שרשור חדש
מתכונים לעוגה לשבת שוקולדית ועסיסית!! צ'וקלייט


עוגת פאדג' שוקולד של ניקי , פאי שוקולד של קרין גורןעיניים תכולות
מתכון-יעל מהדרום
לק"י

1. כוס קמח
2. 1 כפית אבקת אפיה
3. כוס סוכר
4. כוס שוקולית
5. 3/4 כוס שמן
6. 3/4 כוס קצפת צמחית (ריצ')
7. 4 ביצים

לערבב ולאפות בחום של 180 מעלות.
מספיק לשתי תבניות אינגליש קייק.


עוד מתכון:
מערבבים-
1. 1 כוס קמח
2. 1 כוס סוכר
3. 4 כפות קקאו
4. 4 כפות שוקולית
5. 1 אבקת אפיה
6. 1 סוכר וניל

מוסיפים-
7. 2 ביצים
8. כוס מים
9. כוס שמן

אופים בחום של 180 מעלות.
יוצאת תבנית בינונית.

לקרם (לשתי העוגות)- אפשר לעשות גנאש:
3/4 כוס ריצ' (נראה לי שזה מיכל קטן)+ 100 גרם שוקולד מריר.
להמיס ביחד, ולשפוך על העוגה אחרי האפיה.
היי לכולם=) מה אפשר לעשות עם בצק פריך? למה הוא מיועד?עיניים תכולות
למישהו יש מתכונים שאפשר להכין אתו?
תודה....
בעיקרון עוגיות בכל מיני וריאציות אור השחר..
מתוק או מלוח? אם מתוק אז עוגיות או עוגהיעל מהדרום
עם המתכון שלך ..יש לכם מתכונים ?עיניים תכולות
אז את המתכון יש לי בחתימהיעל מהדרום
לק"י

ואפשר להוסיף מה שבא:
שוקולד צ'יפס
שוקולד מגורד
אגוזים
בוטנים
שקדים...

אפשר לטחון אגוזים/ בוטנים/ שקדים (לא קלויים או קלויים בלי מלח), לערבב עם סוכר, ולפזר מעל העוגיות לפני האפיה.
יוצא ממש ממש טעים!

אפשר לרדד את הבצק, למרוח ממרח כלשהו (שוקולד, חלוה, ריבה, ריבת חלב....), לגלגל לרולדה, לחתוך לפרוסות ולסדר אותן על התבנית עם הפנים כלפי מעלה ולאפות.

אפשר לערבב חלק מהבצק עם קקאו, ואז לעשות עוגיות ספירלה: לרדד משטח לבן ומשטח חום.
להניח אחד מעל השני ולגלגל.
לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית ולאפות.

אפשר לעשות עוגת שכבות:
לרדד משטח של בצק.
מעל לשים ממרח/ קרם, לפזר שקדים וכדומה, ומעל לגרד עוד בצק (אפשר להקפיא חתיכת בצק, ואז קל יותר לגרד במגרדת).
ולחתוך לריבועים אחרי האפיה.
אפשר להכין פאי... או כמו פאי אבל עם ריבה.פלפלתי


קישור למתכון ומגוון רעיונות שאפשר להכין מהבצק:שוקולד לבן

מתוך הבלוג בישול בזול:

http://bishulbezol.blogspot.co.il/2011/08/blog-post.html

 

יש שם רעיונות מיוחדים ממש

שימי לב שאת מכניסה את הבצק למקרר לפני ההתעסקות איתו, אחרת קשה מאד לעבוד עם הבצק

 

בקישור הבא יש עוד רעיון למה להכין מבצק פריך, רעיון מיוחד שמלהיב אנשים, מנסיון

עוגיות מתנה
 
וואי תודה לכולם ! השקעתם ויש פה רעיונות מעולים!עיניים תכולותאחרונה
אני שומרת אותם.
למה הצ'יפס נדבק לי למחבת?זמר הפלוגות

עצות? רעיונות?

אולי השמן לא היה מספיק חםanonimii
שהשמן חם אני שמה מלח במחבת והצ'פס לא נדבק
כנראה השמן לא עמוק וחם מספיקט'


כשהשמן לא מספיק חם הציפס נדבקאורין


המחבת איכותית? השמן חם מספיק? עמוק?אתי ב


הציפס היה רטוב.?נסיכים שלי


יכול להיות...זמר הפלוגות


כלל בבישול---שירוש16

אוכל שנמצא בתוך שמן שהוא לא חם (מספיק- ז"א מבעבע קצת שהוא נוגע במחבת) סופג את השמן!! הוא הופך אותו לשמנוני ועיסתי, וכך הוא יכול להדבק למחבת. 

עצתי- תנסי לחמם את המחבת (עם השמן) לטמפ' יותר גבוה לפני שאת שמה בפנים את הצ'יפס, כך הוא לא יהפך לעיסתי וכבד ולא יידבק.

ווכדי לדעת אם הוא מספיק חם -פלפלתיאחרונה

תכניסי כמה גרגרי מלח לשמן ותראי אם זה מבעבע קצת ו"קופץ".  אם כן - זה חם. אם לא - תחכי עוד.

לא ממש בישול אבל...תות

מכירים את הבננות שהן ירוקות וקשות - עד שהן מתקלקלות?

אז יש לי מלא כאלה

יש רעיונות איך לגרום להן להבשיל ולהיות אכילות?

לשים אותן ליד תפוחים~א.ל


גם לי קרה לפני שבועיים.. בעלי פשוט קשר בשקית והם הבשילו תוךיאיר השמש
כמה ימים
כשיש כמה פירותג'נדס
להניח את הבננות בתחתית סלסלה ומעליהן את שאר הפירות...
לשים ליד אבוקדו. שניהם יבשילו מהר.פלפלתי


תשימי אותם בשמש---שירוש16אחרונה

 (לא שבחורף זה הכי אפשרי). השמש מעניקה לבננות ויטמינים ומינראלים שעוזרים להם להבשיל גם אחרי שנקטפו. בננות שהם לא מקבלות את המינראלים והויטמינים בכמות שהם צריכים- לא מבשילים וכמלים מהר. 

עצתי- תשימי אותם על עדן החלון במטבח (אם יש) בקערה- זה יכול לעזור...

שאלה על טורטייה...זמר הפלוגות

משהי מבינה בזה? בא לי לנסות להכין... זה עבודה קשה? ואיפה קונים את הטורטייה עצמה?

את מתכוונת לטורטיה ממולאת בשר?מעיין חתום
לא מסובך
אפשר לקנות בכל סופר "גדול"
התכוונתי שאם אני רוצה להכין טורטייהזמר הפלוגות

אז איפה אני קונה את הבסיס עצמו, הבנתי שאת המילוי מכינים לבד...

נכוןמעיין חתום
עניתי לך
מה זה הבסיס?? הטורטיה עצמה?? בכל סופר!!+mp8אחרונה
ואפשר למלא בכל מה שבא לך: מוקפצים. חזה עוף. בשר טחון.
מצרפת לך קישור למתכון של ניקיon
את יכולה למלות במה שבאלך..אור השחר..
אני עושה הרבה בשר טחון - מתכון של בולונז. או קוביות חזה עוף - כל פעם משהו אחר..
את הטורטייה עצמה יש בכמעט כל סוםרמקום בעולם
והיה םה שירשור למילויים לטורטיה.. תעשי בחיפוש.. עלו שם הרבה רעיונות טובים
תודהזמר הפלוגות

יש למשהי ניסיון עם איך להכין את זה?

איך אפשר לשים את המילוי ולסגור בלי שזה יפתח?

אצלנו מכינים ממש רגע לפני האוכל..אור השחר..
שמים מילוי, מגלגלים, חוצים ומניחים על בצד של הסגירה משתדלים שהמילוי יהיה במרכז ככה שלא ייפול מהקצוות..
אהלן! אני צריכה מתכון של סלט פירות (פירות של חורף...)אצילות
תפוח, תפוז, בננה, ןכן- יש גם רימונים..~א.ל
סלט ממש טעים!אחרי החגים

תפוחים ירוקים,משמשים יבשים,חמוציות,אגוזים,אננס מקופסת שימורים.

 

אחד הסלטים הטעימים..ליקוק

כל מה שיש בבית...בת 30

תפוח, תפוז, קלמנטינה, תמר, אגס, חמוציות, בננה.

מה יכול כבר לקרות?

אני צריכה ממש מתכון של חורף או קיץ, אביב, סתיו-ממש אשמח!אצילותאחרונה

אני עושה עבודה גמר בעיצוב *~*

הבלון גז קפאילדים זה שמחה

אין לי איך לבשל...

עכשיו התנור אפיה כבר יותר טוב לשימוש. רק שאני לא יודעת איך להכין דברים כאלו בתנור.

אז ככה

הכנתי בצק לפיתות תמניות

הכנתי דג סול לטיגון עם פירורי לחם

ואני אמורה גם לטגן חצילים

איך אני עושה את זה בתנור?

ממברוקולי
דג בתבנית נייר אפייה למרוח שמן עם מברשת , חצילים אותו דבר.. ופיתות תכיני על הגריל בתנור. בהצלחה
"להפשיר" הגז ע"י שפיכת מים חמים על המיכלחסין קדוש
עשינו את זהילדים זה שמחה


זה עזר ל-3 דקות בלחץילדים זה שמחה


חצילים הבנתי שכן אפשר בתנור - למרוח שמן ולתנור.פלפלתי

בצק גם אפשר בתנור, מקסימום יצא משהו קצת אחר..

 

לפעם הבאה...שרבוב
חצילים ודג אני בכל מקרה עושה בתנור
חצילים מברישים במברשת עם שמן ואופים רגיל אם את רוצה את יכולה לעשות גריל ולהפוך

דג סול טובלת בביצה פירורי לחם ושמה דמן על התבנית וטובלת מ2 הצדדים ואופה 20 דקות
לפעם הבאה...שרבוב
חצילים ודג אני בכל מקרה עושה בתנור
חצילים מברישים במברשת עם שמן ואופים רגיל אם את רוצה את יכולה לעשות גריל ולהפוך

דג סול טובלת בביצה פירורי לחם ושמה דמן על התבנית וטובלת מ2 הצדדים ואופה 20 דקות
לפעם הבאה...שרבוב
חצילים ודג אני בכל מקרה עושה בתנור
חצילים מברישים במברשת עם שמן ואופים רגיל אם את רוצה את יכולה לעשות גריל ולהפוך

דג סול טובלת בביצה פירורי לחם ושמה דמן על התבנית וטובלת מ2 הצדדים ואופה 20 דקות


ואני אשמח לקבל מתכון לפיתות התמניות ואיך את בדיוק עושה אותם על הגז!!
בכל מקרה נראה לי הייתי עושה מזה פוקאצות שמה מעל תבלינים וירקות..
^^ הודעה ערוכהשרבוב
מתכון לפיתותילדים זה שמחה

http://www.mathamim.co.il/guide/GuideTblview.asp?key=23

 

אני עושה את זה בגריל גז

תודה! אז בעצם חייב סיר עם מכסה?שרבוב


יש לזה סיר מיוחדילדים זה שמחה

שהחלק התחתון הוא על הגז, והחלק העליון בחשמל.

באתר ששלחתי לך יש את התמונה של זה.

זה מתכון טוב?כיבשה
פעם ניסיתי להכין ויצא לי כמו פיתות אש תנור לא משהו. ..
זה יוצא מדהים עם הגרילילדים זה שמחה


אפשר להכין את הפיתות האלה גם מקמח מלא ( 70%)?רותינק'ה


האמת לא יודעתילדים זה שמחה

אבל גם אני החלטתי לנסות את זה.

כשאני אכין אני יגיד לך איך זה יצא.

 

טוב חייבת לנסות!!!!כיבשה
לכבוד שבת....


יש לנו את הסיר!!!


ולחוח הכנת פעם?
אני לא תמניהילדים זה שמחה

בעלי חצי תמני, הוא לימד אותי.

והאמת הוא זה שמכין את הפיתות עצמם, אני עושה רק את הבצק.

מצאתי מתכון לפיתות מקמח מלאילדים זה שמחהאחרונה
עוגה וציפויאמא חדשה..
השבוע הכנתי עוגת יומולדת. כושית רגילה וציפיתי אותה בקרם שהכנתי עם ריצ', 2 כפות פודינג ו-2 כפות סוכר וכשמרחתי את הקרם על העוגה התפוררו מלא פירורים ונבלעו בתוך הקרם..
מקווה שהבנתם.. יש דרך למנוע את הדבר?
תודה מראש (:
צריך לחכות שהעוגה תהיה קרה לגמריט'
דווקא לאאמא חדשה..
העוגה היתה קרה. הכנתי אותה בערב וקישטתי בבוקר..
יכול להיות שהקצפת לא מספיק יציבהכיבשה
היתה יציבה (;אמא חדשה..
תדה רבה על התגובות!
אאמ אז באמת מענין למה....כיבשה
אין לי שמץ
בקונדיטוריות הם עובדים עם עוגות קפואותפנסאי
ותשימי מראש שכבה עבה. בין לבין לנקות את הסכין ולעצור מיד כשזה מתחיל להתפורר. לנסות מצד אחר ולא למרוח שם עוד.
אנסה פעם הבאה. תודה רבה!!אמא חדשה..
באמת הכי נח לעבוד על עוגה קפואהט'


אני חושבת על זה עכשיואמא חדשה..
איך אפשר לאכול את העוגה אחכ אם היא תהיה קפואה? או שהיא כבר תפשיר עד שאסיים לקשט?
עוגה אמורה להפשיר מהרט'אחרונה
העוגה היתה חמה. ...כיבשה
כמה זה 800 גר' קמח?~א.ל


כל כוס קמח זה 140גרם אז זה יוצא כמעט 6 כוסותanonimii
תודה..~א.לאחרונה


משוויצה בעוגה שלי)ח.צ.גנט
יפיפיה!מעיין חתום
וואו... מהמם!חנניו


מאלף!!!!ילדים זה שמחה

איך עשית את זה?

וואי מהמם!!!גלידת לימון

איך עושים דבר כזה?

וזה עוגת שיש נכון? יש לך מתכון?

איזה יופי, מקסים!פנים טובות
נראה ממש מיוחד.
עשית את זה עם שיפוד/ קיסם?
וואו!!!כיבשה
תלמדי אותי???
יש על מה..נסיכים שלי


מקסיםחילזון 123אחרונה


שווארמה הודומעיין חתום
איך מכינים?

מתכון מנוסה?

אשמח לעזרה איך להתעסק איתו
אפשר להכין פסטרמהברוקולי
מתכון לשווארמהמה טובו

אני משתמשת במתכון הזה 

http://chefbasar.blogspot.co.il/2011/07/blog-post.html

 

מכינה את הכמות המלאה רק מהודו (או חלק יחסי) ובלי הפטריות. יוצא מעולה!

נראה שיש כמות גדולה של תבלינים אבל זה מסתדר מצוין.

אה, וגם- אם הקצב חותך לך את השווארמה מראש לרצועות, אז זה הכי קל, אם את צריכה לחתוך, זה לוקח זמן.

וגם, ממליצה לא לטגן את כל ההודו בפעם אחת אלא בשלוש- ארבע פעמים, תלוי בכמות.אחרת הכמות הגדולה מורידה את הטמפרטורה של הסיר ובמקום להטגן זה מתבשל.

בהצלחה ובתאבון.

תודה רבה! אני אוהבת את הבלוג הזה..מעיין חתום
אנחנו מכינים ממנו סוגשל גולאש..נדנדה כתומה.
(זה קוביות,כן?)
מטגנים בצל.
מוסיפים קוביות של שווארמה
מוסיפים קוביות תפו"א,בטטה,גזר...
תבלינים
מכסים במים ומבשלים עד שהכל רך.
תודה לכןמעיין חתום
לתבל... לצפות בפרורי לחם. ו.... לתנור על שיפודים. יוצא מעדןנסיכים שליאחרונה


דג מרלוזהזלדה

חוץ מטיגון - באיזו דרך נוספת אפשר להכין ושייצא טעים-טעים?

ואם בטיגון - איך?

תודה תודה!

בטיגון כמו שניצל עם ביצה ופירורי לחםanonimii
קציצות~א.ל


דג בכוזברהבת 30

הידד לדגים המרוקאים!

מניחים חצי חבילת עלי כוזברה קצוצים בסיר רחב, מעליהם מניחים את פרוסות הדגים, ומעל- עוד שכבת עלי כוזברה נכבדה.

מכינים תערובת של: חצי כוס שמן, 4-5 שיני שום קצוצות, פלפל שחור, כורכום, פפריקה (אם את אוהבת חריף- אז חריפה), 3 פלפלים חריפים(לא חייבים), ומלח.

יוצקים על הדגים, מוסיפים כוס מים ומבשלים כשעה על אש קטנה.

 

מהיר, פשוט וטעים - טעים!

 

רק לשים לב שלפעמים לדג יש ריח דגי מאוד חזק לכן להקפיד להשרות אותו בלימון או חומץ לפני.

תודה!זלדה

מצאתי מתכון של ניקי עם תפו"א ופלפלים.

נראה איך ייצא בע"ה!

ושוב, תודה לכולן!

אפשר בתנור, יוצא מעולה!שוקולד לבןאחרונה

המתכון שבקישור במקור הוכן עם בקלה-מרלוזה ויוצא טעים אפילו יותר חצי חיוך

בטח! אני מכינה בתנור (אפשר גם בסיר שטוח) - בישול ומתכונים

 

שאלת קצפת חנניו

מה קורה לקצפת כשמקפיאים אותה? מדובר בריץ'.

בעיקרון אפשר להקפיאזמר הפלוגות

ונראה לי יום לפני שאת רוצה להשתמש בה להעביר למקרר

זה בסדר להקפיא, לא קורה לה כלום.פנים טובות
רק להפשיר מספיק זמן קודם השימוש
תודה. אדייק את השאלה - איזה מרקם יש לה?חנניו

מוצקה או עדיין נמרחת?

אחרי ההפשרה- נמרחתיעל מהדרוםאחרונה
מתאים להכין קציצות בקר ברוטב צהוב במקום אדום?ילדים זה שמחה


נראה לי שלא. לפחות אצלנו זה לא היה הולך. פלפלתי


אני טעמתי פעם כאלו וברוטב היה גם אפונה וזהפנסאי
היה מעולה!

אם את אוהבת את הרוטב, ואוהבת את הקציצות, נשמע לי שזה יעול להתחבר יופי יחד...
בטח.ממש טעים.שומרון


מה זה רוטב צהוב?מרים*
אני מטגנת בצל, קצת מים, כורכום, מרק עוף וטיפונת פלפל שחורon

יוצא מעולה!!

אז אני עושה דומה וכבר משדרגת למרק ירקות עם כדורימרים*

הודו טחון

ובלי כורכום..לא אוהבים כורכום

תנסו בבית

ככה יש ממש ארוחה בסיר

 

אני מוסיפה גם שומר.רוני בלילה


תודה לכולןילדים זה שמחה

אני חייבת לנסות.

נמאס לי מהאדום

יש מתכון מרוקאי לעוף בגזר עם רוטב צהובבת 30

ואני פשוט עושה אותו דבר עם קציצות. יוצא אחלה.

אפשר את המתכון?ילדים זה שמחה


בשמחה.בת 30אחרונה

מקלפים וחותכים גזרים לרצועות (אני תמיד חותכת יותר ממה שנראה לי כי זה מתכווץ בבישול. עקרונית- שיהיה בכמות נדיבה ויכסה את כל תחתית הסיר הרחב)

מניחים בסיר רחב.

בקערה מכינים תערובת של רבע כוס שמן ותבלינים: פלפל שחור, כורכום, משיה (הקליפה של אגוז מוסקט. לא חייבים), מלח, כף סוכר.  מוסיפים כ5 שיני שום קצוצות, ויוצקים על הגזר.

מערבבים היטב , מכסים ומאדים על אש נמוכה עד שהגזרים מתרככים קצת.

מוסיפים את הקציצות, ומוסיפים מים לפי הצורך שיכסו את הקציצות והגזר.

מבשלים עד שהגזר רך . רבע שעה לפני סוף הבישול מוסיפים מיץ לימון.

 

הערה: אני בדר"כ מטגנת את הקציצות טיגון קל מאוד- ממש דקה בשמן לכל צד וזהו, כך שיש צורך בעוד בישול עם הגזר.

אם את מכניסה לגזר קציצות שכבר מוכנות- אז עדיף לתת לגזר להתבשל כמעט לגמרי לפני שאת מכניסה קציצות.

 

(מה שכתבתי זה המתכון לעוף שעשיתי לו הסבה לקציצות..)

 

תהנו..זה מה-זה טעים...

 

זה מתאיםכיבשה
אנחנו עושים אם ארטישוק ממלאים אותו ועם אפונה. ...יוצא. טעיםםם!
אפשר מתכון?אדל


אאמכיבשה
לא ממש יש לי אמא שלי לא ממש עושה עם מתכונים....


אני ישאל אותה ניראה
איך אני עושה?רוני בלילה

מטגנת בצל, שומר. מוסיפה אפונה. הרבה מים (זה צריך להכיל גם קציצות אח"כ). תבלינים- מלח פלפל כרכום וכמון. אחרי שמבעבע, זורקת פנימה את הקציצות.

בשר מס 8- שרירילדים זה שמחה

מתאים רק לחמין או שאפשר לעשות עוד משהו?

אני מבשלת אותו רגיללב אמיץ

לא כולם אוהבים כי יש בו פיסות ג'לטין פה ושם, אבל אנחנו נהנים ממנו.

 

בסיר לחץ עם מים (או סתם סיר רגיל - להבה קטנה כשעתיים אני מניחה) עם יין אדום יבש, חצי עגבניה, רבעי בצל, שמן זית, פלפל ומלח.

כשהוא פחות או יותר מוכן אפשר לפרוס לפרוסות או לחתיכות גדולות.

ולפעמים אני מראש חותכת אותו לחתיכות בינוניות - זה מתבשל ברוטב ונהיה רך מאוד.

 

בעיקרון מיועד לחמיןא.א
אבל את יכולה לעשות גם צלי רק יש בו שומן וזה לא טעים לכולם
עשיתי חמיןילדים זה שמחה

ויצא מדהיםחיוך גדול

בשלתי אותו םעם בתור צלי, ויצא זוועה.שואפת למעלה..!

אני פשוט ממש לא מתחברת לחלק הזה..

הוא לא חלק שאמור להיות צלי הוא נועד לחמין ובחמין הואאיילהאחרונה

יוצא מצויין

סיגרים ופסטליםזלדה

אין לנו צ'יפסר.

יש דרך אחרת להכין אותם ושייצאו טובים?

אני חוששת שהתנור ייבש ולא יאפה, אמת?

תודה רבה!

אני מטגנת במחבת רגילילדים זה שמחה


תודה ושאלהזלדה

במחבת רגיל הם יוצאים מטוגנים טוב? קריספיים כאלה?

ומה, להפוך-לגלגל אותם מדי פעם?

בשמן עמוק?

כמה שאלות...

אני טיגנתי כמו שניצליםילדים זה שמחה

לגלגל כשצד אחד נהיה שחום. זה יוצא קריספי וממש טעים

עשית לי חשק

תודה רבה!זלדה

כלומר, בכמות שמן הגיונית, כן? לא 'להטביע' אותם...

ושוב תודה!

כן...למרות שאפשר בשמן עמוקילדים זה שמחה


אני עשיתי כמה פעמים בתנורשואפת למעלה..!אחרונה

ומרחתי עליהם שמן עם המברשת. ויצא ממש ממש טוב. בכלל לא יבש..

האם קמח סולת זה הסולת עצמה? לדייסה..ש.מ.ש
לא יודעת..על הסולת אצלינו כתוב "סולת חיטה"יעל מהדרום
כן זה לדיסה גם...כיבשהאחרונה
פרגית זה עוף צעיר?ילדים זה שמחה


כן זה עוף צעירanonimii
פרגית =בשר ירכי עוף ללא עצמות.כוכב לכת
נכוןילדים זה שמחה

אז זה לא עוף צעיר. נכון?

קניתי עופות ממש ממש ממש קטניםילדים זה שמחה

ואני מתלטת מה לעשות איתם

עופות קטנים או פרגיות זה לא אותו דברanonimii
זה ^^^^ נקרא עופיוניםכוכב לכת
פרגיות זה הבשר של ירך העוףמעפר אני באה

פשוט בלי העצמות של הירך.

פרגית בלשון הגמרא ובהגדרה המקורית-משה ר-
זה עוף צעיר..
היום שיבשו את ההגדרה ומכנים את הפולקע המפולט פרגית-עוד דרך לסלוט כסף מאנשים..
תלוי אם את בלול התרנגולות או באיטליז... פנסאיאחרונה
למה אפשר להוסיף~א.ל

יין תירוש, ומה אפשר להכין ממנו? נשאר בכמות..

עוף..רחלקה


עוף?! אבל זה מתוק...~א.ל


עוף מתןק יכול להיות טעיםחילזון 123

כמו שעושים עוף בדבש או עוף עם מיצים\פירות וכו'.

 

אפשר לשים את היין בתבשיל בשר.

עוגות, קרם שוקולד (אבל כמות קטנה)שוקולד לבן

יין בעיקרון הוא דבר שנשמר אז אין צורך לחסל

תירוש לא נשמר להרבה זמן ובשלב מסוים מעלה עובש..~א.ל

איזה עוגות למשל?

תירוש זה לא יין!!זה מיץ ענבים..נדנדה כתומה.
מנחשת שאפשר להשתמש בו לעוגות מיץ וכו'..
יש יין תירוש ויש מיץ ענבים, השאלה למה הפותחת התכוונהשוקולד לבןאחרונה


כדורי שוקולדon


למישהו יש מתכון טוב ללזניה? תודה!מפתח הלב

בשרית או חלבית?anonimii
זה בשרית וחלבית יחד. אין מתכונים כשרים בישראל?מודדת כובעים


^^^ הצחקת אותי! המצב עצוב...רבה אמונתך!


לי יש!נדנדה כתומה.
3 קוטג'(אפשר גם קצת חמוץ)
1 גבינת כנען/טוב טעם/חמד(גבינה לבנה יבשה לאפיה. לא חובה אבל משדרג מאוד)
גבינ"ץ-עדיף מגוררת,אם לא אז חתוכה לקוביות קטנות.
רוטב עגבניות כמו לפסטה-כדאי לטחון אותו בבלנדר ידני כדי שיהיה חלק ולא עם חתיכות בצל וכו'
חב' עלי לזניה(או פחות)

מערבבים את הקוטג' עם הכנען ורוב הגבינ"ץ(תשאירו חלק לפזר למעלה בסוף)
מתחילים להרכיב-
רוטב
עלי לזניה
שליש מכמות הגבינה
רוטב
עלי לזניה
שליש מכמות הגבינה
רוטב
עלי לזניה
שליש מכמות הגבינה
רוטב
עלי לזניה
רוטב
גבינה צהובה מפוררת ומפוזרת מעל.

חשוב!-בכל שלב,אחרי שמוסיפים רוטב,לערבב אותו קצת לתוך הגבינה.
צריך כמות די גדולה של רוטב-בערך מצאת בכל קומה..

אופים בחום בינוני בערך ארבעים דקות..
פאי למינהו....גלידת לימון

יש אולי סיכוי שמסבירים לי איך עושים פאי?

ואם יש למיהי מתכון קל להתחלה?

ואם למישהו יש מתכון טעים?

יש מלא מתכונים בגוגלאלעד
כן אבל רימון חוסם הכל...גלידת לימון
איזה פאי את רוצה?כוכב לכת

לימון

תפוח

שוקולד

פקאן

 

 

יש המון סוגים.

^^^ הפקאן נשמע טעים .. תוכלי לכתוב מתכון בבקשהיאיר השמש
צירפתי לך לינק למתכון בפנים.כוכב לכת

http://www.shirley-nemesh.com/2012/10/5158

 

במקור זה ריבועי פקאן. אני אהבתי יותר שהיה חתוך למשולשים צרים וארוכים (הכנתי בתבנית עגולה) 

 

בהצלחה!

בעיקרון הרעיון העיקרי זה בצקאור השחר..
שמעליו מילוי כלשהו.
תגידי איזה באלך ואחפש לך מתכון
(תפוחים, שוקולד, שוקולד וריבת חלב, גבינה, פקאן וכו')
בעיקרון שוקולד ואיזשהו פרי כלשהו....גלידת לימון
יש פאי לימוןאני123
של מיקי שמו. אבל לא הייתי מגדירה אותו כמתכון קל.
את מחפשת מתכון קל להכנה?
אם כן, אז יש מתכון לפאי שוקולד באתר של ניקי ב
אבל לא ניסיתי אותו
עשיתי את הפאי שוקולד של ניקי ב. יצא פצצה!!!גלידת לימון


וואי גם אני אכלתי פאי כזה9080
פשוט אין דברים כאלה!
יש מצב להמיר את החמאה לשמן ? במתכון של ניקיעיניים תכולות
בעיקרון בבצק פאי לא הולך המרהמודדת כובעים


אחלה תודה על התשובה המהירה! עיניים תכולותאחרונה