שרשור חדש
הצילו. איך מכינים קילו אורז?טובי =][=
מילא כוס שתיים.. אבל קילו?

אשמח למתכון מדויק
האורז הוא פרסי
גם ככה את בוררת אותו.. אז כל פעם תקחי כוסהדס123
לברירה ותספרי כמה יצא לך. על כל כוס אורז- שתי כוסות מים.. דווקא הכי פשוט כי מתבלים רק במל"פ.. מקסימום כורכום..
וצריך לטגן את האורז?טובי =][=
ישמצב למתכון? כי זה ממש ממש לא התחום שלי
אני מטגנת כמה דקות בהתחלהיעל מהדרום
לק"י

ואז מוסיפה פי 2 מים רותחים (על כל כוס אורז- 2 כוסות מים) ומלח ומערבבת.
כדי לבדוק אם האורז מוכן- אני טועמת ובודקת אם הוא רך.

לא מערבבים את האורז תוך כדי הבישול.

אפשר לטגן בצל בהתחלה, ואז להוסיף את האורז וכו'.
תטגני בצל.תשפכי את הקילו אורז לקערה תשטפי במיםא.א
תשפכי את האורז לסיר עם הבצל תוסיפי מלח וכורכום אם את אוהבת אורז צהוב.ואז תוסיפי מים : הקערה עד לגובה שהיה האורז כפול 2.תני רתיחה וברגע שמתחיל לבעבע ממש קצת לבשל על אש נמוכה ולא לפתוח את הסיר עד גמר הנוזלים.בסוף הבישול תכבי את האש תשימי מגבת על הסיר ומעל את המכסה לכמה דקות זה שומר על החום והאורז ממשיך להתרכך כמו באידוי
אם זה לאירוע או לאורחים את יכולה לטגן שקדים פרוסים וצימוקים ממש לכמה דקות ולשים מעל האורז
אורזשוקופלתאחרונה
אני מטגנת כמה דקות עם מעט שמן וכפית שטוחה מלח על כל כוס אורז, בנתיים מרתיחה מים, כשהמים רותחים להנמיך אש ולשים שתי כוסות מים על כל כוס אורז, לערבב טוב ולסגור את הסיר. 20 דקות על אש נמוכה.
בתאבון!
מתכון למוס שוקולד טעים ומומלץ, יש למישהי?פנסאי
עם ביצים חיות? יש לי משהו אם מעניין אותך ארשוםברבור 3
בדכ אני עושה רק עם ריצ ושוקולד. יוצא מעולה.משיח נאו בפומ!
מתכון בלי ביצים- אשמח לקבל! תודה21


ככה-יעל מהדרום
לק"י

ממיסים שוקולד מריר ביחד עם קצפת ומקררים היטב (אפשר בהקפאה).
מקציפים קצפת נוספת, ואחר כך מוסיפים את השוקולד עם הקצפת וממשיכים להקציף.
תודה יעל! בעצם זה יוצא 2 ריצ'ים ושוקולד אחד?21


כן..הריצ' הקטןיעל מהדרום
מה זה הריצ׳ הקטן? זה לא הכמות הרגילה?התנערי מעפר
מרגישים חלש את הטעם של השוקולד כששמים רק חבילה אחת?
יש חבילה קטנה ויש כפולהיעל מהדרום
לק"י

ולא יודעת..
נראה לי שאלה הכמויות.
תודה רבההתנערי מעפר
זה נשמע מתכון מצוין!
תודה!!21אחרונה


מוס חייב מקרר מן הסתם נכון?~א.ל


מן הסתםיעל מהדרום
נשמע טוב אולי אנסה בשבת~א.ל


זה מרגיש לי קצת כבד כזה רק ריץ ושוקולדפנסאי
אז תוסיפי ביצים..משיח נאו בפומ!
(לטעמי זה מעולה)
מתכוןברבור 3
6 ביצים מופרדות
מקציפים חלבונים עם קורט מלח ובסוף אפשר להוסיף קצת א.סוכר,מקציפים עד ליציבות.
בנתיים על באן מארי ממיסים 200ג' שוקולד כשנמס מחוץ לאש מוסיפים את החלמונים בהדרגה וכשהעיסה חלקה מערבבים בקיפולים עם קצף החלבונים. אפשר להוסיף בסוף קצת ליקר/רום המוסיף טעם.
מוזליפטרוזיליה1
אני יודעת שזה הזוי אבל מעולם לא ראיתי ולא טעמתי מוזלי.
אני רוצה להכין להורים שלי משלוח מנות של מוזלי כי הם מתים על זה...
ראיתי שיש 3 שכבות : יוגורט, פרות טריים. וגרנולה. עד כאן נכון?
אבל איך מביאים את זה יפה אבל שעד שהם יגיעו לשלב שאוכלים את זה, זה לא יהיה מישמש מגעיל?
איך אורזים את זה יפה?
תודה
אולי להכין בנפרד כל דבר בכלים יפים, והם ירכיבו?מטרי
בשמחה! מקווה שעזרתי.שונמיתאחרונה
אולי פשוט להכין לך את הפירות ולחתוך כמה רגעים לפנישונמית
לפני שאת הולכת להביא להם?
או להניח כל רכיב בנפרד- יוגורט, פירות, גרנולה... וככה זה לא ימעך
כמה ריבת חלב יוצאת מליטר חלב?קצפת


צנצנת של בערך 250 מלהדס123
תודה!קצפתאחרונה


הייתם לוקחים את הסיכון ומכינים -משהיא מהבירה

 

את המתכון הזה??

 

http://www.ptitim.com/shkedi_marak_cookies/#comments

 

מתלבטת עם להשקיע או שזה הזוי מדי...מטורלל

 

לא, לא. למה? למה לעשות דבר כזה? הרהור

במה חטאו עוגיות השוקולד צ'יפס?

הבנתי מה זה מזכיר לי,הרהור

קציצות תירס.

 

 

אני אדם עצוב כרגע.

זה מגניב. מגניבפינג.


כן רק בלי השקדי מרק...נראה קצת בכל זאת לא קשור.אם כי מקורי..חילזון 123


חחח איזה הזוי עשית חשק לנסותשרבוב
תעדכני אם ניסית
רק אם אתם אוהבים אוכל מוזר...יעל מהדרום
זה על גבול הבל תשחית אור השחר..
לא. זה לא נראה טעים במיוחדדינה די


כל כך לאאושר תמידי
זה נראה ממש טעים והבלוג מעולה!!כמו הלבנה

אבל נראלי לי כזה "לא חוכמה"

אז הכנתי את העוגיות....והאמת שהן יצאו טעימות..!משהיא מהבירה

 

בעיקר הרגישו את הטעם של השוקולד לבן והחמאה..ליקוק השקדי מרק בעיקר נתנו קראנצ'יות מגניבה.

הכנתי, בזכותך.בונים מגדלאחרונה

נשרפו לי, אבל עדיין יצאו טעימות

ומתוקות ממש.

לא הבנתי את החשיבות הגדולה של שלב ההקצפה, ולא מרגישה יותר מדי את החמאה.

אבל טעים לי, וזה מה שחשוב.

 

וזה בלוג ממש יפה! התחלתי לקרוא והתלהבתי.

רעיונות לאוכל טעים, בריא ומהיר(!)מוטיבציה
עדיף שיהיה אפשר לשמור אותו במקרר לשבוע, בלי שיתקלקל.
(ניסיתי לכתוב מה אני לא אוהבת לאכול, אבל זה יוצא רשימה ארוכה-ארוכה, אז אשמח לשמוע את כל הרעיונות שלכם ).

תומ"ר.
פשטידותשרבוב

חזה עוף מבושל

אפונה מבושלת (ואז מוסיפים לה קוקסקוס מהיר מקמח מלא)

תודה! מקפיצה לרעיונות נוספים.מוטיבציה
להקפיא זאת אופציה?יעל מהדרום
אני שומרת דברים בכיף עד יום רבעי/ חמישי.מטרי
כמובן לא אחרי חימום. מחממת מנה במיקרוגל והשאר נשאר במקרר.
מכינה משבת, דברים כמו- קציצות, אורז, בורגול, שניצלים, קישואים.... כל דבר...
שניצליםדרומיתתת
להכין ולהקפיא ואז להוציא במהלך השבוע ולהכין איזו תוספת בנוסף כמו אורז או פתיתים....
יש מלא- לא חסר...שירוש16אחרונה

- אטריות שלוחות בול 17 דק' על השעון. שמים במקרר עד שבוע וכרוצים להוציא מחממים במיקרו או בסיר 2 דק', מוספים קטשופ וגבינה צהובה. 

- קוסקוס- שמים מים רותחים לקערה עם שקית קוסקוס אוסם + תבלינים. אחרי 5-6 דק' יש לך קוסקוס מוכן. (אני אישית מוסיפה קצת מה"גזר ואפונה" ויש לי ארוחה משביעה לכמה שעות!).

- פתיתים-  בסיר לוקח איזה 15 דק'. יוצא ממש טעים בהוספת תבלינים.

- פיציות אישיות וביתיות. הן יותר בריאות מהחנות- ואת יכולה לשלוט בכמות השמן סוכר ועוד. (אם ממש אין לך זמן מיותר אז יש לי מתכונת בצק לפיצה- 10 דק' טפיחה.)

 

קיצר-

שיהיה בתאבון...!!

מה אפשר להכין עם קורנפלקס ללא טעם? abc
זה לא של תלמה, נראה לי סופרסל או משו כזה והילדים לא מוכנים לאכול.... טוענים שזה ללא טעם

מה אפשר להכין מזה? אבל שלא ידרוש הרבה זמן, בכל זאת ערב פורים/פסח ;)
עוגיות קורנפלקס, חיתוכיות קורנפלקס וחמאת בוטנים..שוקולד לבן


מתכוניםםםםםם?abc
טוב, אז עוגיות קורנפלקס זה כמו שכתבו לך-שוקולד לבן

ממיסים שוקולד, מערבבים עם קורנפלקס, שמים במנג'טים ומקררים.

 

חיתוכיות קורנפלקס וחמאת בוטנים:

מרסקים ארבע כוסות קורנפלקס היטב(במעבד מזון או ידני עם כוס..)

מוסיפים שליש קופסא (או יותר, תלוי עד כמה את אוהבת) חמאת בוטנים מתוקה

ממיסים בסיר 120 גרם שוקולד מריר, 25 גרם מרגרינה,

מוסיפים את השוקולד המומס לקורנפלקס ומערבבים

משטחים את התערובת בתבנית, מכניסים למקרר עד שמתקשה,

חותכים לריבועים ומקפיאים בקופסא.

(בשביל לאכול צריך להפשיר מעט)

יותר דומה לממתק מאשר לעוגיה..

בהצלחה!

לי יש מתכון אחר לעוגיות קורנפלקסs83

לרסק 5 כוסות קורנפלקס

להמיס על הגז:

60 גר' מחמאה

2 כפות סוכר

כף דבש

אחרי שנמס להוסיף כוס אגוזים קצוצים

להוסיף לקורנפלקס ולחלק למנג'טים.

לאפות בתנור 8 דקות ולהכניס למקפיא עד שמתקשה.

להמיס שוקולד מריר עם מעט שמן ושקית סוכר וניל.אדל

לערבב היטב עם הקורנפלקס ולשים בעטרות נייר.

אפשר גם רק להמיס שוקולד. לערבב בקורנפלקס ולשים בעטרות ניירaima


אתן מעולות!!!abc
ננסה להכין משו ממגוון הרעיונות

תודה!
לערבב עם שוקולד מריר מומס ולשים במנג'טים ולקרר - יוצא מעדןחילזון 123


תוסיפי להם סוכר על הקורנפלקס עם חלבא.א
ציפוי לעוף, כן כן ולאפות בתנור.חכמה בלילה


ציפוי לכרובית בתנוררק מגיבה
פשוט מתבלים את הכרובית בשמן זית ותבלינים, מפזרים קורנפלקס מעל, ולתנור!
הכי פשוט שאפשר-יעל

ממיסים חבילת שוקולד בערך עם קצת מים או שמן במיקרו. (קערה עמידה!!)
מערבבים את הקורנפלקס עם השוקולד, טעים בכל מצב צבירה.

ממליצה על מקרר.

בתיאבון! ליקוק

אפשר להוסיף סוכר לחלב בשביל למתק את הקורנפלקסהתנערי מעפר
עדיין, הקורנפלקס עצמו בלי טעם...יעל

אפשר לנסות

אכן... ילדי העניני טעם מסרבים בתוקף..abc
אני מבינה באניני טעםיעל


:_pabcאחרונה
זה השעה....
בשר טחוןפלגים.

בשר הודו טחון שהיה שבוע במקרר הוא עוד טוב לשימוש?

לא הייתי לוקחת סיכון~א.לאחרונה


יש לכם מתכון בנאלי לעוף שלם לשבת?תפצי
מלח גז וזהו, יוצא מעולהשירה..!
מכינה מחר גם.. קטע ברוקוליאחרונה
מלח גס.. ועוד הפתעות בעוף.. נראה מה יבוא לי
רעיונות לאוכל זריז שאפשר להכין?מקום בעולם
שלא כולל בתוכו פסטה/ אורז/ חביתה?
תפוחי אדמה?יעל מהדרום
רעיון מעולה! תודה מקום בעולם
רעיון מעולה! תודה מקום בעולם
טוסט? פתיתים?הדס123אחרונה
צריכה מתכון קל פשוט וזול לעוגת שוקולד באינגליש קייק.צליאקית


תשאלי את אחותינקודה למחשבה
@עוגת גבינה.
הנה.עוגת גבינה.אחרונה
יבשים כוס ושליש קמח
1 וחצי סוכר
3/4 כוס קקאו
כף נס קפה
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
לערבב ביחד טוב לעשות גומה באמצע ולשים רטובים
כוס מים
כוס שמן
5 ביצים שלמות
וקצת רום
להקציף הכל ביחד לשים בתבנית ולאפות שלושת רבעי שעה בחום בינוני

זה אבל יוצא 3 תבניות אינגליש קייק
קנלוני..סיגל00

מחפשת מתכון טוב לקנלוני בלי חומרים מידי יקרים וגבינות מיוחדות למינהן..

יש למשהו?

אפשר משהו עם בטטה..

אפחד? בבקשה..סיגל00


כוכבי בוקר הביאה פה פעם משהו טעיםמודדת כובעים

חפשי בהודעותיה.

 

הכנתי שבוע שעבר קנלוני בשרי של ניקי ב.מטרי
יצא טעיםםם בטירוף!!
אמא שלי נראה לי ממלאה בקוטג' עם ביצים ופסטו.עוגת גבינה.אחרונה
אפשר לאלתר פשוט מגבינות שאוהבים.
מחפשת מתכון לכרוב סגול עם מיונז כמו שקונים במכולתזמר הפלוגות
חותכים כרוב סגול מנקים שוטפים אחרי זהעוגת גבינה.
שמים מלח ומיונז וזהו.
כמות המלח והמיונז משתנים על פי טעם וכמות הכרוב.
אני בערך על כרוב בנוני אשים בערך 2-3 כפות מיונז (אוהבת עם הרבה מיונז יחסית) ומלח לפי העין לט יודעת כמות מדוייקת.
חותכים כרוב סגול מנקים שוטפים אחרי זהעוגת גבינה.
שמים מלח ומיונז וזהו.
כמות המלח והמיונז משתנים על פי טעם וכמות הכרוב.
אני בערך על כרוב בנוני אשים בערך 2-3 כפות מיונז (אוהבת עם הרבה מיונז יחסית) ומלח לפי העין לט יודעת כמות מדוייקת.
אנחנו עושים עםנקודה למחשבה
קצת מלח ומיונז לפי הטעם - אם אוהבים הרבה / מעט..
בשביל שלא ישחיר מוסיפה מעט מאוד לימון.

בתאבון.
ומה עושים כדי שהכרוב לא יהיה קשה?זמר הפלוגות
אנחנו חותכים דק מאודנקודה למחשבה
אז בדרך כלל הוא לא קשה אז אין לי מושג..

אולי אפשר "ללוש" אותו עם מעט שמן עד שמתרכך..
אני חושבת שכרוב לבן פחות קשה ועבה מכרוב סגוליעל מהדרום
לחתוך דק מאד (יש מכשיר ידני שנקרא מנדולינה)אדלאחרונה

להמליח מעט ולחכות קצת. המלח מרכך את הכרוב. 

גם יותר קל ככה לערבב את המיונז.

עוד יצירות מהשבוע האחרון וזכני לגדל
וואו וואו וואו! נראה מ ע ו ל היעל מהדרום
נראה טעים מאוד ומגרההה!פנים טובות
יפה מאוד!! אני רק מנסה להבין למי את מכינה את כל העןגות האלוא.א
יש מלא שמחות ב"ה...וזכני לגדל
נראה מקסים! אפשר בבקשה מתכוןרש''י

לעוגה ב-3 הצבעים, ואולי גם לחלות?

אודה מאוד!

אני גם הייתי שמחה לעוגה עם 3 שכבות! נראה טאוב!מודדת כובעים


אדיר! איזה יופי!חנניו


יפה מאד. מה זה החלה\עוגה שחתוכה בצורה מיוחדת?חילזון 123אחרונה


ציפוי עוגת יום הולדת-רעיונותplony_


מקפיצהplony_


שוקולד מריר עם קצפת ריץ.. להמיס במיקרו חצי דקה ולצפותיאיר השמשאחרונה
עם איזה שמרים הכי כדאי להשתמש?משיח עכשיו!

שמרים יבשים/ טריים או קוביית שמרים?

כדאי ~ תלוי בךברוקולי
לדעתי טריים, אבל זה מסבך ויקר יותר.. לי יש תמיד אופציה של יבשים בארון
אני הכי אוהבת יבשים. אני שומרת אותם במקפיאשיר ידידת
^^ כנ"לג'נדס
אני שומרת סתם בארוןחילזון 123
כדאי להיזהר...ג'נדס
באופן כללי, כל דבר שהיה בואקום ונפתח- אז נכנס אוויר ואיתו גם חרקימים...
^^^^ גם כנ"ל, שומרת במקפיא. טריים בדר"כ עבדו לי פחות טוב.ירושלמית טרייה
אני ממש אוהבת יבשים.נדנדה כתומה.
לא מסתדרת בכלל עם טריים.
משתמשת ביבשים ושומרת במקרר. מעולים!הדס123
אז ככה הייתח בקורס אפיהא.א
והשפית אמרה להשתמש ביבשים ואין צורך לשמור בקירור
כמובן שבתוך קוםסא סגורהא.א
הטריים מעולים. שמה בכוס מים חמימים עם כף סוכראוריןאחרונה

ואחרי חצי שעה כשתססו שופכת לגומה במרכז הקמח. רחוק מהמלח..

הפיתות שלי יצאו זוועה מודדת כובעים

עשיתי פיתות מקמח מלא לפי מתכון שהובא פה בעבר.

על מחבת.

 

על איזו אש צריכות להיות כדי שיפתחו?

לאיזה עובי לרדד כדי שיצא רך וטעים?

 

יצא חתיכת בצק לא נפתחת ויחסית כבדה. רידדתי דק. עשיתי על אש גדולה מאוד מחבת טובה כבדה וחדשה.

 

מה לא עשיתי טוב??? 

 

 

 

המתכון היה:

3.5 כוסות קמח

1.25 כוסות מים

2 כפיות שמרים

2 כפיות סוכר

2 כפות שמן זית

ללוש לתת לנוח 10 דקות,

לעשות עיגולים, לתת לנוח עוד 15 דקות

לטגן בלי שמן

אני חושבת שהעניין זה יותר התפחהplony_


זה לא נראה מתכון לפיתות עם כיסברוקולי
לפי מה שאני יודעת כדי שיווצר כיס צריך חום גבוהפנסאי
מאוד משני הצדדים בו זמנית. (סביבות 250-300 מעלות) ככול שהחום מגיע באופן אחיד יותר הפיתה מתנפחת יותר.
^ בדיוקברוקולי
לא מזמן ראיתי סרטון ביוטיוב שמכינים בו פיתות עם כיס במחבתחילזון 123אחרונה

לא ניסיתי בעצמי...

 

 

 

אש נמוכה ולכסות את המחבתא.א
צריכה רעיונות למשלוח מנות בריא...אני ולא אחרת

יש לכם?

סלטים, לחם, קרקריםיעל מהדרום
איזה סלטים אפשר?אני ולא אחרת
דווקא השנה הייתי נזהרת יותר עם סלטיםברוקולי
בגלל שמיטה
סלט ירקותיעל מהדרום
לק"י

חצילים
מטבוחה
סלט גזר מגורד
סלק מגורד/ מבושל
ממרח חומוס
אבל באמת צריך לבדוק מה לגבי שנת שמיטה בנושא.
מה זה לק"י?plony_


לישועתך קיוויתי ה'.נדנדה כתומה.
יש אנשים(בעיקר תימנים אבל לא רק)שכותבים לק"י במקום בס"ד..
תודה!plony_


^^^ למדתי את זה ממורה תימניהיעל מהדרום
חשבתי שאת תימניה plony_אחרונה


חסה כרוב ןנבטים ןבצד לשים רטבים בקופסאות קטנותא.א
גרנולה,יוגורט וסלט פירות-מוזלי.נדנדה כתומה.
מה זה מוזלי?אני ולא אחרת
כן אני יודעת שאני בורה וחסרת ידע...

ו מתכונים לגרנולה-יש לך?
מוזלי זה ששמים בכוס מסודר יפה כזה-נדנדה כתומה.
יוגורט,מעל זה פירות ומעל זה גרנולה..לפעמים מוסיפים גם דבש/סילאן/מייפל..

אני חושבת שיותר יפה,וכייפי,להביא כזה בשלוש כוסות שקופות-אחת יוגורט,אחת גרנולה ואחת סלט פירות..

(ואולי זה סתם כי אני,אישית,לא אוהבת פירות..)

ואף פעם לא הכנתי גרנולה אז אין לי שמץ.
וואי נשמע אחלה.. תודה!אני ולא אחרת
מוזלי זה לא גרנולהחנניו

אלא סוג של גרנולה לא אפויה.

ויקיפדיה מסבירה יותר טוב ממני http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%99

סליחה על הקטנוניות, סתם רציתי להאיר לגבי זה

בכל אופן - משלוח מנות של גרנולה וכו' זה אחד הדברים שכיף לקבל לכו על זה!

ומתכון מעולה לגרנולה (ובריאה יחסית! )

http://www.tultulim.com/2011/02/blog-post_14.html

לא ידעתי..תודה!נדנדה כתומה.
סלט בורגול עשיר בירקותמעיין חתום
צריכה רעיונות-צ'וקלייט

למשו קליל וטעים לארוחת בוקר (כן, אני יודעת שצהריים אבל...חושף שיניים) בריא ולא משמין...

חביתה עם ירקות/ טונה וגבינה/קוטג'+ סלט ירקותיעל מהדרום
פוקצ׳ה, מאפינס גבינהמעיין חתום
יש לך מתכון למאפינס גבינה?יעל מהדרום
יש באתר של ניקימעיין חתום
מאפינס גבינה וניל אבל לא ניסיתי
תודהיעל מהדרוםאחרונה
צריכה רעיונות למשלוח מנות זולפיצקית24
תכיני רק משלוח מנות אחדזמר הפלוגות

עם שני דברים הכי זולים שיראה נורמלי

אולי חלות ביתיות?סדר נשים


אפשר לקנות במכולת לחמניות ושקיות שוקו/ מיץמשיח עכשיו!


תלוי מה הכמות והיכולות שלךכמו הלבנה

תלוי כמה משלוחי מנות את צריכה.

אם בא לך להשקיע, אז אפשר לאפות דברים שהעלות זולה אבל יש הרבה עבודה-

אוזני המן,

רוגעלך,

קרקרים וכו'.

וזה יכול להיות להרבה משלוחי מנות

 

אם אין לך זמן להשקיע,

תכיני אחד קנוי יקר וזהו.

תכיני לחמניןת וסוג של סלט מבושל למשל מטבוחהא.א
תשימי בצלחת יפה תפזרי קצת סוכריות תעטפי יפה
משלוח ראוי לפי ההלכה
או טחינה שזה ממש שתי שניות להכין וממש זולכסלו


פשוט אנחנו צריכים להכין הרבה משלוחים...פיצקית24
ורוצים שיהיה גם יחסית בריא.
תודה על התשובות, עדיין בשלבי גיבוש
גם אנחנו מכינים הרבהמשיח עכשיו!

קניתי חצי תבניות אנגליש קייק יפות מקרטון, אני אכין עוגה כושית הכי פשוטה שיש ובקבוק יין קטן.

 

אני צריכה להכין איזה 15 כאלה...

 

למשפחה קרובה אולי אוסיף צנצנת ריבה ביתית, נראה

אנחנו גם מכינים הרבהצ'וקלייט

סביבות ה-60 משלוחים...(!) אם אני לא טועה...

אנחנו בד"כ עושים משלוחים בכוסות גבוהות עם רגל, קונים כל מיני ממתקים טיעימים מלא שוקולדים חמצוצים וכאלה...שיהיה 2 ברכות... ושמים בכוס ממתקים פתוחים מסודרים יפה, נגיד חמצוץ ארוך מגולגל בדפנות הכוס, בתחתית קליק מפוזר, כיפכף או משו מונח יפה, גליליות אצבעות שוקולד מרשמלו...הכל! יוצא מרשים וטעים...מומלץ

לא זול!plony


יחסית לכמות כזו..צ'וקלייט


שוקולד וממתקים במשקל זה יוצא יקר יחסית לכמה שזה מרשים נראה לplony_

אולי אניטועה

זה נראה ממש מרשים...מהמם. אנשים ממש שמחים לקבלצ'וקלייטאחרונה

ולא במשקל...קונים נגיד כמה חבילות קליק ופותחים ומפזרים בכוסות וכמה חבילות של סוכריות, שוקולדים למיניהם וכו'..

רק בדברים פתוחים- רצוי לכתוב כשרותיעל מהדרום
פנקייקס זה לא יקר...רוני בלילה


סעודת פורים..רעיונות!יעלי 123

מחפשת רעיונות להכנה לסעודת פורים.. אנחנו מזמינים אלינו אנשים אז מחפשת דברים פשוטים וקלילים להכנה..

תוספות? מנות ראשונות? עיקריות? סלטים?+mp8


עוף באננס יוצא מעדןא.א
קוסקוס ומרק לקוסקוס.גלוק17
עוף בחלב! (שקדים)חכחעחילםכ

 

כתב בספר ים של שלמה (מסכת חולין פ"ח): ומשום הכי נראה, בפורים, שרגילין לאכול תרנגולת בחלב שקדים.

(מהיות טוב עדיף לשים שקדים בתבשיל ו/או לידו משום מראית עין) 

 

לגבי תחליפי חלב אחרים אני לא יודע אם אם אפשר להתיר משום מראית עין (אפילו אם מניחים שקדים) - כדאי לשאול אם עושים. 

 

מה שכתוב זה דווקא לגבי עוף ולא בשר! 

 

מובא גם בט"ז או בש"ך .

קראפלאך!!!!!מירב


תחשבו גם על טבעונים.לימורשרה
במיוחד על טבעונים כמוני שלא מערבבים חלבונים ועמילנים.
מחפשת לחדש לי קצת...
אבל רוב האנשים לא טבעונים ובטח שלא כמוך...טוזי

מה דעתך על פלאפל? סתם...כסלו

 

תכלס אם אני מזמינה אורחים

אני מכינה רק את מה שאני רגילה

כי את זה אני יודעת הכי טוב הכי מהר.

 

מה את צריכה להסתבך עם פיצ'פקס, ועוד בפורים

שגם ככה יש לך משלוחי מנות וכו'

בורקס בצורת אוזני המןשקדי מרקאחרונה

להכין בצק ספידי ולמלא במה שאוהבים (תפו"א, בשר, פטריות), לאפות בצורת אוזן המן