שרשור חדש
מישהי מכירה מתכון לבצק פריך לפאיילדים זה שמחה

אני מחפשת מתכון טוב לפאי תפוחים

קרין גורן.חפשי שםר.פ.מ. בע"מאחרונה
למישהו יש מתכון לסופגניות?גלידת לימון

לכבוד שבבת שאחרי ר"ח כסליו באלי להכין סופגניותליקוק

 

מישהו מתכון?(+תמונה....)

לקרין גורן יש מתכון מעולה! (מניסיון..)שואפת למעלה..!
סופגניות כמו בקונדיטוריה
 
 

 

זה המתכון הסודי של הרבה קונדיטוריות ומאפיות שאני מכירה, והוא מבוסס על מתכון סבתא מאוד מוצלח (וכנראה גם מאוד ותיק, כי לא הצלחתי לגלות למי מגיע קרדיט עליו...). כמסורת הסבתות - הוא גם טעים נורא וגם לא יקר (עכשיו אתם מבינים למה בקונדיטוריות אוהבים למכור אותו...). גם כשמכינים את הסופגניות האלה בבית, הן יוצאות ממש “כמו בקונדיטוריה” - תפוחות, עגלגלות ורכות כמו כריות. אל תיעלבו אם פשוט לא יאמינו לכם שהכנתם לבד.

גרסא חדשה מתוך הספר הספר "אם לסבתא היה מיקסר"
 
כמות: 30 סופגניות
 
חומרים
 
לסופגניות:
1 ק”ג קמח (7 כוסות)
1 שקית שמרית (50 גרם) או 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)
1/4 1 כוסות חלב פושר (300 מ”ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם) 
3 ביצים 
100 גרם חמאה, רכה
2 כפות ברנדי (30 מ”ל) 
קליפה מגוררת מ-1/2לימון
 
לטיגון:
שמן לטיגון עמוק (בערך 1/2 1 ליטר)
 
לקישוט:
אבקת סוכר
 
למילוי:
ריבת תות
  סופגניות כמו בקונדיטוריה
 
אופן ההכנה
 
מכינים את הבצק ומתפיחים:
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים כחצי מכמות הקמח ומערבבים פנימה שמרים. 
מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, ברנדי וקליפת לימון ומעבדים דקה לקבלת תערובת אחידה ונוזלית. 
מוסיפים בהדרגה את יתרת הקמח תוך כדי עיבוד במהירות נמוכה. 
מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית וממשיכים לעבד 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. 
מכסים את פני הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
 
מגלגלים לכדורים ומתפיחים שוב:
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט מאוד, ומגלגלים ממנו 30 כדורים בגודל ביצה (מחלקים ל-30 בקלות ככה: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, פחות או יותר. מגלגלים כל חלק ל“נקניק” ארוך וחוצים לשני חצאים. מחלקים כל חצי לפי העין ל-5 חלקים). 
מניחים על נייר אפייה משומן או על ריבועי נייר אפייה חתוכים. 
מכסים בניילון נצמד משומן, למניעת התייבשות (הצד המשומן מכסה את הבצק). 
מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
 
מטגנים, מקשטים באבקת סוכר וממלאים בריבה:
בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום). 
מטגנים את הסופגניות (5-4 בכל פעם), בערך 2 דקות מכל צד, להשחמה. 
אם נעזרים בריבועי נייר אפייה - מכניסים את כדורי הבצק יחד עם נייר האפייה לתוך השמן. 
מוציאים את הסופגניות לנייר סופג. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מזריקים פנימה ריבה ומגישים.
למשהו יש מתכון פרווה?תותי77
אין לי סיר חלבי וסוף סוף אני בבית בבקרים ויכולה להסריח את הבית בחלונות פתוחים. מישהו מכיר?
תעשי את מה שהעלצי עם רסק תפוחים במקום אשל...ת.מ.
סופגניות אשל הולך?ת.מ.
הטעם היה קצת יותר דומה לספינג' מסופגניה לדעתי זה יתרון...

ושנה שעברה אחותי הכינה לי משהו בסגנון פרווה עם רסק תפוחי עץת.מ.
במקום האשל והיה מצוין!
דומה לזלביה ממש..מקום בעולם
לכי לאתר של ניקי- "אוכל עושים באהבה"יהודי פשוט

מתכונים מדהימים- כל מתכון מוצלח!!

מתכון של יהודיה מא"י משנה שעברה, יוצא מעולהשירה..!
אני מכינה מהאתר של "פירגה"מעיין חתוםאחרונה
קציצות לכבוד שבת...והריחח משגעעמיסטר דום

קציצות דגים? אנא מתכון.לב אמיץאחרונה

קציצות לכבוד שבת.... והריחחחמיסטר דום


יש לכם מתכון לבגט אמיתי וטעים?שוקולד לבן
גם אני רוצה!!!!כיבשה
לפי הידוע לי, בשביל בגט צריךרבה אמונתך!

תנור מיוחד... אפאטי

 

אפשר ליצור מעטה קשיח ותוך רך ע"י חימום התנור לחום גבוה (220 מעלות), הכנסת הלחם וזריקת כמה קוביות קרח לתחתית התנור. מנמיכים את החום כעבור כ10 דקות ל180 מעלות וממשיכים לאפות.

 

מתכון לבצק אין לי...

 

בהצלחה!

מקפיצה. אין לאף אחד?שוקולד לבן
יש לבונז'ור ביוטיוב או בפייסבוקaima

המתכון שלהם עם שאור צעיר. אני עשיתי בלי מחוסר זמן. היה טעים.

יש לי בספר מתכון שדרושים יומיים להכנתוכלנית1

יש לי בספר (לחם, מצ'אבטה ועד לחם שיפון), הכנת הבצק לוקחת יומיים, ודורשת סבלנות רבה ולכן אף פעם לא ניסיתי.

 

אם תחליטי שאת בכל זאת רוצה, אנסה לצלם את הדף ולהביא לך.

היום ראיתי מתכון ונזכרתי בשאלתךמשה135

אולי יעזור.

אני לא ניסיתי.

אם תנסו - ספרו איך יצא שנדע..

http://www.bamixer.co.il/%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-135-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%9A/

תודה! נשמע טוב!שוקולד לבן
מצטרפת!פלפלתי

הכנתי, יצא אחלה! תודהשירה..!אחרונה
אלפחורס!!!ר.פ.מ. בע"מ

מתכון של בני סידא מקופסת מתכוני עוגיות..

 

למה זה לא מעלה את התמונה כמושהיא?ר.פ.מ. בע"מ
אני לא רואה את התמונהכיבשה
אבל המתכון של בני סיידא מעולה! !!!
יפים ביותרמינימאוס2
מושלמות! וגם הצילום יפהפה!איזו נחמה

איך עשית לי חשק...

בדיוק הכנתי, יצאו ממש יפים, אבל שלך נראים יותר טעימיםכמו הלבנה

מה המתכון?

המתכון:ר.פ.מ. בע"מאחרונה

אצלי לא רשום תמצית וניל וגם לא ברנדי.

מעניין שכאו כן, זה כאילו מאותו המקור...

אני גם לא מחכה כ"כ את הזמן מנוחה לבצק, אין לי זמן מיותר, ככה שזה לא חובה בעיני.

תהני!

נ.ב. דורש הרבה עבודה! קחי בחשבון..

 

http://bakelymor.blogspot.co.il/2014/03/blog-post.html

מחפשת רעיון לחיתוכיותכוכבי בוקר

אני עושה שבע ברכות חלבי, ל-לא הרבה אנשים

חשבתי להכין לקינוח עוגת בראוניז גבינה שנחתכת לקוביות קטנות, ועוד עוגה שגם אותה אחתוך, אבל אני לא מצליחה לחשוב על רעיון.

אני רוצה משהו מסגנון אחר, לא גבינה/שוקולד, אבל מצד שני גם עסיסי וכיפי.

חשבתי או על כיוון של משהו עם פרי, או על לוטוס כטעם אבל עם מה??

 

רעיונות?

(לא מורכבים מידי כי לא יהיה לי המון זמן לביצוע...)

אמרת פירות אז ישר חשבתיאני123
על פאי פירות עם מצע של קרם פטיסייר (אף פעם לא הכנתי ואני לא יודעת איך נכינים קקם פסטיסייר) אולי אפשר על מצע של קצפת ובלי
יש פה רעיון לעוגה קלה עם פרי~א.ל

אבל כן גבינה..

 

אולי חיתוכיות ריבה-פירורים?נדנדה כתומה.
אין לי מתכון..
לי יש מתכון לריבה ופירורים.. להעלות?אני123
אמנם זה עם קצת שוקולד אבל טעיםגולגולאחרונה

ב"ה

חיתוכיות פצפוצי אורז מלא וחמאת בוטנים וללא אפייה (ללא גלוטן) - בתיה דורון

מתכון של אמא לסכרתי

המצרכים:

1/2 כוס דבש
1/4 כוס סוכר חום
1 כוס חמאת בוטנים חלקה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות פצפוצי אורז מלא
200 גרם שוקולד מריר

ההכנה:

לערבב דבש, סוכר ומלח יחד על סיר עם אש קטנה עד שהסוכר יימס.
להביא התערובת לרתיחה , להוסיף את חמאת הבוטנים ולערבב היטב.
להסיר מהאש ולהוסיף תמצית וניל. כמו כן להוסיף לסיר את פצפוצי האורז ולערבב עד שכל הפצפוצים מכוסים בתערובת חמאת הבוטנים.
לשטח את התערובת על גבי נייר אפייה בתבנית פיירקס מלבנית קטנה ( אפשר של טוסטר ). לדאוג שיראו קצוות של נייר האפייה משני צידי התבנית כדי שבסוף נוכל לשלוף החוצה את הכל על הנייר. באמצעות גב הכף לדחוס את התערובת חזק לנייר האפייה על תחתית התבנית.
להמיס את השוקולד בסיר  ( סבלנות זה לוקח זמן ) או במיקרו ( לא ניסיתי ).
כאשר נמס, למרוח את השוקולד על פצפוצי האורז.
למראה חלק של השוקולד - ניתן להעזר במרית או שוב בגב הכף.
לקרר את התבנית במקרר  לכמה שעות. לאחר שהתקרר להוציא את כל החטיף עם נייר האפייה ולהניח על קרש חיתוך. בעזרת סכין חדה ומים חמים לחתוך את החטיף בזהירות לקוביות קטנות.  

מכירים מתכון שווה לעוגת גזר?משיח עכשיו!

יש מרשם מוצלח בספר של קריזמןמינימאוס2

אם את עולה על זה תוסיפי לו גם חצי כוס מים

הכנתי שבוע שעברקצת xחרתאחרונה

 

יצא מעולה, נראה לי שאכין שוב-

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4428779,00.html

איזה תוספת טעימה עם כבד?ברוקולי
פירהת.מ.
אצלינו מטגנים את הכבד עם בצל ומגישים עם אורז טרימינימאוס2
אשר עם בצל מטוגן ופטריות בבלינצ'סריבה_אחתאחרונה

עם רוטב פטריות או בצל מעל

איך אפשר לשדרג קוסקוס מוכן?לי*

מה אפשר להוסיף לקוסקוס של השקיות כדי שיהיה מעניין וטעים יותר?

 

אשמח לרעיונות..

אולי רוטב ירקות כזה?נדנדה כתומה.אחרונה
רעיונות למילוי מעניין לעוגת שמרים??~א.ל
חלבה?ת.מ.
תפוחים וקינמון!זה ה-דבר ליום חורףאייכה!
רעיון נחמד! איך לשלב את התפוחים? בתוך הבצק?~א.ל

ואיזה סוג מתאים?

עם ירוקים עדיף אבל הכנתי גם עם אדומיםאייכה!
מגרדים גס את התפוחים סוחטים מהמיץ מוסיפים קינמון שמים בבצק ומגלגלים רגיל.

לפעמים אני מורחת ריבה ועל זה את התפוחים זה גם טעים
ממרח תמרים?מעיין חתום
תודה חמודות~א.ל
שוקולד עם פירורי חלבה,אור השחר..
גבינה, תפוחים, חמאה וקינמון, ריבת חלב, לוטוס..
אגב - יוצא פצצה כשעושים את זה כמו במאפיות, שמגלגלים רגיל ואז חותכים באמצע ומלפפים את זה אחד סביב השני ושמים בתבנית אינגליש קייק - זה מגביה את העוגה כשהיא תופחת..
שוקולד מומס עם חמאת בוטניםמינימאוס2
ראיתי מישהי ששה לוטוסכמו הלבנהאחרונה

אפשר גם חמאת בוטנים ודבש

אוכל מוכן כשר למהדרין עם ירקות אוצר הארץאמא תות

מישהו מכיר משהו כזה???

באיזה איזור מחפשים? אולי אצלנו במכולת בישוב יש-בנימיןר.פ.מ. בע"מ

אם זה באיזור אני יכולה לברר לך

נראה לי שקייטרינג הר ברכה מתאיםכמו הלבנהאחרונה

הם כותבים שהם מגיעים לכל מקום בארץ.

בהצלחה.

 

אחת ולתמיד- מה ההבדל בין ריבת חלב לחלב ממותק מרוכז?ר.פ.מ. בע"מ

הרי שניהם מחלב, שריכזו אותו איכשו ומלא בסוכר.  אז מה ההבדל???

נשמע לי אותה הגברת בשינוי אדרת...

 

אשמח לתשובות ממביני עיניין!

לא בטוחה ובכל זאתכוכב לכת
חלב מרוכז- מצמצמים את החלב לבד ומוסיפים הרבה סוכר אח"כ ליצירת "רכז" חלב. לא מקורמל.

ריבת חלב- מבשלים חלב +סוכר עד שהסוכר בחלב והסוכר הנוסף מתקרמלים ומתאחדים.
הבנתי שריבת חלב פשוט מבושלת יותר זמן. אבל אני לאפנסאי
בטוחה...
ההבדל הואanonimii
ריבת חלב זה הרתחה של חלב וסוכר וחלב ממותק מרוכז הוא חלב פרה שהוצאו ממנו המים והוסיפו לו סוכר סמיך ומתוק מאוד
הכנתי את שניהם בעברחילזון 123אחרונה

חלב מרוכז מבשלים פחות זמן. ויש בו נדמה לי יותר סוכר. יוצא משהו מתוק ולבן בנוזליות בינונית.

ריבת חלב מבשלים המון המון זמן עד שזה נהיה חום וסמיך. ומוסיפים בד"כ קצת סודה לשתיה.

לדעתי שניהם טעימים...

 

רעיונות לתבשיל עם בשר טחון לשבת...ילדים זה שמחה

יש למשהו? חוץ ממפרום או מוסקה

איזה קטע...לפני שקראתי כתבתילדים זה שמחהאחרונה

ועכשיו ראיתי יש כבר שרשור על זה.

תודה

איפה אפשר לקנות קופסאות פלסטיק שכתוב עליהן בשרי?חלומי

אני ממש מחפשת את הקופסאות האלה..

וכמה זה עולה?

 

תודה!!

רמי לוי מהדריןמינימאוס2
בירושליםכוכב לכת
יש בשערי רווחה רחוב ירמיהו. לא הסתכלתי כמה עולה.
אנחנו קנינו ברמי לוי בגבעת שאולמעפר אני באהאחרונה

אבל אינלי מושג כמה זה עלה..

אבל ל' הרבה בכלל.

זה רק הרוטב סויה שלנוריבה_אחת

או שכל הרטבים מכילים 16,000 מ"ג נתרן?!

ידוע שרוטב סויה מפוצצצצצצץ בסויה..מקום בעולם
חלק מהחוסר בריאות שלו..
בזכותך הלכתי לבדוק שלנו מכיל 3150 מ"ג ב100 מ"לאיזו נחמה

שזה אומר 3 כפיות ורבע מלח בחצי כוס גדולה של רוטב סויה... זה המון!

 

אבל אם שמים רק כף או שתיים בתבשיל גדול זה לא נורא בסופו של דבר.. לא בגלל הנתרן בכל אופן (כן בגלל המונסודיום וכו'.. אל תתחילו עם זה עכשיו) 

לא, זה בערך כפית וחצי.גליה...
1 גרם זה לא כפית מלח?איזו נחמה

אם ככה, זה פחות נורא מבחינת הנתרן...

בכפית יש 2.4 גרם נתרן. אבל זה עדייןגליה...

נורא ואיום. זה בלתי נתפס.

בכלל שהולכים לחנויות וקונים אוכל באריזה, לחפש שיהיה נתרן מתחת ל400 מ"ג.

 

למה זה כ"כ נורא? הרי בלאו הכי ממליחה את האוכלאיזו נחמה

לפחות בכפית מלח? אני שואלת שוב, לגבי הנתרן.

 

הרי רוטב הסויה תפקידו להמליח, זה כמו שנחפש מלח דל נתרן (אני יודעת שיש בהחלט שעושים את זה, אבל זה לא המצב אצלנו)

 

אגב, אני משתמשת בסויה אולי פעם בחודש, מן הסתם גם פחות...

של איזו חב' הרוטב שלך?צריכה לזכור לבדוק ג"כ...משתמשת די הרבהבת נוגה

בבישול - לפחות פעם בשבוע נראה לי..

^^אני גם שואלת.נכון שזה מאד מלוח אבל תכלס אם אני שמה רוטבחילזון 123

סויה אז אני לא שמה מלח בד"כ.

אמת. הסויה מלוחה מאודאלעד

חוץ מזה מדובר על ערך תזונתי ל100 ג',

בכפית או שתיים שאת מכניסה לתבשיל מן הסתם את לא מגיעה לכמות כזו

באופן אידאלי, אנחנו לא אמורים להמליח את האוכל שלנו.גליה...

אנחנו זקוקים לכמות מסוימת לתפקוד בריא של הגוף ואנחנו מקבלים את כולה דרך המזון שאנחנו קונים.

לחם,מאפים, קרקרים,דגני בוקר, חטיפי בריאות, משקאות, מתוקים, רטבים, קטשופ, חרדל, חטיפים, דברי חלב, תבלינים מסוימים, שלא לדבר על שימורים ואוכל מוכן.

יש בהכל. כל מה שהוא לא גולמי.

אצלי בבית כמעט הכל גולמי, מלבד הלחם ודברי חלב. ואני ממליחה מעט מאוד את האוכל, לרוב בכלל לא.

אני אישית מעדיפה להשים אבקת מרק ללא צבע מאכל או מונוסודיום גלוטומט, שמה בכמות של תיבלון, נגיד כפית, ולא שמה מלח. (=משתווה לבערך 200-300 מ"ג נתרן)

הכמות היומית המספיקה היא 1500 מ"ג. ומגיעים לזה בקלות רבה. לא סתם קשה לאנשים שצריכים להימנע מנתרן בגלל לחץ הדם או מחלות לב\ כבד\ כליה.

זה קשה, אנשים רגילים לאכול פי 2-3 מהכמות הזאת.

לכן אם משתמשים בזה מעט, בכמות של כף-שתיים, ובמקום צלח, זה בסדר אין בעיה.

בד"כ זה לא תחליף לגמרי למלח אלא זה מתווסף. מי שמכיר את עצמו ויודע שהוא צורך מעט מהדברים האלו,

שיבוסם. לרוב חסרה המודעות. ומאכלים עם רמות כאלו של נתרן לא מומלצים לצריכה אלא מעט מאוד ולעיתים רחוקות.

נשמע הרבה. את בטוחה שזה מה שכתוב?חילזון 123
בשלנו יש 3150! (חושף שיניים)איזו נחמה
בדקתי כמה פעמים וגם שפשפתי את העינייםריבה_אחת

לוודא שאני רואה נכון..

 

16,000 מ''ג נתרן ל100מ''ל, לא פחות ולא יותר!

מעניין, זה באמת המון! יותר מפי 5 מהרוטב שלי.. שהוא מלוחאיזו נחמה

מאד!

 

אז תקני של חברה אחרת..

 

שלנו זה של חברת: פודלי (מקרית גת ברחוב הנתרן...חושף שיניים)

אגב, יש בהם בד"כ גם לא מעט סוכרקצת xחרת

 

מופיע שני בערך ברשימת הרכיבים, מה שמעיד על הכמות שלו ברוטב.

נכון. יש גם מלא סוכר. וככה זה מבטל את הטעמים.גליה...אחרונה

של המלוח והמתוק הכוונה.

בקיצור זה מאוד לא מומלץ.

יש איזה אחד של קנור שכתוב עליו שיש בו פחותמינימאוס2

לא השוותי לאחרים 

חמוצים ביתיים! שרשרו מתכונים, טיפים ודרך הגעה ליעד בטוחהר.פ.מ. בע"מ

אני ממש רוצה (וגם צריכה ) להכין ואף פעם לא ניסיתי (טעמי בריאות..)

אז אשמח לתובנותיכם!

תודה רבה!

 

ואיזו צינצנת צריך לקנות בשביל זה?

כמה זמן זה נשאר טוב במקרר אחרי שזה מוכן?

להבהרה חמוצים= מלפפון חמוץ..ר.פ.מ. בע"מ
מתכוןריבה_אחת

http://www.mevashlim.com/Recipe/379068.asp

 

לא ניסיתי, אבל זה בערך מה שעושים.

צריך לכבוש אותם בצנצנת מעוקרת, מחזיק הרבה מאד זמן במקרר

ובריא לאין ערוך מקופסאות שימורים!

בתאבון

 

(אני כבר הרבה זמן רוצה להכין אבל זמן ההכנה מייאש אותי מראש)

תודה מותק! יודעת איפה קונים צנצנת כזאת-עם גומי?ר.פ.מ. בע"מ

באיזו ירושלים..

בחנויות של כלי בית אני מניחהריבה_אחת
במקסטוק יש בזול יחסית.פלפלתי

אני קניתי בקניון האחים ישראל בעודפים בקומה למעלה...ת.מ.
יש במשביר , פוקס- הום ועודמינימאוס2אחרונה
היתה תקופה בה צנצנות גדושות עיטרו את המטבח שלנו אלעד

את מזכירה לי נשכחות..

 

מעבר למזון עצמו, זה מוסיף כ"כ הרבה אור ועליזות וביתיות למטבח!

צנצנת עם סגירה הרמטית. מעקרים אותה ואז...מינימאוס2

שמים לפפונים שטופים כמה שיני שום קלופות פלפל חריף אחד חצוי לאורך חופן עלי שמיר מקל סלרי

ואז על כל כל מים שמים כפית מלח עד שהצנצנת מכוסה לגמרי 

איך אתם מכינים שניצל טעים?anonimii
חזה עוף? עם פירורי לחם? עם פטריות?מקום בעולם


עם פירורי לחםanonimii
משרה בביצה,חרדל וקצת מיונז..מקום בעולם

מוסיפה מלח פלפל וקצת פפריקה .

אני משרה את חזה העוף הפרוס בתבליניםיעל מהדרום
לק"י

קצת שמן וביצה (תבלינים אפשריים: מלח,פלפל, פפריקה, תבלין לבשר/ קציצות, כמון....).
אפשר גם שום כתוש.

אפשר להשרות גם כמה שעות.
ואחר כך טובלת בפרורי לחם ומטגנת.
תכתבי בגוגל: שניצלים אפויים שהילדים טורפים של ניקי ביהתנערי מעפר
יש שם מתכון טוב לשניצלים.
אני מכינה על אותו רעיון שיש שם ובדומה למה שיעל מהדרום כתבה.
מוסיפה גם רוטב סויה וקצת סילאן, לפעמים גם קצת מיץ לימון.
משרה את זה למשך לילה.
ואופה בתנור עם פירורי לחם.
תוספות שלי+mp8
בתערובת הביצה מוסיפה רוטב צילי, בפירורי לחם עם התבלינים-מוסיפה לפעמים אבקת פלאפל.
מתבלתלב אמיץ
עבר עריכה על ידי לב אמיץ בתאריך ג' בכסלו תשע"ה 10:36

במלח פלפל שחור (לפעמים גרוס) את פרוסות החזה עוף.

משהה כמה שיש לי זמן במקרר.

 

טובלת בביצה שניה לפני הטיגון - טעים טעים - עושה את ההבדל,

ומיד בקמח מצה שמורה מתובל במל"פ ולפעמים כמון.

הציפוי בקמח נעשה ממש קלות - לא באדיקות - מספיק שזה ידבק פה ושם לחזה עוף (מצופה מדי זה יבש).

 

מטגנת מיד במעט שמן זית.

 

הכי פשוט. כמה שיותר בריא, וטעים.

 

שורשר בטעות לכאן. התכוונתי להגיב anonimi.

משרה מיום קודם במקררחיה רוז
בבקשהילדים זה שמחה

פירורי לחם, שומשום, קוואקר, מתוקה קצת, מלח, פלפל שחור, חריפה. וביצה כמובן

תודה לכולםanonimii
שניצלונים מדהימים לאמיציםכלנית1

בהשראת ה-fish & CHIPS הכנתי שניצל מאותה בלילה.

1 ביצה

1 כוס קמח + כפית א. אפיה

1/2 כוס בירה

מלח, פלפל

בוחשים את החומרים לבלילה אחידה. מביאים את השמן לרתיחה. טובלים כל שניצל בקמח ואח"כ בבלילה. נותנים לעודף הבלילה לטפטף חזרה לקערה ומטגנים.

 

הכי כייף לאכול אותם טריים על המקום. הם תופחים מהבירה ונראים מדהימים.

** אפשר לשחק מעט עם הבלילה ואם מתאים לך אחרי שניצל אחד להוסיף מעט קמח או בירה. לצורך זה עדיף בפעם הראשונה לטגן שניצל אחד ולראות מסתדרים עם הבלילה ואיך הוא יוצא.

 

כלניתוש, רעיון מדליק!! באיזו בירה משתמשים לזהבת נוגה

 

מה שהכי זול בסופר. מקפיאה חצי לפעם הבאהכלנית1
יש למימון פרורי לחם מתובלים בשוםמינימאוס2אחרונה

אני פשוט טובלת את השניצלים בביצה ואז בפרורים הנ"ל

 

להשקעה הרבה יותר רצינית מכינים בלילה עבה מ 2 ביצים שלושת רבעי כוס קמח מלח פלפל טיפלה שמן ומים

טוחנים בבלנדר מוט (אם זה לא עבה מוסיפים עוד קמח)

מערבבים את השניצלים בבלילה הנ"ל ואז שמים בפירורים המתובלים

עוגה עם שוס והפתעה. בוא נראהמיסטר דום
אם תנחשו מה שונה...
יפה וגבוהה. לא הצלחתי לנחש.לב אמיץ

יש משהו בפנים?חילזון 123

מה זה הקערה הזאת? זה לא נראה תבנית של תנור...

זה רינג...ויש משהו מיוחד בהמיסטר דום
תגלה. אנחנו סקרניים ברוקולי
4 כפות ממרח תמרים ...מיסטר דום
למה זה שוס? לא הבנתי...בת 30
יש בזה ממרח תמרים נס קפהמיסטר דום
שוקולד וקקאו והיא בכל זאת אורירית גבוהה וטעימה
תמונה של אחרימיסטר דום

קדימה מתכון!לב אמיץ

יפה. מרגישים את הממרח תמרים בטעם?חילזון 123
לא...מביא טעם לוואי אבלמיסטר דום
ללקק את האצבעות...כלנית1אחרונה
כל העוגות פה עשו לי חשק לעלות את העוגת יומולדת של בעלי-ת.מ.



(עוגת כדורי שוקולד של קרין גורן)
מזל טובהתנערי מעפר
העוגה נראת טעימה ויפה

אנסה אותה בעז״ה אם אין שם מרגרינה..
יש חמאה אפשר להמיר בשמן...ת.מ.
מה יחס ההמרה? והאם יצא לך טוב לאחר ההמרה?התנערי מעפר
הפעם השתמשתי בחמאה...ת.מ.
יצא טוב גם כשהמרתי נראה לי שמתי בערך חצי כוס חד"פ... לא זוכרת בדיוק לפי היחסי המרה הרגילים טיפה פחות...
תודההתנערי מעפר
את ממש מלמדת אותי לבשל/לאפות
איזה יופי!! וזאת עוגה טובה..יעל מהדרום
אפשר לשים במקום פודינג - קורנפלור?התנערי מעפר
בשביל להוריד מתיקות ולהוזיל עלויות..
אין לי מושג נראה לי שלא יצא משהו...ת.מ.
הפעם שמתי פודינג שוקולד בלגי מריר כי זה מה ששלחו לי במשלוח כשביקשתי פודינג שוקולד וזה היה פחות מתוק מפעמים קודמות...
וגם הקקאו בקישוט ממתן את המתיקות ואפשר גם להוריד סוכר מהשכבה התחתונה לטעמי...
רק עכשיו שמתי לב שמדובר באינסטנט פודינג בטעם שוקולדהתנערי מעפר
אנסה את המתכון כמו שהוא לפחות בפעם הראשונה
תודה
אפשר פודינג וניל + כף קקאוכלנית1אחרונה
נראית חבל"ז!מעיין חתום
יאמי!! אפשר ביס?צוללת צהובה
נשאר עוד קצתת.מ.
יפה! עוגה טובה.משיח נאו בפומ!
נראית טוב!~א.ל
מהמם. קטע, גם אני הכנתי את העוגה הזאת ליומולדת של בעלי...משיח עכשיו!

מחפשת קינוח פשוט, קל ומהיר להכנהילדים זה שמחה

יש רעיונות?

סופלה שוקולדמשיח עכשיו!

יש לי מתכון בלי להפריד ביצים, יוצא נ ה ד ר!!

תכתבי "סופלה שוקולד מפנק" בגוגל

כמה רעיונות-ת.מ.
סופלה (אני ממליצה על הסופלה של חרישית)
קורנפלקס/פיצפוצי אורז בשוקולד
סלט פירות (אם רוצים שיהיה מכובד אפשר לשים בכוסיות ולהגיש עם קצפת מעל, את הקצפת מומלץ להוסיף קרוב להגשה שלא תהפך לנוזלית מידי)
עוגת שוקולד חמה (אפשר להוסיף גלידה ליד...)
ג'ליכלנית1אחרונה