שרשור חדש
קציצות ירק- שאלהאני והוא

הכנתי שבוע שעבר קציצות ירק, שמתי את החומרים והכל ויצאו פווווול נוזלים

אז עכשיו אני רוצה לעשות

אז אני מחכה עם הירקות כדי שיצאו כל הנוזלים

זה כבר כמה שעות בקערה וכלום לא יוצא

 

מה עושים?

איך מוציאים את הנוזלים?

שמתי גם קצת מלח...

סוחטים עם היד, כשהם מפומפמים~א.ל

ואפשר גם להוסיף קמח מצה/ פירורי לחם

את יכולה לסחוט את זה ביד.משיח נאו בפומ!
כל פעם קצת ולהעביר לקערה.
או לשים במסננת(כמו של פסטה) וללחוץ על זה..
לא הבנתם....אין נוזליםאני והוא

אני לוחצת ולא יוצא כלום. אין כלום!!!

אם אין, אז אין.. מה אפשר לעשות? משיח נאו בפומ!
איזה ירקות אלה? יכול להיות שיותר יבשים..
פעם שעברה הכנתי אותו דבראני והוא

רק שזה היה פעם שעברה עם תפו"א...

ואחרי ששמתי את כל החומרים האחרים יצאו מליון נוזלים!!!

לתפ"א יש הרבה נוזלים, כנראה שלאלה אין...~א.ל
לתפו"א יש המון נוזלים באמת...מאמע צאדיקהאחרונה

אחרי שמגרדים תפו"T נותנים להם לעמוד קצת- ואז סוחטים בכוח 

ולפעמים אחרי ששמים את כל החומרים -והבלילה עומדת קצת- יוצא עוד נוזלים... 

פשוט משאירים אותם בצד .. 

ככה זה  

אז עוד יותר טוב. וכי מן הסלע תוציאי מים??+mp8
אפשר לעשות טיגון קצר של הירקותהתנערי מעפר
כשאני מכינה פשטידה מקישואיים אני מטגנת אותם לפני כדי שהפשטידה תהיה יציבה.
מעל מסננת וללחוץ חזקכלנית1

באילו ירקות מדובר? בפעם הבאה תנסי להפרדי בין ירקות שמפרישים נוזל לאחרים.

הפעם, תוסיפי עוד חצי כוס קמח ומעט שמן שלא יהיה יבש, כדי לאזן את הנוזלים.

למישו יש רעיון לארוחת צהריים משביעה,מהירהמקום בעולם

ושלא כוללת בתוכה פסטה?

אורז, סלט, שניצל.95200
אה... שניצל זה לא מהיר... |חושב|
דג? קטניה?95200
אורז עם טבעוליעל מהדרום
אין טבעול..מקום בעולם

אורז זה מעולה.. עם מה אפשר לאכול אותו שיהיה זריז..?

ביצה קשה או שקשוקה מרסקיעל מהדרום
אורז עם עוף באותו סירבדילמה

הוארז יוצא ממש טוב ולא צריך רוטב

מרק עדשים\אפונה

רוטב אפונה או חומוס לידאמא במשרה מלאהאחרונה

יש למישהוכיבשה

מתכון טוב לפאי?

מעדיפה לימון או תפוחים אבל כל רעיון יהיה טוב!!!

 

יש לי מתכון לבצק, מילוי בכיוון שונה ממה שכתבתכמו הלבנה

300 גרם קמח

200 גרם מרגרינה

100 גרם סוכר

מישהי העלתה כאן בפורום-סה"רוריתאחרונה
פשטידת ברוקולי פרווהשקדי מרק

אשמח למתכון

2 שאלות:קצת xחרת

 

1. יש לי כרישה, מחפשת מתכון לפשטידה/קציצות אפויות/משהו טעים אחר אבל פרווה.

 

2. הכנתי לראשונה קובה סלק לפי מתכון מספר (אשכנזיה מבית טוב ),

הבעיה שכל הנוזלים הצטמצמו לי (לכתחילה היה נראה לי שהכמות במתכון קטנה מידי אבל הלכתי עם זה..),

כדאי להוסיף נוזלים?

להכין בנפרד עוד קצת מרק ולהוסיף?

 

 

איפה משיגים בזיליקום טרי בירושלים - בהכשר טובסתם_ניקית

ראיתי מתכון לפסטה - יאממממממממממ

צריכה בזילקום

מאיפה אפשר להשיג?

מהשוקאלעד
שוק מחנה יהודה.תולעת השני

לוודא שלא בתפזורת, אלא באריזת פלסטיק חתומה.

 

 

בהצלחה!

זה לא מצריך ניקוי יסודי מחרקים(אם זה לא גוש קטיף)?יעל מהדרום
בדיוק אתמול חשבתי להכין רוטב פסטומעיין חתום
בשוק מחנה יהודה - 3 ב10, שיא השווהאמת ואמונה

ידוע לך מה ההשגחה?ברוקולי
חסלט..פלספניתאחרונה
במה אפשר להחליף שמנת חמוצה במתכון לעוגיות?שִׁירָה

שאלתי פעם, ותודה למי שענתה..

 

זה החומרים שצריך, שושני קצף

 

3.5 כוס קמח

1 אבקת אפיה

1גביע שמנת חמוצה

רבע כוס סוכר

3 חלמונים

200 גרם חמאה

3 שקיות סוכר וניל

"טוב משמנת"כלנית1

יש מוצר שנמכר ברשתות השיווק. טוב משמנת. מגיע מארה"ב והרעיון הוא תחליף לגבינה או לשמנת (יש גם וגם).

נשמר הרבה זמן באריזה. אם לא השתמשת בכל, תקפידי שלא תיכנס לחות, וגם כף יבשה.

 

אם אין אפשרות להשיג, בעוגה הייתי מחליפה ברסק תפוחים. בעוגיות- תלוי כמה את מוכנה לקחת סיכון.

בדכ מיץ תפוזים זה התחליףרסיסי לילה..אחרונה
למי שמחפש גיוון- פאי לימון שהתחפש לקאפקייקסכלנית1

לא העתקתי את המתכון, כי לא ניסיתי.

                                                                                                               והמילוי ללא קרונפלור, כפי שאני רגילה

(מתוך האתר thoughtforfood- בעברית!)

תקשיבו לחתום על זה חשוב למען הילדים והחופשמיכלי
ומי יתן עוד ימי חופש להורים?חילזון 123אחרונה
מה הייתם עושים עם חלקי עוף אפויים בתנור,משהו חדש ששמים כחולים
גוונו לי רעיונות למשהו משודרג מחתיכות עוף,שהורדתישמים כחולים
איזה חלקי עוף?נקניקיות

כבר אפית אותם ואת רוצה לנצל שאריות?

תסבירי כדי שיהיה לי כיוון לתת לך

כן אפוי,והורדתי מהעצם,חזה,וכרעיים..תודהשמים כחולים
לטגן בצל ולהוסיף את חתיכות העוףאמת ואמונה

ולשים בפיתה עם דברים שאוהבים

(כמו שווארמה)

לקשקש עם ביצה ותבליניםנקניקיותאחרונה

ולטגן מס' דקות

הכנתי לא מזמן מוקפץ עם שאריות של עוףמעיין חתום

הוספתי בצל, בטטה וחציל.. יצא מעולה!

 

 

סלט עוף?כוכב לכת
משהי העלתה לכאן לא מזמן מתכון לרוגאלךמשיח נאו בפומ!
שנראים מעולים

אפשר בבקשה עזרה במציאתו?
אני מהפלאפון אז לא יכולה לחפש.

תודה
הייתי שמחה לעזוראושר תמידי

אבל לא זכור לי משהו כזה..

 

 

כן! השני. תודה רבה!משיח נאו בפומ!אחרונה
ותודה גם לך אושר
כיסוני בשרזמר הפלוגות

קניתי כיסונים ובא לי לשים אותם במרק, הגיוני? זה אמור לצאת טוב?

נראה לי שכןחילזון 123אחרונה

אבל הייתי מבשלת כמו פסטה ואז שומרת בצד ומכניסה למרק רק לא הרבה לפני ההגשה.

אחרת הבצק של זה יהיה כזה סמרטוטי ורטוב מדי.

יש למישהו מתכון לפשטידת כרוב?(לא כרובית).תודה!נעמה301
פשטידת כרובנקניקיות

במקור זה פשטידת קישואים ותירס, הרבה פעמים אני מחליפה כרוב בקישואים, אז אולי גם כאן זה ילך

 

הנה:

פשטידת קישואים ותירס

החומרים:

6 קישואים גדולים

3 בצל

6 ביצים

1 קופסת תירס

½ 1 כוס קמח

½ אבקת אפיה

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

ההכנה:

קוצצים את הקישואים ואת הבצלים דק,  מערבבים את כל החומרים ואופים כשעה עד להזהבה.

אפשר למרוח חלמון ולפזר טבעות בצל מלמעלה, לפני האפיה.

 

מדהים!

למדתי מחברה משהו אחר, בעיני מעולה:+mp8

כרוב קטן קצוץ 
5 ביצים
2 כפות אבקת מרק 
 
שביביב בצל ( לא חייב)
5 כפות קמח תופח ( אפשרי- קמח רגיל וחצי כפית אבקת אפיה)
 כפית מלח
3 כפות שומשום
5 כפות מיונז 


חממי תנור לחום בינוני גבוה,
חלטי את הכרוב במים רותחים
ערבבי את הכרוב עם ביצים, בצל מלח אבקת מרק, קמח ו3 כפות מיונז
שטחי את התערובת בתבנית
מרחי מעל 2 כפות מיונז פזרי שומשום
אפי 30 דק' עד להשחמה

יופי,תודה רבה!נעמה301אחרונה
האם יש תרד של גוש קטיף(בגידול בלי חרקים)?בירור הברורים

פעם ראשונה שאני מכינה משהו מתרד

יכול להיות..יעל מהדרום
לק"י

אנחנו משתמשים בעלי סלק במקום (וגם אותם קשה למצוא..).
הכנתי מעלי סלק שלהם. דומה מאד בטעםכלנית1
עקרונית יש אבל זה תלוי עונה, כעת זה לא העונה...איזו נחמהאחרונה

העונה בחורף.. בחורף אני בולשת תמיד במדפי החנויות אחרי העלים הטעימים הללו..

 

אני לא כ"כ מזהה את עלי הסלק עם תרד.. אבל אפשר להחליף אם כי הטעם יהיה שונה

בעלי ואני עושים לעצמנו סדנת אפייה בחופשהרוני בלילה

אנחנו מחפשים מתכון לעוגה/ קינוח שווה ומושחת. אנחנו מאד אוהבים התקשקשויות, ולכבוד החופשה הזוגית אנחנו מאפשרים לעצמנו להתפרע עם חומרים.

ועד שאנחנו משקיעים, עדיף מתכון שמישהו פה ניסה בעצמו.

תודות.

עוגת ריבת חלב שוקולד ובסקוויטים של קארין גורןר.פ.מ. בע"מ

זה יוצא ממש מושחת!

מקווה שעונה על הרצון להתקשקשות יתר...

http://www.carine.co.il/page_2194

 

ניסיתי וזו העוגה שנצחה בתחרות להיות העוגת יומולדת הקבועה של בעלי

כל החיילים טעמו ונהנו

איזה רעיון חמוד!שקדי מרק
ראיתי כמה פעמים שהמליצו פה על טריקולד- לא ניסיתייעל מהדרום
יש לי מתכון של עוגת גבינה וקרם רוזמרי ומעל מפזריםכוכב לכת

קרוקנט ביתי של אביגיל מייזליק

 

אחד ה-טעימים!

 

אם תרצי תבקשי ואעתיק אותו

עוגת עקיצת הדבורה של קרין גורן!!!יוםנעים!

עוגה טעימה ממש!!!  אני טיפה הסתבכתי עם ההרכבה שלה אבל בסוף היא יצאה טובה מאוד!!!

עוגת עקיצת הדבורה   בהצלחה!!!

אשמח...תודה לכולכם!רוני בלילה

בעלי לא אוהב שקדים/ חמאת בוטנים.

אשמח לקבל רעיונות משוקלדים נוספים.

לכי על האתר הזה:כמו הלבנה

מתוקים שלי http://www.shirley-nemesh.com/

 

עשיתי משם עוגת יום הולדת לעצמי-

הנה התמונה (אם תרצי מתכון אצרף)-

 

הכנתי לשבועות כדורי גבינה ושוקולד מושחתים וטעימיםשוקולד לבן

עבודה קלה יחסית, לא ממש התקשקשות (מזכיר כדורי שוקולד בהכנה, אבל ממש לא בטעם ובמראה)

אם את מעוניינת אני יכולה לצרף מתכון 

(לא זול במיוחד, אני ממש רוצה להכין שוב ולא מרשה לעצמי.. קורץ)

אני אשמח למתכוןאמא של שבת
מצרפת מתכון (של אחותי)שוקולד לבן

הכמות קטנה מאד- אם אתם לא בדיאטה או שיש לכם ילדים מומלץ להכפיל ואפילו לשלש (כ 30 כדורים קטנטנים)

חבילת שוקולד חלבי (100 גרם)

חצי חבילת שמנת מתוקה

גבינה 

3/4 חבילת ביסקוויטים

(אם רוצים- מעט שוקולד צ'יפס לבן או חום לזיגוג)

 

אופן ההכנה-

מרסקים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות

ממיסים בסיר על אש נמוכה שוקולד, וכשמתחיל להנמס מוסיפים את הקצפת, מערבבים עד שהופך לתערובת אחידה

כשהתערובת מוכנה מוסיפים ביסקוויטים וגבינה במקביל בהדרגה (בכל פעם קצת מזה וקצת מזה), ומערבבים עד שנהיית תערובת שאפשר לגלגל. (אם יש צורך מוסיפים עוד ביסקוויטים)

מכדררים לכדורים

אפשר לזגג מעל שוקולד לבן או חום- מכניסים לשקית סנדוויץ איכותית מעט שוקולד צ'יפס לבן או חום (עדיף לבן), מכניסים לצלחת על מים רותחים, מחוררים חור בקצה השקים ומזגגים מעל הכדורים.

 

הכי חשוב קורץ:

לשמור במקום מוגן שלא יתחסל לפני שתטעמי..

לא הכנתי אבלאמא ל2 קטנטנים
בעלי הכין ויצא לו מדהים!
עוגת 'קונקורד', שוקולד.
במאסטר שף הכענו באחת התכניות
שאלה:אילה שלוחה

בס"ד

 

כשכתבת באופן ההכנה "קצפת" התכוונת לשמנת מתוקה כמו שהיא או שצריך להקציף אותה קודם?

 

וכמה גבינה שמים?

 

 

תודה!

כתבתי בטעות.. לא צריך להקציף- מוסיפים כמו שהיאשוקולד לבן

גבינה- תלוי כמה אתם אוהבים. בעיקרון הוספתי כל פעם קצת ביסקוויטים וקצת גבינה וערבבתי, כמה שנראה לי מתאים. 

נראה לי שבזה אפשר להסתדר עם הכמות הזו..

תודה רבה!אילה שלוחה

בס"ד

 

אפשר לעשות את זה גם עם משהו פחות משמין משמנת מתוקה?

לא ניסיתי, אין לי מושג. אבל לא נראה לי-שוקולד לבןאחרונה

כל הקטע של הכדורים זה שהם מושחתים ולא בריאים קורץ

רעיון למשהו עם פטריות בשימורים לארוחת בוקר?פעימה

בעה"י

 

לא חביתה

 

 

סלט עם פטריות?יעל מהדרום
לק"י

(אני לא חושבת שזה קשור, אבל אולי יש כאלה שכן..).

אולי לטגן פטריות עם בצל ולאכול עם ממרח חומוס?
בטוסט?
בטוסט...ת.מ.
להוסיף לסלט מטוגן עם בצל וקצת תיבול.
מעדן פטריות!!פלספנית

בעזהי"ת

 

ככה קראנו לזה כשאבא היה מכין לנו.

פשוט מטגנים את הפטריות כמה זמן עד שהם מבושלות, ומתבלים [אבא היה מתבל באבקת מרק פטריות, אבל מאז נהיינו בריאים אז מתבלים בדברים בריאים רגילים..]

וזה יאמי.

 

עשיתי לי חשק, אני הולכת להכין

תודה!פעימהאחרונה

בעה"י

 

טוסט זה אחלה

 

כל הדברים עם המטוגן נשמע לי לא מתאים לבוקר, אולי נשמור לסעודת שבת...

תודה

איך מכינים רוטב פשוט וטעים למוקפץ?יאיר השמש
ירקות מוקפצים או חזה עוף מוקפץ?אחרי החגים
עם ירקות מוקפציםיאיר השמש
כמו: גזר. פלפל אדום. קישוא. קולורבי.
האם כרוב גם מתאים?
נראה לי שכןיעל מהדרום
כרוב מתאים מאוד. וגם נבטים, תירס, פטריות+mp8

מתבלת ברוטב סויה/טריאקי

צילי מתוק

מעט אבקת מרק עוף, שום גבישי, פפריקה.

זנגביל- למי שאוהב.

 

אם אני עושה בגירסת חמוץ מתוק- מוסיפה קוביות אננס וקצת מהמיץ של זה.

מה שאני עושה:תולעת השני

רוטב סויה

דבש

שום

מלח

פלפל שחור

שמן זית

(ולפעמים גם קצת פפריקה מתוקה וכמון)

 

רוטב שמשמש אותי לחזה עוף מוקפץ עם ירקות ואיטריות.

 

 

 

בהצלחה!

אפשר להוסיף קצת רוטב צ'יליnechama l

וגם שועית ירוקה/לבנה...

אני גם שמה צ'ילי מתוק זה ממש מוסיףנופאל היהודית
יש לי!!הקולה טובה

על כל כף רוטב מייפל

חצי כף דבש\סילאן

וכף סויה.

 

 

פשוט יוצא טעים!!

 

אני מתבלת במלח ומעט פלפל, ושמה סילאן. יוצא ממש נחמ~א.ל
אנחנו שמים תבליניםמעפר אני באה

מלח, פלפל, פפריקה, כמון, כורכם

ומוסיפים רוטב סויה וקטשופ.

יוצא טעיםליקוק

לימון, דבש ורוטב סויהשואל שאלות

 2 כפות מכל אחד, אולי קצת יות רמהלימון.

 

ולבריאים יותר אפשר סילאן ולימון.

 

בתאבון!

משקיעים ברוטב סויה איכותי!חופשה בישראל
זה מה שנותן את הטעם.
אנחנו קונים של חברת yamasa. הוא ממש לא זול, אבל עושה הבדל רציני...

אני מוסיפה דבש וזהו!
תודה על הרעיונות התנערי מעפראחרונה
אתמול הכנתי חזה עוף עם לימון , דבש ורוטב צ׳ילי מתוק (רוטב סויה לא היה לי).
השריתי את החזה שעה לפני זה בכל מה בכתבתי
ויצא מעולה
ניסיתי להכין לשבת שניצלים בציפוי דוריטוס >>ת-ה-ל

ע"פ המתכון שמצאתי באינטרנט- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3966517,00.html

קיצור, עשיתי את כל השלבים ואז רשום לערבב את הדוריטוס עם הפירורי לחם, ואז גיליתי שנגמרו לנו הפירורי לחם, אז עשיתי עם קמח מצה.

ומה שיצא זה שהדוריטוס לא נדבק לשניצלים..רק הקמח מצה נדבק..בקושי עם הדוריטוס..

מישהו יודע מה היה לא בסדר? אולי זה שעשיתי עם קמח מצה ולא עם הפירורי לחם?או שאם זה לא קשור אז למישהו יש טיפ?

תודה.

לא חושבת שההבדל היה בין הקמחמקום בעולם

לפירורי לחם..

שמת ביצה לפני? קצצת מספיק את הדוריטוס..?

כן, וכן..קצצתי כמו שהם אומרים...לא גרוס כזה.. עודת-ה-ל

מישהו?

עשיתי עם פירורי לחם וצ'יפס בגודל אחידכלנית1

עשיתי פעם שניצלים עם רעיון דומה. עם צ'יפס שכתשתי. פירורים קצת יותר גדולים מפירורי לחם.

יצא טעים.

 

לדעתי הדוריטוס פחות מתאים, כי התירס הקלוי פחות נדבק לביצה.

 

כשניסיתי שניצלים עם קמח מצה (במטרה לגמור שאריות מפסח) וגם פירורי לחם, היתה בעיה של חוסר אחידות.

עדיף כנראה שכל הפירורים יהיו בערך באותו גודל כדי שידבקו בצורה יותר אחידה.

 

בדקתי את התגובות. לא היו הרבה תגובות אוהדות.

תודה..אבל אני חושבת שאם הם כתבו באינטרנטת-ה-ל

מתכון של זה, אז כנראה שכן אפשר לעשות שניצלים עם דוריטוס..השאלה היא איך?!

חח אבל תודה לעונים..

יכול להיות שגרסת אותם לחתיכות גדולות מדיחילזון 123אחרונה


אני צריכהר"מ
רעיונות לקישוט עוגה ליום הולדת.. יפים, חמודים, אפשר גם פשוטים..
תודה!
גנסימיסטר דום
תעשי עוגה עגולה תצפי אותה בבצק סוכר או בקרם תכיני מעיפרון שוקולד נרות ואת זה תשימי מסביב העוגה זה נדבק מעולה ותכתבי בעיפרון שוקולד לבן או חום יום הולדת שמח
תודה רבה!!ר"מ

אבל איפה משיגים עיפרון שוקולד?

בחניות כמו לגעת באוכלברוקולי
מכינים מנייר אפייהמיסטר דום
או שקונים מזרק רק שלדעתי מבחינת כמות ודיוק יותר נח להכין מנייר אפייה
מחפשת רעיון ל...בשלנית?!

מנה ראשונה לשבע ברכות שאני מכינה. שלא תצא יקרה כל כך ושיהיה ניתן להכין אותה לפני ולהקפיא אותה... תודה!

כדאי לך לכתוב את בקשתך בשירשור נפרד. בהצלחהסה"רורית
פרחים מעדשים,כיתוב מחמצוצים, ומה שנשאר סוכריות צבעשִׁירָה

צבעוניות..

 

כל זה על סירופ שוקולד שאת מכינה מקקאו,מים,סוכר ומרגרינה..

תודה!!ר"מ

ממש עזרתם! תזכו למצוות!! חיוך גדול

עוגה לילדים? אפשר לחתוך בצורה מיוחדתשוקולד לבן

נניח צורת דובי, או הגיל של היומולדת (תלוי בצורת העוגה ובגודל)

ולקשט בהתאם. 

לדובי אפשר להניח קוביות שוקולד מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור ולמרוח- יוצא קרם שוקולד פשוט.

ומוסיפים מעדשים- עינים, כפתורים..

 

אפשר לחתוך בבריסטול נקי חורים בצורה יפה, ולפזר מעל סוכריות קטנות (מעל קרם שוקולד) ככה יוצאת צורה יפה בלי הרבה מאמץ

 

עם קצפת וצבעי מאכל (אפשר טבעיים) אפשר בכלל לחגוג..

רעיון פשוט-~א.ל

לקנות תבנית בצורה מיוחדת: לב, דובי, מכונית

להכין עוגת שוקולד פשוטה עם קרם שוקולד

ולקשט בקצפת, בכל צבע שתרצי..

או סוכריות צבעוניות

עוגת רכבת- מגניבל"פ

וזה ממש פשוט...

מכינים עוגת שוקולד רגילה, פשוטה- בתבניות מאורכות ("אינגליש קייק")

את העוגה עורכים על מגש.

חותכים את העוגות לחלקים שיהיו הקרונות, ועוד חלק (יחסית קטן יותר) מניחים על אחד הקרונות- והנה הוא קטר!

מצפים בקרם שוקולד, סוכריות וכדו'

גלגלים- מעוגיות חיוכים וכדו', בין הקרונות- קשיות לשתיה

אפשר להניח אנשים,עצים מלגו/פליימוביל...

ולהוסיף ככל העולה על רוחכם ודמיונכם...

נשמע נחמד ביותר ~א.ל

ועכשיו עלה במוחי רעיון נוסף, בהמשך לזה שהצעת..

אפשר להכין עוגה חצי עגולה (צורת כיפה..)

לשים מתחתיה עוד עוגה חצי עגולה קטנה יותר, וליצור בית פטריה קטן..

ולקשט באמצעות צנתרים מעניינים וקצפות צבעוניות בית חלומות של ממש..

 

 

או ליצור עוגה רגילה, כשבמרכזה להניח המון סוכריות צבעוניות ובובת צעצוע קטנה

ממש כמו בבריכת כדורים

נדלקתי על הרעיון של בריכת כדוריםכוכב לכת
אשמור להזדמנות

תודה
פרחי מרשמלו! ממממ טעים my turn

לוקחים מרשמלו וחותכים אותו לחצי,

מסדרים על גבי העוגה בצורת פרח,

לשים לב שהצד הפנימי כלפי מעלה.

מפזרים בעדינות על המרשמלו סוכריות צבעוניות

 

מרשים ויפה  

 

 

 

תודהר"מאחרונה
על כל הרעיונות!!
בסוף עשיתי עוגת שוקולד מצופה בקצפת, את כל המסביב של העוגה ציפיתי בסוכריות צבעוניות.. ועשיתי כתוביות של מזל טוב בלונים לבבות ועוד מעיפרון שוקולד..
תודה רבה ממש עזרתם!!
איך עוזרים למנגו להבשיל?יעל מהדרום
פשוט משאירים אותו מחוץ למקרר כמה ימים...ר.פ.מ. בע"מ
אני חושבת על החלון בחוץ אפשר..דרךחדשה_
עד כמה שידוע לי תפוחי עץ מפרישים חומר שמבשיל פירותל"פ

תנסי להניח ליד/ בתוך קערת תפוחים לכמה ימים...

תודה..נראה כמה תפוחים יש לנויעל מהדרום
אפילו אחד מספיקכוכב לכת
ואם יש לך שקית נייר חומה- יותר טוב. שימי את המנגו עם תפוח ירוק בשקית סגרי והשאירי כך ליום.

כדאי לבדוק לאחר יום כי זה מבשיל מהר מאד לפעמים.
ממש תודה!יעל מהדרוםאחרונה
מי האלה את ההצעה לעשות ספר מתכונים?דרךחדשה_

זה עדיין רלונטי!

אנשים מעלים לכאן מתכונים מעולים שנוסו בידהם!!

וצריך איך שהוא לארוז אותם!!

 

את יכולה ליצור בעצמך פעימה

בעה"י

 

מתכונים טובים שאני מוצאת אני מעתיקה לקובץ וורד ושומרת בתיקיית 'מתכונים' במחשב. אם יש תמונה-אפשר להוסיף תמונה.

וזה מעולה ככה את מתקנת לעצמך, משנה, מוסיפה[שזה היתרון בקשקושים שיש על ספר מודפס].

אפשר לחלק לתיקיות משנה של 'מנה עיקרית', 'תוספות', 'קינוחים' וכד'

 

ממש ממליצה!

יאא זה רעיון!! תודהדרךחדשה_אחרונה