקר בד"כ לא צריך אש גבוהה אלא בישול ארוך. 
אישית אין לי מתכונים אבל חפש בגוגל מתכונים לבשר מס' 8, בטוחה שתאהב כמה...

 

 

אני מציעהגליה...

פתרון פשוט, תיקח את הנתח הקטן ותבשל אותו בשלמות.

שמים אותו במים ומבשלים שעתיים שלוש,

ואז הוא מוכן להכין ממנו כל מיני תבשילים.

אתה חותך אותו לקוביות, או פרוסות עד כמה שמצליח לך, ומכין רוטב.

או חותך לקוביות מוסיף תפוחי אדמה ועושה תבשיל בשר ותפוחי אדמה שזה יכול לצאת מעולה רק עם פפריקה פלפל שחור וקצת ירק.

או בלי אם אתה לא בקטע.(אני גם שמה רסק עגבניות אבל אמרת שאתה לא רוצה עם.)

אפשר גם לבשל עם קישואים, ופלפלים ותפוא.

יש מגוון מתכונים.

תתחיל עם הבישול הראשוני הזה

דרך הבישולrael

פשוט שמים אותו במים?
בלי תבלינים וכדומה?

...חילזון 123

1. אם יש לך איזה איטליז סביבה הייתי אולי מנסה לשאול אם הם מסכימים לנסר לך את זה כשזה קפוא.

קצת פדיחות אבל אולי הם יהיו נחמדים ויסכימו?

 

אם לא- אתה יכול לבשל אתזה שלם ואח"כ לחתוך ולהקפיא במנות קטנות. נראה לי שככה זה גם יותר חסכוני בחשמל. תפעיל את התנור פעם אחת ולא כמה פעמים.

 

2. בשר 8 דורש בישול ארוך ואיטי.

נגיד זה טוב בחמין וכאלה. או מתכונים שמבשלים על אש נמוכה כמה שעות.

דווקא כירה חשמלית יכולה להתאים לך לזה. תשים את הבשר בסיר עם התוספות והמים. תרתיח ואח"כ תשאיר על חום נמוך כשזה סגור טוב כל הלילה. כמו על פלטה של שבת.

 

מתכון מדוייק אין לי. אפשר בצל ופיטריות.

יש לך במקרה ג'קסו או דיסק חשמלי? יוני
נראה לי שזה בעייתי להפשיר ולהקפיא שוב אבל אתה יכול לבשל ואז להקפיא את התבשיל.


זה גם תשובה לבעיה של ההפשרה והקפאה מחדש וגם תשובה לכל החודש הקרוב כשתשאל את עצמך מה לאכול ויש לך תבשיל מוכן כבר שרק צריך לחמם אותו
אין שום בעיה להפשיר את הבשר לחתוך חתיכה ולהחזירא.א
בעינין הבישול מס8 הןא שריר זה אומר שהוא מתאים בעיקר לחמין.אתה יכול גם לעשות תבשיל אבל תזכור שבבשר הזה יש פס של שומן לאורכו.הןא מאוד שומני אם אתה לא נגעל מזה.ואין שום בעיה לבשל בסיר רגיל
אןפן הבישול.תכניס את החתיכה לסיר עם מיםא.א
תבשל עד שהבשר רך( תנעץ סכין וכך תדע).בסיר אחר תטגן בצל וירקות שאתה אוהב.פטריות קישואים.גמבות.
תחתוך את הבשר לפרוסות תשים מעל הירקות תוסיף מים ותבלינים ותבשל עוד בישול של חצי שעה בערך.בתאבון זה ליד אורז מעדן
כמו שאמרו- תבשל הכל, תפרוס ותקפיא במנות..פלספנית

בעזהי"ת

 

אני עושה לפעמים נראלי שממספר 8 צלי בשר בפטריות ויין- מטגנת הרבה בצל, מוסיפה את הפטריות [חיות/מקופסא/גם וגם] ואת הנתח השלם, סוגרת את הנתח מכל צד [טיגון קצר מכל צד], מוסיפה כוס יין אדום מתוק ומים עד שהנוזלים יכסו בערך חצי, סוגרת ונותנת לזה איזה שעתיים-שלוש.. מידי פעם הופכת את הנתח..

אולי יעזורשביבאחרונה
בדכ מכינה בשר מס 5 או 6
אבל אולי גם ב8 זה יהיה טעים

מטגנת הרבה בצל בהרבה שמן
מוסיפה הרבה שום
מוסיפה את הבשר ומטגנת שתי דקות מכל צד שיהיה סגור טוב
מלח פלפל
מוסיפה שתי בירות לבנות
כל חצי שעה הופכת צד
זה לוקח 3-4 שעות
מקררת לילה במקרר -זה חשוב אחרת הפרוסות לא יוצאות יפה
חותכת לפרוסות ומבשלת עוד חצי שעה ברוטב

חגיגת השלג בפתח!!תנו רעיונות לארוחות שכיף לאכול בשלג!!דגני בוקר
בואו נפציץ פה ברעיונות מגניבים לאוכל שכיף להכין..וקל להכין!!ו..כמובן טעים לאכול..חח
אז קדימה כל מה שעולה לכם בראש!!
(עדיף כמובן להוסיף את המתכון)
ב-ה-צ-ל-ח-ה !!;)
מוקרםםםם!!!הדס123
לבשל פסטה/תפוא שיהיו רכים קלות
רוטב- לטגן בצל ושום ופטריות בחמאה עד הזהבה. להוסיף שמנת וכוס חלב. להרתיח. להקטין את האש. לערבב. לתבל. לשפוך מעל הפסטה/תפוא ולתנור עם גבנצ.. יאמייייי
וכמווובן!! מרקים. מכל הסוגים ומכל המינים
איזה שרשור כיפי
קראתי כתבה מאוד כיפית בסערה הקודמתyarivnayim1212

על מסעדות לימי החורף - בבקשה... תהנו!

http://www.rest.co.il/article.aspx?ArticleID=7035

naimeod123
מה שהרגע אכלנו זהשרבוב

דיסת קוואקר

 

 

גם אני..משום מה אני מתה על זה.מירי ט.
חזרתי הביתה קפואה ונוטפת..
וזה הדבר הראשון שעלה בדעתי להכין וזה היה ממש במקום.
ולכל המעוניין-זה גם ממש בריא וטוב לדיאטות כי זה משביע.
להכין פופקורן..ארץ התורה

זה לבן ונראה כמו פתיתי שלג זה נחמד ואפשר לשבת לראות סרט נחמד במידה ולא קופץ החשמל. בנוסף דברים מחממים כמו פחמימות וקטניות, מרק ירקות עשיר עם כוסכוס, אורז עם אפןנה ברוטב וכו..

מלוואח בתנור עם רסק וגבנ"צ מעליושחר26

חלב שהרתחנו בסיר ולהכניס לתוכו קוביית שוקולד

מרק טוב - כתום/ עגבניות/ עוף

משה בתיבה (נקניקיות עטופות בבצק מלוואח ובתנור)

תבשיל נקניקיות אדום : מטגנים בצל , מוסיפים עגבניות קצוצות רסק ותבלינים מביאים לרתיחה (יש נוזלים מהעגבניות ואם אין מספיק מוסיפים עוד), מוסיפים פנימה את הנקניקיות ומבשלים עד שהנקניקיות מוכנות. שמים על מצע של קוסקוס/קינואה/פתיתים

אני מאמינה שאפשר להחליף את הנקניקיות בחזה עוף חתוך

לבריאות !

סליחה שאני הורסת...מבעס שהשלג נופל בשבת..יאיר השמש
הוא היה צריך להתחיל מיום ראשון...
היום אפיתי והכנתי תבשיל של קורקבנים עם תפו"א לשבת...
פליזזזזז מתכוןתמיד נשאר אני


אוזני המן של קרין גורןnechama lאחרונה


איך משלבים~א.ל
ריבה מעל עוגה? זו ריבת תפוזים עם חתיכות פרי ואני רוצה לעטר את העוגה מבחוץ על ידה. העוגה מתוקה והריבה גם מתוקה. איך אני יוצרת שכבת דבק של הריבה על העוגה מבלי לשפוך סירופ סוכר ולהפוך את העוגה למתוקה להחריד??
ישנם עוד דרכים?
ריבה נוזלית או מוצקה יותר?ט'
נסי אולי לפזר עם כף או סכין רטובה.
במים?~א.ל


כן. קצתט'
כדי שהריבה תחליק מהסכין ולא תדבק בכל מריחה ו'תסחוב' פירורים מהעוגה.

העוגה עדיין לא מוכנה.. רק הריבה~א.ל

תודה אנסה

למרוח את הריבה, שכבה דקה, בעזרת מרית או מברשתחכמה בלילה


זה לא ידבק כי זה ממש חתיכות פרי..~א.ל


לחמם מעט את הריבה שתהיה נוזליתהדס123אחרונה
ולמרוח עם מברשת. נמרח נהדר
איפה קונים כוסות לשתיה חמה?זמר הפלוגות

שקופות מזכוכית שלא נשברות כששמים שם מים רותחים???? 

 

בכל חנות לכלי בית.אדל

שאלי את המוכר.(בד"יש להן ידית,אבל לא תמיד).

אבל אני רוצה משהו עמידזמר הפלוגות

כבר כמה פעמים קניתי ורק שמתי שם מים רותחים וזה ישר נשבר

זה לא אמור לקרות.אדל


סליחה קפץ לי.אדל

תתיעצי עם המוכר. 

דבר כזה יכול לקרות כשיש הבדלי טמפ' גבוהים בין הכוס למים...עתיד1

יש סוגים שונים של כוסות שקופות:

זכוכית

פיירקס

ועוד...

אני לא זוכרת כרגע איזה חומר נפיץ יותר, כדאי לברר לפני הקנייה

ולקנות כוסות מחומר עמיד בשינויי טמפרטורה.

בהצלחה!

תבקשי בחנות משהו יותר טוב- יותר יקר.668
ותראי שהן לא נראות מידי דקות כאלה.. נראה לי שהמוכרים יודעים במה מדובר, יש כמה סוגים.
למה.. יש גם נגיד דקיקות כאלה לתה..הדס123
פתרוןשקדי מרק

כשאת שמה מים רותחים בכוס זכוכית לשים בפנים כפית/ מזלג

ואז זה לא יתפוצץ.

לא יודעת בדיוק את ההסבר, אבל זה עוזר..

יש גם כוסות יותר איכותיות שזה לא קורה אבל אני גם בהם לא מסתכנת.

זה גם תלוי איכשהו בעובי של הזכוכיתyarivnayim1212אחרונה

אבל בגדול - שימי כפית לפני שאת מוזגת את המים, כמו שכב כתבו כאן - ואת מסודרת. באחריות, בכל סוג של כוס ובכל טמפרטורה של מים. בדוק.

אפשר להמיס שוקולד לבן במיקרו?משפחתית


מנסיון זה יוצא פחות טוב. כי הלבן תוך שניההדס123
מיותרת נשרף. על הגז יש יותר בקרה..
הכי טוב על בן מריברוקוליאחרונה
שלום! במה אפשר להשתמש במקום מסקרפונה?שירת דבורה
זה עבור עוגת גבינה קרה! תודה מראש
נראה לי שכל גבינה אחרת (לבנה או גבינת שמנת)יעל מהדרום
נפוליון בלי טעם.כמו הלבנהאחרונה


זקוקה לרעיונות די בדחיפות!!~א.ל

לעוגה או עוגיות שמתאימות ל7 ברכות..

לא מורכבות מידי

עדיפות לעוגה

 

תודה למסייעים!

רעיונותבנימינה

עוגת פירורים - גם יפה, לא פשוט מדי וגם טעים

בראוניז כבד

עוגה בחושה פשוטה עם קרם למעלה, או אפילו לפזר אגוזים או שקדים מלמעלה לפני האפיה

עוגת תפוז בחושה, כשהיא יוצאת מהתנור לזלף קצת סירופ מייפל בצורות מעניינות, זה נספג

 

רולדה? עוגת מוס אפויה?פנסאי
תודה התכוונתי לדברים שמתאימים לנושא של נישואים..~א.ל

למשל עוגיות חתן כלה..

חיפשתי גיוון

אולי בכל זאת?

ושוב תודה

לכל מתכון וכל עוגה או עוגיות את יכולה להוסיף נושאט'

את יכולה לאפות רולדות - אחת בהירה ואחת כהה ולהוסיף עם שוקולדים וכל מיני מתוקים אחרים חתן (עניבה לאורך הרולדה) וכלה כנ"ל.

 

אפשר לאפות עוגיות פשוטות ולצייר עליהן עם רויאל אייסינג. 

 

היה פה לא מזמן שרשור דומה..

 

 

^^ אלו שני הרעיונות שרציתי לתת.. משיח נאו בפומ!
נכון, ולעשות קאפקייקס חתן וכלהפנסאי
תודה, חיפשתי רעיון... עם ה"איך" אני אסתדר..~א.ל


מחיפוש ראשוני בגוגל תמונות > >ט'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
תודה ט' יקרה~א.לאחרונה
תחפשי בפורום "עוגת שוקולד פרורים"- היא ממש טעימה ויפה!יעל מהדרום
עכשיו ראיתי שחיפשת משהו עם חתן וכלהיעל מהדרום
קיבלתי הרבה לימונים מתנה... טעיםםםברוקולי

סופלה לימון אפוי בלימון..
מוס לימון..
מהמם!! נראה טעים בטירוף!!מקום בעולם
אפשר מתכון ל״סופלה לימון?פנסאי
נראה מעולה.והגשה מקורית.חילזון 123
אני בשוק!!! זה מהמם!גלידת לימון

מתתכון דחוף!!!

נראה מדהים ומלא טעמים וניחוחות... ח"ח!!בת נוגה


אין מתכון מדויק לצערי.. עושה לפי העין..מתנצלת..ברוקולי
אפשר לעשות גם סורבה לימוןme and i

מוגש בלימון. סתם להשלמת הסטקורץ

אווומשיח עכשיו!אחרונה