קניתי קצפת ריצ'. התאריך לעוד חודש אבל היא היתה מוצקה.
טעמתי והטעם היה מצוין.
בכל זאת ניסיתי להקציף אבל היא פשוט הפכה לנוזלית.
קצפת כבר א"א להכין מזה אבל האם ניתן לעשות משהו אחר בלי לזרוק?
רעיונות יתקבלו בברכה.
קניתי קצפת ריצ'. התאריך לעוד חודש אבל היא היתה מוצקה.
טעמתי והטעם היה מצוין.
בכל זאת ניסיתי להקציף אבל היא פשוט הפכה לנוזלית.
קצפת כבר א"א להכין מזה אבל האם ניתן לעשות משהו אחר בלי לזרוק?
רעיונות יתקבלו בברכה.
כל דבר משבשלים/אופים את הקצפת
אצל הגדול אין לי בעיה (4.5)
בעיקר לקטנה... גיל שנה
אוכלת הכל...
הבעיה שבבוקר היא אוכלת פרוסה עם גבינה. אבוקדו... וביצה.חביתה
אז מה בערב???
אבל אני רואה שבהרבה מתכונים כתוב לדוגמא:
מצרכים (מבוסס על מתכון של נטלי לעוגת שוקולד מהירה):
200 מ"ל (כוס) שמן צמחי
3 ביצים
400 מ"ל (2 מיכלים) שמנת חמוצה או כמות זהה של חלב או קרם קוקוס לפרווה
300 גרם (כוס וחצי) סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
80 גרם (1/3 כוס) קקאו איכותי
200 גרם (כוס וחצי פחות כף) קמח לבן
שקית אבקת אפייה
פשטידת בטטה ובצל
פשטידות קישואים
פשטידת פטריות
פשטידת ירקות/פטריות ותירס
פשטידת בצל
פשטידת זיתים ושמנת.
כל עוד זה לא קוגל תפוחי אדמה, זה בד"כ בסדר.
אם תרצי מתכונים, בשמחה!
אפשרי להקפיא את הבלילה ולאחר הפשרה להכניס תמנור
אם אני לא טועה -
להשרות פרוסות חלה בשמנת מתוקה + סוכר וקינמון. המתכון המקורי הוא לפשטידת חלה (מסדרים את הפרוסות בצפיפות בשתיים שלוש קומות) - כלומר מיועד לאפיה, אבל אם רוצים מטוגן, נראה לי פשוט לטבול בביצה טרופה ולטגן.
נראה לי שגם סתם שמנת חמוצה או יוגורט ממותק יתאימו.
נדנדה כתומה.
אבל אין לזה באמת שם..אתם - יש לכם תמיד רעיונות טובים שכוללים קוביות (גולאש ועוד...)
.
תודה!נדנדה כתומה.אחרונהולהוסיף סלט ירקות ליד
תני להן קצת לתפוח בצורה שלהן ורק אז תכניסי לתנור.
אפשר מיץ אחר של ספרינג, נגיד תפוחים? או חלב?
זמן רב שאני מחפשת מתכון לעוגיות בלי מרגרינה.
היום ניסיתי את המתכון שלך (השתמשתי בקמח כוסמין מלא) והילדים יצרו צורות ונהנו,
יצא טעים מאוד!
מודה לך!
אור השחר..
יעל מהדרום
משיח נאו בפומ!
יעל מהדרוםאם מוסיפים קקאו / קוקוס/ שקדים טחונים, רצוי להפחית מכמות הקמח?
תודה!
ברוקולי
פנסאיליצור צורות באמצעות צורות מתאימות- שאולי קיימות אפילו בארגז הצעצועים 
ולפזר מעל סוכר+ קינמון מעורבבים ביחד
נחמדות ופשוטות
שמכינים בצק, מרדדים, מורחים מעל ממרח תמרים/ שוקולד/ כל מילוי אחר, מגלגלים לרולדה ופורסים. אחר כך אופים וזה נראה טוב וגם טעים.
או להכין קוראסונים...
בדיוק נכנסתי לפורום לשאול על בצק דמוי פריך עם שמן שמיודע למילוי.....
ועם שמנת מתוקה הולך?
) וגם טעים וקל יותר לפרוס ולאכול

אני אשמח למתכון לגלילה. תודה 

onאחרונהאשמח מאוד.... תודה!
רוצה?
שמן רגיל עובד מצוין עם בצק שמרים.
בד"כ אני אפילו לא מוסיפה ביצים.
זה ממה שאני זוכרת...
אבדוק אם זה נכון...
קילו קמח
1 קוביית שמרים (50 גרם)
כוס שמן
4 חלמונים (הצהוב...)
כ- 7 כפות סוכר
2 כוסות מים (1/2 כטס מים קרים וכוס וחצי מים פושרים-חמימים)
בהכנה-
קודם משרים את השמרים עם 3 כפות סוכר וחצי כוס מים קרים לכ-10 דקות
ואז מוסיפים את כל השאר ומערבבים (אם נראה שחסר סוכר,להוסיף ואם נראה שזה יותר מדי מים, לא צריך להכניס הכל)
להתפחה-
בדר"כ עושה התפחה קרה (כ-3 שעות עד לילה במקרר) אבל אפשר גם להתעסק לאחר כשעה כשהכפיל את כמותו.
למלית- שוקולד (מערבבת קקאו, סוכר ושמן), פרג, תמרים , גבינה וכו וכו
בתנור שלא חומם מראש 20 דקות 180 מעלות.
ט'
ט'
מוריה.ר =)
אני עושה שקולוד ומעל פירורי חלבה או שוקולד לבן ומפזרת פצפוצי שוקולד מעל
יש הרבה משחקים לזה
זה רק חצי מתכון!יעל מהדרוםאני צריכה להשתמש עם חציל אחד או שתים?
ומה היחס של הבצל והביצה?
יוצא קרם שוקולד טעים
אני רוצה להכין עוגה מעניינת לבר מצווה. בלי יותר מידי עבודה ופרווה ושאפשר להביא חתוך מראש...
יש למישו משו?
בסיס שוקולד בחוש\ טורט, מעל קצפת עם פודינג וציפוי שוקולד [קקאו עם סוכר]
אחלה עוגה , טעימה ומתאימה לכל אירוע!
עוטפים את עוגה בנייר אלומינים מכל הכיוונים- וזה נשמר טוב כמה ימים!!! (מחוץ למקרר)
עוד דבר- עם הקצפת היא בצורת קישוט וכדומה אפשר לשים קיסמי שיניים בעוגה כך שישאר קצת למעלה והנייר לא יידבק לעוגה- הוא יישאר כמה ס"מ מעל העוגה....
___________________ הנייר אלומיניום
---------------ן--------ן--------- העוגה
הקיסמים
ממש טעימה, הבעיה היא שזה עם מרגרינה ולא נראה לי שאפשר להמיר בשמן
אני אנסה לחפש אולי יש מישהו במשפחה שזוכר אותו..
ת.מ.אחרונה