שרשור חדש
פאי למינהו....גלידת לימון

יש אולי סיכוי שמסבירים לי איך עושים פאי?

ואם יש למיהי מתכון קל להתחלה?

ואם למישהו יש מתכון טעים?

יש מלא מתכונים בגוגלאלעד
כן אבל רימון חוסם הכל...גלידת לימון
איזה פאי את רוצה?כוכב לכת

לימון

תפוח

שוקולד

פקאן

 

 

יש המון סוגים.

^^^ הפקאן נשמע טעים .. תוכלי לכתוב מתכון בבקשהיאיר השמש
צירפתי לך לינק למתכון בפנים.כוכב לכת

http://www.shirley-nemesh.com/2012/10/5158

 

במקור זה ריבועי פקאן. אני אהבתי יותר שהיה חתוך למשולשים צרים וארוכים (הכנתי בתבנית עגולה) 

 

בהצלחה!

בעיקרון הרעיון העיקרי זה בצקאור השחר..
שמעליו מילוי כלשהו.
תגידי איזה באלך ואחפש לך מתכון
(תפוחים, שוקולד, שוקולד וריבת חלב, גבינה, פקאן וכו')
בעיקרון שוקולד ואיזשהו פרי כלשהו....גלידת לימון
יש פאי לימוןאני123
של מיקי שמו. אבל לא הייתי מגדירה אותו כמתכון קל.
את מחפשת מתכון קל להכנה?
אם כן, אז יש מתכון לפאי שוקולד באתר של ניקי ב
אבל לא ניסיתי אותו
עשיתי את הפאי שוקולד של ניקי ב. יצא פצצה!!!גלידת לימון


וואי גם אני אכלתי פאי כזה9080
פשוט אין דברים כאלה!
יש מצב להמיר את החמאה לשמן ? במתכון של ניקיעיניים תכולות
בעיקרון בבצק פאי לא הולך המרהמודדת כובעים


אחלה תודה על התשובה המהירה! עיניים תכולותאחרונה
דחוף- מה זה שמנת מועשרת 15% של יטבתה- מתוקה/חמוצה?אורחיה


חמוצה זה בא בגביע כזה(כמו של מעדן)נדנדה כתומה.אחרונה
ומתוקה מגיע בקופסא מרובעת כזו שפותחים מה פינה..
כל דבר טעים שהייתם מכינים מתותים...עיצובית

לכאן...

תודה

כשיש לי סבלנותזמר הפלוגות

אני אוהבת להכין עוגת שוקולד למנה אחרונה של שבת יחד עם ריצ' ותותים חתוכים

ריבת תותים, ברורתות

זה גם פחות מסובך מבחינת הכשרות

טעים ברמות ויכול להישאר לאורך זמן

זה בעייתי קצת מבחינת כשרות....ככה לפחות אנחנו נוהגיםתתתתת
סתם אוכלים עם שמנת וסוכר...חילזון 123

או מקפיאים אותם וטוחנים אח"כ לגלידה. או מוסיפים למילקשייק.

פרי שייק, גלידהonאחרונה


איך מכינים חזה עוף בטוסטר?מאושרת22

כמה זמן?

 

נראה ליזמר הפלוגותאחרונה

לערבב תבלינים ושמן, לטבול ולשים בטוסטר... משהו כזה ואולי אפשר לנסות להוסיף רסק/קטשופ/רוטב סויה/צ'ילי וכד' לפי הטעם

רעיון לא. ערב טעימה?הדס123
החסרונות- אין ירקות בבית.. תזרמו;)
לילדים או מבוגרים?..אור השחר..
פיצה. פוקצ'ה. לחמניות ביתיות רגילות/ ממולאות. פשטידות למינהן. לזניה.
דברים פשוטים - חביתה, פנקייק

אני אחשוב על עוד
דבר ראשון בהצלחה!גלידת לימון

דבר שני אולי חביתה עם משהו?

אם זה לילדים אז אפשר חביתה עם פסטה או עם נקנקיות(טעים מנסיוןקורץ)

דגני בוקר עם חלב?

פסטה, קוסקוס, אורז, איטריות..

אם יהיה עוד רעיון נכתוב פה..

תודה לכן למבוגרים שהם גם ילדים בנפשם;)הדס123אחרונה


צריכה עזרה ברעיונות למנה אחרונה (פרווה)חנה צוריה
קלה להכנה,ושכן יהיה משהו שנראה שווה כזה...
בלי ריבות וכאלה,אני לא אוהבת...
ולא יקר מידי,כי זה צריך להיות לכ10 מבוגרים(בעיקר גברים)

מה יש בבית?->
ג׳לי,פודינג וניל,שוקולד מריר/צימקאו,שוקולד צ׳יפס,ביסקוויטים,וכמובן כל שאר הדברים בסיסיים...של שמן,קמח,ביצים וכו'

רעיונות יתקבלו בברכה!!!
תודה
סופלה?פנסאי
פעם אחת ויחידה שהכנתי,המתכון היה חלבי..חנה צוריה
וממש מסובך...
יש לך מתכון פשוט ופרוה?
אם את מהמחשב תעשי פה חיפוש ל״סופלה של חרישית״פנסאי
בעיקרון זה ממש פשוט וקל.

בבערך יש שם 200 גר שוקולד, ו1/2-3/4 כוס שמן שממיסים ביחד במיקרו.

מוסיפים קקאו, קמח וסוכר, ואז 5 ביצים אחד אחרי השני בבחישה ומוזגים לתבניות אישיות...


ויש לי עוד רעיון פשוט בשבילך. עוגת שוקולד פירורים. גם מפה מהאתר. יש לי את המתכון בקלות אז עוד עוד מעט אכתוב לך.
תודה אבל אני מפל'..חנה צוריה
הנה מתכון פשוט לעוגה טעימהפנסאי
עוגת שוקולד פירורים: (אביה*) ערוץ 7.
מתאים לתבנית חד"פ עגולה/מרובעת, אפשר גם ל-2 ארוכות או לשחק עם הכמויות.

בסיס בצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
ביצה אחת

לערבב הכל- אפשר גם בקיצ´נייד יוצא בצק פירורים

משטחים את 80% הבצק בתבנית ומשאירים בערך 20% בצד (לפירורים שאח"כ)

בלילת שוקולד:
כוס קקאו
חצי כוס שמן
כוס וחצי סוכר (אפשר גם כוס)
3 ביצים

לערבב ביד בקערה עד לקבלת עיסה אחידה.

לשפוך על הבצק, לפזר מעל פירורים שנשארו (למי שהיה בצק יותר אחיד ולא פירורי אז לגרד עם פומפיה את חתיכת הבצק הנותרת מעל העוגה.)

להכניס לתנור ל 180 מעלות
לבדוק אחרי חצי שעה, צריך להיות לח במרכז.
אפשר לערבב את הבסיס לבצק גם ביד או רק במיקסר?זלדה


אני עושה ביד..אור השחר..
תודה רבה! הכנתי עכשו ויצא פשוט מווושלם! מומלצת.זלדה


תודה רבה על הרעיונות,אשמור לי את הקישור לשירשור הזהחנה צוריה
לפעמים נוספות..
להפעם בזוף הצלחתי להשיג את אמא שלי,אז יש ךי מתכון שרציתי ממנה,שהיא לקחה מדודה שלי

אעלה כאן לטובת כולם

טובלים ביסקוויטים במים,או מים עם קפה
מפוררים
שוטחים בתבנית
מקציפים 1 ריצ׳ עם 1פודינג וניל
מורחים מעל שכבת הביסקוויטים
מעל זה מפזרים פירורי שוקולד מריר
מכינים ג׳לי
שופכים מעל הכל
ולמקרר

ניידע אותכם בלי נדר במוצשק איך היה
מה שעשיץי יצא כנקאה סוף הדרך,כי כולם לקחו עוד..חנה צוריהאחרונה
ב"ה!!
תמונה בהמשך הערב בלנד
מה מכינים עם חביתה כד שיהיה משביע?טוזי

ולא לחם! 

 

או לחילופין, האם יש דבר כזה חביתה משביעה? מה שמים בה?

 

תודה!

טונה, סלט, טחינה..אושר תמידי
ומהחביתה עצמה אפשר לעשות חביתת ירק.. בצל מטוגן,קישואים,גזר,פטרוזיליה/כוסברה קצוצה וכו..
או שקשוקה
חביתה עם פטריות ובצל קצוץanonimii
תוספות גבינה ירקות חתוכים זיתים
וואי נשמע אחלה! רוצה להכין לי?אני ולא אחרת


אני עושה חביתה עם טונה והיא יוצאת בשרנית ומשביעהמעיין חתום
מקסימום כמה קרקרים בצד.

עלה לי רעיון עכשיו שאפשר לעשות חביתה עם אטריות מוכנות.
אפשר לגרד תפו"א בחביתהיעל מהדרום
טונה לא הולך אצלנו...טוזי
בסוף היה חביתה ולחם וגבינות. מעבר לכוחותי כל הרעיונות המעולים שהצעתם! אשמור לי להזדמנות אחרת
חביתה עם פסטה/אטריות זה קל ואחלה.נדנדה כתומה.
טעים עם עגבנייה וקוטג'.
שקשוקה או סלטשרבוב
וכן חביצה יכולה להיות ממש משביעה בפני עצמה! והירקות עוזרים להתמלא
מתכון מהמם:מימיק

במחבת גדולה ועמוקה:

לטגן בצל גדול בשמן זית

להוסיף 2 גמבה, 1 עגבניה גדולה, ותבלינים:

שום, פלפל, מלח, פפריקה

ולהמשיך לבשל עד שהכל מתרכך ונהיה רוטב כזה...

צריך להוסיף מדי פעם חצי כוס מים במהלך הבישול שלא יחרך.

במקביל:

לבשל בסיר נוסף 3-4 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות עם קצת מלח (מתבשל צ'יק צ'ק כי הם חתוכים),

כשמתרכך לסנן ולהוסיף למחבת

לערבב היטב כמה דקות לספיגת טעמים.

להוסיף למחבת 2-3 ביצים ולקשקש במזלג

יוצאת ארוחה שלמה וטעימה... להגיש עם סלט\צלחת ירקות ליד.

 

נשמע טעים !! כמה זמן הכנה ???ה' הוא המלך !!


בערך שלושת רבעי שעה-שעהמימיק

כחצי שעה לירקות, ובמקביל לתפו"א, ועוד רבע שעה לכל השאר

אבל לא חייבים כל הזמן לעמוד שם...

אפשר לכסות את המחבת, לשים קצת מים שלא יתייבש ולתת לזה להתבשל

אחרי שמוסיפים את הביצים ומקשקשים - מיד מוכן.

 

אם רוצים לחסוך זמן -

אפשר להכין את החלק של הירקות מראש ולהקפיא

אצלי, הילדים לא אוהבים בערב לחם. מצאתי פיתרון שישבעואפרוח
מוסיפה לביצה כמה כפות קמח מצה, זיתים, תירס..
מכינה במחבת קטנה, זה יוצא עבה ועסיסי .. מאד משביע..
כמובן שמוסיפה ליד ירקות, גבינה..
בהנחה שכוונתך שלא יהיו שם פחמימות...הנה מתכון:חכמת ישישים


??^^ חכמת ישישים...פנינה בכל הדרה


כרפס פטריות תפוח אדמה מגורד זיתים תירסzmil

גבינה צפתית צהובה

בהנחה שכוונתך שלא יהיו שם פחמימות... הנה מתכון:חכמת ישישים

למתכון הזה קוראים :לצ'ו. זהו מאכל הונגרי. זה קצת דומה לשקשוקה. לטגן הרבה בצל חתוך, אם רוצים, אפשר להוסיף גם 3 או 4 שיני שום חתוכים, כשהבצל מקבל צבע זהוב, להוסיף 4 או 5 פלפלים ירוקים [אפשר להחליף 2 מהם בפלפלים אדומים, אבל הירוק חשוב כי הוא נותן טעם]. כשהפלפל הירוק משנה את צבעו קצת, זה אומר שהוא כבר מספיק רך. אז מוסיפים עגבניות חתוכות. [המהדרין מקלפים את הקליפה של העגבניות ע"י זה שמניחים אותן בתוך סיר עם מים רותחים. כשהמים מתקררים קצת, אפשר בקלות להסיר את הקליפה הדקיקה של העגבניות לפני שחותכים אותן.  אבל, באמת אין צורך בזה.]. כשהעגבניות רכות, מפזרים מלח לפי הטעם, ואם רוצים אפשר להוסיף גם פלפל שחור או פפריקה אדומה חריפה. מערבבים, מוסיפים 3 או 4 ביצים, אפשר להוסיף עוד קצת מלח, ושוב מערבבים. כשהביצים כבר לא נוזליות [כשהחלבון נעשה לבן, לא מיימי], התבשיל מוכן. בתיאבון.

כמויות:

הכמויות לא חייבות להיות מדוייקות. זה לא טורט...

2 או 3 בצלים גדולים

אם רוצים אפשר להוסיף 3 או 4 שיני שום חתוכים.

4 או 5 פלפלים ירוקים. חלק מהם יכולים להיות אדומים.

2 עגבניות [יותר מדי עגבניות גורמות ליותר מדי נוזלים. כדי להימנע מעודף נוזלים, רצוי לא לכסות את המחבת בזמן הבישול].

3 או 4 ביצים

מלח לפי הטעם

אם רוצים אפשר להוסיף פפריקה אדומה חריפה או פלפל שחור. [ההונגרים אוהבים חריף...]

האש באותו חוזק שבו משתמשים לטיגון הבצלים.

 

אפשר לעבות אותה עם קמח מצה~א.ל

ולהוסיף עשבי תיבול, וכל דבר אחר שנראה מתאים

 

אנחנו מעבים עם קמח פשוט או פירורי לחם ואז זה מזכירפנסאי
פנקייקס או חביתת מצות.

קוביות של תפוחי אדמה מטוגנות ובצל מטוגןדינה די

מטגנים את תפוחי האדמה עד שמשחימים קצת ובצל ואז מוסיפים את הביצים

 

חביתה מושקעתילדה גי'נגי'ת

אני אוהבת להכין חביתה עם ירקות: בצל, עגבניה, גמבה

ותבלינים: פפריקה ושום. בעיקרון אין לזה ממש מתכון פשוט לדחוף מה שאוהבים.

דבר חשוב:נראה לי שאם את מחליטה להכין חביתה אז כדאי שתחליטי אם את רוצה עם תבלינים או ירקות כי נראה לי שזה לא כל כך טעים לערבב גם תבלינים וגם ירקות למרות שהכנתי לא ממזמן חביתה והיא הייתה עם בצל ועם תבלינים פפריקה ושום  ויצא אחלה טוב אני לא ישגעה אותך פשוט תכיני איך שאת אוהבת בתאבון ותהני (ותכתבי לי אחר כך איך יצא)חיוך

 

ציפס עם ביצת עיןילדים זה שמחה

אצלנו מתים על זה!!!!

שמים יחסית קצת שמן, שמים את הציפס וכשהוא חצי מוכן אני מתבלת בפפריקה חריפה, פלפל שחור ומלח (לילדים אני שמה רק מלח)

ואז מניחים כמה ביצים שרוצים, מחסים על אש קטנה.

כשהביצה מוכנה מגישים.

אני אוהבת שהביצה לא מתקשה ככה הצהוב נשפך על הציפס.

וזה ממש גן עדן.

חביתת עין בלחםתהילה3

פטנט שקיבלנו משכנים:

מוציאים את הרך של הלחם הצידה ומטגנים את הביצה עם הקשה של הלחם. ואז הילדים נהנים לטבול את הלחם בביצה מבקשים עוד מלא לחם כי רק "רך" אחד לא מספיק. יוצאים שבעים ומרוצים. 

לגרד דק גזר ותפוחי אדמה אפשר גם בצלתתתתת
חביתה עם בצל ופטריות מטוגנים זה אחד הדברים!מעפר אני באהאחרונה


דחוף, חציל בטעם כבדילדים זה שמחה

את החציל לטגן שלם עם הקליפה או בלי?

נראה לי שעם הקליפהיעל מהדרום
אני גם חושבת שעם..מקום בעולם


אני מטגנת עם קליפהתתתתת
מוסיפה בצל מטוגן וקצת מלח וטוחנת בבלנדר יוצא מעולה ב"ה
איך??????ילדים זה שמחה

בהתחלה שמתי בתנור ולקח לזה הרבה זמן. אח"כ העברתי לטיגון וזה לא התכווץ כמו שאמרו.

הוצאתי את החציל כשכבר היה נמאס. ומה אני רואה? החציל חלול!

איך לטגן בפעם הבאה? ממש סבלתי.

אני חותכת את החציל לעיגולים עבים,מטגנת אותו,ומטגנתבמבה!!!

גם בצל..

שולקת ביצה.

ואח"כ שמה את הכל עם מלח בבלנדר..

בהצלחה!!

עיצה- לחסוך את הטיגון,את השמן ואת הזמן.בת 30

אפשר לחתוך לקוביות גם את הבצל וגם את החציל ולפזר בתבנית התנור. לפזר קצת שמן ןאפות עד שהחציל רך.

אח"כ נשאר רק להעביר לקופסה, להוסיף ביצה קשה ולטחון בבלנדר מוט.

יוצא טעים מאוד! לא מרגישים הבדל.

אבל בתנור לוקח לזה המון המון זמןילדים זה שמחה

או שזה בגלל שהתנור שלי דפוק

גם אני עושה בתנור. לוקח 30-40 דקות מקסימוםכוכב לכת


תחתכי את החציל לקוביות קטנותהתנערי מעפר
הוא גם ככה נטחן בסוף..
את הבצל עדיף לטגן במחבת כי בתנור לדעתי הוא הוא נהיה הרבה פחות מטוגן מאשר במחבת.
וכדי שיהיה את הטעם של הכבד צריך טיגון טוב...וגם ביצים.
ולטחון עם הקליפה?ילדים זה שמחה


כן, הקליפה מוסיפה טעםהתנערי מעפר
אפשר לטגן את הבצל עם החצילים?ילדים זה שמחה


אין סיבה שלא.נדנדה כתומה.אחרונה
דחוף לי לעכשיו אם מישו רואה9080
היי ערב טוב, וידנית שניצלים בשמן עמוק ואני רוצה להשתמש באותו שמן כדי לטגן פלפלים ובצל כתוספת האם זה בסדר?
השמן בהיר או שחור כזה?נדנדה כתומה.אחרונה
אם הוא בהיר הייתי משתמשת.

וטיפ לשמן עמוק-שמים גזר בסיר עם השמן-הוא סופח את השרוף(ושמשחיר לחלוטין)ושומר שהשמן לא יישרף.
גם אתם שוטפים את האורז לפני הבישול? מה העניין?אנונימית לרגע!
אצלנו משרים את האורז במים חצי שעה ואז מסנניםanonimii

ונותנים לאורז להתייבש זה מוציא לזה את העמילן וככה הוא לא נדבק לנו 

אני לא. מתעצלת... ויןצא בסדר גמור..חילזון 123
שוטפת מלכלוך ואבק...ג'נדס
כמו ששוטפת עגבניה וכו'...
מביצים של תולעיםתפצי
שוטפים במסננת כי הבנתי שהמים הלבנים גורמים להדבקה שלופלפלתי

(או משהו כזה)

יענו בגלל זה בין היתר הוא יצא אחד אחד ולא גושים.

 

הלכה..~א.ל


הלכה? פעם ראשונה שאני שומעת.ואני לא שוטפת.בת 30


אני יודעת שיש הלכה לברור את האורז לפני בישולanonimii
אני הבנתי ששאלו על שטיפת האורז, לא ברירה.ג'נדס
בטח זה מוציא עמילןתתתתת
היום יום הולדתגלידת לימון

למישהו יש רעיון לעוגה שווה ליומולדת?

לא לילדים קטנים.....

כמה השקעה?כמו הלבנה

חלבי? פרווה?

ממש לא משנה, לא איכפת לי גם להשקיע הרבה...גלידת לימון


עוגות מוס ורושם למינהן...פנסאי
תציצי בבלוג של עוגיונט, יש לה המון עוגות רושם ועוגות שוות.
עוגת שכבות ריבת חלב של קרין גורןתתתתת
היא יקרה ומושקעת מאוד אבל טעימה במקום שתי שמנות בקצפת אפשר לשים אחת עם כוס חלב
אפשר מתכון?ילדים זה שמחה


נראה לי שזה המתכון שמופיע על ביסקוויטים של אוסםהתנערי מעפר
ואם את לא מוצאת תכתבי בגוגל:
עוגת ריבת חלב של קרין גורן.
https://www.bishulim.co.il/wap/RecipeDetails.asp?id=38672&IsRegular=1&customer_id=&did_flash_box=
זה מה שנתכוונתיתתתתתאחרונה
טריקולד מומלץ!אם הבנים12
קרם פטיסייר, מנוסה וטעים.פינג.

יש מתכון למישהו\קישור?

השגתמשיח נאו בפומ!
משקל מדוייק למטבח, מטרפה ידנית חדשה ומקלות ווניל טריים?



משיחפינג.

אם את מוצאת אשמח גםיאיר השמש
ממש אין צורך במשקל, מקלות וניל ומטרפה... מתכון:חנניו

הנה מתכון מנוסה ובדוק שלי. כבר הכנתי  אותו לפחות 4 פעמים.

כבר העליתי אותו לפורום מתישהו.

 

מביאים לרתיחה בסיר-

 

2 כוסות חלב

1/4 כוס סוכר

אם רוצים - קינמון, וניל או כל תוספת שרוצים...

 

טורפים בקערית-

 

1/4 כוס סוכר

4 חלמונים

קצת מלח

3-4 כפות קורנפלור

 

כשהחלב רותח, מסירים מהאש

מוזגים קצת מהחלב לתערובת החלמונים וטורפים מיד

מוזגים את כל תערובת החלמונים לסיר, מחזירים לאש ומבשלים על אש גבוהה תוך טריפה מתמדת.

כשהתערובת מסמיכה מעט מנמיכים את החום ומבשלים עוד דקה שתיים תוך טריפה.

מסירים מהאש

 

אם רוצים - מוסיפים כ - 50 ג' חמאה וטורפים עד להמסה.

 

מעבירים דרך מסננת לקערה. (אם המרקם יצא חלק אין צורך לסנן. הסינון די מעצבן אבל אם יש גושים אז צריך)

מכסים בניילון נצמד על הקרם למניעת היווצרות קרום. (בעקרון אם שמים חמאה, היא אמורה למנוע את זה.)

מקררים.

לפני השימוש טורפים היטב עד שהוא חוזר למרקם חלק.

זו היתה בדיחה..משיח נאו בפומ!
כן אבל קל לקחת את זה ברצינות...חנניו

אם היית מדברת על מקרונים הייתי משתכנעת

אבל *היא* יודעת שצחקתי..משיח נאו בפומ!
וגם בשביל מקרונים אין צורך בדברים הנל
עשית מקרונים בלי משקל? וואו אשמח לשמוע מסקנות!חנניו


באמת? ספרי לי איך עשית את זה.פינג.אחרונה


תודה. בעזרת השם היום אעשה.פינג.

רק שאלה קודם-

אפשר להשתמש בחלב סויה במקום החלב, ובמקום החמאה- מחמאה?

 

ועוד משהו... טריפה, במה? מטרפה ידנית?

עשיתי.פינג.

והשתמשתי בחלב סויה ומחמאה כדי שיהיה פרווה.

יצא טעים מאד ובמרקם מעולה.

תודה רבה!

סליחה שלא עניתי...חנניו

כיף לשמוע

אה, ואפשר גם לערבב עם כף רגילה, רק בקצת יותר נחישות...חנניו

אבל אני רואה שהסתדרת.

ממש ציורי...עוגת שישמיסטר דום

כן..עוגת שיש זה דבר יפהיעל מהדרום
איזה יפה!משיח נאו בפומ!
מהממם!1כיבשהאחרונה

טעימה גם?

עוגיות שוקוצ'יפסצ'וקלייט

למישו יש מתכון שהוגיות יוצאות רכות כאלה? (צ'וּוִויות קוראים לזה אצלנו... )

ואם יש למישו מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס עם קוואקר עוד יותר מעולה

המתכון הזה מעולה! והן יוצאות די רכותשקדי מרק

 

1 כוס שמן

3/4 כוס סוכר חום

3/4 כוס סוכר לבן

1 כפית מלח

2 ביצים

1  כפית תמצית וניל

2/1/4 כוסות קמח

כפית סודה לשתיה

שוקולד ציפס/ שוקולד שבור לקוביות

 

לשים במקרר שעתיים או 20 דק' בפריזר

לאפות 11 דקות בחום בינוני

יוצאת כמות גדולה?צ'וקלייט
כמות יפה. לא זוכרת כמה בדיוקשקדי מרק
העוגיות הכי טעימות שיששיררר

http://www.theppk.com/2008/11/chocolate-chip-cookies/

מה שעושה אותן צ'וויות זה השימוש בסוכר חום דביק (הסוכר החום הכהה שברכיבים שלו כתוב סוכר ומולסה),
במתכון יש כפית קמח טפיוקה, אני פשוט לא שמה, ובמקום חלב שקדים אפשר מים.
אני עושה תמיד כמות כפולה וכך יוצאות לי בערך 60 עוגיות מדהימות.

רימון חוסם לי.. יש מצב את מעתיקה לי תמתכון?צ'וקלייט
המתכון המועתק. קבלו אותו!!פוטצקי

Chocolate Chip Cookies

by IsaChandra

Milk & Cookies. It’s like they have to have the ampersand to connect them, writing out a-n-d would just ruin everything.

I don’t know that there is a more comforting snack. Not like best friend died, global warming, McCain is president comfort; but just like early evening, fluffy slippers, had sort of a non-desc‎ript day, gonna watch dvds kind of comfort. But I feel like an idiot even talking about chocolate chip cookies, it’s not like they’re a hard sell.

Despite evidence to the contrary, I don’t love to use Earth Balance when I bake. I’ve been working on my Earth Balance-free dream chocolate chip cookie recipe for longer than I want to admit. They’re crinkly on the top, a little crispy on the bottom and soft in the center. And for milk make mine almond, unsweetened, thanks. As an added bonus, you just need one bowl for mixing. Great for those of you in the no dishwasher set.

Chocolate Chip Cookies
Makes two dozen two inch cookies or about 16 three inch cookies

1/2 brown sugar
1/4 white sugar
2/3 cup canola oil
1/4 cup unsweetened almond milk (or your favorite non-dairy milk)
1 tablespoon tapioca flour
2 teaspoons pure vanilla extract

1 1/2 cups all purpose flour
1/2 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt

3/4 cups chocolate chips

Preheat oven to 350 F. Lightly grease two large light metal baking sheets.

Mix together sugars, oil, milk and tapioca flour in a mixing bowl. Use a strong fork and mix really well, for about 2 minutes, until it resembles smooth caramel. There is a chemical reaction when sugar and oil collide, so it’s important that you don’t get lazy about that step. Mix in the vanilla.

Add 1 cup of the flour, the baking soda and salt. Mix until well incorporated. Mix in the rest of the flour. Fold in the chocolate chips. The dough will be a little stuff so use your hands to really work them in.

For 3 inch cookies, roll the dough into about ping pong ball size balls. Flatten them out in your hands to about 2 1/2 inches. They will spread just a bit. Place on a baking sheet and bake for about 8 minutes – no more than 9 – until they are just a little browned around the edges. I usually get 16 out of these so I do two rounds of eight cookies. Let cool on the baking sheet for about 5 minutes then transfer to a cooling rack.

For 2 dozen two inch cookies roll dough into walnut sized balls and flatten to about 1 1/2 inches and bake for only six minutes.

I don't speak Englishאור השחר..
אבל תודה
תרגוםאמונה=)

עוגיות השוקולד צ 'יפס
עושה שני תריסרי שתי עוגיות אינץ 'או 16 אינץ' שלוש עוגיות
1/2 סוכר חום
1/4 סוכר לבן
שמן קנולה 2/3 כוס
חלב 1/4 כוס שקדים לא ממותק (או חלב שאינו חלב האהוב עליך)
קמח טפיוקה 1 כף
2 כפיות תמצית וניל טהורה
1 1/2 כוסות קמח לכל המטרה
סודה לשתיית 1/2 כפית
מלח 1/2 כפית
3/4 כוסות שוקולד צ'יפס
מחממים תנור ל 350 F. משמנים קל שני דפי אפיית אור מתכת גדולים.
מערבבים יחד סוכרים, שמן, חלב וקמח טפיוקה בקערת ערבוב. השתמש במזלג חזק ולערבב ממש טוב, כ -2 דקות, עד שהוא דומה לקרמל חלק. יש תגובה כימית כאשר סוכר ושמן מתנגשים, ולכן חשוב שאתה לא מקבל עצלן על צעד זה. מערבבים בווניל.
להוסיף 1 כוס הקמח, הסודה לשתייה ומלח. מערבבים עד שתערובת אחידה היטב. מערבבים את שאר הקמח. מקפלים פנימה את שוקולד הצ'יפס.הבצק יהיה קצת דברים כל כך להשתמש בידות שלך באמת לעבוד אותם ב.
במשך 3 עוגיות אינץ ', לגלגל את הבצק לכדורים בגודל כדור על פינג פונג. לשטח אותם בידיים שלך לכ -2 סנטימטרים 1/2. הם יתפשטו רק קצת. מניחים על תבנית אפייה ואופים כ -8 דקות - לא יותר מ 9 - עד שהם משחימים מעט בקצוות. בדרך כלל אני מקבל 16 מתוך אלה, כך אני עושה שני סיבובים של שמונה עוגיות. מצנן על תבנית אפייה במשך כ 5 דקות לאחר מכן להעביר למדף קירור.
עבור 2 תריסר שתי עוגיות אינץ 'גלגל בצק לכדורים בגודל אגוז ולשטח כ 1 1/2 אינץ' ואופים רק שש דקות.

(זה מתרגום גוגל לכן יכולות להיות כמה טעויות)

וואי, תודה!!אור השחר..
אם כבר באותו ענין אבל טיפה שונה -פלפלתי

יש למישהו פה מתכון לעוגת  שוקולדצ'יפס - אבל עם שמן?

קיים כזה דבר?

 

כן! לי.. אני אחפש ואעלה..אור השחר..
זה מתכון שמתאים לאינגליש קייק אור השחר..
מערבבים 2 ביצים, 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, כף ת. וניל.
מוסיפים 2 כוסות קמח + א. אפייה ומערבבים.
מקמחים טיפטיפונת 3/4 כוס שוקולד צ'יפס ומכניסים פנימה בערבוב מהיר (שלא ישקעו) ומפזרים עוד קצת מלמעלה.
180 מעלות, בערך חצי שעה

בהצלחה
מעולה!! תודה!! שימחת אותי עכשיו חבל"ז.פלפלתי

רציתי להכין לשבת ולא ידעתי איך..

וכמה תבניות כאלה יוצאות מהכמות הזאת? אחת?

כן אני תמיד מכפילה..אור השחר..
אחלה. תודה!פלפלתי

זה מתכון שמתאים לאינגליש קייק אור השחר..
מערבבים 2 ביצים, 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, כף ת. וניל.
מוסיפים 2 כוסות קמח + א. אפייה ומערבבים.
מקמחים טיפטיפונת 3/4 כוס שוקולד צ'יפס ומכניסים פנימה בערבוב מהיר (שלא ישקעו) ומפזרים עוד קצת מלמעלה.
180 מעלות, בערך חצי שעה

בהצלחה
כןגלידת לימון

פשוט ממירים את המרגרינה לשמו,אני עשיתי את זה ויצא ממש טעים יותר טעים מהעוגיות הרגילות.

מה שכן כדאי להוסיף קצת מרגרינה ממש קצת כי אז הכעיסה יוצאת יותר טובה והשוקולד נדבק.

המתכון הכי טוב שפגשתי עד כהניל"ס
חפשי "עוגיונט עוגיות שוקולד ציפס מושלמות" (אני מהפלאפון, מצטערת...)
מומלצות בהחלט! יוצאות בסביבות ה-70 עוגיות.
היי צכה עזרה קטנה...צ'וקלייט

מצאתי ת'מתכון של עוגיו.נט, נראה באמת טוב!! אבל יש בעיה, הכל כתוב בגרמים...ואני צריכה תרגום לכוסות

הנה המתכון:

225 גרם סוכר
100 גרם סוכר חום כהה
200 גרם חמאה רכה
2 ביצים
280 גרם קמח
קורט מלח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתיה
80 גרם קוואקר מהיר הכנה (כן!)
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן איכותי
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי

יש לך פה, בהודעה הנעוצה, טבלת המרות.משיח נאו בפומ!
וווואאאוו!:-o :-o :-oצ'וקלייט

העוגיות יצאו.....

שלמות!!!מלך

רכות, טעימות, וכמות ענקית!! יתר מ100 עוגיות! 

תודה---ענקית!!

יש אפשרות להמיר לשמן או שלא יצא טוב?מקום בעולם
בדיוק אתמול הכנתי אותם עם שמןצ'וקלייט

ויצא מהמםםם!! סדוקות כאלה וטעימות מאוווד...אבל עם חמאה יותר טעים...ליקוק 

ייוצא פחות טוב עם שמןתתתתתאחרונה
מוקפץילדים זה שמחה

אלו ירקות שמים? ואיך מתבלים?

ועם מה זה יכול להתאים חוץ מאטריות?

ירקות למוקפץanonimii

גזר פלפלים מכל מיני צבעים פטריות שום כרוב לבן  קישוא אם אוהבים  הכל חתוך לפרוסות דקות רטבים :רוטב סויה צ'ילי שמן שומשום (לא חייב )מלח פלפל 

אני עושה אורז לבן בנפרד אפשר לעשות פסטה מכל מיני צורות 

אנחנו עשינו מוקפץ פעם אחת רק ממה שהיה בבית,והה ממש מוצלח,מהחנה צוריה
שהיה לנו זה בטטות,גזר ובצל...
אז טיגנו קצת את הבצל,הוספנו את בטטה והגזר,אחרי 2-3 דקות הוספנו את העוף עצמו,ואז ערבבנו את זה עם כף דבש,מלח ואולי טיפה שום גבישי ופפריקה מתוקה.
יצא ממש מוצלח,טעים ומתוק
הירקות- בצל, שום, גזר, פלפל, כרוב חתוכים דקשוקולד לבן

התיבול הוא פפריקות, כורכום, מלח, רוטב צ'ילי חריף- לסגנון פיקנטי

או סילאן, רוטב סויה, מלח, ולפעמים רוטב צ'ילי מתוק- לסגנון סיני

 

אפשר להכין עם איטריות, אורז, חזה עוף, ביצה.. תלוי מה מתחשק לך באותו הזמן..

גרגרי תירס מאוד מוסיפיםתתתתתאחרונה
ונודלס ממש טעים עם מוקפץ
שאלת חמיןהדס123
אפשר להכין חמין עם שוקיים/ כרעיים? פשוט זה הבשר שיש כרגע בבית ולא יצא לנו להגיע לחנות של הכשרויות הטובות..
כןת.מ.
תודההדס123
מכירה מלא אנשים שמכינים ככה ויוצא מצויןאורחיה


שאלה נוספת אפשר רק את הבשר הזההדס123
מהחמין במידה ונשאר להקפיא? בלי כל המסביב כמובן.. פשוט אני מהאלה שלא מסוגלות לאכול חמין ביום ראשון.. יהיה לזה אותו טעם?
בעקרון אין סיבה שלא...ת.מ.
רק שתדעי שלפעמים זה קצת מתפרק כזה...
מתפרק זה אחלה.. רך בוודאות ממש תודה!הדס123
אבל שימי לב שגם העצמות מתפרקות...כוכב לכת

אז אם יש קטנים- צריך לעיתים לברור היטב שאין במנה שלהם עצם

יש קטנה.. פיצית בת שבעה חודשים אז טרם;)הדס123
אבל תודה על תשומת הלב וההארה!
את כבר יכולה לתת לבת שלך עוףמרים*
ותפוא מהחמין
אני תמיד שמה שוקיים בחמין לילדים כי הם אוהביםילדים זה שמחה

את זה. ועם הבקר הם עושים בעיות.

העוף יוצא כל כך רך, שזה מעדן

עוף בחמיןאיילה

אני מרתיחה את העפות(מטעמי בריאות) מטבלת אותם ומכניסה אותם לשקית קוקי אפשר גם עם חיטה בתוך השקית 

ובסוף הבישול של החמין  אני מניחה את השקית מעל נותנת לזה עוד כמה דקות על הגז ומניחה על הפלטה

לא מתפרק ויוצא רך כמו חמאה ובחמין עצמו אני שמה קצת בשר או חתיכת עוף לטעם

                                           

כןןן !!!זה יוצא מעדן!!דגני בוקר
אנחנו מעדיפים עוף לפעמים...על בשר!!
תכיני את ממש תהני!
בטחא.א
תודה לכולם נעדכן בעז"ההדס123
אני בד"כ מכינה עם עוףאימל'ה

חמין עם עוף ואוורז דוויט 

ברור אנחנו מכינים עם עוף בד" כתתתתתאחרונה
למישהו פהכיבשה
יש ניסיון עם לחם ללא לישה שמכינים לילה קודם ומשאירים במקרר?
מישהו הכין פעם?
מצטרפת לשאלההתנערי מעפר
ת.מ. כתבה לפני כמה זמן שכך עושים במאפיות.
מעניין לשמוע על זה.
אני משאירה לילה במקררכמו הלבנה

אבל עם לישה

אני עושה ככה ותופח מדהים!יאיר השמש
אני לשה פעם אחת, משמנת קצת את הדפנות של הקערה ושמה את העטיפה של הקמח על "גוש" הבצק.
מכניסה למקרר בשעה 22:00 בערך, בבוקר בשעה 07:00 בערך זה תופח פי 2 לפחות, נותנת לזה עוד "בוקס" אחד ואז עושה צורות לחלות.

דרך אגב, קונדיטוריות ככה מתפיחות, במקרר. זו תפיחה איטית ומומלצת.
^^ת.מ.
אבל זה לא ללא לישה...
איך אפשר לא ללוש?!יעל מהדרום
יש את זה:מ.א.

http://www.shirley-nemesh.com/2010/07/1286

 

יוצא לחם טעים, אבל קצת כבד. 

אנחנו אוהבים לעשות ממנו פיתות.

מה שממש כיף - אפשר להשאיר גם כמה ימים במקרר, כך שלא צריך לתכנן מראש מתי יהיה לך זמן לאפות. 

אם את רוצה תובנות ספציפיות יותר לגבי המתכון - בשמחה. 

כןכיבשה
אפשר המלצות למתכון טוב
וטיפים או משהו שיש לך לאמר מעניין אותי...
ממש ממש תודה!
אני אוהבת את המתכון הזה.מ.א.אחרונה

אנחנו שמים פחות קמח (3 כוסות מים, 6 כוסות קמח), ועדיין לא יוצא נוזלי כמו שהיא מתארת, אבל יוצא טעים. 

אנחנו אופים מזה פיתות על אבן פיצה (בלי תבנית מים), ויוצאות פיתות עבות וכיפיות עם כיס. 

אם יש לך שאלות נוספות - בכיף.

לא מוצאת את השרשור על במרק קוסקוס..מקום בעולם
כמה זמן מבשלים את המרק אחרי האידוי של הירקות?
עד שהירקות והעוף מבושליםיעל מהדרוםאחרונה
מה עושים עם נתיחי חזה הודו? זה כמו חזה עוף?ציפורת


לא, זה קשה יותר מאשר חזה עוף,אפשר להכין גולשצוללת צהובה

ממש טעים עם זה, לחתוך לקוביות, לתבל בפפריקה, שמן ועוד, להוסיף גרגרי חומוס ותפוחי אדמה ולבשל עד שמתרכך.

מתאים לקציצותלב אמיץ

אם אין מטחנת בשר, אפשר לקצוץ בסכין.

 

הנתחי חזה הם לא חלק מהחזה של ההודו (ה"פרפר" הבהיר שממנו מכינים פסטרמה) אלא בעצם חתיכות מכנף ההודו במקום שהיא מתחברת לחזה.

ככה הבנתי. אצלנו כתוב על האריזה "נתחי כתף".

 

לדעתי כדאי לערבב אבל עם חצי\רבע כמות מבשר טחון..מקום בעולםאחרונה

כדי שלא יצא יבש..

 

אני פעם פרסתי את זה וטיגנתי כמו שניצליםילדים זה שמחה

עם פירורי לחם.

ויצא ממש טעים

רעיונות למנה אחרונה לחורף הקפוא..אורחיה

אני אתחיל:

סופלה,

עוגות+תה

מה עוד???

קרמבלס...כיבשה
של פירות...
לצד סחלב חם...אם לא שבת..
סלט פירותיעל מהדרוםאחרונה
ושוב שואלת, דחוף לעכשיופינג.

כשכתוב פה

ממש אין צורך במשקל, מקלות וניל ומטרפה... מתכון: - בישול ומתכונים

לטרוף. הכוונה במטרפה ידנית? זו שהיא פשוט מקל עם צורה כזאתי בסוף?

זה בד"כ מטרפה ידנית ממה שידוע ליהדס123
תודה!!פינג.אחרונה